6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mimochodem, Falko - objevila jsi // na mé narozeniny, a to je bomba
Holky, hlásím se s novýma kozenkama . S ničím se moc nemau, take před 14 dny jsem se rozhodla (80 G-H), před týdnem konzultace - a protoe na léto je u plastiků celkem volno, dostala jsem termín na 15.6.! No a tak jsem tu, včera na svý narozky jsem jela domů s dvěma půllitrovýma bandaskama z drenů, v pondělí vyndají a za dalí týden stehy. Mám hezký "céčka", teď jetě, aby se to dobře hojilo... . Tři hodiny na sále, čtvrtek celej prozvracenej z narkózy, myslela jsem, e udeřila moje poslední hodinka a litovala, e jsem to podstoupila. No dneska u je o 100% líp, i kdy chu k jídlu se nějak nedostavuje, hodně piju a díky vem lidem okolo i trochu odpočívám.
Není tady
Veruko, přeju dodatečně krásnéééé narozkyyyyy, hodně zdraví, pohody a brzy dvě // ne testu A teda valim voči co sis to nadělila za dárek Ty jsi prostě nezmar a s ničím se nepáře Klobouk dolů před Tvou odvahou Mmch - kojit bude moct? Jo a nepochlubí se fotkou před a po?
Falko těhulko jaké zprávy dnes? Jak se cítí a kdy se chystá do CAR? Čárka sílí?
Holky mám vás moc pozdravovat od Kaulky, psala jsem jí SMS co je s ní a e má Falka //. Prý jim nejde net, teda jde ale straně patně. A jak bude moct tak se tu objeví. Jo a prej dělaji hodně výletů na pročitění hlavy Falce moc gratuluje k //
A teď jetě jedna zpráva jako hrom. S dovolením Simi vám jdu napsat jak to s ní je. Cca před týdnem objevila // na testu, krásně sílily a ve bylo OK. Sem to psát zatím nechtěla, jako by tuila....Teď nevím jaký den, asi středa? jsme spolu telefonovaly, probíraly vechno moný a ona si stěovala na píchání u vaječníku. Vzápětí volá zpátky e začala pinit Druhý den la ke svému dr., ten zatím v děloze nic moc neviděl, ale uklidnil jí e je to dobrý. Jene začala krvácet víc a tak jela na pohotovost. Tam jí udělali UZ a nali podezřelý útvar těsně nad čípkem v děloze, který rozměrem odpovídá výi HCG (3800). Prý to můe být loisko endometriozy, hlen nebo těhu V děloze dvě tečky, ale malinký. Nechali si jí tam přes noc, ráno HCG 4300, take nárůst o 500 za 12h. Poslali jí domů s tím, e tam stejně teď nic nevymyslí a e se uvidí co krvácení a HCG. Doma začala zase krvácet, proto volala svýmu dr. a la k němu na konzultaci. Závěr - dvě tečky v děloze je krev a ten podezřelý útvar je buď uchycené nebo spí potracené těhotenství. Napsal jí doporučení na revizi a pak e nasadí zase na 2 měsíce Azalii. To bylo dopoledne a Simča la do té nemocnice. Jene to by nebyla Síma aby to nebylo jetě jinak Večer volá, a se podrím, ale e má HCG 6800 a e revize se zatím nekonná. Počkají do pondělka, co krvácení a hlavně co HCG
Není tady
Silví Tys mě předběhla, chtěla jsem Ronjí popřát taky...protoe jednou psala e do 18. nerodí apka e u můe
Ronjí - hooooodně těstí, zdraví, bezproblémový porod, PEVNÉ NERVY a hodné holčičky
Není tady
jééé tak teď nevím, jak reagovat....ta Síma nemůe mít nikdy to těhu jednoduché....myslím na ní a drím ve co mám hcg nárust tedy pořádný
Není tady
Ty v.olééééééééééééé, to je zpráviček!!!!!
Símu moc zdravím, tajnůstkářku jednu, ta se s těma těhu taky nepáře, co???
Jenom a je to vechno OK a tečky jsou miminka a zdravá
Holky, díky za přání
Snai - byla jsem předoperačně proklepnutá u těch nejlepích z nejlepích v plzeňském kraji.
Operatér - profík a velmi dobrý reference, nedělá to jen pro prachy, ale pokud by si nebyl jistej výsledkem, operace(jakékoli) prostě neudělá.
No a kojení? Mammoloka mi řekla na základě vyetření a sona prsů, e bych nekojila, ani kdybych na ádnou plastiku nela - prostě se díky věku u přestavěla hmota v prsou na víceméně tukovou
a mléčné lázy minimum - prý si to rozhodně nemám z těchto důvodů vyčítat - koneckonců
je spousta miminek odkázaných na umělou výivu od narození a jsou OK. Taky se divila, e jsem jetě odkojila Lucinku (8 měsíců horko těko, mléka málo, malá patně přibírala, ale nic jinýho nechtěla...byl to boj) a dneska u to chápu. Kdybych tohle věděla, asi bych měla o jedno velký trápení míň.
Fotky před a po polu do SZ, ale a spadnou otoky, modřiny a vyndají se stehy. Ale vypadá to dobře - mám prsa pevný jak estnáctka.
Silvi , já mít angretíky, řezat do sebe nenechám, ale brali mi skoro 1kg(!) hmoty a přesto mám trojky...kdo nezail, nepochopí.
Drím palečky Falce i Simče a douuuuuuuufám, e se to tady rozjede ve velkém!!!!
Není tady
Simča děkuje, je úplně v klidu, smířená se vím
Veru - tak to je dobře e Tě to trápit nemusí myslim to kojení - umělá výiva to jistí Ono to tak bejvá, e enský co vypadaji jako kojný, maji prsa ooobr, tak nemůou kojit, a naopak "angretíky" kojí bez problémů
Jsem zvědavá na fotky
Není tady
A koukám e Ti to i ovlivnilo BT 37,3 A můu mít vetečnou otázku.....? "Pojistili" jste to tenhle cyklus?
Není tady
Nádherné zprávy Falko drím a přeji brzké
Simo, a se pořádně zavrtá a HCG jen roste s roste.
Ronjo, těím se na fotečky princezen.
Není tady
Snailenka napsal(a):
A koukám e Ti to i ovlivnilo BT 37,3 A můu mít vetečnou otázku.....? "Pojistili" jste to tenhle cyklus?
POMOOOOOOOOOOOOOOOOOOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vichni vidíte můj graf...ve středu jsem byla na operaci....dneska jsem ponořila tři testy do skleničky, dva ovulační, jeden hcg(pro srandu, ale jako fakt, čistě teoreticky 2 DPO ani já nedoufám, e by...) a je tam // !!!!
Tak jsem vzala kontroverzní Galmed 25, pak Gravitest (20..?) a vude v limitu slabounká čárka!!!
Jene by to znamenalo, e v době operace, narkózy, opiátů na bolest apod. bych u byla těhotná!!!
Ale kdy? A proč? Chápete to??? Nebo můou nějak léky ovlivnit hcg??? Bylo mi divný, e tolik dnů po sobě je ovu test pozitivní - a kdye jako mám čekat ovu - jsem si dělala naděje, e bude posunutá, tudí neovlivněná operací a e nebudeme ztrácet čas a tak...a teď takovej blázinec?!
No jsem z toho vydřená, BT byla pořád nízko, hlen včera takovej, e jsem myslela, e jsem se snad počůrala.
http://img16.imageshack.us/img16/9964/19dc004.jpg
http://img593.imageshack.us/img593/1272/19dc006.jpg
Není tady
Veruska72 napsal(a):
Snailenka napsal(a):
POMOOOOOOOOOOOOOOOOOOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vichni vidíte můj graf...ve středu jsem byla na operaci....dneska jsem ponořila tři testy do skleničky, dva ovulační, jeden hcg(pro srandu, ale jako fakt, čistě teoreticky 2 DPO ani já nedoufám, e by...) a je tam // !!!!
Tak jsem vzala kontroverzní Galmed 25, pak Gravitest (20..?) a vude v limitu slabounká čárka!!!
Jene by to znamenalo, e v době operace, narkózy, opiátů na bolest apod. bych u byla těhotná!!!
Ale kdy? A proč? Chápete to??? Nebo můou nějak léky ovlivnit hcg??? Bylo mi divný, e tolik dnů po sobě je ovu test pozitivní - a kdye jako mám čekat ovu - jsem si dělala naděje, e bude posunutá, tudí neovlivněná operací a e nebudeme ztrácet čas a tak...a teď takovej blázinec?!
No jsem z toho vydřená, BT byla pořád nízko, hlen včera takovej, e jsem myslela, e jsem se snad počůrala.
http://img16.imageshack.us/img16/9964/19dc004.jpg
http://img593.imageshack.us/img593/1272/19dc006.jpg
Very a nebyla ta ovulka 14CD? mozna mohla byt i driv... budu drzet palce... ty duchove jsou naprd , ted s nima taky bojuju...
Není tady
Very no uvidime... ale koukej kolikaty DPO uz jsem... nemela bych tomu davat zadnou nadeji...
Není tady
Snaí, pozdravuj Simi, e na ni moc myslím a drím, at se to rozlouskne co nejlépe můe
Veru, vechno nej nej nej a krásný dáreček sis nadělila
Ronjísku, tobě přeju taky vecičko nejlepí a má princezničky brzo u sebe
Marti, myslím na tebe!
Johanko, nezobrazuje se ti druhý metřík, ale po pečlivém zkoumání jsem tam vyčetla "Lilypie Pregnancy tickers"
Není tady
Marti - no já nevím, ale já sleduju BT, ovu testy, hleny a čípek u asi stopadesát let a jestli tohle bude těhu( u mě), tak přepíu dějiny - sex sice byl průběně cca 1x2-3 dny, ale e by mě zklamala BT...?
Take nevě hlavu, ovu jsi určitě neměla na 100% tak, jak si myslí, mohla být i jindy - viz můj fantasmagorickej graf
Není tady
Gabka napsal(a):
Johanko, nezobrazuje se ti druhý metřík, ale po pečlivém zkoumání jsem tam vyčetla "Lilypie Pregnancy tickers"
Johankoooooo vylééééz a vysvětli
(jsi teda detektiv Gábi, to já úplně přehlídla, jen jsem se zaradovala e se tu Johanka ukázala ).
Simče pozdravy vyřídím
Veru - teplota určitě vyskočila i po té operaci, tím bych se tak nezabývala, ale ty testy teda - ty jsou mi záhadou Podle mě reagují na tvoji výi LH okolo ovulky. Na těhotenství je straně brzy, to by Ti neukázaly ani kdybys měla ovulu 14DC, tudí bys byla dneska 5DPO a to jetě není nic vidět to by tak ztěí dolo do dělohy a začalo se zavrtávat ale jetě ne malovat ducha na test
Není tady
Ahoj holky,
Ronji a verus vsechno nejlepsi a brzo mimiska/y v naruci preji a lasku, zdravi a vse,co si prejete,at se Vam splni.
Johanko, ze by??????? Naplyvej sem tehu bacilky,at se to tu dobre rzjede.
Holky Simca ma HCG 6400, takze podle tabulek, lekari rikaji, ze se mimi asi uchytilo nad deloznim cipkem a proto ta neplecha a ceka se ,co bude, co se z toho vykrystalizuje.Holka lezi jak placka, nebyla prvni ani posledni, koho mimi tak potrapi,.ale co by zena pro svoje miminko neudelala.Takze zatim ceka, ale snad se to v dobe obrati a sice si to odlezi,ale mimi se bude vyvijet a treba se to zlepsi.Jen aby byla Simca a miminko v poradku.Drzte pesti.budu ji vilat vecer,jak se ma.Ale je klidna, jeste trosku krvaci,ale vzhledem k lokaci uchyceneho asi miminka, to je asi mozne to krvaceni.
Veru,mas muj obdiv, mam kamosku,co ma prsa fuj to jsem se lek a trpi jak byk, nebot ma hrozne uzky hrudnicek a zadicka, trpi na bolesti,ale zmensit si je nema odvahu,ale prospelo by ji to.Podprdu ma z leteckych gum a kosik snad z platna na lode,podprdy ji stoji asi 2000,kdyz chce,aby se do nich vlezla.No pockam si na tvuj vyvoj a pak ji reknu, ze to asi neni takova hruza,jak si to maluje sama.Takze mas muj obdiv a jeden dotaz.Co na to tvuj manzel?Obvykle chlapy skoro breci,kdyby si to jejich zena nechala udelat,nebo to zakazou.HMMM?
Není tady
Ahoooj vem !!!!
No to jsou ale dobré zprávy po dlouhé době
Falko, gratuluji ke //, jak jsi napsala, e bolest břicha jak na ms, tak jsem se začala radovat, takhle jsem to také měla...ohss a asi 6.den po ET bolest břicha v noci jak na ms a pak za 3dny //. Drím pěsti dále.
imi...ty tajnůstkářko, to je samá kola, zkouky, řidičák..... ale // nenahlásí Věřím, e tohle těhu u doapadne dobře
Ronji, vechno nejlepí k narozeninám, pohodový porod a hodně zdraví vem Tak to u můou holčičky na svět co?
Není tady
http://lbdf.lilypie.com/NjsVp2.png
Johanky metřík - jsem dobrá, co??
Je 8tt+3
Není tady
Veruska72 napsal(a):
http://lbdf.lilypie.com/NjsVp2.png
Johanky metřík - jsem dobrá, co??
Je 8tt+3
Jsi fakt dobrá
Jen mě teda mrzí Johanka e jí ani nestojíme za to aby nám to dala vědět sama
Není tady
Snailenka napsal(a):
Veru - teplota určitě vyskočila i po té operaci, tím bych se tak nezabývala, ale ty testy teda - ty jsou mi záhadou Podle mě reagují na tvoji výi LH okolo ovulky. Na těhotenství je straně brzy, to by Ti neukázaly ani kdybys měla ovulu 14DC, tudí bys byla dneska 5DPO a to jetě není nic vidět to by tak ztěí dolo do dělohy a začalo se zavrtávat ale jetě ne malovat ducha na test
Snai - ona teplota vyskočila u 13 Dc na 36,9, ale to jsem brala jako fór a nezapisovala....
ta slabota čárečky odpovídá cca 7-8DPO, hodím sem jetě fotku tyčinky po zaschnutí...
http://img20.imageshack.us/img20/2415/p6180016m.jpg
Není tady
hele heleee, otevřete si TOHLE
teda johanko, jak to, e jsi se nepochlubila, jakpak jsi k tomu přila ?
jinak simi drím pěsti, verus, Ty jsi holka teda fakt záhada....
a vůbec, mazejte u vechny o chlívek vedle,řekla jsem si, e sem nějaký pátek v zájmu svého psych.zdraví nepolezu... a stejně lezu
Není tady