6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dusičko, ano, i to BY se mohlo stát. Ale já mám svůj příběh a tam na BY nedošlo. Jsem ráda, ať už by BY bylo jakékoliv. Už jen proto, že dítě ve 46 letech je velké riziko pro to děťátko.
Upravil(a) majkafa (18. 6. 2011 21:26)
majkafo, teď mě tak napadlo ... Ty nepoužíváš žádnou antikoncepci, že ses důvodně obávala, že bys "mohla" být těhotná ?!? Děvče zlaté, ty si teda zahráváš ...
A strašně nerada to říkám, ale těhotenství ve 46ti letech je velkým rizikem jak pro dítě, tak i pro matku a já bych z takových komplikací měla tak nesmírný strach, že bych se rozhodně chránila
Není tady
Kiaro, samozřejmě používám. Tenkrát jsem měla z nějakého důvodu krátkodobou přestávku.
majkafa napsal(a):
Selima napsal(a):
Tiež nemôžrem potvrdiť teóriu o skvelosti atraktívnych chlapov v posteli... ale možno len poznám štatisitcky bezvýznamnú vzorku - ako tých atraktívnyhc, tak tých menej...
Tiež nepotvrdzujem teóriu, že všeobecne atraktívni muži sú skvelí v posteli. Skvelí sú rovnako medzi atraktivnymi i neatraktívnymi, rovnako ako ničmocoví.
Btw otázkou tiež je, ktorý muž je atraktivny.
Erem - bohužel? Však ji můžeš rozšířit, když bohužel.
Co to je ničmocoví..???Proč nepíšeš česky?
Není tady
Revlibo, majkafa a Selima jsou obě dvě slovenské národnosti. I když majkafa žije dlouhá léta v Čechách a ovládá češtinu perfektně slovem i písmem, se Selimou si občas dopisuje ve své mateřštině. To tady víc holek, nic si z toho nedělej
Není tady
majkafa napsal(a):
Kiaro, samozřejmě používám. Tenkrát jsem měla z nějakého důvodu krátkodobou přestávku.
Hm, majkafo, v době krátkodobé přestávky bych striktně trvala na tom, aby se chránil partner. Co takhle pánská ochrana, říká vám to oběma něco ?!?
Není tady
Kiara napsal(a):
majkafa napsal(a):
Hm, majkafo, v době krátkodobé přestávky bych striktně trvala na tom, aby se chránil partner. Co takhle pánská ochrana, říká vám to oběma něco ?!?
Kiaro, neřeš, co ti nenáleží.
Revliba napsal(a):
Co to je ničmocoví..???Proč nepíšeš česky?
Ničmocoví je prostě NIC MOC.
Seli prostě odpovídám slovensky, protože jsem Slovenka a proto, že se mi chce. I v Čechách mluvím se Slováky slovensky, protože to tak prostě mám.
majkafa napsal(a):
Kiara napsal(a):
majkafa napsal(a):
Kiaro, neřeš, co ti nenáleží.
Takže neříká ... já to věděla ...
Není tady
Kiara napsal(a):
Takže neříká ... já to věděla ...
Samozřejmě, že neříká. V životě jsem to neslyšela.
Kiara napsal(a):
PPavloo, z vlastní zkušenosti mě atraktivní chlap nikdy v minulosti v tomhle směru nezklamal
... ačkoliv v mém věku už to je pouze historie ...
no vidíš, některé mé kamarádky tvrdí, že je to právě naopak, že hezouni sbalí babu na tu svou atraktivitu a už si myslí, že se nemusí víc namáhat, zatímco ti, na kterých zase až tak nic není se třeba snaží zaujmout v tomhle ...
za sebe bych řekla, že to není o atraktivitě nebo neatraktivitě, je v tom daleko víc věcí. posuzovat, jakej je chlap v sexu podle toho, jak je nebo není hezkej mi přijde stejný, jako čučet chlapovi na velikost nohy a podle toho chtít určovat, jak je na tom
Není tady
majkafa napsal(a):
já z mé jediné, krátkodobé přestávky v životě mám dnes 15 letého syna.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Já to říkám pořád dnes své, už dospělé dceři:
Stačí jedna kapka - a je z Tebe matka
Není tady
Není tady
Kiara napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Nejstarší syn vznikl při přerušované souloži. Kairo - jj pravda
Není tady
Já jsem měla po porodu prvního dítěte taky nucenou přestávku, kdy se čekalo, až dostanu první menses a bude mi moci být nasazena antiko. Menses jsem nedostala, protože mě BM - mistr přerušované soulože - přivedl do jiného stavu devět měsíců po porodu. Celou tu dobu jsem pochopitelně kojila a syna jsem odstavila až v roce jeho života, když už jsem byla tři měsíce těhotná.
Dcera je to dítě, které se narodilo díky tomu, že jsem se naivně spoléhala na chlapa a na jeho ujišťování, že kondomu netřeba, on si přece jako starej praktik "dovede dát pozor" ... Proto ji tak nabádám, aby si uvědomila, že ona sama je živej důkaz toho, že chlapovi bez ochrany se prostě věřit nedá
Není tady
vidíš Kiaro, já zas mladýmu tluču do hlavy, že spolehnout se na to, že ženský berou spolehlivě antiko, byť to tvrdí, se prostě nedá, takže jedině s ochranou
Není tady
Kiara napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
majkafa napsal(a):
U vzniku me dcery taky stacila ta kapicka lasky,ktera taktez obsahuje spermie.
Není tady
Revliba napsal(a):
majkafa napsal(a):
Selima napsal(a):
Tiež nemôžrem potvrdiť teóriu o skvelosti atraktívnych chlapov v posteli... ale možno len poznám štatisitcky bezvýznamnú vzorku - ako tých atraktívnyhc, tak tých menej...
Tiež nepotvrdzujem teóriu, že všeobecne atraktívni muži sú skvelí v posteli. Skvelí sú rovnako medzi atraktivnymi i neatraktívnymi, rovnako ako ničmocoví.
Btw otázkou tiež je, ktorý muž je atraktivny.
Erem - bohužel? Však ji můžeš rozšířit, když bohužel.Co to je ničmocoví..???Proč nepíšeš česky?
Prídanvé meno od "nič moc". Neexistuje reálne ani v slovenčine, ani v češtine, ak ťa to upokojí...
Není tady
Kiara napsal(a):
Já jsem měla po porodu prvního dítěte taky nucenou přestávku, kdy se čekalo, až dostanu první menses a bude mi moci být nasazena antiko. Menses jsem nedostala, protože mě BM - mistr přerušované soulože - přivedl do jiného stavu devět měsíců po porodu. Celou tu dobu jsem pochopitelně kojila a syna jsem odstavila až v roce jeho života, když už jsem byla tři měsíce těhotná.
Dcera je to dítě, které se narodilo díky tomu, že jsem se naivně spoléhala na chlapa a na jeho ujišťování, že kondomu netřeba, on si přece jako starej praktik "dovede dát pozor" ... Proto ji tak nabádám, aby si uvědomila, že ona sama je živej důkaz toho, že chlapovi bez ochrany se prostě věřit nedá
Ale dnes si určitě ráda,že ji máš a situaci bys určitě nezměnila,ani kdybys měla tu možnost,žejo.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
vidíš Kiaro, já zas mladýmu tluču do hlavy, že spolehnout se na to, že ženský berou spolehlivě antiko, byť to tvrdí, se prostě nedá, takže jedině s ochranou
To samo já říkám svým chlapečkům taky a ještě taky to,že maminka to snimi myslí přeci nejlépe a pak už se všichni jen řehníme.No jsou to naše zlatíčka přeci a já si říkám,že i kdyby k něčemu takto nechtěně přišli,hlavní je a bude,že je máme,že jsme zdraví a to ostatní se už nějak vykotí,ni?
Není tady
Kuty napsal(a):
To samo já říkám svým chlapečkům taky a ještě taky to,že maminka to snimi myslí přeci nejlépe a pak už se všichni jen řehníme.No jsou to naše zlatíčka přeci a já si říkám,že i kdyby k něčemu takto nechtěně přišli,hlavní je a bude,že je máme,že jsme zdraví a to ostatní se už nějak vykotí,ni?
Kuty napsal(a):
Kiara napsal(a):
Dcera je to dítě, které se narodilo díky tomu, že jsem se naivně spoléhala na chlapa a na jeho ujišťování, že kondomu netřeba, on si přece jako starej praktik "dovede dát pozor" ... Proto ji tak nabádám, aby si uvědomila, že ona sama je živej důkaz toho, že chlapovi bez ochrany se prostě věřit nedáAle dnes si určitě ráda,že ji máš a situaci bys určitě nezměnila,ani kdybys měla tu možnost,žejo.
To víš že jsem ráda, že ji mám a neměnila bych ...
Není tady
No, a pak mi tady dělaj přednášku o používání kondomů. Nic ve zlém. Prostě - vše je přesně tak, jak má být.
majkafa napsal(a):
No, a pak mi tady dělaj přednášku o používání kondomů. Nic ve zlém. Prostě - vše je přesně tak, jak má být.
Majkafo, my jsme totiž ty potrefené husy, na které došlo, když ten kondom jejich partneři nepoužívali Proto Ti chceme upřímně a bez postranních úmyslů předat naše zkušenosti, abys náhodou jednoho krásného dne nedopadla stejně
Není tady