6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Kdyby jsi mne znala,pak by Te vubec nenapadlo se me na tohle ptat.Proč se tedy neodhalíš, Arcanum, proč jsi taková tajuplná?
Proc jsi me psala sbohem?
A proc kdyz me pises sbohem na me ted opet mluvis?
No, protože s tebou nemíním mluvit přes sz, ale tady na veřejném fóru, ti pár věcí ještě chci říct.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Bramborka napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Revli,
nejsem schopna tu vetu pobrat. Snad i proto ze neznam pana Holana a nevim o cem pojednava(neznam kontext pro jeho tvrzeni)Zkusilas to (pobrat ten verš)?
Kdyby jsi mne znala,pak by Te vubec nenapadlo se me na tohle ptat.
To je možné ........ O čem to svědčí?
Není tady
Blossom napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Všechno je to hezké, slova jdou hezká...problém ale nastává ve chvíli, kdy je třeba ta hezká slova potvrdit činy.
Až PAK se láme chleba, až PAK poznám, zda se skutečně znám, zda jsem se skutečně přijala, zda skutečně vůbec nějakou pokladnici mám..... a nebo zda mám jen velkou potřebu se hájit a obhajovat, vysvětlovt a argumentovat
A nebo zda tu potřebu nemám, hodím domněnky a konstrukce druhých za hlavu a dál pracuji na svém vlastním klidu v dušiNěkdo nepochopí, že těmi slovy jsou pojmenované a popsané činy.
Ale když v nich chce on vidět jen prázdná slova, ať tedy klidně vidí.
Bloos,
skutečně jsi přesvědčená, že POPSAT a POJMENOVAT je totéž, jako UDĚLAT?
O tom totiž je můj příspěvek, o ničem jiném. A pochopitelně je to i vlastní zkušenost.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Blossom napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Všechno je to hezké, slova jdou hezká...problém ale nastává ve chvíli, kdy je třeba ta hezká slova potvrdit činy.
Až PAK se láme chleba, až PAK poznám, zda se skutečně znám, zda jsem se skutečně přijala, zda skutečně vůbec nějakou pokladnici mám..... a nebo zda mám jen velkou potřebu se hájit a obhajovat, vysvětlovt a argumentovat
A nebo zda tu potřebu nemám, hodím domněnky a konstrukce druhých za hlavu a dál pracuji na svém vlastním klidu v dušiNěkdo nepochopí, že těmi slovy jsou pojmenované a popsané činy.
Ale když v nich chce on vidět jen prázdná slova, ať tedy klidně vidí.Bloos,
O tom totiž je můj příspěvek, o ničem jiném. A pochopitelně je to i vlastní zkušenost.
Já se zase musím zeptat: ty si myslíš, že Blos to neudělala, že o tom jen sní?
Ty jí snad chceš kontrolovat?
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Blossom napsal(a):
Někdo nepochopí, že těmi slovy jsou pojmenované a popsané činy.
O tom totiž je můj příspěvek, o ničem jiném. A pochopitelně je to i vlastní zkušenost.Já se zase musím zeptat: ty si myslíš, že Blos to neudělala, že o tom jen sní?
Vějířovko, myslím, že tady je škoda plýtvat energií.
Ten, co nechce vidět, neuvidí, a co nechce slyšet, neuslyší.
Vějířovka napsal(a):
Vějířovko a proč do toho pleteš Bloos?
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Ty jí snad chceš kontrolovat?Vějířovko a proč do toho pleteš Bloos?
Pandorroo, ta skleróza u tebe asi fakt působí.
Zapomnělas, že mě ve svém příspěvku přímo oslovuješ. Tak asi proto....
Blossom napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Zapomnělas, že mě ve svém příspěvku přímo oslovuješ. Tak asi proto....
Už jsem to tu řekla mnohokrát, ale klidně to zopakuji: Bloos, nebuď tak vztahovačná. Umožní ti to sledovat věci v kontextu. Takhle jsi zase mimo a já nejsem z těch, kteří vysvětlují polopaticky., podtrhávají celé věty a uvádějí čísla příspěvků. Však ty jsi chytrá holka, časem na to jistě příjdeš sama, do čeho že tě to Vějířovka vlastně plete
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Blossom napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Vějířovko a proč do toho pleteš Bloos?
Zapomnělas, že mě ve svém příspěvku přímo oslovuješ. Tak asi proto....Už jsem to tu řekla mnohokrát, ale klidně to zopakuji: Bloos, nebuď tak vztahovačná. Umožní ti to sledovat věci v kontextu. Takhle jsi zase mimo a já nejsem z těch, kteří vysvětlují polopaticky., podtrhávají celé věty a uvádějí čísla příspěvků. Však ty jsi chytrá holka, časem na to jistě příjdeš sama, do čeho že tě to Vějířovka vlastně plete
Tak Pandorroo pro tebe specielně po lopatě:
Pandorraa - příspěvek č. 878:
Bloos,
Ještě se chceš Pandorroo nadále ztrapňovat slovy o mé údajné vztahovačnosti? Když to oslovení tady každý vidí na vlastní oči?
Upravil(a) Blossom (9. 8. 2011 10:57)
Pan, PROČ to děláš?
Co ti Blossom tolik zrcadlí?
Napadá mě hláška, myslím že z Císařova pekaře a pekařova císaře:
V závěru filmu odchází císař Rudolf a povídá:
Odcházím se společensky znemožnit.
Něco (někoho ) mi to připomíná.....
Upravil(a) Blossom (9. 8. 2011 11:00)
Blossom napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Blossom napsal(a):
Zapomnělas, že mě ve svém příspěvku přímo oslovuješ. Tak asi proto....Už jsem to tu řekla mnohokrát, ale klidně to zopakuji: Bloos, nebuď tak vztahovačná. Umožní ti to sledovat věci v kontextu. Takhle jsi zase mimo a já nejsem z těch, kteří vysvětlují polopaticky., podtrhávají celé věty a uvádějí čísla příspěvků. Však ty jsi chytrá holka, časem na to jistě příjdeš sama, do čeho že tě to Vějířovka vlastně plete
Tak Pandorroo pro tebe specielně po lopatě:
Bloos,
Ještě se chceš Pandorroo nadále ztrapňovat slovy o mé údajné vztahovačnosti? Když to oslovení tady každý vidí na vlastní oči?
Bloos a jsi si jistá, že já měrem k Vějířovce opravdu mluvím právě o tomhle?
Zkus se trochu víc soustředit, no Však ty to dáš Kdepak vzala tahle tvoje zbytečná diskuze počátek?
Až to najdeš, dej vědět.
Taky už jsem to řekla mnohokrátr a zase to klidně zopakuji: jinak mě totiž jen neustále otravuješ svojí vztahovačností a představou, že nemyslím na nic njiného, než jak tě ....ty bláboly, co jsi tuhle napsala, si už dosaď sama.
Není tady
majkafa napsal(a):
Pan, PROČ to děláš?
Co ti Blossom tolik zrcadlí?
Majko proč to děláš? Co ti zrcadlím?
Blbé, viď?
Taky si to myslím
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Blossom napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Už jsem to tu řekla mnohokrát, ale klidně to zopakuji: Bloos, nebuď tak vztahovačná. Umožní ti to sledovat věci v kontextu. Takhle jsi zase mimo a já nejsem z těch, kteří vysvětlují polopaticky., podtrhávají celé věty a uvádějí čísla příspěvků. Však ty jsi chytrá holka, časem na to jistě příjdeš sama, do čeho že tě to Vějířovka vlastně pleteTak Pandorroo pro tebe specielně po lopatě:
Bloos,
Ještě se chceš Pandorroo nadále ztrapňovat slovy o mé údajné vztahovačnosti? Když to oslovení tady každý vidí na vlastní oči?Bloos a jsi si jistá, že já měrem k Vějířovce opravdu mluvím právě o tomhle?
Zkus se trochu víc soustředit, no Však ty to dáš Kdepak vzala tahle tvoje zbytečná diskuze počátek?
Až to najdeš, dej vědět.
Taky už jsem to řekla mnohokrátr a zase to klidně zopakuji: jinak mě totiž jen neustále otravuješ svojí vztahovačností a představou, že nemyslím na nic njiného, než jak tě ....ty bláboly, co jsi tuhle napsala, si už dosaď sama.
Ano, máš pravdu Pandorroo:
Toto kolečko je skutečně zelené.
Pandorraa napsal(a):
A nebo zda tu potřebu nemám, hodím domněnky a konstrukce druhých za hlavu a dál pracuji na svém vlastním klidu v duši
toto psala Pandora - je to všeobecné, není to adresováno přímo někomu
Bloss a Ty si Pandoře hned odepsala:
Ale když v nich chce on vidět jen prázdná slova, ať tedy klidně vidí
Ano,vztáhla sis to na sebe
A Vějířovka to pochopila na Tebe,
Ale to přeci neznamená, že Ty to tak musíš mít. Vždyt se přeci znáš
Není tady
Pandorraa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Pan, PROČ to děláš?
Co ti Blossom tolik zrcadlí?Majko proč to děláš? Co ti zrcadlím?
Blbé, viď?
Taky si to myslím
Mně nezrcadlíš nic.
Jenom tě nechápu, tohle není chování vyrovnané ženy. To není laskavé, co píšeš. Příliš Blossom tlačíš. Evidentně to nechceš vidět. A piš si klidně zase, že mi zrcadlíš. Ale víš, já se nad tím zamyslím...
Upravil(a) majkafa (9. 8. 2011 11:38)
Nevidím v tom žádné tlačení
jestliže to Bloss nemá, jak o tom všeobecně píše Pan, tak to přeci nemusí vztahovat na sebe.
Není tady
Pan, co se hirondel vrátila jako Arcanum, tak jí pochlebuješ. Tam je očividné, jak bys třeba už i napsala nesouhlas, ale chceš držet linii a "nesouhlasíš" jen tak mírně, aby to nevypadalo, ne jako tenkrát s hirondel. A přitom Arcanum píše pořád stejně.
Ale Blossom komentuješ v mnoha situacích, jako bys po ní cíleně "šla".
A já zase zírám na tvá psaní. Taky si v sobě ve vztahu k tobě řeším. Ale spíš jsem z toho smutná, co tady poslední dobou od tebe čtu. Už ti ani nebudu psát, aby ses podívala, jakým způsobem reaguješ na Blossom. Ale je to totéž, jak tenkrát na hirondel.
Pandorraa napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Protože tady o výrocích Blos debatujeme. Ty mluvíš o něčem úplně jiném? To jsou nějaká obecná poučidla?
Není tady
dusička napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
A nebo zda tu potřebu nemám, hodím domněnky a konstrukce druhých za hlavu a dál pracuji na svém vlastním klidu v dušitoto psala Pandora - je to všeobecné, není to adresováno přímo někomu
Bloss a Ty si Pandoře hned odepsala:
Ale když v nich chce on vidět jen prázdná slova, ať tedy klidně vidí
Ano,vztáhla sis to na sebeA Vějířovka to pochopila na Tebe,
Ale to přeci neznamená, že Ty to tak musíš mít. Vždyt se přeci znáš
Dusičko, pozor, přečti si znovu a pozorně příspěvek č.866:
Já tam psala:
Ale když v nich chce on vidět jen prázdná slova, ať tedy klidně vidí.
Proč si to obecné někdo a on tedy vztáhla Pandorraa na sebe, proč je Pandorra tak otravně vztahovačná?
Upravil(a) Blossom (9. 8. 2011 11:55)
Pandorraa napsal(a):
Blossom napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Bloss - ale Pandora nepsala nikde, že Ty to tak máš, že Ty umíš jen pojmenovat a popsat a ne udělat
Tohle sis taky vztáhla Bloss na sebe
Není tady
majkafa napsal(a):
Jenom tě nechápu, tohle není chování vyrovnané ženy.
majko,
příjde mi sice zbytečné právě tobě vysvětlovat, že sůj příspěvek 862, který tu spustil to všechno kejhání, jsem psala pouze a jen s myšlenkou na svoje vlastní zklušenosti, svoje vlastní omyly a svou vlastní blbost, ale dělám to.
Nemohu za to, že se v tom někdo našel, jiný zase dělá to, co podsouvá mně - vehemnetně brání onoho hentýho, další přispěchá se svou troškou do mlýna, aby si taky zakejhal...
Nu, tak to prostě je.
Nemám sebemenší chuť být v tomto případě laskavá, nejsem žádná světice a tyhle hrátky mne někdy celkem baví, jindy zase nudí. Zvlášť když se je se mnou snaží hrát stále dokola někdo, kdo to pořádně neumí. A Bloos to prostě z mého pohledu neumí, protože je vztahovačná a dokola řeší a řeší cokoliv napíšu, vysvětluje a vysvětluje bez znalosti širšího kontextu, ve kterém to píšu. To je můj názor a změním ho, až já uznám za vhodné. Nevím, co je na tom za problém, pokud to má někdo jinak, má to jinak a já mu to neberu.
Už se nedivím Arcaum, že na otázky odpovídá svým specifickým způsobem. Kdo ji rozumí, nemusí se totiž stále ptát, kdo ji nerozumí, její odpovědi stejně nepobere. Nu a pokud je tolerantní a vyrovnaný, jak ty píšeš, tak ji za za to nemá potřebu ani nijak napadat. Trvalo mi to, ale došlo mi to
Je to tak prosté.
Není tady
majkafa napsal(a):
Pan, co se hirondel vrátila jako Arcanum, tak jí pochlebuješ. Tam je očividné, jak bys třeba už i napsala nesouhlas, ale chceš držet linii a "nesouhlasíš" jen tak mírně, aby to nevypadalo, ne jako tenkrát s hirondel. A přitom Arcanum píše pořád stejně.
Ale Blossom komentuješ v mnoha situacích, jako bys po ní cíleně "šla".
A já zase zírám na tvá psaní. Taky si v sobě ve vztahu k tobě řeším. Ale spíš jsem z toho smutná, co tady poslední dobou od tebe čtu. Už ti ani nebudu psát, aby ses podívala, jakým způsobem reaguješ na Blossom. Ale je to totéž, jak tenkrát na hirondel.
Majko,
ty máš tak daleko k té moudré elfce, kterou máš v avataru........
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Protože tady o výrocích Blos debatujeme. Ty mluvíš o něčem úplně jiném? To jsou nějaká obecná poučidla?
Opravdu debetujeME a nebo debtaujeŠ?
Není tady
dusička napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Blossom napsal(a):
O tom totiž je můj příspěvek, o ničem jiném. A pochopitelně je to i vlastní zkušenost.Bloss - ale Pandora nepsala nikde, že Ty to tak máš, že Ty umíš jen pojmenovat a popsat a ne udělat
Tohle sis taky vztáhla Bloss na sebe
Ale psala, Dušičko, reagoovalá přímo na to, co napsala Blos.
Není tady