Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#276 31. 1. 2012 13:07

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: V nouzi poznáš jací lidé opravdu jsou

A nechápu reakci Zlomeného,proč sem píše? Co nám chtěl říct? vava

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#277 31. 1. 2012 13:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

A Babinet býval iný, ale bol už aj búrlivejší, aj miernejší ako dnes - podľa toho, ktoré obdobie si vezmeme. C´est la vie, život sa nezastaví a ide furt ďalej. Mmch, k tomu Babinetu tu prispievame (skoro  všetky, tak možno ak začneme zametať od seba..

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#278 31. 1. 2012 13:16

javena
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

dřív tu taková "nálada" nepanovala
Barborko, dovolila jsem si citovat tebe, ale ptám se i ostatních - možná mi něco uniklo, ale pokud se někdo vrátí po půl roce mlčení jen proto, aby zvětřil "místní stálice", připomenul, že "na každou svini se vaří voda" a hrdě odkráčel s pocitem, jak to všem nandal - nezdá se vám, že k tý "náladě" taky svým dílem přispěje?

Heli mě se to ani nezdá. Vidím za tím spíš to, že zakladatel diskuse diskutoval půl roku na stejné téma na jiném foru, sem se vrátil, aby si přečetl odpovědi a vyjádřil svůj názor na diskutující zde. To je celé. wink Nevidím, že by hrdě odkráčel, spíš mu diskuse zde nic nedala, neobohatila ho a tudíž nemá z jeho strany smysl v ní pokračovat. Navíc, někteří/ré si vystačí i bez něj. tongue
Otázka je, jestli tu nálada byla opravdu dřív jiná. Já osobně to tak nevnímám. Jen už jsem se naučila se na určitý věci vybodnout, nereagovat, myslet si o píp... pozoruju jak se tu někdy vážně a někdy rádoby mění charktery a názory některých lidí... No, dřív jsem si tu hodně jen četla, pak psala a teď zas víc čtu. :-)

Není tady

#279 31. 1. 2012 13:18

javena
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

A nechápu reakci Zlomeného,proč sem píše? Co nám chtěl říct? vava

Zkus si to přečíst, dušičko... big_smilewink

Není tady

#280 31. 1. 2012 13:28

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Co nám chtěl říct?
Vždy to píše - "Chtěl jsem vám po čase sdělit optimistickou zprávu".
Jenže pak došel k názoru, že si ji nezasloužíme číst... vissla

Vidím za tím spíš to, že zakladatel diskuse diskutoval půl roku na stejné téma na jiném foru, sem se vrátil, aby si přečetl odpovědi a vyjádřil svůj názor na diskutující zde.
Javeno, je možné, že na tom jiném fóru se dozvěděl totéž, co tady... Víme houby, jak se prezentoval tam. Ale když se vrátíš zpátky, dost příspěvků vyznívá negativně - ne na jeho situaci, ale neadekvátní reakce = koho odpověď či vyjádření se mu nepozdávalo (kdo s ním nesouhlasil), na toho byl docela vostrej. Ono jak se do lesa volá... tongue

Upravil(a) helena (31. 1. 2012 13:37)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#281 31. 1. 2012 13:45

Zlomený ne napořád
♥♥-----

Ok, ještě pár reakcí, přestože si tu, jak již někdo podotkl, vystačíte samY.

helena: "Udělal jsem velkou chybu, že jsem se sem vrátil.
Taky si myslím..."

Typická infantilní bohorovná reakce - byť bez vulgarismů, úrovně zamindrákovaných anonymů.

---

Tulipánka: Tvé pořekadlo neznám a přiznám se, že jsem jej nepochopil,nicméně si myslím,že konkrétně k tomuto vláknu nesedí. Pokud se mýlím, rád se nechám přesvědčit o opaku.

---

dušička: Ano přesně,jakmile s něčím nesouhlasím, hned jsem podeříván z manipulace a stádovosti.
Někdy forma zabije myšlenku. Cizí názory ctím, zejména jiné přístupy k dosažení cíle. Tohle je jen vyvyšování a opět překrucování, které kritizuji především.

---

holcina: Ne, takové kecy opravdu nechci. Typická odpověď na nepoloženou otázku. Zde běžná praxe.

---

majkafa: "Možná by si měl změnit nick na Zlomený napořád." Proč to neřekneš mně, proč to píšeš do éteru ve 3. osobě?

---
Selima: No comment.Nejhloupější stálice, která víc píše než přemýšlí a každé vlákno zahnojí svými prázdnými plky, si myslí, že jí to tu patří a radí mi, ať tu nezacláním. Vševypovídající.

---
dušička: "A nechápu reakci Zlomeného,proč sem píše? Co nám chtěl říct?" Chtěl jsem vám napsat, jak jsem pokročil, co je nového a tak, ale po přečtení reakcí už zde o sobě neřeknu nic.

---

javena: Nikam jinam jsem nechodil,nehledal jsem řešení (to si jako chlap umím nalézt), hledal jsem pochopení. A proto jsem se s reakcí vrátil sem,kde vlákno žilo svým životem samo.

Není tady

#282 31. 1. 2012 13:49

majkafa
Host

Protože diskutuji s ostatními pisatelkami, když ty jsi konstatoval, že odcházíš. big_smile

#283 31. 1. 2012 13:50

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

No dobře, chtěl si nám sdělit pozitivní zprávy.
Tak proč si je nenapsal?
Proč máš potřebu rozebírat, co kdo napsal?
Stýskalo si Ti po čem?

Není tady

#284 31. 1. 2012 13:51

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Po přečtení jakých reakcí? Půl roku starých?
Proč si nenapsal, co si chtěl napsat, třeba by byly jiné reakce. Ty nechceš slyšet?

Není tady

#285 31. 1. 2012 13:55

javena
♥♥♥♥♥♥-

No já nevím kde a jak moc na něj byli hodní lol, jen mi tak přišlo, že byli, podle toho jak psal... wink Jo, třeba se poučil odsud a napsal dotaz jinak...
Já na něj taky nebyla hodná, pokud si pamatuju, ale já mu chtěla pomoct. wink Což asi nečekal, myslel, že mu všichni jen napíšeme, jaký je chudák a jak je sestra zlá... možná by jí to pak dal přečíst, ona by se zastyděla a všechno by se v dobré obrátilo. No, ale já nelžu, takže to ode mě čekat fakt nemůže nikdo. V reálu je to ještě horší. Jsou i lidi, co se mě raději na nic neptají, protože už vědí z dřívějška, že matlat med kolem huby jim já nebudu. Zvláštní, i tihle se se mnou pořád přátelí a někteří z přátel jsou tak odvážní, že se na můj názor zeptají i když tohle vědí... loldumbom
Masochisti. lol

Není tady

#286 31. 1. 2012 13:56

holcina
♥♥♥♥♥♥-

takže jsem se nespletla, nehledal jsi řešení, radu, ale pochopení, pofoukání, pohlazení

Není tady

#287 31. 1. 2012 14:02

Zlomený ne napořád
♥♥-----

holcina napsal(a):

takže jsem se nespletla, nehledal jsi řešení, radu, ale pochopení, pofoukání, pohlazení

Spletla, protože mi zase vnucuješ slova, která jsem nesdělil.

http://tinyurl.com/7tmfr35

Tohle je boj s větrnými mlýny. dumbom

Není tady

#288 31. 1. 2012 14:03

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Nikam jinam jsem nechodil,nehledal jsem řešení (to si jako chlap umím nalézt), hledal jsem pochopení. A proto jsem se s reakcí vrátil sem,kde vlákno žilo svým životem samo.

Není tady

#289 31. 1. 2012 14:08

Zlomený ne napořád
♥♥-----

holcina napsal(a):

Nikam jinam jsem nechodil,nehledal jsem řešení (to si jako chlap umím nalézt), hledal jsem pochopení. A proto jsem se s reakcí vrátil sem,kde vlákno žilo svým životem samo.

Já umím číst. Vidíš tam někde pofoukání, pohlazení a jiné emocionálně podbarvené expresivní výrazy?

Není tady

#290 31. 1. 2012 14:09

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Ok, nehledal jsi řešení, hledal jsi pochopení. Pak předpokládám, že jsi to napsal jsi to hned v prvním příspěvku aby bylo jasno

Není tady

#291 31. 1. 2012 14:13

javena
♥♥♥♥♥♥-

A kde je psáno, že tě nechápe někdo i přesto, že si myslí, žes pomáhal sestře z důvodů nesprávných, kdy sis myslel, že ti to oplatí?
Možná ti pomůže, že tě naprosto chápu. Můj názor na věc to nicméně nemění. hmm

Není tady

#292 31. 1. 2012 14:16

majkafa
Host

A proč bojuješ, zephyre? Nemusíš... big_smile Leda bys chtěl... big_smile

#293 31. 1. 2012 14:19

Zlomený ne napořád
♥♥-----

javena napsal(a):

A kde je psáno, že tě nechápe někdo i přesto, že si myslí, žes pomáhal sestře z důvodů nesprávných, kdy sis myslel, že ti to oplatí? hmm

Opět mi vkládáš do úst informace nevyřčené. Nikdy jsem to nedělal kvůli reciprocitě. Nikdy jsem nechtěl být na nikom závislý. To je přesně to,něco napíšu a vy si vygenerujete mylný závěr.

Není tady

#294 31. 1. 2012 14:20

Zlomený ne napořád
♥♥-----

majkafa napsal(a):

A proč bojuješ, zephyre? Nemusíš... big_smile Leda bys chtěl... big_smile

Nerozumím. Kdo je Zephyr?

Není tady

#295 31. 1. 2012 14:24

majkafa
Host

wink Ten taky psal o půl roce, že pak se uvidí, jak se věci mění... big_smile Co říkáš?

#296 31. 1. 2012 14:28

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Typická infantilní bohorovná reakce - byť bez vulgarismů, úrovně zamindrákovaných anonymů.
Už jsem to psala jednou - pouhé vyjádření názoru. Takže příliš nechápu tvou neadekvátní reakci ve smyslu "infantilní bohorovná" - byť zmírněnou "pochvalou" za nevulgárnost http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Zajímavé je, že bez skrupulí stíráš souhlasící i nesouhlasící stejnou měrou... že by ses potřeboval někde odreagovat? Co třeba naštípat dříví? http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

Chtěl jsem vám napsat, jak jsem pokročil, co je nového a tak, ale po přečtení reakcí už zde o sobě neřeknu nic.
Tak tak... na chudej lid muší bejt přísnost. Jen nás pěkně potrestej (za to, co ti někde jinde nevyšlo) http://fora.babinet.cz/img/smilies/reta.gif

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#297 31. 1. 2012 14:43

Zlomený ne napořád
♥♥-----

helena napsal(a):

(za to, co ti někde jinde nevyšlo)

Takhle se pozná ubožák.

Ale ještě máš šanci mi sdělit, co mi jinde nevyšlo. V opačném případě potvrdíš mou premisu, že lžeš, překrucuješ a teď sis ještě kopla. Budiž ti útěchou, že tu nejsi jediná.

Ale máš smůlu, nebudu trpět, řezat si žíly ani se věšet. Nenaplním tvou touhu po krvi. Už je mi celkem fajn i když žiju skromně a nějaká chudinka, která se patrně sama s něčím ještě nedokázala vyrovnat, mi náladu nezkazí.

Není tady

#298 31. 1. 2012 14:52

holcina
♥♥♥♥♥♥-

lol tak tomu už vůbec nerozumím

Není tady

#299 31. 1. 2012 14:54

majkafa
Host

To jen Zephyr projevuje svou temnou stránku smile

#300 31. 1. 2012 14:55

Zlomený ne napořád
♥♥-----

holcina napsal(a):

lol tak tomu už vůbec nerozumím

Což mě ani nepřekvapuje. reta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí