6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Veru to by byla prča kdyby to fakt takhle vylo ALe zná se - nestrandartní okolnosti při snaení jsou pro Tebe jako dělaný Jsem hrozně zvědavá jestli bude // sílit
Popí - ádný e sem nebude chodit Přece mě tu nenechá samotnou?
Teda Popí a Veru vy jste ikovná s tím odhalením metříku - já to zkouela taky ale asi nějak patně
Není tady
Snaí, při ví úctě... nae pozice je diametrálně odliná a to, co se tady děje poslední dny (chraň pánbůh, e z toho mám radost a holkám to přeju), ale teď to na mně osobně nedělá úplně nejlepí dojem a vnitřně nevyvolává zrovna radostné pocity... blbě se to vysvětluje... proto se radi vzdálím a budu sledovat vývoj jen "neviditelně"
no nic, dost bylo splínů, radi se jdu zničit na 3 hodinovou zumba akci (to bude teda masakrrrr)
Není tady
Ahoj holky,
tak Sima je nakonec v nemocnici, chudák, doufala jsem, e to tentokrát třeba bude mít hladí průběh...takových komplikací co ona měla, to se fakt hned tak nevidí. Straně jí drím palce, aby se prcek tentokrát vyvíjel dobře a tam, kde má!!!
Marti ani nedejchám, to ví
Moc díky za přání k narozeninám, mám tu neteřinku, tak si uívám a jsem ráda, e to holčičky moje zlatý se mnou vydrely tak dlouho V porodnici mi nabídli, e bych u mohla jít na vyvolání, ale jetě jim nechávám čas, třeba se nakonec rozhodnou jít přirozeně, to by mě fakt potěily Nejpozději v 38. týdnu ale budou muset ven tak jako tak, tak snad se rozhodnou samy a nebudou u mě chtít zůstat na věky
Není tady
mala.popelka napsal(a):
Snaí, při ví úctě... nae pozice je diametrálně odliná a to, co se tady děje poslední dny (chraň pánbůh, e z toho mám radost a holkám to přeju), ale teď to na mně osobně nedělá úplně nejlepí dojem a vnitřně nevyvolává zrovna radostné pocity... blbě se to vysvětluje... proto se radi vzdálím a budu sledovat vývoj jen "neviditelně"
no nic, dost bylo splínů, radi se jdu zničit na 3 hodinovou zumba akci (to bude teda masakrrrr)
Popi, ty moje zlato Dr se, prosím. Vím, jaký to je.... pauza je někdy moc dobrá a potřeba, dej si ji, kdy pomůe. Jsou na světě i jiný věci ne těhotnění, duchové, BT a ovulace a je dobrý si to někdy připomenout. Tak hurá do zumby, lovení keek, zdravé stravy a čehokoli, co tě rozptýlí Ale dej o sobě vědět, budeme na tebe stejně pořád myslet
Není tady
Ale vdy já vím Popí, myslela jsem to spí řecnicky Já Tě chápu, proívala jsem to samý....A moc pěkně to píe Ronja - existujou i jiný věci ne plození
Týýý jo 3 hodiny zumby? tak to jestli přeije tak jsi dobráááá
Ronjo - nakonec Ti budou porod vyvolávat Nechce se Ti moc do toho, co? Přes vekerý nepohodlí je to takhle pořád nejjednoduí O holky je postaráno, nají se, napijou, nosí je pořád u sebe, je jim teploučko A se narodí tak to bude na Tobě zase, ale u to nebude tak jednoduchý Ale zase - dret ty dva nádherný poklady v ruce, to je to nejhezčí co si můe přát
Není tady
Snai , omlouvám se . Já to nedala vědět ze strachu, jsem děsně pověrčivá. Chtěla jsem Falce moc a moc popřát, stále sem nakukuji a drím palce i vem ostatním. Jen jsem chtěla kouknout na svůj metřík, ale nepodařilo se mně ho tam v pořádku dát. Jene jsem ho ani nesmázla a nevimla jsem si toho, kdy tam nebylo nic vidět. Někde v hlavě jsem si umínila nějaké magické datum, a potom hned podám svoji story, která je tam trochu zázrakem. Nezlobte se na proto na mně. Kadá kontola je pro mě noční můra, ale brzo u budu mít SVUJ kritický bod za sebou.
Není tady
Popíčku
Símě dál drím, psala, e to nevypadá dobře, ale snad....doufám...
Také tu mám děti tak řádíme
Není tady
Johanko chápu a přeju a překlene maxické datum, těím se na story Potichoučku gratuluju, abych ten zázrak nevyplaila
Není tady
Ronji priosimte kvuli m ne neprestavej dejchat ... jinak to svoje telo fakt nechapu, jsem desne zmatena... MS bolesti ustali, dneska ani tuk...tak ja to fakt nechapu.. no necham se prekvapit ...
akurat teda se musim priznat... vcera jsme k veceri snedla desivou kombinaci .. tak doufam, ze to bude tehu, jinak si budu myslet, ze se mi zblaznil zaludek ... tak jsem zacala coko zavinem... pokracovala rybim salatem s kaiserkou a na zaver kukurice v sladkem nalevu.... malem jsem umrela ... ale doslo mi to az po tom co jsem to zpraskala ... dneska teda rano jsem si musela bezet pro ananas, protoze jsem nemohla myslet na uklid dokud jsem ho nemela
Není tady
Snaí, to přeila jsem to.... ale zítra teda nevím, jestli budu chodit po svých
Není tady
jinak děkuju vem .... ono se to zase spraví, tím jsem si jistá... jako u tolikrát...
Není tady
Popi
Snai ani mě nemluv. Napřed pořád leet aby se nenarodily moc brzo a najednou e u by měly jít pomalu ven a zase se čeká jestli se uráčí, no prostě je s nima legrace u teď. Budou asi samorosti po mamince
Není tady
Ronjí tak to bejvá
Popí tak jak se Ti chodí?
Veru co čárka?Sílí?
Není tady
Holky tak nesu patné zprávy od Simči Podle UZ zárodek neroste a HCG je jen 7000 (v pátek 6400). Take zrovna teď jde na revizi
Není tady
Snai díky za vyřízení...chuděra Simča, to snad fakt není moný, po tom čím si prola naposledy a teď znova, no je to normální?? Chudák holka
Není tady
Ahoj,
taky mi to je hrozne u Simci lito , verila jsem, ze to tedka nedopadne jako minule.Doufam, ze se uz doktori probudi a konecne ji udelaji kompletni testy, nekde bude chyba.Je mi to hrozne lito. Uz by bylo nacase,aby se na ni stesti taky usmalo a ne jen s planyma nadejema a pak ji zase nestesti zrazi na dno . Simi, drz se.
Upravil(a) ledovecek (20. 6. 2011 11:15)
Není tady
do háje .... fakt si musí jeden zkusit a tolik ??? todle není fér.... simíčku, posílám jedno veliké virtuální objetí
jinak Snaí - jo chodím, včera to bylo sice náročné .... ale udělali jsme si pohodovou neděli, zali na oběd, do kina (btw - Lidice můu faaakt doporučit, pokud člověk ví, co od toho čekat, určitě to stojí za to)
Není tady
Ale nééé chjo Simi moc mě to mrzí..........proč???? To snad nemůe být ani pravda..
Posílám pusinku na bolavou duičku a brzké zotavení a hodně nových sil
Není tady
Ahoj holky, tak předně mě hrozně mrzí, co se zas stalo Símě.... nevím co říct
Já jsem od soboty v nemocnici s tím ohss, u to fakt nelo vydret. Moc dobře mi není, mana mi včera dovezl notebook, ale a dneska sem měla sílu ho vůbec otevřít a mrknout sem...
V sobotu mi brali krev a hcg bylo 450, čili celkem vysoký, tak uvidíme, jak to bude vypadat dál . Jinak vechny moc zdravím...
Není tady
Falko, tak přeci jen OHSS? Co břicho, hodně nafouklé? Mě ho kadý ráno i večer měřili v nemocici, jak moc se nafukuje a pak splaskávám. Nech si koupit PROTIFAR - to je suená bílkovina, která na sebe váe vodu, kterou má zřejme v břichu (já to tak měla).
Pozitivní na tom je, e za to můe těhotenství
A tě to přejde a můe brzy domů.
Není tady
Falko, i pres OHSS gratulace k HCG,at se mimiskovi nebo mimiskum dari.
Není tady
Falko i já gratuluju k HCG a drte se
Carol - koukám e má OPU a 6 jajuch - gratulace
Veru co Ty?
Popí - a dala jsi celý 3 hodiny?
S tou Símou - myslim e tentokrát to nedopadlo kvůli patnému místu uchycení těhotenství Ale podrobné vyetření jí i přítele je určitě na místě. Osobně věřím e přítě to vyjde u na 100%
Není tady
Snaí, no ono se to dalo, bylo to asi 40 minut, pak asi 10 minut pauza, dalích 40 minut, pauza 15 minut.... pak asi 30 minut a 30 minut. Bylo to fajn, koda, e nevylo počasí a nemohli jsme být venku a v hale bylo vedro
ale měli tam studené alko i nealko drinky a kadá jsme dostali jako občerstvení malou mističku jahod, take to bylo fajn
Není tady
Holky ahojky jdu Vás vechny moooooc pozdravit .....
....jen chci oznámit,e začínám s Fytosojou,zítra by měla dojít madam ms,tak hup up na to jinak nic nového
Holky vem pusu a drím Vám vem palečky paaaaaaaaa
Není tady