|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Falko, klid. Já čekám jen jedno a měla jsem taky šíjové projasnění 2,1 a výsledky z krve 1:2100 (s poznámkou, že se jedná o nízké riziko). Tak neplaš a užívej.
Není tady

Ahoj 
Vítečkovi vše nej nej 
Falko neboj určo to bude v pohodě...krásnej metřík 
Popí nádherná fotečka.....už se těším až budu mít taky takovou 
Ronji....

Gábi....tak co??????????????????????????????
Já jdu oholit bobra a fičím na´gyndu,nejspíš tam nic nebude,ale i tam mám strach..ale včerejší HCG bylo 750 a minulý pátek 31 takže stoupá,myslím dobře 
A holky mám doma celou nenačatou soju,nechtěla jsem ji nakonec brát..jeslti někdi budete chtít daruju 
Není tady
Falko, klíííd, je to ok
já měla s aničkou 1,8 nebo 1,9 už nevím přesně ... do 2,5 je to v naprostém pořádku 

Popí, nádherná fotečka 

Lucí, krev
držím palečky dál 

a já?? no u mě je ještě brzo na testík
možná až v neděli 
Snaží tady kuk
http://www.fertilityfriend.com/home/309492

Není tady

Lucí, krev vypadá na jedničku
jen tak dál, mě říkali, že "něco" by už mělo být vidět od 1000 jednotek.... tak třeba už budeš mít štěstí 
Gabi, metřík vypadá slibně, držím palec, ať se dál drží teplota nehoře....
... a jinak děkuju 
stejně je mi dodnes záhadou, jak vydržíte tak intenzivně a poctivě měřit všechny dlouhé měsíce
já to vydržela jeden cyklus a praštila jsem s tím, znechucená, že stejně prd poznám 

Není tady

Tak jsem zpět....no tak je ze mě fakt těhule
viděla jsem váček a máme 4mm
za 14 dní na KO,příští týden na krev a už mě i vypisovali průchazku,tu dostanu za těch 14 dní a mám i fotečku 
Není tady

no supeeeer

tak šup sem s ní, my chceme taky viděěěět 
ty jo, Luci, tak brzo průkazku ?
já ji dostanu v první poradně 31.8.

Není tady

Popí..no dá mi ji jak bude potvrzený srdíčko,takhle jsem to měla i u malé...prý není důvod se něčeho bát,prostě vše bude o.k.
a já si to taky myslím a basta

fotku hodím večer musím za malou....já se tak těším až ji to povíme...ona pořád mluví o ségře nebo bráchovi a jak by si přála stroj přání,aby ji splnil mít sourozence...jé to bude hezký 
Není tady

Já už mám ji příští týden na krev a toho 2.9. už mám mít sebou i moč jako do poradny 
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
Tak jsem zpět....no tak je ze mě fakt těhule
viděla jsem váček a máme 4mm
za 14 dní na KO,příští týden na krev a už mě i vypisovali průchazku,tu dostanu za těch 14 dní a mám i fotečku
gratulacééééééééééééééééééééééééééééé 

a závidím!!!!!!! 

...ale já se dočkám

Není tady
Popísku - krásnýýýýýýýýý 

A moc děkuju (o fotečku totiž pořád loudím já
). Jsem ráda že je všechno v pořádku 

Gabi - to vypadá doooobře 
A děkuju za odkaz 
A moc se mi líbí Tvůj přístup :
Gabka napsal(a):
a závidím!!!!!!!
...ale já se dočkám
![]()
Falko - co by hodnota v Mom znamenala jinýho? Jakou hodnotu Papp jsi měla?
Lucko - týýý jo tak to je nádheraaaaa 
Už i tečka na UZ, to je krása
Hele zkus to Natálce oznámit tak že si s ní uděláš těhu test - bude se jí to líbit
Já to udělala taky tak - koupila jsem dva testy, šly jsme na WC a já říkala že si ho uděláme každá a komu to tam namaluje // tak má v bříšku miminko. Byla to legrace, fakt jsem jí test udělala taky a když se tam mě vybarvila ta druhá dálnice, tak Natálka skákala do stropu a křičela že já mám v bříšku miminkooooo 
Bylo to strašně dojemný a krásný, doteď mám oba ty naše testy schovaný 

Není tady

Snaží, nemáš za co, já bych si o ni stejně řekla
schovám si je k testům, výsledkům krve a nevím ještě čemu... za chvíli budu potřebovat krabici od bot 
jo a jak jsme si psaly, že standardně se dělají 2 UTZ za těhu... tak to já bych měla vybrané už za 2
.... dělali mi ještě v Olmu, pak na první kontrole u mého dr., v pondělí v nemocnici a dneska zase u dr. 
ale je to fajn, vidět, jak se ten drobeček mění

Není tady
Snažilenka napsal(a):
..... tak Natálka skákala do stropu a křičela že já mám v bříšku miminkooooo
Bylo to strašně dojemný a krásný, doteď mám oba ty naše testy schovaný
to je tak krásný, až se mi zalily oči slzami

Není tady

Snaží to je krásný 
[/img]
Není tady

Snaží - tenhle nápad se sdělením Natálce jsi mi už psala... já už si nad tím pobrečela a jak vidím, nejsem sama
... je to fakt úúúžasný nápad 
Lucí, krásná tečka
.... držím pěsti, ať je příště na 200% i 
------------
fotky už jsem smazala, pokud budou další, tak už jen na webu
adresu ráda pošlu SZ

Není tady
Popí - tyyy jo teda Ty si dovoluješ, takhle ždímat pojišťovnu ultrazvukovýma vyšetřeníma
(bych chtěla vidět normální ženskou/teď nemyslím ty fanatičky "přírodní matky"/ která by vydržela se 2 UZ za celé těhu 

).
Gabi, Popí a Lucko - bylo to opravdu nádherný, taky se mi zalejvaji oči slzama když si na to vzpomenu 
Lucko při pohledu na Tvůj obrázek mě hned napadlo : taková malá tečka a kolik udělá radosti 

Gratulacééé 

Není tady

Snážul, loni jsem z pojišťovny "vysosala" 75 tisíc /podle int.výpisu/
, letos "teprve" asi 30 ... takže mám ještě rezervy 

Není tady
No a opovaž se rodit předčasně a ještě cř! To bys je přivedla na buben 
(porodíš v termínu a spodem, jo? šetřit se musí 
a s tou nohou ses teda "rozšoupla" 

Není tady

no ono Snaží, loni to bylo z hlavní části to IVFko.... jeden pokus a pojišťovna cáluje asi 47 tisíc jen za zákroky
... to pak stačí pár prkotin a jsi na stovce za rok 

Není tady
Holky dlouho jsem tu nebyla a nase zpavodajka Misa psala co se deje - Popi, Lucko, Falko vsem moc ze srdce gratuluji k
a vsem ostatnim brzke uspechy.
Falko- NT mas v norme- tripklaky nevim proc doporucujou, zbytecne te to bude stresovat, ale me poslali taky a vse v poho. Drzim palce a uzivejte si to!
Není tady
To je krása, jak se to tu rozjelo. 

Já bych taky přidala fotečky,ale ještě nevím, jak.
Není tady

johanko, musíš ji někam nahrát... a pak odkaz dát mezi [img]odkaz[/img]

Není tady
ahoj holky.. tady se to krasne rozrustaaaa.... a ja mam asi rozbitej teplomer.. jinak tu BT nechapu 
Není tady
Leni co se Ti nelíbí na BT? Vždyť je krásná a jasná ovulka 
Ahaaa Popísku, IVF mě nenapadlo 
Johanko - jak píše Popelka - musíš mít fotky někde na internetu (na Rajčeti, Modrým koníkovi apod.). Pak na tu svou fotku klikneš pravým myšítkem, sjedeš dolů a dáš VLASTNOSTI, vyskočí Ti tabulka ze který zkopíruješ celou URL adresu (musí končit .jpg). Pak máčkneš tady na diskusi tlačítko Img (je nad smajlíkama) a mezi ně dáš zkopírovat tu URL adresu. Například : [img ]http://static.asmira.com/photo/57/65157/album/360424_720.jpg[/img] a pak to vypadá takhle:

Není tady
mi prislo divny, jak to je furt stejny.,,, 
Není tady
Gabiii to vypada paradne
jsme hrozne zvedava co teplotka dneska

Není tady