29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vějířovka napsal(a):
Nikde jsem nečetla, když jsi duchovně založený, tak se nech živit někým jiným, protože pro tebe je hmota něco, s čím nemáš nic společného, co by tě pošpinilo.
A on tady nekdo neco takoveho tvrdil?
Nebo proc tohle ted takhle pises? Nejka nevidim zadnou souvislost.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Nikde jsem nečetla, když jsi duchovně založený, tak se nech živit někým jiným, protože pro tebe je hmota něco, s čím nemáš nic společného, co by tě pošpinilo.
![]()
Nebo proc tohle ted takhle pises? Nejka nevidim zadnou souvislost.
Tak ti odpovím tvými slovy Arcánku:
Nejsem tady od toho abych rekla vsechno.Clovek musi hledat a najit predevsim sam.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
![]()
Nebo proc tohle ted takhle pises? Nejka nevidim zadnou souvislost.Tak ti odpovím tvými slovy Arcánku:
Nejsem tady od toho abych rekla vsechno.Clovek musi hledat a najit predevsim sam.
Az na ten rozdil ,ze napriklad ja osobne tady v tom hledat nic nepotrebuju.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Revliba napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Odbocujes Revli. Ty take objektivne ted hodnotis mariposu a o tom to je.Neodbočuji...její odpověd by mi zároveň otevřela prostor k přemýšlení,zda budu jejím příspěvkům věřit nebo se nad nimi nadále usmívat....pravdou ovšem je ,že je mohu ignorovat...
Revliba pise: "Myslím si,že pokud někdo teoreticky rozdává duchovní rady,tzv. objektivně posuzuje situace druhých a sám žije způsobem jak o sobě popsala Mariposa,není oprávněn toto dělat,protože káže vodu a pije víno...Je to jen o manipulaci a pocitu vlastní důležitosti,není to o skutečné snaze náhledu a pomoci druhým....zkrátka je to lež"
Tohle je Tvoje objektivni posouzeni mariposy-to je to o cem mluvim.
Nemluvim o tazce kterou jsi ji polozila (=jestli uz pracuje)
Ty o koze ja o voze,rigt?manipulatorko.
Ok Arcanum,jak chceš,je to tvůj názor...já jen přemýšlím a uvažuji v širším kontextu...stejně by mě zajímalo,proč zrovna za tu Mariposu se tu biješ jak lvice...
Odpověd nepotřebuju,stejně bych jí nerozuměla viď.
Není tady
Revliba napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Revliba napsal(a):
Neodbočuji...její odpověd by mi zároveň otevřela prostor k přemýšlení,zda budu jejím příspěvkům věřit nebo se nad nimi nadále usmívat....pravdou ovšem je ,že je mohu ignorovat...Revliba pise: "Myslím si,že pokud někdo teoreticky rozdává duchovní rady,tzv. objektivně posuzuje situace druhých a sám žije způsobem jak o sobě popsala Mariposa,není oprávněn toto dělat,protože káže vodu a pije víno...Je to jen o manipulaci a pocitu vlastní důležitosti,není to o skutečné snaze náhledu a pomoci druhým....zkrátka je to lež"
Ok Arcanum,jak chceš,je to tvůj názor...já jen přemýšlím a uvažuji v širším kontextu...stejně by mě zajímalo,proč zrovna za tu Mariposu se tu biješ jak lvice...
Biju se tu za mariposu? To je ale Tve videni veci,ja to mam jinak.
Rozumim ji,teda alespon ja to tak vnima ze ji rozumim.To jeste nemusi ale znamenat ze to tak vnima i Mari.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Stačí respektovat názor druhého a hned nevykřikovat něco o tom, že "JÁ nebudu šlapat jak ty chceš ...ba bla bla"
InfantilníJo ,presne tohle se vcera nekomu stalo ,to je pravda.
Ale přesně tohle dělá Pandora. Arcanum, ty to nevidíš?
Není tady
Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Arcanum napsal(a):
![]()
Nebo proc tohle ted takhle pises? Nejka nevidim zadnou souvislost.Tak ti odpovím tvými slovy Arcánku:
Nejsem tady od toho abych rekla vsechno.Clovek musi hledat a najit predevsim sam.Az na ten rozdil ,ze napriklad ja osobne tady v tom hledat nic nepotrebuju.
No tak tím je to ještě jednodušší, že? To jsme to rychle a bezbolestně odmávly.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Revliba napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Revliba pise: "Myslím si,že pokud někdo teoreticky rozdává duchovní rady,tzv. objektivně posuzuje situace druhých a sám žije způsobem jak o sobě popsala Mariposa,není oprávněn toto dělat,protože káže vodu a pije víno...Je to jen o manipulaci a pocitu vlastní důležitosti,není to o skutečné snaze náhledu a pomoci druhým....zkrátka je to lež"
Odpověd nepotřebuju,stejně bych jí nerozuměla viď.Biju se tu za mariposu?
To je ale Tve videni veci,ja to mam jinak.
Rozumim ji,teda alespon ja to tak vnima ze ji rozumim.To jeste nemusi ale znamenat ze to tak vnima i Mari.
Ano,to,že jí rozumíš hovoří za vše a teď je mi to pochopitelné....pro vás obě tedy holky duchovní posílám vzkaz od pana Holana..."když kvete všednost,zázrak je blízko.."
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Stačí respektovat názor druhého a hned nevykřikovat něco o tom, že "JÁ nebudu šlapat jak ty chceš ...ba bla bla"
InfantilníJo ,presne tohle se vcera nekomu stalo ,to je pravda.
Ale přesně tohle dělá Pandora. Arcanum, ty to nevidíš?
A myslis ze Ti mam vypravet neco o tom co ja vidim nebo nevidim ?
Ja vidim co vidim a ver nebo ne ,muze to byt naprosto neco jineho nez to co vides napriklad Ty.
Není tady
Revliba napsal(a):
Ano,to,že jí rozumíš hovoří za vše a teď je mi to pochopitelné....pro vás obě tedy holky duchovní posílám vzkaz od pana Holana..."když kvete všednost,zázrak je blízko.."
Revli,
nejsem schopna tu vetu pobrat. Snad i proto ze neznam pana Holana a nevim o cem pojednava(neznam kontext pro jeho tvrzeni)
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Nejsem tady od toho abych rekla vsechno.Clovek musi hledat a najit predevsim sam.Az na ten rozdil ,ze napriklad ja osobne tady v tom hledat nic nepotrebuju.
No tak tím je to ještě jednodušší, že? To jsme to rychle a bezbolestně odmávly.
Pro mne jsou Tvoje slova prazdna Vejirku.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Revliba napsal(a):
Revli,
nejsem schopna tu vetu pobrat. Snad i proto ze neznam pana Holana a nevim o cem pojednava(neznam kontext pro jeho tvrzeni)
V pořádku Arcanum,nemusíš všemu rozumět...
Mch.ten úryvek dle mého cítění nepotřebuje vůbec žádný kontext (a není to tvrzení ..
Vladimír Holan,básník počátku minulého století...třeba ten jeho message poberou jiní,kteří (ré) tu čtou..
Není tady
Nechce sa mi to lúštiť celé: Máme už víťaza večerného kola?
Není tady
Selima napsal(a):
Nechce sa mi to lúštiť celé: Máme už víťaza večerného kola?
Není tady
Revliba napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Revliba napsal(a):
Neodbočuji...její odpověd by mi zároveň otevřela prostor k přemýšlení,zda budu jejím příspěvkům věřit nebo se nad nimi nadále usmívat....pravdou ovšem je ,že je mohu ignorovat...Revliba pise: "Myslím si,že pokud někdo teoreticky rozdává duchovní rady,tzv. objektivně posuzuje situace druhých a sám žije způsobem jak o sobě popsala Mariposa,není oprávněn toto dělat,protože káže vodu a pije víno...Je to jen o manipulaci a pocitu vlastní důležitosti,není to o skutečné snaze náhledu a pomoci druhým....zkrátka je to lež"
A ešte vykladá jej príspevky ako Vlastík Plamínek kadečo..
Není tady
Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Arcanum napsal(a):
![]()
To je ale TVOJ názor. Skutočnosť môže byť iná, nemyslíš?
Není tady
Revliba napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Revliba napsal(a):
Revli,
nejsem schopna tu vetu pobrat. Snad i proto ze neznam pana Holana a nevim o cem pojednava(neznam kontext pro jeho tvrzeni)V pořádku Arcanum,nemusíš všemu rozumět...
Mch.ten úryvek dle mého cítění nepotřebuje vůbec žádný kontext (a není to tvrzení..
Vladimír Holan,básník počátku minulého století...třeba ten jeho message poberou jiní,kteří (ré) tu čtou..
" pro vás obě tedy holky duchovní "
Napadlo me ,ze myslis mariposu a me. Pokud ano,pak tedy alespon me ten vzkaz poslany i me nic nerika.
To ze nemusim/e vsemu rozumet je bez debat.
Jen jsem si prala Ti dat vedet ze me ta veta nic nerika.
To je cele.
Není tady
Selima napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
To je ale TVOJ názor. Skutočnosť môže byť iná, nemyslíš?
Coze?
Není tady
Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Az na ten rozdil ,ze napriklad ja osobne tady v tom hledat nic nepotrebuju.No tak tím je to ještě jednodušší, že? To jsme to rychle a bezbolestně odmávly.
Pro mne jsou Tvoje slova prazdna Vejirku.
Pro mě jsou zase tvoje slova falešná.
Není tady
Revliba napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Revliba napsal(a):
Odpověd nepotřebuju,stejně bych jí nerozuměla viď.Biju se tu za mariposu?
To je ale Tve videni veci,ja to mam jinak.
Rozumim ji,teda alespon ja to tak vnima ze ji rozumim.To jeste nemusi ale znamenat ze to tak vnima i Mari.Ano,to,že jí rozumíš hovoří za vše a teď je mi to pochopitelné....pro vás obě tedy holky duchovní posílám vzkaz od pana Holana..."když kvete všednost,zázrak je blízko.."
Revli - já Maripose taky rozumím, i když jí nechápu.
My tady po písmenkách přeci nemůžeme vědět, jak jí je, co jí trápí.
Podívej - slyšela si to už někdy?
Každý má jiný práh bolesti. Někdo se trápí nad sebou, že je takový a chce být jiný (třeba odvážnější) a druhý se trápí nad zlomeným nehtem. A přitom třeba obě bolesti jsou "stejné" z pocitů jednoho a druhého.
Není tady
Selima napsal(a):
dusička napsal(a):
Selima napsal(a):
Mariposa to Bloss: Takto sis to v hlavě ale nastavila Ty sama.
Podle mě jsi Bloss velmi materiálně založená.Asi čtu blbě mezi řádkama, nic takovýho jsem nečetla
Nie MEDZI, to jej napísala úplne v riadkoch, príspevok č. 635
Hele - víte jak já brala Mariposu?
že z písmenek co píše Bloss vyčetla nějak svou řečí jaká je podle ní Bloss. ALe to přeci vůbec neznamená,že taková Bloss je. Ona Tě Bloss přeci nezná, písmenka můžou mást.
Jen bych možná zapřemýšlela, ne o tom,že taková nejsi, seš taková, jaká se cítíš být, ale proč tě takto Mariposa vidí.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
No tak tím je to ještě jednodušší, že? To jsme to rychle a bezbolestně odmávly.Pro mne jsou Tvoje slova prazdna Vejirku.
Pro mě jsou zase tvoje slova falešná.
No jo ,za to ja uz Ti nemuzu.Stejne tak jako Ty me za to, ze ja vnimam Tvoje slova prazdna.
Není tady
dusička napsal(a):
Revliba napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Biju se tu za mariposu?To je ale Tve videni veci,ja to mam jinak.
Rozumim ji,teda alespon ja to tak vnima ze ji rozumim.To jeste nemusi ale znamenat ze to tak vnima i Mari.Ano,to,že jí rozumíš hovoří za vše a teď je mi to pochopitelné....pro vás obě tedy holky duchovní posílám vzkaz od pana Holana..."když kvete všednost,zázrak je blízko.."
Revli - já Maripose taky rozumím, i když jí nechápu.
Každý má jiný práh bolesti. Někdo se trápí nad sebou, že je takový a chce být jiný (třeba odvážnější) a druhý se trápí nad zlomeným nehtem. A přitom třeba obě bolesti jsou "stejné" z pocitů jednoho a druhého.
Ano Duši,tohle vnímám a právě proto jsem napsala vzkaz od Holana...dokud si neuvědomíme,že právě ta všednost nás dovede k zázraku,budeme se pitvat,točit dokola,nesrozumitelně rozebírat zlámaný nehty.....jsme tu půjčený,na krátkou dobu a je nám naloženo,to co uneseme...Mari mrhá svým drahocenným časem a ještě si z toho staví gloriolu osvícenectví...místo,aby žila všednost,denodenní...krásnou...,tak dokola pitvá a pitvá a jak je vidět k ničemu se nedobrala,říká se tomu LENOST K ŽIVOTU...
Není tady
Revliba napsal(a):
dusička napsal(a):
Revliba napsal(a):
Ano,to,že jí rozumíš hovoří za vše a teď je mi to pochopitelné....pro vás obě tedy holky duchovní posílám vzkaz od pana Holana..."když kvete všednost,zázrak je blízko.."Revli - já Maripose taky rozumím, i když jí nechápu.
Každý má jiný práh bolesti. Někdo se trápí nad sebou, že je takový a chce být jiný (třeba odvážnější) a druhý se trápí nad zlomeným nehtem. A přitom třeba obě bolesti jsou "stejné" z pocitů jednoho a druhého.Ano Duši,tohle vnímám a právě proto jsem napsala vzkaz od Holana...dokud si neuvědomíme,že právě ta všednost nás dovede k zázraku,budeme se pitvat,točit dokola,nesrozumitelně rozebírat zlámaný nehty.....jsme tu půjčený,na krátkou dobu a je nám naloženo,to co uneseme...Mari mrhá svým drahocenným časem a ještě si z toho staví gloriolu osvícenectví...místo,aby žila všednost,denodenní...krásnou...,tak dokola pitvá a pitvá a jak je vidět k ničemu se nedobrala,říká se tomu LENOST K ŽIVOTU...
Revli - krásně si to napsala.
Beru ty krásná slova na sebe (a záleží na Mari, jestli ji slova něco řeknou).
Ano, všednost denodenní - všímat si krás kolem nás (byť jen pidimalinký)
Není tady
Revliba napsal(a):
-------------
Ano Duši,tohle vnímám a právě proto jsem napsala vzkaz od Holana...dokud si neuvědomíme,že právě ta všednost nás dovede k zázraku,budeme se pitvat,točit dokola,nesrozumitelně rozebírat zlámaný nehty.....jsme tu půjčený,na krátkou dobu a je nám naloženo,to co uneseme...Mari mrhá svým drahocenným časem a ještě si z toho staví gloriolu osvícenectví...místo,aby žila všednost,denodenní...krásnou...,tak dokola pitvá a pitvá a jak je vidět k ničemu se nedobrala,říká se tomu LENOST K ŽIVOTU...
A proto pises vzkaz pro nas obe holky duchovni? Protoze Ty si ted nejakym svym vlastnim zpusobem interpretujes po svem ze to ze ji rozumim hovori za vse?
Co je Tobe myslis tim padem pochopitelne? Nejaka domnenka?
Nejake zdani ?
Vis Ty vubec neco o me? Zdani klamou Revlibo,to si zkus pamatovat.
Nedovedela jsi se nic.
Není tady