Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 14. 6. 2011 20:19

vlcatko
♥------
Registrovaný: 16. 5. 2011
Příspěvky: 2

jsem tehotna nebo ne?

Ahoj vsem,

mam dotazek. Uz nekolik mesicu me dr leci clostilbegytem kvuli ovulaci. PRi posledni periode si me dr pozval v dobe ovulky na folikulometrii a rekl mi, ze mam sliznici daleko vetsi nez jsou normy a vajicko je take velike a tudiz v nejblizsich 4dnech je temer 100%sance na otehotneni. Tak jsme se s pritelem k sobe pritulili. Posledni tyden mi je strasne zle - mam takove divne pichani v brise (nikdy jsem to nemela). 29.den se dostavila ms,ale takova divna - vzdy ji mam strasne silnou a tak 3dny. ALe v tomto pripade 1.den byla hodne hodne podprumerna - resp. jen takove spineni a dnes druhy den uz skoro nic. Zkousela jsem si dnes test,ale byl negativni. Myslite , ze ma jeste smysl si zkusit test pozdeji, nebo se rovnou znovu objednat k dr?  Porad me to vrta hlavou - na jedne strane jsem mela jen takove spineni a dr mi potvrdil, kdy je nejlepsi cas se pritulit aby to bylo 100% a porad me boli v podbrisku a picha me v podbrisku, ale na druhe strane mi vysel negativni test...Dle clostilbegytu jsem mela mit ovulku mezi 12-15dnem,ale me se dostavila az cca 16den. Dekuji moc za rady. Lenca

Není tady

 

#2 20. 6. 2011 9:26

Kido12
♥♥♥♥---
Registrovaný: 26. 5. 2006
Příspěvky: 341

Re: jsem tehotna nebo ne?

no dle mého názoru .. pokud byla prokazatelně ovulace až 16DC, pak nemusí 29 DC (tedy 13 DPO) být ještě těhotenský test prokazatelný - doporučuji po 2-3 dnech zopakovat.
Na druhou stranu, pokud již několik měsíců bereš clostík, jistě sleduješ své cykly a měla bys znát svou luteální fázi, která by měla být konstatní a z ní tedy  lze zpětně určit skutečný den,kdy proběhla ovulace.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů