6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Revliba napsal(a):
..znovu opakuji,má na to právo...mně ovem neber moje pocity,tak to vnímám,at chce či ne..
A mě zase milá Revlibo, nechej na oplátku zase to čím si procházím já
Není tady
mariposa napsal(a):
Revliba napsal(a):
..znovu opakuji,má na to právo...mně ovem neber moje pocity,tak to vnímám,at chce či ne..
A mě zase milá Revlibo, nechej na oplátku zase to čím si procházím já
Ahoj Mari!co ty tady tak náhle?Ráda tě vidím...jestli si vzpomínám dobře,tohle je můj výnatek komunikace s Arc?Chce si se mnou povídat?
Není tady
Horacio napsal(a):
Mohu mít dotaz na některou z moderátorek?Jak dlouho jetě bude pokračovat to uráení vech ze strany Pandorry?To je opravdu takový problém jí vykázat tam,kam patří?Děkuji.
Horacio
Není tady
sahleb napsal(a):
Horacio napsal(a):
Mohu mít dotaz na některou z moderátorek?Jak dlouho jetě bude pokračovat to uráení vech ze strany Pandorry?To je opravdu takový problém jí vykázat tam,kam patří?Děkuji.
Horacio
Tam, kde chybí pokora je pýcha. (I sebevědomí má pokoru)
Můj pocit je ten, e debata je zcela jinde, ne téma.
Není tady
Hezký den vem, vím, e to můe znít trochu lehkováně, ale mně osobně hodně pomohla změna ivotního stylu. U mě nebavilo být neustále utlumená léky.. tak jsem začala jíst více zeleniny, cvičit jógu, číst a prostě dělat věci, co mě baví. Musela jsem se sice hodně přemáhat, ale postupně jsem se začala cítit lépe a lépe. Jako takové přírodní antidepresivum mi pomohla taky kurkuma, která má plno dalích zdravotních účinků (více info tady https://www.eushops.cz/blog/kurkuma). Přeji vám vem hodně těstí a sil.
Není tady
Jako takové přírodní antidepresivum mi pomohla taky kurkuma
"kurkumin je účinějí ve srovnání s oběma léky při sniování depresivního chování na zvířecím modelu"
(odkaz mám, ale nezveřejním)
Není tady