29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
eremuruss napsal(a):
No,kdyz to tady tak ctu je to hnus jak dokazou byt lidi zly.Zlomeny si prisel pro radu a vosy se slitly a bodaj a bodaj.Opravdu to tady takove nebylo,kdyz jsem ses prisla.Mozna je to tim,ze,uz jsem prestali chodit fajn lidi co ses chodili.Proc asi?
Zostali sme tu len my svine - akosi aj ty. Prečo asi? :loll
Upravil(a) Selima (3. 2. 2012 16:22)
Není tady
ready napsal(a):
Hele,
no je fakt, že jakýsi podivuhodný newspeak se tu objevuje, i ty tendence k manipulaci, poučování, ironizování apod. tu leckdo má..
taky jsem byl kdysi zmatenej, než jsem si příslušné diskutující roztřídil...
Ale predpokladám, že nám nejdeš oznámiť, kaé je to tu hrozné a že hrdo odchádzaš a my máme zhasnúť. Inak, aj ja mám trebárs pár ľudí v Ignore a pár občas preskočím, ale nemám potrebu to tu vo veľkom oznamovať alebo chrliť oheň a síru... (či odkonca variť vodu
).
Není tady
ready napsal(a):
Hele,
no je fakt, že jakýsi podivuhodný newspeak se tu objevuje, i ty tendence k manipulaci, poučování, ironizování apod. tu leckdo má..
taky jsem byl kdysi zmatenej, než jsem si příslušné diskutující roztřídil...
hlavně že není nuda ne?
Není tady
PetrHl napsal(a):
ready napsal(a):
Hele,
taky jsem byl kdysi zmatenej, než jsem si příslušné diskutující roztřídil...hlavně že není nuda ne?
To taky ale hlavně - babinet nabral spoustu lidí, rozšířilo se to, takže logicky se objevily i móresy, který třeba nebývávaly.
Mně to ale až tak neirituje, mám ignore v hlavě a zapínám dle potřeby
Není tady
A to seš novej, relativně, jak jsem se mrkla...to bys koukal, jaký proměny spíku se tu objevily za těch pět let, co jsem tu já
Není tady
komu se mu to nelíbí, ať sem neleze, nechápu, vo co jako gou, že ready.
Není tady
ready napsal(a):
jsem byl kdysi zmatenej...
Hochu, to seš pořád.
Není tady
Selima napsal(a):
eremuruss napsal(a):
No,kdyz to tady tak ctu je to hnus jak dokazou byt lidi zly.Zlomeny si prisel pro radu a vosy se slitly a bodaj a bodaj.Opravdu to tady takove nebylo,kdyz jsem ses prisla.Mozna je to tim,ze,uz jsem prestali chodit fajn lidi co ses chodili.Proc asi?
Zostali sme tu len my svine - akosi aj ty. Prečo asi? :loll
Mozna ze zvedavosti,ale pro radu,uz ne.
Není tady
To nepřišel ale ani Zlomča
Není tady