|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ahoj holky, moc se omlouvám, že Vám sem lezu, ale chtěla jsem se zeptat kdy jste testili po ET když Vám dali blastulky, nebo morulky...Děkuji moc:-)
Není tady

pity, podle mě určitě vydržet 14 dní, pak už je prostě jasno... do té doby se člověk jen nervuje duchy, tím, jestli je moc brzooo apod... 

Není tady

Dnes jsem 7. den, a začínám s toho šílet. Jen mě lehce bolí břicho, ale jinak je mo dobře ani prsa mě nebolí, zase to začínám vzdávat....
Upravil(a) pity (22. 8. 2011 17:32)
Není tady
Pity...7 den určitě není co vzdávat... držím palce 
Není tady

pity, neblázni, ještě neházej flintu do žita... jednak příznaky přijdou až později a rozhodně ještě nepokoušej ruku šmátralku s testem, byla bys ještě více nervózní... držím pěstičky 

Není tady
Ahoj holčičky, zdravíííím

Dneska teda bylo vedro, to je fakt peklo. Zítra jestli bude taky tak, tak nevycházím z baráku..... nedělá mi to moc dobře.
Snaži, tys psala o té hodnotě Papp, ve zprávě mám 3,87 mIU/ml = 3,64 MoM, Hcg 40 ng / ml = 0,71 MoM..... popravdě ani jsem to radši moc nezkoumala, jaká má být hodnota čeho - bych se zbláznila. Myslíš že to je ok? Ale snad jo, když mi to kombinovaný riziko vyšlo dobře.... Bych ti za chvíli měla platit za konzultace 
Zacko, no ona doktorka říkala s tím tripplem, že to jako asi ani být nemusí,ale prý spíš kdyby to náhodou někde nějak hodně ustřelilo.... a navíc oni snad dělají ten integrovaný test, tzn. dají to dohromady s výsledky NT screeningu, to by snad tu falešnou pozitivitu mělo trošku omezit, doufám...
Pity, já teda příznaky neměla v podstatě žádný, a to čekám dvojčátka.... jako prsa mě bolely fakt malinko, a to myslím, že kdybych se nepozorovala, ani bych si toho možná nevšimla. Jen občas břicho jako na ms a zbytek příznaků byl rozjetej hyperstimulák
. Testovala bych fakt nejdřív tak 12.tý den...
Není tady
Pity držím palce
(kdyby tak šlo od ET do testu prospat, co?
).
Falko - člověče asi jsou ty hodnoty OK, jednou jsem to hledala na netu a i našla(mě ta krev právě vychází blbě), ale nevim kam jsem to uložila
Když se nad tím dr. nepozastavili, tak je to určitě OK 

Není tady
Snažilenka napsal(a):
Falko - člověče asi jsou ty hodnoty OK, jednou jsem to hledala na netu a i našla(mě ta krev právě vychází blbě), ale nevim kam jsem to uložila
Když se nad tím dr. nepozastavili, tak je to určitě OK
No asi jo, já sem taky hledala na netu a snad to Papp nemá být pod 0,5 a hcg nad 2 MoM nebo tak nějak....radši už nic na netu nehledám
.
Holky já z toho vedra asi zdechnu, bylo už mi docela dobře, ale v tom vedru je to děs a fakt zas už celej den jenom ležím, není mi moc dobře, už aby se trochu ochladilo. Normálně bych se v tom vyžívala a jezdila se koupat, ale teď teda ne, spíš se už těším na příští léto
.
Není tady
tady nikdo neni... vám je vedro co:D
Není tady
Falko není nad to bejt těhotná v létě, co?
A to já vždycky mívala už velkej pupek - taky mňamka
Trávila jsem ho buď v bazénu nebo pod sprchou 
Leni - BT se krásně drží 
A když už jsem u tý BT - Gabi netajíš nám něco? 

Není tady
Veru jsme to ale špionky a máme stejný myšlenky (Gabka
).

Není tady
holky netajím vám vubec NIC 

prostě zázraky se pro tento měsíc vyčerpaly a štěstí se unavilo a k nám nedošlo 

Ani nevíte, jak je mě hrozně, protože jsem tomu hodně věřila ...

Není tady
Gabíííííí 

a já si byla jistá jak nám sem dáš fotečku s testíkem 

Je mi to moc líto
Ale ovulace míváš přímo ukázkový, ono to vyjde v září 

Není tady
Gabko 

nesmutni, já tomu věřím pokaždý, respektive nevěřím tomu, že to nevyšlo, statisticky prostě nejsme na řadě (protentokrát)
.
Stejně jako Snaži chválím ukázkovou ovulaci, pravidelný cyklus a teď už jen ta správná šikovná spermie a bude 

.
Snaži - jsme špatný špionky, nevyčmuchaly jsme dvě //, tak v září šup šup - Sáří, Gabka, Kaťulka, to bude sestava!!! A chci tam taky bejt!!! 

Není tady

Snažilenka napsal(a):
Pity držím palce
(kdyby tak šlo od ET do testu prospat, co?
).
Falko - člověče asi jsou ty hodnoty OK, jednou jsem to hledala na netu a i našla(mě ta krev právě vychází blbě), ale nevim kam jsem to uložilaKdyž se nad tím dr. nepozastavili, tak je to určitě OK
To by bylo to nejlepší jen spát spát a spát
.
Pořád se kontroluju. Prsa pořád nebolí jen bříško a nohy jak kdybych měla horečku nebo to měla každou chvíli dostat.... už ať je pátek udělám testík bude to 10 den od ET a 15dní od oplodnění to by se už mohl ukázat alespoň duch:-)
Není tady
Veru - no jasně, září bude superplodný, máš tam už danou rezervaci
A my se Símou tam budem takýýýýýý 
Ale proto, že máme narozky 
Pity - nechci být našeptávač...
... ale hodně holkám ukázal test // už 8.den po ET
(chodím šmírovat na MK
).

Není tady
Tak koukám 992 příspěvků, jdu dělat nový chlívek 

Není tady

Snažilenka napsal(a):
Veru - no jasně, září bude superplodný, máš tam už danou rezervaci
A my se Símou tam budem takýýýýýý
Ale proto, že máme narozky
Pity - nechci být našeptávač...... ale hodně holkám ukázal test // už 8.den po ET
(chodím šmírovat na MK
).
Moc se bojím, jednou to nevyšlo a nejak ztrácím naději...brzo že:-) Já to ráno zkusím... uvidíme...9. den po ET to už je dost u blastulky ne?
Není tady

Veruska72 napsal(a):
Gabko
nesmutni, já tomu věřím pokaždý, respektive nevěřím tomu, že to nevyšlo, statisticky prostě nejsme na řadě (protentokrát)
.
Stejně jako Snaži chválím ukázkovou ovulaci, pravidelný cyklus a teď už jen ta správná šikovná spermie a bude.
Snaži - jsme špatný špionky, nevyčmuchaly jsme dvě //, tak v září šup šup - Sáří, Gabka, Kaťulka, to bude sestava!!! A chci tam taky bejt!!!
Veru
ať tam seš taky (v té sestavě) 
Gabi

Není tady

Holky všem velká gratulace k dobrým zprávám 
Není tady

Ahoj holky
po delsi odmlce jsem na vas prisla mrknout
koukam, dobre zpravy, tak vsem drzim pesti, at na sebe // nedaji dlouho cekat. Moc vam to holky tady preju
Jsem po vcerejsi navsteve CARu docela nameko
zatim cekame na vysledky vsech moznych vysetreni, pres genetiku, hormonalni profil a po trombofilní mutace. Taky musim skocit na gyndu pro zadanku o lazne a uvidime. Jinak mi dr rekl, ze je mi sice 30, ale moje vajecniky se chovaji jako mnohem starsi
tak zacal mluvit o darovanych vajickach a spermiich, coz me moc na nalade nepridalo
Ale vam holky vsem drzim paluchy, at se sveho
dockate co nejdriv

Není tady
baaaf.. Snažííí,ja ti psala SZ 
Není tady
Leni nic mi nepřišlo a to nemám plnou schránku.

Není tady
fakt jo.. to je divnyyy... ja jsem se Te ptala ... takovej asi stupid dotaz.. jestli je rozdil mezi rtut. tepl a digitalem.. ja nechci pipat..tak merim klasickym

Není tady