29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zlomený a jak se věci mají? Co se stalo od loňského června?
Není tady
Zlomený ne napořád napsal(a):
holcina napsal(a):
tak tomu už vůbec nerozumím
Což mě ani nepřekvapuje.
Přišel si si sem dohadovat?
Není tady
holcina napsal(a):
tak tomu už vůbec nerozumím
Což mě ani nepřekvapuje.
ani mě ne :-)
Není tady
Takhle se pozná ubožák.
Ano... a takto se pozná nevychovaný chlapec, který namísto věcné diskuse agresivně a slepě kope kolem sebe.
Ale ještě máš šanci mi sdělit, co mi jinde nevyšlo. V opačném případě potvrdíš mou premisu, že lžeš, překrucuješ a teď sis ještě kopla.
To je od tebe laskavé, že mi dáváš šanci
Jen bych tě ráda upozornila, že i správné premisy mohou vést k nesprávným výrokům ("Hlad je nejlepší kuchař. Čeští kuchaři jsou nejlepší kuchaři. Čeští kuchaři jsou hladi. ), takže tvůj výrok "lžeš, překrucuješ a teď sis ještě kopla" lze rovněž za nesprávný považovat.
Těžko ti to, co "nevyšlo" sdělím konkrétně - ostatně vždycky bys to mohl zapřít. Vycházím z prosté zkušenosti "zákona padajícího exkrementu", případně "nakopnutého psa". Někdo je někde někým sprdnut, naštván, ublížen... tak si zchladí žáhu jinde. Buď proto, že je slabší nebo proto, aby onen sprdávající neměl "radost z vítězství". A dost dobře si nedovedu představit, že by ses tu po půl roce zjevil a zje.bal nás na jednu hromadu jen tak, z čirého potěšení... i když i to je impuls a pak ovšem všechny tvé vzteklé reakce byly okamžitě pochopitelnější.
Nenaplním tvou touhu po krvi.
Nenaplníš... nejsme jedné krve, ty a já.
Není tady
...Udělal jsem velkou chybu, že jsem se sem vrátil. Chtěl jsem vám po čase sdělit optimistickou zprávu, jak se věci mají, ale nejdřív jsem si bohužel připomněl vaše reakce...
Zlomený, když mi někde něco nesedí, tak nemám potřebu se na určitý server ani vracet, ani se přispivatelkám po půl roce připomínat. Jestli Ti to na jiném serveru vyhovuje více, nemusíš sem po půl roce vletět a zdupat zdejší osazenstvo na tři doby.
Jinak jsem ráda, že v Tvém životě nastal příznivý obrat k lepšímu, přeji Ti, ať Ti to vydrží a do dalších let Ti přeji hodně štěstí.
Není tady
Ok, ještě pár reakcí, přestože si tu, jak již někdo podotkl, vystačíte samY.
helena: "Udělal jsem velkou chybu, že jsem se sem vrátil.
Taky si myslím..."
Typická infantilní bohorovná reakce - byť bez vulgarismů, úrovně zamindrákovaných anonymů.
---
Tulipánka: Tvé pořekadlo neznám a přiznám se, že jsem jej nepochopil,nicméně si myslím,že konkrétně k tomuto vláknu nesedí. Pokud se mýlím, rád se nechám přesvědčit o opaku.
---
dušička: Ano přesně,jakmile s něčím nesouhlasím, hned jsem podeříván z manipulace a stádovosti.
Někdy forma zabije myšlenku. Cizí názory ctím, zejména jiné přístupy k dosažení cíle. Tohle je jen vyvyšování a opět překrucování, které kritizuji především.
---
holcina: Ne, takové kecy opravdu nechci. Typická odpověď na nepoloženou otázku. Zde běžná praxe.
---
majkafa: "Možná by si měl změnit nick na Zlomený napořád." Proč to neřekneš mně, proč to píšeš do éteru ve 3. osobě?
---
Selima: No comment.Nejhloupější stálice, která víc píše než přemýšlí a každé vlákno zahnojí svými prázdnými plky, si myslí, že jí to tu patří a radí mi, ať tu nezacláním. Vševypovídající.
---
dušička: "A nechápu reakci Zlomeného,proč sem píše? Co nám chtěl říct?" Chtěl jsem vám napsat, jak jsem pokročil, co je nového a tak, ale po přečtení reakcí už zde o sobě neřeknu nic.
---
javena: Nikam jinam jsem nechodil,nehledal jsem řešení (to si jako chlap umím nalézt), hledal jsem pochopení. A proto jsem se s reakcí vrátil sem,kde vlákno žilo svým životem samo.
Keď hľadáš pochopenie, a nie riešenie, niekedy pomôže jasne sa vyjadriť a úplne vždy pomôže sám pochopenie prejaviť. A ešte nebrať si veci osobne...
Není tady
Zlomený:
změna nicku? (majkafa) Oblíbené téma - podívej na můj nick - pořád je tím irituju takže tohle je babinetí kolorit
proč sem píše? Proč nenapíše to optimistické? (Dusička)...a proč by to dělal? myslíš, že zrovna ty bys změnila názor? Pochybuju - jedeš svou lajnu - ostatně jako vždy - neměnnou - možná bych podotkla změnu - k horšímu
No a věz - že v tomto vlákně si vyvázl bez povšimnutí ještě větší stálici, než je Selima...ale možná se ještě objeví to teprve bude "mazec"
Není tady
Zlomený:
no a helču jsi sprdnul fakt neprávem (že ses sem neměl vracet), patří mezi pár světlých vyjímek, co nevolají po krvi
Není tady
helena napsal(a):
dřív tu taková "nálada" nepanovala
Barborko, dovolila jsem si citovat tebe, ale ptám se i ostatních - možná mi něco uniklo, ale pokud se někdo vrátí po půl roce mlčení jen proto, aby zvětřil "místní stálice", připomenul, že "na každou svini se vaří voda" a hrdě odkráčel s pocitem, jak to všem nandal - nezdá se vám, že k tý "náladě" taky svým dílem přispěje?
A to slušným dílem
Není tady
Selima: No comment.Nejhloupější stálice, která víc píše než přemýšlí a každé vlákno zahnojí svými prázdnými plky, si myslí, že jí to tu patří a radí mi, ať tu nezacláním. Vševypovídající.
Tak, teď jsi jí to nandal a teď by Seli měla hodit drdólem a pravit povzneseně, že na tak vulgární servr ona už ani nepáchne, když jsou tady na ni takoví ošklivýý
Vševypovídající ne - tyvypovídající.
Není tady
V domě bydlím sám se sestrou a co mi radíš ty je do nebe volající. Nevím co jsem napsal nehezkého o rodičích a litovat, že jsem si všechno nevykňučel jako sestra, no to snad proboha nemyslíš vážně. Nehodlám čekat s nataženou ručičkou. Ano, možná právě proto, že jsem nikdy nic nedostal před čumáček. Možná ty to vidíš ze stejné perspektivy jako sestra, proto to nikdy nepochopíš.
Tohle se mi snad jenom zdá
Myslim , ze si sem uz jednou psal.Majkafa ma rady casto sodt brutalni. Hned zacne nadavati zenam ktere zazivaji domaci nasili.
Ignoruj ji, Majkafa je zjevne zhrouceny a nestastny clovek, ktery ma jedinou radost, nadavat lidem ,kteri sem pisi. Cele dny sedi na netu.
Není tady
Když si čtu sahleb, jak ji baví pronásledovat mě a neustále komentovat těmi svými nesmysly, taky bych měla hodit drdólem
Kiara napsal(a):
...Udělal jsem velkou chybu, že jsem se sem vrátil. Chtěl jsem vám po čase sdělit optimistickou zprávu, jak se věci mají, ale nejdřív jsem si bohužel připomněl vaše reakce...
Zlomený, když mi někde něco nesedí, tak nemám potřebu se na určitý server ani vracet, ani se přispivatelkám po půl roce připomínat. Jestli Ti to na jiném serveru vyhovuje více, nemusíš sem po půl roce vletět a zdupat zdejší osazenstvo na tři doby.
Jinak jsem ráda, že v Tvém životě nastal příznivý obrat k lepšímu, přeji Ti, ať Ti to vydrží a do dalších let Ti přeji hodně štěstí.
Kiaro napsala jsi to rychleji nez ja. K tvym slovum se pripojuji a rovnez preji at mu vydrzi pozivitvni nalada....
Není tady
javena napsal(a):
A kde je psáno, že tě nechápe někdo i přesto, že si myslí, žes pomáhal sestře z důvodů nesprávných, kdy sis myslel, že ti to oplatí?
Opět mi vkládáš do úst informace nevyřčené. Nikdy jsem to nedělal kvůli reciprocitě. Nikdy jsem nechtěl být na nikom závislý. To je přesně to,něco napíšu a vy si vygenerujete mylný závěr.
Nevkládám ti do úst nic, lépe čti a používej při tom mozek... Můj názor může být mylný, může být správný, může být zvrácený... můžeš o něm přemýšlet, můžeš se o něm dohadovat, ale to je tak všeechno, co s mým názoren můžeš dělat.
Není tady
No,kdyz to tady tak ctu je to hnus jak dokazou byt lidi zly.Zlomeny si prisel pro radu a vosy se slitly a bodaj a bodaj.Opravdu to tady takove nebylo,kdyz jsem ses prisla.Mozna je to tim,ze,uz jsem prestali chodit fajn lidi co ses chodili.Proc asi?
Není tady
Zlomeny si prisel pro radu a vosy se slitly a bodaj a bodaj.
Zdá se ti? Mě ne. Ztracenej synek po půl roce rozkopnul dveře a zahajil milou větičkou "Udělal jsem velkou chybu, že jsem se sem vrátil."
a ve stejně laskavém duchu pokračoval dál, aniž by příliš rozlišoval, do koho se zrovna trefí... holt do každý, která si "troufla" zareagovat - "věřím, že na každou svini se vaří voda... infantilní bohorovná reakce... vyvyšování a opět překrucování, které kritizuji především... Nejhloupější stálice, která víc píše než přemýšlí a každé vlákno zahnojí svými prázdnými plky... Takhle se pozná ubožák... Nenaplním tvou touhu po krvi... nějaká chudinka, která se patrně sama s něčím ještě nedokázala vyrovnat..."
Neřekla bych, že by mu tady někdo ubližoval... to jen hošík těžko nese jakékoli vyjádření, které mu zrovna nejde pod nosánek. Blbý je, že nikdo z nás netuší, co by vlastně slyšet chtěl - možná ani on sám
A sama za sebe - pokud mě prezent, kterej by, jak tak odhaduju, mohl (nedejbože ) být mým synem, osočuje mimo jiné z touhy po krvi, nevidím důvod, proč bych si to měla nechat líbit jen proto, že je mladej, dravej a moře je mu po kolena
Není tady
eremuruss napsal(a):
No,kdyz to tady tak ctu je to hnus jak dokazou byt lidi zly.Zlomeny si prisel pro radu a vosy se slitly a bodaj a bodaj.Opravdu to tady takove nebylo,kdyz jsem ses prisla.Mozna je to tim,ze,uz jsem prestali chodit fajn lidi co ses chodili.Proc asi?
Erem - tak nechod na forum do příspěvků kde se rozebíraj detaily, kde si každý všímá každýho. Oni písmenka můžou pro druhého vyznít jinak, než to ten první myslí. Proto dál to rozebírání.
Já bych řekla sama za sebe, že nemám problém. Většinou tedy. Někdy tedy mi přijde,že mě nečekaně napadne jedna a pak druhá, ale ty dvě mám ráda, i když jsou někdy ostřejší. Ale aspon pro mě - nelžou si do kapsy, a vím o nich, že jsou upřímný, co na srdci to na jazyku. (klido budu jmenovat Majkafa a Pavla) a někdy se s nima shodnu a pokecám. Většinou bych řekla, že je to nedorozumění, kolikrát blbě něco napíšu.
A Zklamaná - té moc nerozumím, co chce říct. Vysmívat se? čemu? nevím, neznám ji.
Ale to jsem tady
Tady to patří Zlomenému ne.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Nepřišel si pro radu.
Přišel nám oznámit, že
1/ že nám něco chtěl teď říct, a neřekne...
2/ že si před půlrokem přišel pro pochopení
Není tady
eremuruss napsal(a):
no erem, ono to bude asi taky tím, že sem třeba spousta lidí přijde, když mají nějákej problém, po čase už nemají důvod .. nebo jsou už celkově jinde. každýho nebaví roky chodit plkat někam na forum, kde je to víceméně pořád dokola, všechno, co se tu řeší se už řešilo. pro spoustu lidí je to prostě ztráta času a radši si vyrazí někam po svým. a jinej sem zas chodí plkat rád a nějáký vosy ho nemůžou rozhodit.
lidi jsou prostě různí
Není tady
Udělal jsem velkou chybu, že jsem se sem vrátil. Chtěl jsem vám po čase sdělit optimistickou zprávu, jak se věci mají, ale nejdřív jsem si bohužel připomněl vaše reakce. Prošel jsem několikero fór a některá namají tak přísná pravidla jako zde. Dokonce jsem tento portál dával ostatním za příklad, ale ono je to vlastně jedno. Ať jsou pravidla jakákoli, kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. Nechci tu otevírat staré rány, ale musím vám něco říci. Nikde jsem se nesetkal s tak silnou skrytou zlobou, nepochopením a hlavně překrucováním jak zde. Jak je možné, že se člověk svěří a rázem je mu vyčítáno něco co člověk nenapsal, ale diskutérka si to domyslela? Možná jsem příliš citlivý na nespravedlnost, nepravdu, účelové lhaní a křivdy, ale v takové koncentraci jako zde jse se s tím nikde nesetkal. Dá se to na jednu stranu pochopit, když se někdo trápí a najde tenhle server, tak tu visí tak dlouho, dokud nenalezne řešení, nebo, a to je lepší případ, pokud ho vnější okolnosti nevytáhnou ven mezi skutečné lidi. Ti kteří tu jsou pořád asi světlo na konci tunelu nenalezli a se samaritánským komplexem odpovídají na nepoložené otázky a zlomí toho, kdo ještě má sílu se bránit. A když někoho, kdo píše pořád, požádám, aby mi sem nepsal, zareaguje přesně opačně a ještě si kopne. Ano, zejména Vy "stálice" byste se měly nad tím zamyslet a zejména ty, které každé vlákno zazdí. Jinde na mě anonymové vulgárně křičí ze zálohy. Zde anonymové nejsou, zde dostanu sofistikovanou čočku od registrovaných uživatelek, kterým nelze upřít inteligenci a empatii, a proto jejich zásahy bolí o to víc. Asi netušíte, jak je ubíjející číst o sobě lež, kterou mi suvereně vpálí do očí místní stálice. Já věřím na spravedlnost a věřím, že na každou svini se vaří voda. Nemohl jsem si to nechat pro sebe. Už se tu nikdy neukážu.
já se tedy divím, že se vůbec divíš
Není tady
sahleb napsal(a):
V domě bydlím sám se sestrou a co mi radíš ty je do nebe volající. Nevím co jsem napsal nehezkého o rodičích a litovat, že jsem si všechno nevykňučel jako sestra, no to snad proboha nemyslíš vážně. Nehodlám čekat s nataženou ručičkou. Ano, možná právě proto, že jsem nikdy nic nedostal před čumáček. Možná ty to vidíš ze stejné perspektivy jako sestra, proto to nikdy nepochopíš.
Tohle se mi snad jenom zdáMyslim , ze si sem uz jednou psal.Majkafa ma rady casto sodt brutalni. Hned zacne nadavati zenam ktere zazivaji domaci nasili.
Ignoruj ji, Majkafa je zjevne zhrouceny a nestastny clovek, ktery ma jedinou radost, nadavat lidem ,kteri sem pisi. Cele dny sedi na netu.
Sahleb sorry, s Majkou dost často nesouhlasim, ale její příspěvky mají hlavu a patu, což se o těch tvých říci nedá. O této tvé jedovaté slině to platí dvojnásob
Není tady
javena napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Nepřišel si pro radu.
Přišel nám oznámit, že
1/ že nám něco chtěl teď říct, a neřekne...
2/ že si před půlrokem přišel pro pochopení
.. a ještě, že je tady z5 i když to je velká chyba
Není tady
Hele,
no je fakt, že jakýsi podivuhodný newspeak se tu objevuje, i ty tendence k manipulaci, poučování, ironizování apod. tu leckdo má..
taky jsem byl kdysi zmatenej, než jsem si příslušné diskutující roztřídil...
Není tady
PetrHl napsal(a):
sahleb napsal(a):
Tohle se mi snad jenom zdáMyslim , ze si sem uz jednou psal.Majkafa ma rady casto sodt brutalni. Hned zacne nadavati zenam ktere zazivaji domaci nasili.
Ignoruj ji, Majkafa je zjevne zhrouceny a nestastny clovek, ktery ma jedinou radost, nadavat lidem ,kteri sem pisi. Cele dny sedi na netu.Sahleb sorry, s Majkou dost často nesouhlasim, ale její příspěvky mají hlavu a patu, což se o těch tvých říci nedá. O této tvé jedovaté slině to platí dvojnásob
Není tady
ready napsal(a):
Hele,
no je fakt, že jakýsi podivuhodný newspeak se tu objevuje, i ty tendence k manipulaci, poučování, ironizování apod. tu leckdo má..
taky jsem byl kdysi zmatenej, než jsem si příslušné diskutující roztřídil...
Není tady