Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#151 18. 6. 2011 21:24

majkafa
Host

Re: Jak to celé dopadne?....

dusičko, ano, i to BY se mohlo stát. Ale já mám svůj příběh a tam na BY nedošlo. Jsem ráda, ať už by BY bylo jakékoliv. Už jen proto, že dítě ve 46 letech je velké riziko pro to děťátko.

Upravil(a) majkafa (18. 6. 2011 21:26)

#152 18. 6. 2011 22:18

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

majkafo, teď mě tak napadlo ... Ty nepoužíváš žádnou antikoncepci, že ses důvodně obávala, že bys "mohla" být těhotná va ?!? Děvče zlaté, ty si teda zahráváš ... roll

A strašně nerada to říkám, ale těhotenství ve 46ti letech je velkým rizikem jak pro dítě, tak i pro matku a já bych z takových komplikací měla tak nesmírný strach, že bych se rozhodně chránila stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#153 18. 6. 2011 22:32

majkafa
Host

Kiaro, samozřejmě používám. Tenkrát jsem měla z nějakého důvodu krátkodobou přestávku.

#154 18. 6. 2011 22:38

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Selima napsal(a):

Tiež nemôžrem potvrdiť teóriu o skvelosti atraktívnych chlapov v posteli... ale možno len poznám štatisitcky bezvýznamnú vzorku - ako tých atraktívnyhc, tak tých menej... big_smile stolt

Tiež nepotvrdzujem teóriu, že všeobecne atraktívni muži sú skvelí v posteli. Skvelí sú rovnako medzi atraktivnymi i neatraktívnymi, rovnako ako ničmocoví.
Btw otázkou tiež je, ktorý muž je atraktivny. big_smile

Erem - bohužel? big_smile Však ji můžeš rozšířit, když bohužel.  wink

Co to je ničmocoví..???Proč nepíšeš česky?

Není tady

#155 18. 6. 2011 22:41

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Revlibo, majkafa a Selima jsou obě dvě slovenské národnosti. I když majkafa žije dlouhá léta v Čechách a ovládá češtinu perfektně slovem i písmem, se Selimou si občas dopisuje ve své mateřštině. To tady víc holek, nic si z toho nedělej big_smile

Není tady

#156 18. 6. 2011 22:44

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Kiaro, samozřejmě používám. Tenkrát jsem měla z nějakého důvodu krátkodobou přestávku.

Hm, majkafo, v době krátkodobé přestávky bych striktně trvala na tom, aby se chránil partner. Co takhle pánská ochrana, říká vám to oběma něco wink ?!?

Není tady

#157 18. 6. 2011 22:45

majkafa
Host

Kiara napsal(a):

majkafa napsal(a):

Hm, majkafo, v době krátkodobé přestávky bych striktně trvala na tom, aby se chránil partner. Co takhle pánská ochrana, říká vám to oběma něco wink ?!?

Kiaro, neřeš, co ti nenáleží. big_smile

#158 18. 6. 2011 22:46

majkafa
Host

Revliba napsal(a):

Ničmocoví je prostě NIC MOC. big_smile
Seli prostě odpovídám slovensky, protože jsem Slovenka a proto, že se mi chce. I v Čechách mluvím se Slováky slovensky, protože to tak prostě mám. big_smile

#159 18. 6. 2011 22:58

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Kiara napsal(a):

majkafa napsal(a):

Kiaro, neřeš, co ti nenáleží. big_smile

Takže neříká ... já to věděla ... big_smile

Není tady

#160 18. 6. 2011 23:03

majkafa
Host

Kiara napsal(a):

Takže neříká ... já to věděla ... big_smile

Samozřejmě, že neříká. lol V životě jsem to neslyšela. lol

#161 19. 6. 2011 11:03

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

PPavloo, z vlastní zkušenosti wink mě atraktivní chlap nikdy v minulosti v tomhle směru nezklamal lol
... ačkoliv v mém věku už to je pouze historie ... vissla

no vidíš, některé mé kamarádky tvrdí, že je to právě naopak, že hezouni sbalí babu na tu svou atraktivitu a už si myslí, že se nemusí víc namáhat, zatímco ti, na kterých zase až tak nic není se třeba snaží zaujmout v tomhle ...
za sebe bych řekla, že to není o atraktivitě nebo neatraktivitě, je v tom daleko víc věcí. posuzovat, jakej je chlap v sexu podle toho, jak je nebo není hezkej mi přijde stejný, jako čučet chlapovi na velikost nohy a podle toho chtít určovat, jak je na tom vissla

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#162 19. 6. 2011 11:06

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

já z mé jediné, krátkodobé přestávky v životě mám dnes 15 letého syna.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#163 19. 6. 2011 13:28

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

majkafa napsal(a):

Já to říkám pořád dnes své, už dospělé dceři:
Stačí jedna kapka - a je z Tebe matka lol

Není tady

#164 19. 6. 2011 13:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lolstolt

Není tady

#165 19. 6. 2011 13:52

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Kiara napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

majkafa napsal(a):

Nejstarší syn vznikl při přerušované souloži. tillfreds Kairo - jj pravda lolsmile

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#166 19. 6. 2011 13:54

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Já jsem měla po porodu prvního dítěte taky nucenou přestávku, kdy se čekalo, až dostanu první menses a bude mi moci být nasazena antiko. Menses jsem nedostala, protože mě BM - mistr přerušované soulože - přivedl do jiného stavu devět měsíců po porodu. Celou tu dobu jsem pochopitelně kojila a syna jsem odstavila až v roce jeho života, když už jsem byla tři měsíce těhotná.

Dcera je to dítě, které se narodilo díky tomu, že jsem se naivně spoléhala na chlapa a na jeho ujišťování, že kondomu netřeba, on si přece jako starej praktik "dovede dát pozor" ... lol Proto ji tak nabádám, aby si uvědomila, že ona sama je živej důkaz toho, že chlapovi bez ochrany se prostě věřit nedá vissla

Není tady

#167 19. 6. 2011 15:13

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

vidíš Kiaro, já zas mladýmu tluču do hlavy, že spolehnout se na to, že ženský berou spolehlivě antiko, byť to tvrdí, se prostě nedá, takže jedině s ochranou cool

Není tady

#168 19. 6. 2011 21:25

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

majkafa napsal(a):

U vzniku me dcery taky stacila ta kapicka lasky,ktera taktez obsahuje spermie.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#169 19. 6. 2011 21:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Revliba napsal(a):

majkafa napsal(a):

Selima napsal(a):

Tiež nemôžrem potvrdiť teóriu o skvelosti atraktívnych chlapov v posteli... ale možno len poznám štatisitcky bezvýznamnú vzorku - ako tých atraktívnyhc, tak tých menej... big_smile stolt

Tiež nepotvrdzujem teóriu, že všeobecne atraktívni muži sú skvelí v posteli. Skvelí sú rovnako medzi atraktivnymi i neatraktívnymi, rovnako ako ničmocoví.
Btw otázkou tiež je, ktorý muž je atraktivny. big_smile

Erem - bohužel? big_smile Však ji můžeš rozšířit, když bohužel.  wink

Prídanvé meno od "nič moc". Neexistuje reálne ani v slovenčine, ani v češtine, ak ťa to upokojí... big_smile

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#170 20. 6. 2011 10:20

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Kiara napsal(a):

Já jsem měla po porodu prvního dítěte taky nucenou přestávku, kdy se čekalo, až dostanu první menses a bude mi moci být nasazena antiko. Menses jsem nedostala, protože mě BM - mistr přerušované soulože - přivedl do jiného stavu devět měsíců po porodu. Celou tu dobu jsem pochopitelně kojila a syna jsem odstavila až v roce jeho života, když už jsem byla tři měsíce těhotná.

Dcera je to dítě, které se narodilo díky tomu, že jsem se naivně spoléhala na chlapa a na jeho ujišťování, že kondomu netřeba, on si přece jako starej praktik "dovede dát pozor" ... lol Proto ji tak nabádám, aby si uvědomila, že ona sama je živej důkaz toho, že chlapovi bez ochrany se prostě věřit nedá vissla

Ale dnes si určitě ráda,že ji máš a situaci bys určitě nezměnila,ani kdybys měla tu možnost,žejo.

Není tady

#171 20. 6. 2011 10:23

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

vidíš Kiaro, já zas mladýmu tluču do hlavy, že spolehnout se na to, že ženský berou spolehlivě antiko, byť to tvrdí, se prostě nedá, takže jedině s ochranou cool

To samo já říkám svým chlapečkům taky a ještě taky to,že maminka to snimi myslí přeci nejlépe a pak už se všichni jen řehníme.No jsou to naše zlatíčka přeci a já si říkám,že i kdyby k něčemu takto nechtěně přišli,hlavní je a bude,že je máme,že jsme zdraví a to ostatní se už nějak vykotí,ni?

Není tady

#172 20. 6. 2011 10:48

majkafa
Host

Kuty napsal(a):

To samo já říkám svým chlapečkům taky a ještě taky to,že maminka to snimi myslí přeci nejlépe a pak už se všichni jen řehníme.No jsou to naše zlatíčka přeci a já si říkám,že i kdyby k něčemu takto nechtěně přišli,hlavní je a bude,že je máme,že jsme zdraví a to ostatní se už nějak vykotí,ni?

stoltgodliketummenupp

#173 20. 6. 2011 19:12

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Kuty napsal(a):

Kiara napsal(a):

Ale dnes si určitě ráda,že ji máš a situaci bys určitě nezměnila,ani kdybys měla tu možnost,žejo.

To víš že jsem ráda, že ji mám hjarta a neměnila bych ...

Není tady

#174 20. 6. 2011 21:40

majkafa
Host

No, a pak mi tady dělaj přednášku o používání kondomů. big_smile Nic ve zlém. Prostě - vše je přesně tak, jak má být. hjartabig_smile

#175 20. 6. 2011 22:17

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

No, a pak mi tady dělaj přednášku o používání kondomů. big_smile Nic ve zlém. Prostě - vše je přesně tak, jak má být. hjartabig_smile

Majkafo, my jsme totiž ty potrefené husy, na které došlo, když ten kondom jejich partneři nepoužívali big_smile Proto Ti chceme upřímně a bez postranních úmyslů předat naše zkušenosti, abys náhodou jednoho krásného dne nedopadla stejně lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí