Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#176 20. 6. 2011 22:41

majkafa
Host

Re: Jak to celé dopadne?....

Kiara napsal(a):

majkafa napsal(a):

No, a pak mi tady dělaj přednášku o používání kondomů. big_smile Nic ve zlém. Prostě - vše je přesně tak, jak má být. hjartabig_smile

Majkafo, my jsme totiž ty potrefené husy, na které došlo, když ten kondom jejich partneři nepoužívali big_smile Proto Ti chceme upřímně a bez postranních úmyslů předat naše zkušenosti, abys náhodou jednoho krásného dne nedopadla stejně lol

Ale houby. Já mám své dvě děti taky z nepoužívání kondomů. I mého vnoučka. A jsem za ně šastná. A potřetí už nedopadnu. Probůh, je mi 48, to už je výjimka, že žena otěhotní a hlavně - mám antikoncepci.
Nevezmu si na triko postižené dítě a taky své zdraví - mé stávající děti mě ještě potřebují.
V tom, čím začala tato debata, šlo přece o jinou pointu, než o kondomy. A to tu, že mě můj milý zatím nikdy nezklamal a je na něj spolehnutí a stojí při mně a podpoří mě, když je to potřeba.

Upravil(a) majkafa (20. 6. 2011 22:44)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí