6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ježíš a já v euforii úplně zapomněla pogratulovat Johance - mooooooc gratuluju
Není tady
Veruska72 napsal(a):
Docela koketuju s myšlenkou na clostík... v únoru pomohl . Vím, že tady už je ve frontě na clostík Snaži, ale kdyby někomu zbylo 10tbl, docela bych je uvítala. Sáři, nemáš nějaký zbytky? Nebo jiná dobrá duše? Měla jsem od Popi, Lucky a Sáři, slibovala jsem poprskaný těhu testy bacilama, nevyšlo to . Zkrátka tak moc bych UŽ chtěla - však to znáte
Veru - když ovuluješ dobře, myslíš že má Clostík u Tebe význam? K dr. se nechystáš?
Chtěla jsem si něco najít o afetálním vejci ale našla jsem velký kulový, samý dotazy ale vysvětlení žádný
Není tady
Krásné ránko po sílené noci a ted je jeste krásnejsi po prectení nových příspevku ze vcerejska
Falko moooooooooooooooc a obrovitansky gratuluji k + to je nadhera, tak si to hlavne uzivej a pokus se nestresovat, at si to ti malicci uzivaji s tebou v brisku
Johanko velikanska gratulace k dobrým vysledkum na kontrole a hlavne preju pohodove tehotenstvi
Gabi verim, ze je to na dobre ceste a drzim porad vsechno co mam doufam, ze budes pokracovatelka dobrych zprav
ze by se nam to tady konecne nakazilo tehu bacilkama
Není tady
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!Falko, Joihanko obrovská gratulace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Konecne toliko stesti v chlivku, tak poradne prskejte,at se tady tehotni jako po masle a prejmenujem chlivek na tehulky po soje.....atd.Tehulky nase, drzim Vam pesticky,ale uz by to mohlo byt OK, i kamoska se dovedela, ze ceka z IVFka dovjcatka a jsou v poradku.
Holky kolem mne se tak tehulí, ze to na me uz leze, ze bych do toho rada vlitla znova,ale zatim se priroda neumoudrila.
Tak holky prskejte tehu bacilky,at se nakazi vsechny cekatelky a ja se prijdu taky nainhalovat,uz mi bricho docela chybi a vubec tehotenstvi.
Drzim pesti holky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Upravil(a) ledovecek (15. 7. 2011 8:39)
Není tady
Snažilenka napsal(a):
Veru - když ovuluješ dobře, myslíš že má Clostík u Tebe význam? K dr. se nechystáš?
Chtěla jsem si něco najít o afetálním vejci ale našla jsem velký kulový, samý dotazy ale vysvětlení žádný
Snaži, jde o to, že clostík může pomoct dozrát více folíkům a tak je větší šance, že aspoň jedno jajco bude kvalitní a pustí k sobě spermouše, nebo pomůže vyprodukovat kvalitnější folík - zkrátka to, co dokáže sója možná taky, ale jak říkám - pomohlo mi to v únoru, teď zatím se sójou nic, tak to chci jeden měsíc zkusit s clostilem. To, že ovuluju dle grafu, bohužel neznamená, že produkuju pořád kvalitní vajíčka... možná i proto mám za sebou ty tři revize, že prostě vajíčka nejsou OK a když už se oplodní, skončí to blbě.
Není tady
Falkooo, super... gratuluji.. ja chci taky dvojkyyyyyyyyy
Snaží, já mam taky ovulaci a mudr mi clost dala 3-7 DC....
taky jste mela nektera s clostem tu ovusi drive? ja vzdy 14-15 den a ted jsem delala ovu test 9 DC a uz tam byly dve čáry... a 11 DC vubec... tak jsem z toho mirne jako jelen
Není tady
Veruska72 napsal(a):
Snažilenka napsal(a):
Chtěla jsem si něco najít o afetálním vejci ale našla jsem velký kulový, samý dotazy ale vysvětlení žádnýSnaži, jde o to, že clostík může pomoct dozrát více folíkům a tak je větší šance, že aspoň jedno jajco bude kvalitní a pustí k sobě spermouše, nebo pomůže vyprodukovat kvalitnější folík - zkrátka to, co dokáže sója možná taky, ale jak říkám - pomohlo mi to v únoru, teď zatím se sójou nic, tak to chci jeden měsíc zkusit s clostilem. To, že ovuluju dle grafu, bohužel neznamená, že produkuju pořád kvalitní vajíčka... možná i proto mám za sebou ty tři revize, že prostě vajíčka nejsou OK a když už se oplodní, skončí to blbě.
Veru,tak přesně o tomhle teď přemýšlím.... já vlastně otěhu tenkrát jen po Wobenzymu a stejně to nedopadlo....tak si říkám,jestli nemám něco s imunitou a kvalitou vajec
Není tady
Jo Leni já po clostilu měla taky ovulku dřív.....
Není tady
gabko hezky ti ta teplotka stoupa..
Není tady
Lenka77 napsal(a):
Falkooo, super... gratuluji.. ja chci taky dvojkyyyyyyyyy
Snaží, já mam taky ovulaci a mudr mi clost dala 3-7 DC....
taky jste mela nektera s clostem tu ovusi drive? ja vzdy 14-15 den a ted jsem delala ovu test 9 DC a uz tam byly dve čáry... a 11 DC vubec... tak jsem z toho mirne jako jelen
Leni, měla jsem to taky tak, kolem 9-10 DC docela silný dvě//, ale ta testovací nebyla úplně stejně tlustá nebo tmavší - no a ta pravá ovu přišla až 16-17 DC, takže jsem si nejdřív myslela taky, že ovu bude dřív, ale hladinu LH zvyšuje pouhé braní clostíku, mně dokonce zvyšuje BT, takže očekávej ovu spíš v době, kdy jsi zvyklá. Jo a já bych nejradši ovu měla hned 5DC, když skončí špinění, štve mě to čekání
Není tady
Holky myslíte,že můžu i s fytosojou brát wobbenzym,že se to nebude nijak bít a snižovat účinky jeden druhého ??
Není tady
aha, ty jo.. tak je teda divny.. jsem se lekla, ze jsem neco propasla... ja BT nemerim, tak doufam, ze se proste nejak strefime, kdyz uz jsem to zacla jist
Není tady
Jejda já tady pořád čumákuju a pak zmeškám tak úžasnou zprávu! Falko s holčičkama moc moc gratulujeme, přejeme klidnější těhotenství než jsme měly my, pohodovější porod ale zrovna tak úžasná zdravá a hodná dovjčátka Mám obrovskou radost, že je komu předat dvojčecí štafetu. Budu na blog házet nějaké svoje zkušenosti ohledně výbavičky pro dvojčata, látkových plen a podobně, tak až to začneš řešit, tak se můžeš mrknout
Není tady
Falko já věděl že budou 2 moc gratuluji přeju pohodové těhu
Veru já měla jeden stejně luxusní cyklus před dvěma lety
Jinak už máme datum transferu na 20. 9. V srpnu si mám nechat píchnout 1. DC Decapeptyl, Smaží netušíš k čemu to je?
Není tady
Sáří Podle mě je to na přesný synchronizování vašich cyklů s dárkyní a hlavně řízení Tvého cyklu - potlačí Ti LH a budou celej cyklus přesně řídit podáváním umělých hormonů, aby to klaplo a Tys byla v určený den plně připravená přijmout - tj. narostlá slliznice a správně nadávkovaný hormony
našla jsem tohle, ale Tobě to budou dávkovat jinak protože nepotřebujou aby Ti vyrostly folíci :
Kontrolovaná ovariální hypestimulace při asistované reprodukci:
Každý den se injekčně aplikuje 1 ml injekčního roztoku Decapeptyl 0,1 mg/ml nebo 0,2 ml injekčního roztoku Decapeptyl 0,5 mg/ml. Tuto léčbu je nutno zahájit v časné folikulární fázi (2. den cyklu) nebo ve střední luteální fázi (21. den či sedm dní po zvýšení ovulační teploty). Po 10 až 14 dnech, kdy se dostatečně sníží koncentrace LH, lze zahájit stimulaci ovárií gonadotropiny. Léčba triptorelinacetátem pokračuje beze změny. Jakmile je pozorován adekvátní růst folikulu (obvykle po 7 až 14 dnech stimulace), skončí podávání triptorelinacetátu a gonadotropinu a podá se hCG k vyvolání finální fáze zrání folikulu. Kontrola odezvy ovárií (ultrazvukem a určením hladiny estradiolu v plazmě), odsátí vajíčka a techniky fertilizace se provádějí postupem obecně přijatým na daném pracovišti.
Zdroj http://www.farmaceutika.info/decapeptyl-0-1-mg
Není tady
Ahoj holky .
Tak včera dorazila MS, testy ani BT nelhaly .
Gabko, koukala jsem ti s dovolením na grafík - to vypadá mooooc hezky - co testík?
Prosím nezapomeň na mě s clostíkem, od čtvrtka bych chtěla nasadit (5DC). Díky moc
Není tady
Veru zrovna jsem sem sla napsat jak ma krasnej grafik to vypada hodne hodne dobre , ale s testikem bych asi jeste pockala...
ja vcera koukala na tu svoji a riklala si, ze to vypada hodne divne oproti normalu .. a dneska to zas padlo, takze je to zase v normalnich mezich...
Upravil(a) Marti84 (18. 7. 2011 9:23)
Není tady
Marti - mně vždycky v den prvního pozitivního testu klesla teplota - bylo to kolem 7-9 DPO -cca 0,2C,
takže buď v klidu, uvidíš zítra . No a 10 DPO mamáč desítka čárku ukáže už většině... . Takže jsem na vás holky moooc zvědavá a držím palčáky, co to jde .
Není tady
.....
Marti, teplůtka může ještě stoupnout, třeba je to jen to hnízdění, kdy BT klesne a zítra zase stoupne držím palce
Verus, nezapoměla jsem
Upravil(a) Gabka (18. 7. 2011 12:49)
Není tady
Gábi držím palečky ať dušík není jen stínek
Veru
Není tady
Veru zase máš můj obdiv, jen se zmíníš že bys jako zkusila zase Clstík a ve čtvrtek už s ním začínáš Snad konečně pomůže
Gabi - držím palce ať klučík namaluje krásnou růžovou čárku na test
Marti - koukla jsem na Tvůj graf a pokles na 36,8, když jsi to měla předtím taky, vůbec nic neznamená Když Ti zítra neklesne víc, je to moc nadějný Držím i Tobě
Kaťulko - zdravíííím NA MK je teď holčina, po 2 neúspěšných IVF a změnila CAR (tuším že Reprofit, ale abych nekecala ) a po 3 IVF má dvě dálnice jako vyšitý
Falko - ještě nakukuješ nebo už jsi přešla do těhulek? Jak je?
Není tady
Snaži ahojky ,taky jsem narazila na kočku,co změnila na Reprofit a má 10DPO dvě čárečky a tuším,že je z OV.... škoda že to je 200 kilásků
Upravil(a) Kaťulka 33 (18. 7. 2011 13:51)
Není tady
Ahoj holky, jasně že nakukuju sem, na "přestup" do těhulí se zatím necítím . Já jsem stejně nejradši tady, už se s váma znám.... ale zas abych moc neprovokovala, co... . No, zatím asi není jistého nic, netrpělivě čekám na konec 1. trimestru aspoň. Bohužel teď jsem se dozvěděla, že bratránkova přítelkyně, která byla těhu, teď - až na konci 13. týdne!!! potratila... . Taky to neměli jednoduchý, tak je mi jich líto, navíc sem se těšila, jak se budem navštěvovat, že budem mít prcky cca stejně starý.... no, snad se brzo oklepou a povede se jim to znovu.
Ronji, díky za přání a určitě pak ráda mrknu na všechny tipy ohledně výbavičky a čehokoliv dalšího.... . A jak to s holčičkama zvládáte, jde to?
Není tady