6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kiara napsal(a):
majkafa napsal(a):
No, a pak mi tady dělaj přednáku o pouívání kondomů. Nic ve zlém. Prostě - ve je přesně tak, jak má být.
Majkafo, my jsme toti ty potrefené husy, na které dolo, kdy ten kondom jejich partneři nepouívali Proto Ti chceme upřímně a bez postranních úmyslů předat nae zkuenosti, abys náhodou jednoho krásného dne nedopadla stejně
Ale houby. Já mám své dvě děti taky z nepouívání kondomů. I mého vnoučka. A jsem za ně astná. A potřetí u nedopadnu. Probůh, je mi 48, to u je výjimka, e ena otěhotní a hlavně - mám antikoncepci.
Nevezmu si na triko postiené dítě a taky své zdraví - mé stávající děti mě jetě potřebují.
V tom, čím začala tato debata, lo přece o jinou pointu, ne o kondomy. A to tu, e mě můj milý zatím nikdy nezklamal a je na něj spolehnutí a stojí při mně a podpoří mě, kdy je to potřeba.
Upravil(a) majkafa (20. 6. 2011 22:44)