|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Snažilenka napsal(a):
Holky tak nesu špatné zprávy od Simči
Podle UZ zárodek neroste a HCG je jen 7000 (v pátek 6400). Takže zrovna teď jde na revizi
chjoo chudinka už zase 

to je fakt strašný! 
Není tady
Kaťulko ráda Tě vidím a držím palce na boj s fytosojou 
Není tady
Holky, tak já mám dojem, že je to v čudu, to se taaaak rychle mění - už sem zas na nervy. Dneska odpoledne sem dostala najednou z ničeho nic šílenou zimnici, ale fakt děsnou, a vylítla mi teplota na 38,6.... po dvou paralenech mám už "jen" 37,6 - to asi není pro mimina moc dobrý, co? Fakt se bojím, co to je a že to kvůli tomu nedopadne....
. Uvidím, co na to doktorka....
Není tady

Falko neboj,snad to nebude nic vazneho,ja s malym v brise prezila pravou chripku se ctyricitkama a zimnici a krecema.Drzim pesti,aby to nebylo nic vazneho, neboj jsou to bojovnici.Teplota do 38 by jim nemela ublizit a zvysena nad 38 nesmi trvat moc dlouho,pokud zabral paralen,tak je dobre.Me tehdy nezabiral ani paralen.Drzim vse, co mam.Neboj.
Upravil(a) ledovecek (20. 6. 2011 18:30)
Není tady
Katí 

a nakoukni častěji 
Falko neboj se, jak píše Ledi když zabral Parelenk je to OK
Mě takhle začínaly všechny těhu - no fákt, každý jsem zahájila chřipkou 
Popí viděla jsem fotku na FB - ale že vás tam bylo 

Není tady

Snaži
snažím se netočit se pořád kolem otěhu a mimi,docela se mi to dařilo až do dneška,kdy jsem se málem rozbrečela v drogerce u cumlíků,málem jsem je koupila....byly tak krásný....růžový a bílý,pak jsem koukala na mraky a sluníčko a tam normálně na mráčku leželo miminko....už mi fakt hrabe 
Falko držím moc palečky
bude to dobrý
a ještě jednou moc gratuluju 
Simiiiii
mrzí mě to drž se
chjoooo...
Silvi
díky...
Není tady

Kaťulko, ahoooj, přeju štěstí se sójou a ukaž se častěji... i když rozumím té snaze o odpoutání se

Snaží, to víš, zumba je teď hit, slečnu co to u nás cvičí máme rády a tak se pro každou její zlotřilost najde hromada cvoků 

Není tady

Popí
já jsem v duchu pořád s Vámi
ono to nejde odpoutat se úplně i když se člověk moc snaží
a s tou zumbou smekám já to zkusila doma a nedala jsem to,ale já jsem lenoch od přírody a určo je to něco jiného v kolektivu se vyřádit než doma u telky,to každopádně... 
Není tady

Popí a díky
,no jak tu holky píšete my dinosauři.....
vyzkoušeli už cokoliv,aby se nám ulevilo,alespoň trošku.....určitě to každá zná.....procházíme si za ta léta různými životními změnami ..... mění se nám přístup k věcem(životu)..... mění se naše životní hodnoty apod....ale nebudu tu psát jak nějaká moudrá kniha......
Není tady

Hezký večer kočky 
Není tady

simí
opatruj se kočenko 

Není tady

Simi, kočko,ja dneska na tebe myslim cely den, opatruj se.
Katuli,ahoj,rada te vidim,jsem zvedava na soju, taky o ni premyslim,ale u nas doma se drzi tedka dieta, nastolil se zdravy zivotni styl,vitaminy a sport, sice se mi moc nechce, nebot bych treba na zumbu potrebovala partacku a hned by se mi chtelo i cvicit,nebo na aquaerobic.Popi mas moji uctu,si kabrnak, ze jsi to dala.
Falko,nekdy je treba nachlazeni znameni, ze je zenska tehotna, ze je vta imunita kapanek potlacena a ze mimco uraduje v brisku maminky,takze v klidu.
Carol,drzim pesti.
Není tady
Simčo - mrzí mě to 

Falko - nachlazení dobrý, byla jsem "nemocná" při všech těhotenstvích, teda při všech, co dopadly
dobře 
Snaži - čárka ještě včera na mamáči byla viditelná, na Gravitestu krásně viditelná, dneska prdlajs, lépeřečeno opět jen dušíci a fakt tomu nerozumím. Asi dokážu v těle dotáhnout miminko do pidistádia, který se neuhnízdí a je z toho tohle = NIC. Navíc mi táhne od pátku na čtyřicet a to optimismu nepřidá. Nepočítala jsem moc s tímhle cyklem, když do toho padla operace, ale cyklus je to prapodivnej, čárky jsou a pak nejsou - jako minulej cyklus a jsem z toho taky pořádně otrávená
.
Jinak - dneska mi vyndali drény z prsou, absolutně bezbolestně, a to jsem se připravovala na šílenou bolest, co popisovaly ženský různě na diskusích. Asi by člověk neměl číst nic a byl by OK 
Sám doktor mi řekl,že na těch diskusích je to blbý v tom, že laik radí laikovi a vznikají pak různý fámy a předsudky a tak. Něco na tom je, to je fakt. Takže prsa jsou hezký, tvrdý jako kámen
,
trošku ještě oteklý a sem tam modřina, ale jsem spokojená. Stehy jdou ven příští středu a pak už jen samá pozitiva(doufám). Nejlepší je, že když se to rozkřiklo u nás na maloměstě, tak většina lidí se prý (vím od kamarádky) divila, že prej jsem je neměla "zas tak velký" - a přitom předtím měli blbý kecy. Tak asi tak.
Kaťulko - zdravím
a s dudlíkama chápu...já viděla dneska ve fakultce krásnou holčičku cca 9měsíční, byla k sežrání... 

Popi - s úctou se skláním při představě 3hodinový zumby a věřím, že zase bude líp
.

Není tady
Holky, tak včerejší hcg bylo "jen" 526.... tak nevím
. Mělo by se za 2 dny zdvojnásobit, ne? A to první snad prý nebylo 450, ale 415.... ale i tak se mi to zdá pomalý ten nárůst. Akorát v sobotu mi brali krev tak v 9 večer, včera už tak v 7 ráno - tím to ale asi nebude, co?
Ach jo, fakt se bojim, už začínám být trochu psycho a k tomu je mi furt děsně zle.... kdyby to aspoň k něčemu bylo
.
Není tady

Falko, zkus se uklidnit
i když věřím, že je to těžké... co ti na to řekl dr. ? jak to vidí on ?
nepropadej panice, jsou holky, které měly pomalejší nárůst HCG a přesto mají v náručí uzlíčky... kdy jdeš na další odběr ?

Není tady
Ach jo hoky tady je to jako na houpačce - chvíli hurááá nahoře, pak padnutí na hubu
Ach jooooooooo 
Falko - hlavně že HCG roste
Neboj se, šmejdíci/šmejdík se drží
Co chřipka? Je Ti líp? 
Veru - to je záhada
A prsa začínám závidět(a těším se na foto
), když se kouknu na ty moje po skoro dvouletým kojení, předtím těhu a ročním kojení
Ale nestěžuju si, hlavně že je Vítek spokojenej 
Katí - jojo máš naprostou pravdu
ale mě jsi tu scházela 
Popí - a noha Tě při zumbě vůbec nebolí? 
Simíku 

Ledí - asi blbej dotaz, ale už došla MS? Kdy se začnete pokoušet o druhé mimi? Vím že jsi psala že dlouho otálet nebudete 

Není tady
Popi, oni mi k tomu nic moc neřekli, jen že se prostě uvidí. Odběry mi dělali další dneska ráno, kvůli té horečce, to budu nejspíš vědět zítra, a pak asi každý 2 dny. Je fakt, že už sem dost vypsychovaná, je mi blbě, vůbec se to nelepší, tak kdybych se aspoň měla na co těšit.... ale jestli to stejně nevyjde a jedinej efekt je, že mi to rozjelo ten po*n ohss.....
A hlavně, nemáme ani nic na KET, takže jediná šance je znova podstoupit stimulku a velmi pravděpodobně ohss - a teda potom, co sem si to na vlastní kůži vyzkoušela..... Vím, že sou holky, co přežily i těžší stupně, a že pro mimčo všechno, ale je to fakt humus.... a jen tak se mi do toho asi znova chtít nebude
.
Není tady
Snaži, já vím, že jako aspoň něco a šance je, ale pomalejší nárůst nic moc, co? Prostě se fakt bojím, že to nedopadne, neměla sem se těšit radši.... já si to nějak fakt nepřipouštěla
. Hele a může to být fak tím, že to vlastně bylo měřený ne po 48, ale po cca 36 hodinách? To je asi moje jediná naděje....
Není tady

Ahoj holky
Falko neves hlavu, i kdyz vim, ze to neni jednoduche. Ver, ze to bude dobre, moc ti to preji z celeho
Simi je mi moc lito, cim si zase prochazis. Uz vazne nevim, cim vsim si clovek musi projit, aby se dockal svyho malickatyho stesticka v naruci. Verim, ze tohle uz byla u tebe posledni zkouska

Kati jj, nemyslet na to se lehce rekne hur udela. Ja po poslednim nezdarenem IVF jsem se oklepala docela rychle, ale ted o vikendu jsme byli u znamych, narodil se jim prvorozeny, moc jim to preju. Ale sesla se tam cela particka lidi, co jsme spolu jezdili na parby a kazdy z nich do jednoho se nas ptali, kdy uz na to vlitneme my, ze uz jsme posledni a takove srandicky. Na zapijecce jsme vydrzeli asi 2 hodky a zmizli pryc
nejak jsem na to nemela
Popi ty jsi dobry silenec s tou zumbou
ja jsem chodila pred IVF na 2 cvicitelky. U te jedne to byla pohodicka
ale u te druhe jsem byla uplne slita
s tou bych 3 hodiny nedala
i kdyz nam nabizela zumba-maraton
kazdopadne smekam, ze to tak davas, ja mam ted s cvicenim pauzu, protoze kazdou volnou chvilku makame na domecku, at muzeme nejpozdeji v zari bydlet 
Není tady

Snaží, no nosím buď tejp nebo obinadlo, takže se to dá... i když podvědomě je člověk opatrnější, co si budeme povídat
... ale co, hlavně, že nás to baví, no ni ?
sun -- běhání a makání na domečku je ten nejpřirozenější a nejpříjemnější pohyb
... člověk ví, že za chvíli bude bydlet s krásném svém 
Falko, zkus odpočívat a doufat... hlavně pořád mysli na to, že pokud budeš brát nějaké léky, tak aby byly vhodné i pro těhotné
... pořád doufám, že to bude dobré...
pocit bezmoci, že se to zase pos..... a není nic jako záloha (mražáčci) znám až moc dobře 

Není tady

Sun,chápu
my jsme taky úplně poslední ze všech,a to už docela dlouho
a pokud se nestočí debata k dětem je to o.k.jinak
je to faaaakt na budku
to jsme šli nedávno se známýma na pivko....a první co bylo tak se mě ona...zeptala,a to jsem ještě neměla ani bundu sundanou....tak co zadařilo se....? A přitom ví,že jsme o mimi přišli,tak netaktní to bylo,já se chtěla otočit a odejít....i když ji musím brát s nadhledem je to iqtykvačka,má o kolečko míň a nedošlo jí to
ale i tak,zatvářila jsem se děsně....a ona přestala....k....a...
Falko držím ať je vše o.k.
Veru,Ledí ahojky kočky 
Veru,kozenky teda závidím a smekám před odvahou....já je mám skoro po pupek a brala bych pevný dvojky do ručky
a taky by se mi moc líbilo,kdyby mi narostly nebo spíš se upravily přes noc a já se s nima ráno probudila.....
těším se taky na fotečku 
Snaží díky si zlatíčko
všechny jste.....

Není tady

Veru,prosím Tě jak dávkuješ soju a které dny??
Díky 
Není tady

Katí, stačí, když mrkneš nahoru na tabulku
tam je to napsané, tuším, že to má i veruska u sebe na nástěnce 

Není tady