6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
eremuruss napsal(a):
Proto me to nesedi zrovna u tak vzdelaneho cloveka jako je pan ucitel.Kdyby to psala nejaka nase romska obcanka nebo clovek s ne dobrym rozumem tak bych se nad tim nepozastavovala.
Za celych 40 let co bydlim v nasem meste jsem se nesetkala s povesti ucitele s tak nesporadanym zivotem,az ted pred 2 lety,kdy se vdana pani reditelka zblaznila do sveho rozvedeneho skolnika bez vzdelani nevalne povesti.
Nejdrive za nim chodila do kotelny,kde se muchlovali mozna i neco jineho.-Pak on s ni chodil i na porady,sedel s ni ve sborovne,kde si v klidku i zapalil.Nasledoval rozvod,zhrzeny manzel,ktery delal reditele na jine skole,ktery diky pani starosce mesta,ktera byla kamaradkou te zblble nevernice prisel i o misto reditele.
Pani reditelka vyrazne zhubla zacala kourit a pit krabicove vino spolecne se svym skolnikem.Prestehovala se za nim do polorozpadleho domku.Skolnik nakonec prisel i o misto skolnika a pani reditelka ho zivila.Zacali si predelavat domek a nakonec byla se sve funkce reditelky sesazena i ona,protoze byla nacapana jak krade stavebni material na uzemi sloly,kde se prave predelavala telocvicna.Pani reditelka se zhroutila a co vim,uz asi pul roku marodi.....
Teda, Blesk je proti tebe hard, Erem! Ty si zlatá studnica drbov... a myslím, že s rovnakou chuťou si drbali tvoji spoluobčania na teeb - aj keď ty máš dojem, že ste boli so ženáčom neviditeľní... Veď si ešte pamätám, ako si písala, že vás jeho pani obháňala, jeho žiarlivo sledovala, tebe robila scény... No nič, každá senzácia trvá chvíľu, aj keď u niektorých sa to naopak ukladá ako v kronike.
Není tady
Dája628 napsal(a):
No a protože nejedná nečestně a raduje se z pravdy a věří, těžko ji očekávat ve vztahu 3 a více osob - myslím partnerskou lásku. Pokud tedy nejsou všichni zúčastnění informováni ... pokud jsou a souhlasí, pak i tak je možno.
Mne s aprtáve tá "otvorneá trojka" vidí presne z toho dôvodu nielen čestnejšia, ale aj láskyplnejšia, ako utajené "bokovky" a oficiálne nepriznané "trojuholníky".
Není tady
Selima napsal(a):
Dája628 napsal(a):
No a protože nejedná nečestně a raduje se z pravdy a věří, těžko ji očekávat ve vztahu 3 a více osob - myslím partnerskou lásku. Pokud tedy nejsou všichni zúčastnění informováni ... pokud jsou a souhlasí, pak i tak je možno.
Mne s aprtáve tá "otvorneá trojka" vidí presne z toho dôvodu nielen čestnejšia, ale aj láskyplnejšia, ako utajené "bokovky" a oficiálne nepriznané "trojuholníky".
Selimo, já ti nevím, jestli tohle je samo o sobě o cti a lásce. Neřekla bych. Spíš o preferencích v sexuálním chování, které nemusí být v určitém vztahu dlouhodobé, či trvalé.
A pokud kupříkladu manželka miluje svého manžela a ještě jednoho chlapíka a chce se s oběma stýkat "v trojce", ačkoli o to žádný z obou mužů nestojí, kde je v tom jejím chtění (a jejich nechtění) láska a čest?
Není tady
Neviem, ale zdá sa mi to povedzme úprimnejšie ako také tie seba- a teba-klamy, ktoré so sebou manželia či partneri zvyčajne hrávajú... Hovorí sa, že keď už do pekla, tak na lepšom koni - a mne toto pripadá ako lepší kôň, ale pripúšťam, že aj v koňoch môže byť gusto rôznorodé.
Ten tvoj príklad nie je až tak o láske, ale povedzme, že ak tá žena nielen chce, ale stýka sa - dlhodobejšie, o jednorazovkách je pdoľa mňa zbytočné sa informovať - naraz s obidvoma, pripadá mi čestné a úprimné informovať ich o tom. A navyše - kamiluje oboch a oni obaja milujú ju a sú si istí sami sebou, nemusel by byť problém mať vzťah do trojky.
Inak, sexuálne jednorazové trojky znejú lákavo, ale pripúšťam, že s kvalitou vzťahu nemusia súvisieť, hoci podľa mňa vypovedajú niečo o dôvere, povedzme... alebo naivite, brané z iného pohľadu. Ja vidím jediný problém v tom, že "trojky" sú skvelé ako experiment, ale horšie ako trvalá inštalácia vo vzťahu, takpovediac. Inými slovami - rada by som si RAZ skočila bungee jumping, ale nemusím to mať pravidelne raz týždenne povedzme celých 6 rokov. To sa potom trochu vytratí tá príchuť lákavej výnimočnosti a stáva sa z toho niečo iné.
Upravil(a) Selima (16. 6. 2011 18:14)
Není tady
Selima napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Proto me to nesedi zrovna u tak vzdelaneho cloveka jako je pan ucitel.Kdyby to psala nejaka nase romska obcanka nebo clovek s ne dobrym rozumem tak bych se nad tim nepozastavovala.
Za celych 40 let co bydlim v nasem meste jsem se nesetkala s povesti ucitele s tak nesporadanym zivotem,az ted pred 2 lety,kdy se vdana pani reditelka zblaznila do sveho rozvedeneho skolnika bez vzdelani nevalne povesti.
Nejdrive za nim chodila do kotelny,kde se muchlovali mozna i neco jineho.-Pak on s ni chodil i na porady,sedel s ni ve sborovne,kde si v klidku i zapalil.Nasledoval rozvod,zhrzeny manzel,ktery delal reditele na jine skole,ktery diky pani starosce mesta,ktera byla kamaradkou te zblble nevernice prisel i o misto reditele.
Pani reditelka vyrazne zhubla zacala kourit a pit krabicove vino spolecne se svym skolnikem.Prestehovala se za nim do polorozpadleho domku.Skolnik nakonec prisel i o misto skolnika a pani reditelka ho zivila.Zacali si predelavat domek a nakonec byla se sve funkce reditelky sesazena i ona,protoze byla nacapana jak krade stavebni material na uzemi sloly,kde se prave predelavala telocvicna.Pani reditelka se zhroutila a co vim,uz asi pul roku marodi.....Teda, Blesk je proti tebe hard, Erem! Ty si zlatá studnica drbov... a myslím, že s rovnakou chuťou si drbali tvoji spoluobčania na teeb - aj keď ty máš dojem, že ste boli so ženáčom neviditeľní... Veď si ešte pamätám, ako si písala, že vás jeho pani obháňala, jeho žiarlivo sledovala, tebe robila scény... No nič, každá senzácia trvá chvíľu, aj keď u niektorých sa to naopak ukladá ako v kronike.
To sledovala,ale v tichosti a nebo,kdyz jsem se s ni v praci potkala samotna.Pred lidma nikdy zadna scena nebyla.
Není tady
erem, vztah k sexu - i (pro někoho) "podivnému" přece nezávisí na vzdělání, původu nebo rozumu. Nanejvejš si ten "chytřejší" dává víc bacha, aby jeho preference nebyly probírány okolím, protože dobytek kantor je brán poněkud jinak, než dobytek asfaltér (čímž se oběma profesím omlouvám )
To sledovala,ale v tichosti a nebo,kdyz jsem se s ni v praci potkala samotna.Pred lidma nikdy zadna scena nebyla.
Což neznamená, že si někde nepostěžovala, nepustila pusu na špacír, slovíčko neujelo... Jo, děvče, lidi si všímají - někdy víc, než je zdrávo a z pouhých náznaků stvoří telenovelu o X dílech To, že se o něčem nemluví, mnohdy znamená jen to, že se o tom nemluví před předmětem drbů.
Není tady
zuzi777a napsal(a):
ready napsal(a):
Jinak Zuzzi, zdravím!
Taky Tě zdravím, doufám že jsi ready a cool!
jsem se bála, že ses nám někde zatoulala, kočko...
zdravím taky
Není tady
helena napsal(a):
erem, vztah k sexu - i (pro někoho) "podivnému" http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png přece nezávisí na vzdělání, původu nebo rozumu. Nanejvejš si ten "chytřejší" dává víc bacha, aby jeho preference nebyly probírány okolím, protože dobytek kantor je brán poněkud jinak, než dobytek asfaltér (čímž se oběma profesím omlouvám http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png)
Což neznamená, že si někde nepostěžovala, nepustila pusu na špacír, slovíčko neujelo... Jo, děvče, lidi si všímají - někdy víc, než je zdrávo a z pouhých náznaků stvoří telenovelu o X dílech http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png To, že se o něčem nemluví, mnohdy znamená jen to, že se o tom nemluví před předmětem drbů.
No,ale vybrat si zrovna studentku ,to me anonymni zrovna moc neprijde.Kdyz jim vztah nevyjde rozmete ho treba po cele skole.
Není tady
Erem - ty si docela dobrá drbna, jak máš všechno zmapovaný, kam chodila, co dělala paní ředitelka se školníkem. A jak si o tom napsala. Ty jo - to byla asi aféra u vás v městečku vid
Není tady
Jak to celé dopadne vůbec netuším. Může to mít x různých řešení
Takže podle erem by spolu měli mít jakýkoliv vztah pouze lidi stejně vzdělaní. A kde erem bereš ty podrobnsti ze života někoho jiného - žasnu s němým údivem :-))) a nevěř tomu, že o tobě se nepovídalo co s kým kde máš. Jistěže povídalo, tohle lidi baví, dyt tebe taky. Nemusí pak řešit svůj život když řeší cizí
Není tady
eremuruss napsal(a):
A ja myslela,pokud ma ucitel pomer se svou studentkou musi odejit se skoly.Mozna to,uz neplati,protoze jak pise eternity v te skole by asi neucil nikdo.
Takze podle psani je kazdy,kazdemu neverny,kdo ne tak je podivin.
Stejne me to,ale nesedi u tak vzdelaneho cloveka jako je pan ucitel.
eremuruss, já se z Tebe picnu Ty si lidi s vysokoškolským vzděláním nějak moc idealizuješ skutečně jsi nikdy nečetla nebo neslyšela o lékařích, inženýrech, profesorech nebo docentech, kteří byli abnormálně na ženský, na mužský, na oboje dohromady nebo trpěli řadou nejroztodivnějších sexuálních úchylek ?!? Ono totiž platí, čím vzdělanější člověk, tím rafinovanější bejkárny si vymejšlí a o to rafinovaněji je dovede před okolím maskovat.
To ten svět ještě málo znáš, holka ...
Není tady
eremuruss napsal(a):
Selima napsal(a):
Teda, Blesk je proti tebe hard, Erem! Ty si zlatá studnica drbov... a myslím, že s rovnakou chuťou si drbali tvoji spoluobčania na teeb - aj keď ty máš dojem, že ste boli so ženáčom neviditeľní... Veď si ešte pamätám, ako si písala, že vás jeho pani obháňala, jeho žiarlivo sledovala, tebe robila scény... No nič, každá senzácia trvá chvíľu, aj keď u niektorých sa to naopak ukladá ako v kronike.
erem, protože dotyčná byla takzvaně dáma a bylo by pod její úroveň chytnout Tě někde v dílně mezi lidma za drdól ale buď ujištěna, že každá takováhle ženská má kamarádky a před nima Tě znectila, že by od Tebe pes kůrku nevzal. Nakonec nějak na Tě přijít musela, někdo jí něco musel donést, to mi neříkej, že vás manželka odhalila jenom proto, že má doma křišťálovou kouli a je tak trochu jasnovidná
Ty si pořád myslíš, jak jsi to šikovně dělala a jak jste byli se ženáčem tajní, ale věř tomu, že šídlo v pytli neutajíš a že o vás jednak leckdo věděl, druhak o vás - a hlavně o Tobě - leccos rozšiřoval
Není tady
znám lékařku, která si vzala.....popeláře....rozvedla se a vzala si popeláře...vydrželo jim to pár let
Není tady
dusička napsal(a):
Erem - ty si docela dobrá drbna, jak máš všechno zmapovaný, kam chodila, co dělala paní ředitelka se školníkem. A jak si o tom napsala. Ty jo - to byla asi aféra u vás v městečku vid
Byla to afera,ale tahle ucitelka ucila moje deti a ucila v dobe i syna maho pritele,ten nam to vzdycky vykladal.Navic se synem toho skolnika chodila moje dcera.
Skolnik byl velice atraktivni,alespon me se libil,mel nadherny oci a hodne hubenej.
Není tady
Kiara napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Selima napsal(a):
erem, protože dotyčná byla takzvaně dáma a bylo by pod její úroveň chytnout Tě někde v dílně mezi lidma za drdól ale buď ujištěna, že každá takováhle ženská má kamarádky a před nima Tě znectila, že by od Tebe pes kůrku nevzal. Nakonec nějak na Tě přijít musela, někdo jí něco musel donést, to mi neříkej, že vás manželka odhalila jenom proto, že má doma křišťálovou kouli a je tak trochu jasnovidná
Ty si pořád myslíš, jak jsi to šikovně dělala a jak jste byli se ženáčem tajní, ale věř tomu, že šídlo v pytli neutajíš a že o vás jednak leckdo věděl, druhak o vás - a hlavně o Tobě - leccos rozšiřoval
Kamaradky v praci nemela.Jinak pokud se s tim sverovala u nich ve meste,tak ty lidi me neznaji.
Nikdo ji nic nedonasel,zjistila to smskou ode mne ,kdyz prohlizela svemu muzi mobil.
Není tady
Kiara napsal(a):
eremuruss napsal(a):
A ja myslela,pokud ma ucitel pomer se svou studentkou musi odejit se skoly.Mozna to,uz neplati,protoze jak pise eternity v te skole by asi neucil nikdo.
Takze podle psani je kazdy,kazdemu neverny,kdo ne tak je podivin.
Stejne me to,ale nesedi u tak vzdelaneho cloveka jako je pan ucitel.eremuruss, já se z Tebe picnu Ty si lidi s vysokoškolským vzděláním nějak moc idealizuješ skutečně jsi nikdy nečetla nebo neslyšela o lékařích, inženýrech, profesorech nebo docentech, kteří byli abnormálně na ženský, na mužský, na oboje dohromady nebo trpěli řadou nejroztodivnějších sexuálních úchylek ?!? Ono totiž platí, čím vzdělanější člověk, tím rafinovanější bejkárny si vymejšlí a o to rafinovaněji je dovede před okolím maskovat.
To ten svět ještě málo znáš, holka ...
Ale jo,slysela,ale neverila bych,ze byl tak blbej,ze si vybere prave studentku kterou uci.
A co udela studentka po rozchodu?Pochlubi se s tim po cele tride.......
Není tady
eremuruss napsal(a):
dusička napsal(a):
Byla to afera,ale tahle ucitelka ucila moje deti a ucila v dobe i syna maho pritele,ten nam to vzdycky vykladal.Navic se synem toho skolnika chodila moje dcera.
Skolnik byl velice atraktivni,alespon me se libil,mel nadherny oci a hodne hubenej.
Není tady
eremuruss napsal(a):
dusička napsal(a):
No vidíš, tak jsi měla informace z první ruky.
Představ si, erem, kdyby Pámbu dopustil, Tvoje dcera si syna toho školníka třeba vzala a Ty bys měla paní ředitelku se školníkem nakonec v rodině
A té ředitelce se nediv, píšeš, že školník byl pěknej chlap. Paní ředitelka si zřejmě řekla, že když už do pekla, tak aspoň na pěkném koni a jestli byl školník jako každej atraktivní chlap dobrej i v posteli, těžko se divit, že vážená paní ztratila hlavu
Není tady
Kiara napsal(a):
eremuruss napsal(a):
dusička napsal(a):
Skolnik byl velice atraktivni,alespon me se libil,mel nadherny oci a hodne hubenej.No vidíš, tak jsi měla informace z první ruky.
Představ si, erem, kdyby Pámbu dopustil, Tvoje dcera si syna toho školníka třeba vzala a Ty bys měla paní ředitelku se školníkem nakonec v rodině
A té ředitelce se nediv, píšeš, že školník byl pěknej chlap. Paní ředitelka si zřejmě řekla, že když už do pekla, tak aspoň na pěkném koni a jestli byl školník jako každej
atraktivní chlap dobrej i v posteli, těžko se divit, že vážená paní ztratila hlavu
jak jsi na tohle přišla Kiaro ? tohle slyším poprvé
Upravil(a) PPavlaa (18. 6. 2011 15:00)
Není tady
PPavloo, z vlastní zkušenosti mě atraktivní chlap nikdy v minulosti v tomhle směru nezklamal
... ačkoliv v mém věku už to je pouze historie ...
Není tady
Tiež nemôžrem potvrdiť teóriu o skvelosti atraktívnych chlapov v posteli... ale možno len poznám štatisitcky bezvýznamnú vzorku - ako tých atraktívnyhc, tak tých menej...
Není tady
To ja potvrdit nemuzu,tak bohatou sexualni zkusenost bohuzel nemam.
Není tady
Selima napsal(a):
Tiež nemôžrem potvrdiť teóriu o skvelosti atraktívnych chlapov v posteli... ale možno len poznám štatisitcky bezvýznamnú vzorku - ako tých atraktívnyhc, tak tých menej...
Tiež nepotvrdzujem teóriu, že všeobecne atraktívni muži sú skvelí v posteli. Skvelí sú rovnako medzi atraktivnymi i neatraktívnymi, rovnako ako ničmocoví.
Btw otázkou tiež je, ktorý muž je atraktivny.
Erem - bohužel? Však ji můžeš rozšířit, když bohužel.
Majko - já jen
když jsem kdysi nedostala menstruaci, můj přítel se taky zachoval skvěle, obejmul mě a řekl - to je krásný dáreček pod stromeček. Ovšem, ve finále, když jsem přinesla potvrzení od dr a těhotenskou knížku, druhý den se ode mě odstěhoval.
Atraktivní muži?
Nevím, nevím jestli jsou atraktivní muži nejlepší v posteli. Myslím, že ne. že i neatraktivní muž má své kouzlo.
Podle mého není rovnítko - atrkativní muž - výborný v posteli.
Ale asi je to tím, že já jsem nikdy nebyla na atraktivní muže
Upravil(a) dusička (18. 6. 2011 21:23)
Není tady