6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
příspěvek odstraněn z důvodu spamování diskuzí
Upravil(a) AndreaP. (15. 6. 2011 15:27)
Není tady
já pokud to jde jsem pro alternativní způsoby, bylinky, kapičky atd. V Brně jsem nala naprosto úasnou lékárnu zelený anděl, kde mají ve ohledně alternativních medot, bylinky, homeopatika, kapičky, bachovky, no fakt vechno. Navíc tam tomu rozumí a poskytují i poradenství. Kdy něco není objednají cokoliv a fakt můu jen doporučit.
Není tady
Stranska napsal(a):
já pokud to jde jsem pro alternativní způsoby, bylinky, kapičky atd. V Brně jsem nala naprosto úasnou lékárnu zelený anděl, kde mají ve ohledně alternativních medot, bylinky, homeopatika, kapičky, bachovky, no fakt vechno. Navíc tam tomu rozumí a poskytují i poradenství. Kdy něco není objednají cokoliv a fakt můu jen doporučit.
Krásné přepsání se - "medoty". Toto zaměňování písmenek se mi stává hodně často.
Pod pojmem "medoty" si představuju takové ty oříky naloené v medu..... tomu říkám metoda. Nebo mám od jednoho známého takovou slivovici obohacenou medem, výtaky z pláství a bylinkami. Nějakou dobu se to luhuje a výsledek je vynikající. Jako medota i metoda.
Není tady
Není tady
Stransko díky za tip lékarna zelený anděl, nejsem z Brna, ale zrovna jsem tady byla na dovolené a děti onemocněly, tak jsem potřebovala nějaké průdukové čajíky a kapičky tím, e jsi se zmínila tady na foru, la jsem rovnou tam, jinak bych lítala po Brně a nevěděla kudy kam. Díky jo a jsou tam úasní lidi.
Není tady
JJ léčit se domácí slivovicí je základ zdraví, oříky v medu by ly taky ) ale jinak pouívám tablety Lipovitan s se silymarinem. Zvlá kdy se to s tou slivovicí přeene tak se pročistit játra hodí
Není tady
no ano slivka obzvlátě z Moravy vyléčí kde co, ale jinak jsem byla párkrát pro radu jak někdo psal v lékárně zelený anděl, kde mají velkou kálu alternativních preparátu a také to vdy zabralo.
Není tady
miljir napsal(a):
Stransko díky za tip lékarna zelený anděl, nejsem z Brna, ale zrovna jsem tady byla na dovolené a děti onemocněly, tak jsem potřebovala nějaké průdukové čajíky a kapičky tím, e jsi se zmínila tady na foru, la jsem rovnou tam, jinak bych lítala po Brně a nevěděla kudy kam. Díky jo a jsou tam úasní lidi.
nějaké průdukové čajíky a kapičky
ty, agenturo,
v Brně je lékárna téměř na kadém rohu ..... ( poblí hlavního nádraí zvlá i s kapičkama a čajíčkama ....
a strejdu Googla taky zná, ejo
no hlavně e tě "zachránil" ten tvůj klon ODSUD
Není tady
no lékárna na kadém rohu sice je, ale nikde není výběr ani bylinek a fytoterapie přípravků a homeopatik o tom ani nemluvím, kdy dobře mají 4 základní druhy a tím to končí, take tato lékára je naprosto specifická skvělá. Já po zkuenostech raději investuji do alternativy ne chem.patáků.
Není tady
Já po zkuenostech raději investuji do alternativy ne chem.patáků.
Tak to určitě bude umět fundovaně vysvětlit proč, e?
Není tady
miljir napsal(a):
no lékárna na kadém rohu sice je, ale nikde není výběr ani bylinek a fytoterapie přípravků a homeopatik o tom ani nemluvím, kdy dobře mají 4 základní druhy a tím to končí, take tato lékára je naprosto specifická skvělá. Já po zkuenostech raději investuji do alternativy ne chem.patáků.
Panenko skákavá, to jsou teda debilní vásty.
Není tady