27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
eremuruss napsal(a):
No,kdyz to tady tak ctu je to hnus jak dokazou byt lidi zly.Zlomeny si prisel pro radu a vosy se slitly a bodaj a bodaj.Opravdu to tady takove nebylo,kdyz jsem ses prisla.Mozna je to tim,ze,uz jsem prestali chodit fajn lidi co ses chodili.Proc asi?
Zostali sme tu len my svine - akosi aj ty. Prečo asi? :loll
Upravil(a) Selima (3. 2. 2012 16:22)
Není tady
ready napsal(a):
Hele,
no je fakt, e jakýsi podivuhodný newspeak se tu objevuje, i ty tendence k manipulaci, poučování, ironizování apod. tu leckdo má..
taky jsem byl kdysi zmatenej, ne jsem si přísluné diskutující roztřídil...
Ale predpokladám, e nám nejde oznámi, kaé je to tu hrozné a e hrdo odchádza a my máme zhasnú. Inak, aj ja mám trebárs pár žudí v Ignore a pár občas preskočím, ale nemám potrebu to tu vo vežkom oznamova alebo chrli oheň a síru... (či odkonca vari vodu
).
Není tady
ready napsal(a):
Hele,
no je fakt, e jakýsi podivuhodný newspeak se tu objevuje, i ty tendence k manipulaci, poučování, ironizování apod. tu leckdo má..
taky jsem byl kdysi zmatenej, ne jsem si přísluné diskutující roztřídil...
hlavně e není nuda ne?
Není tady
PetrHl napsal(a):
ready napsal(a):
Hele,
taky jsem byl kdysi zmatenej, ne jsem si přísluné diskutující roztřídil...hlavně e není nuda ne?
To taky ale hlavně - babinet nabral spoustu lidí, rozířilo se to, take logicky se objevily i móresy, který třeba nebývávaly.
Mně to ale a tak neirituje, mám ignore v hlavě a zapínám dle potřeby
Není tady
A to se novej, relativně, jak jsem se mrkla...to bys koukal, jaký proměny spíku se tu objevily za těch pět let, co jsem tu já
Není tady
komu se mu to nelíbí, a sem neleze, nechápu, vo co jako gou, e ready.
Není tady
ready napsal(a):
jsem byl kdysi zmatenej...
Hochu, to se pořád.
Není tady
Selima napsal(a):
eremuruss napsal(a):
No,kdyz to tady tak ctu je to hnus jak dokazou byt lidi zly.Zlomeny si prisel pro radu a vosy se slitly a bodaj a bodaj.Opravdu to tady takove nebylo,kdyz jsem ses prisla.Mozna je to tim,ze,uz jsem prestali chodit fajn lidi co ses chodili.Proc asi?
Zostali sme tu len my svine - akosi aj ty. Prečo asi? :loll
Mozna ze zvedavosti,ale pro radu,uz ne.
Není tady
To nepřiel ale ani Zlomča
Není tady