6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj vsem,
mam dotazek. Uz nekolik mesicu me dr leci clostilbegytem kvuli ovulaci. PRi posledni periode si me dr pozval v dobe ovulky na folikulometrii a rekl mi, ze mam sliznici daleko vetsi nez jsou normy a vajicko je take velike a tudiz v nejblizsich 4dnech je temer 100%sance na otehotneni. Tak jsme se s pritelem k sobe pritulili. Posledni tyden mi je strasne zle - mam takove divne pichani v brise (nikdy jsem to nemela). 29.den se dostavila ms,ale takova divna - vzdy ji mam strasne silnou a tak 3dny. ALe v tomto pripade 1.den byla hodne hodne podprumerna - resp. jen takove spineni a dnes druhy den uz skoro nic. Zkousela jsem si dnes test,ale byl negativni. Myslite , ze ma jeste smysl si zkusit test pozdeji, nebo se rovnou znovu objednat k dr? Porad me to vrta hlavou - na jedne strane jsem mela jen takove spineni a dr mi potvrdil, kdy je nejlepsi cas se pritulit aby to bylo 100% a porad me boli v podbrisku a picha me v podbrisku, ale na druhe strane mi vysel negativni test...Dle clostilbegytu jsem mela mit ovulku mezi 12-15dnem,ale me se dostavila az cca 16den. Dekuji moc za rady. Lenca
Není tady
no dle mého názoru .. pokud byla prokazatelně ovulace až 16DC, pak nemusí 29 DC (tedy 13 DPO) být ještě těhotenský test prokazatelný - doporučuji po 2-3 dnech zopakovat.
Na druhou stranu, pokud již několik měsíců bereš clostík, jistě sleduješ své cykly a měla bys znát svou luteální fázi, která by měla být konstatní a z ní tedy lze zpětně určit skutečný den,kdy proběhla ovulace.
Není tady