29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
eternity když se manžel tak neskutečně trápí a hubne a tak krásně se k tobě chová a s tebou je fakt nejlepší milování (to je pravda když to ŘÍKAL) a zároveň se bojí že by ztratil milenku, tak co kdybyste si to teď prohodili - slečnu by si vzal za manželku a milenku bys zase chvíli dělala ty...tak by mohli být všichni spokojení?
Není tady
Neveselé čtení. O prázdnotě a nudě života vyplněné pochybnými sexuálními hrátkami. Kdo nemá milence, jakoby nebyl !!?
Přísloví ověřené praxí "kdo s čím zachází..." na tento problém sedí.
Nevěra ubližuje, komplikuje život a dělá ho složitějším. I tolerance má své meze.
S takovým mužem bych děti nechtěla, nevěřila mu a rozešla se s ním.
Není tady
AHabibi napsal(a):
Neveselé čtení. O prázdnotě a nudě života vyplněné pochybnými sexuálními hrátkami. Kdo nemá milence, jakoby nebyl !!?
Přísloví ověřené praxí "kdo s čím zachází..." na tento problém sedí.
Nevěra ubližuje, komplikuje život a dělá ho složitějším. I tolerance má své meze.
S takovým mužem bych děti nechtěla, nevěřila mu a rozešla se s ním.
Ano, souhlasím
Ttohle je hodně smutné konstatování. Myslím všeobecně pro společnost a také od vzdělané a inteligentní ženy. Přemýšlím o tom, kam spějeme. Je mi z toho podivně.
Už dlouho jsem sem nic nepsala.... Otázka vlákna zní : Jak to celé dopadne?
Když budu chtít být neveselým prorokem tak jedna verze by byla:
Manžel bude asi tak 14 dní vzorně tlačit kočárek aby pak utekl do radostí s další "studentkou" ,případně celým houfcem studentek. Aby dítě lepilo vztah postavený na sexuálních radovánkách - tomu totiž věří snad jen čtenářky Bravíčka.... Pokud se doteď mohl eroticky uspokojit jen ve společnosti dvou jemu oddaných žen,pochybuji, že mrňavý "vetřelec", který jednu jeho odalisku přinutí kojit, míchat kaše, chladit rostoucí zoubky a jiné miminkovské radosti, mu nenastolí pocit krajní nespokojenosti s oddaností matky tohoto potomka... Respektive pod záminkou aby jí ulehčil si bude erotiku dopřávat mimo domov s uřvánětem v plínkách.. Což bude "jistě" oddané manželce a matce jeho potomka dělat radost...
Další verze:
Pán odjuchá k milence ještě dřív, než se miminko vykutálí na svět- co by taky ve trojce s těhulí, zvlᚍ v posledních měsících těhu, dělal?! A na nějaké diskuzi se objeví příspěvek: Opustil mě v těhu a já byla tak tolerantní!!!!
Další verze: otěhotní milenka- to bude vůbec radostná událost- manželka by jim mohla o prtě pečovat aby na ni zbyl příděl sexu....
Další:Panáček se stáhne a dospěje a zjistí, že pro život jsou potřeba i jiné věci než nespoutaný sex.
Ovšem jeho pochybení a "prohřešek" se bude vracet jak bumerang při každé rodinné rozpravě....
Nebo - opravdu si oba přerovnají hodnoty a budou ve svornosti vychovávat svých pět dětí.... Čemuž upřímně nevěřím.
Každopádně - za chyby se platí a když si vezmu pozici kohokoliv v téhle story(byť třeba smyšlené) nechtěla bych ji žít ani za třítýdenní orgasmus ve vaně plné šampáňa....
Není tady
majkafa napsal(a):
Ani o pračlověkovi, opočlověkovi, opicích, žádných jiných zvířatech, francouzském dvoře... jsem neslyšela, že by provozovali grupáč.
Myslím si, že to není přirozené, že je to výmysl některých lidí. A pak se jim to náležitě vymstí. Halt ty boží mlýny.
A to já jsem zas slyšela, resp. četla.
Není tady
eternity napsal(a):
Kiaro,
nepropadala z matiky... a jasne ze to vi cela trida i skola i vedeni skoly... na nasi skole totiz kdo nema milenku, jako by nebyl... vcetne dekana, rektora, prodekanky atd...akorat se nikdo kvuli tomu nerozvadi, takze ten muj zasel ve svych prohlasenich hodne daleko. Coz si asi uvedomuje... a slecna je velmi schopna studentka ve svem oboru, takze pomoc nepotrebuje..
Novodobá Sodoma Gomora .....
Není tady
Mňa by teda ich súkromie až tak netrápilo, keby to zjavne nerobili s kolegami, študentmi, apod.
Není tady
Kiara napsal(a):
Selima napsal(a):
Takže riešenie je nahovoriť si, že so ženou tvoj milášek ROZHODNE nespí
![]()
a je hotovo. Zaujímavý postoj, ale zasa: na mňa trošku krátkozraký. Ale uznávam, že milenka má v trojuholníku asi iné pocity ako manželka - ale práve preot ma tá tvoja mravopočestnosť a mravokárnsoť zabíja
- proste ty by si do trojky ne- a nešla, a pritom si v nej rok alebo koľko žila, akurát ste to nerobili naraz, ale postupne (a ty na rozdiel od jeho manželky si VEDELA, že máte trojku
). A "čo si myslia u vás ľudia" je jednak argument na houby a druhak - nemusíš mať o tom reálnu predstavu. Ktovie, čo sa hovorila, keď ste všetci traja pracovali v jednej továrni a pani ti chodila robiť scény
.
No nič, nemá to cenu - a ja si ani nemyslím, že by si sa nejako vymykala "normálnemu priemeru", ale nemyslím si to až tak ani o eternity. A nevidím ani zásadný rozdiel v tvojom se.x.u.á.lnom správaní (alebo Majky) a správaní eternity. OBIDVE (vlastne všetky tri) STE SA DELILI O MUŽA S INOU ŽENOU VEDOME.
![]()
Jj, erem, Selima má pravdu. Když jste všichni tři pracovali v jedné továrně a manželka Ti chodila dělat scény, co asi myslíš, že o Tobě šířila mezi svými spolupracovníky a co se tím pádem hovořilo o Tobě za Tvými zády
?!? Za rámeček by sis to asi nedala, tomu věř.
A tohle:eremuruss napsal(a):
Nevim jestli jsem zila nestandartne,ale me tu lidi ve meste maji za velice slusnou zenu,ktera zila velmi cestne jen pro rodinu.Spise podivinku,ktera zila bez muze tolik let.
je asi jenom Tvým zbožným přáním. Do očí Ti asi nikdo nic neřekne, ale erem: maloměsto si všechno pamatuje a nic nezapomíná, takže Tvoje tvrzení, co si asi o Tobě lidi myslí, je velmi úsměvné a na hony vzdálené pravdě. Románek se ženáčem na pracovišti totiž zdaleka neodpovídá obrazu velice slušné ženy, která žila velmi čestně jen pro rodinu, obzvlášť když Tě manželka v tomhle směru asi brutálně roznesla na kopytech nejen po městě
Mylis se jeho manzelka me v kopytech po meste neroznesla,jednak s naseho mesta vubec nebyla,lidem se v praci nesverovala,protoze se za to stydela a ani s nikym tam moc nekomunikovala,kdyz jo tak tam pry delala nez spory.
Co se tyce tech lidi v praci tak nikdo nevedel,ze se stykame,vedeli,ze mame touhu po sobe,ale,kdyz neco naznacili,zenacek to ihned vyvratil.Ale spolu nekde nas nikdo nevidel.
Není tady
rejka napsal(a):
eternity napsal(a):
Kiaro,
nepropadala z matiky... a jasne ze to vi cela trida i skola i vedeni skoly... na nasi skole totiz kdo nema milenku, jako by nebyl... vcetne dekana, rektora, prodekanky atd...akorat se nikdo kvuli tomu nerozvadi, takze ten muj zasel ve svych prohlasenich hodne daleko. Coz si asi uvedomuje... a slecna je velmi schopna studentka ve svem oboru, takze pomoc nepotrebuje..Novodobá Sodoma Gomora .....
A ja myslela,pokud ma ucitel pomer se svou studentkou musi odejit se skoly.Mozna to,uz neplati,protoze jak pise eternity v te skole by asi neucil nikdo.
Takze podle psani je kazdy,kazdemu neverny,kdo ne tak je podivin.
Stejne me to,ale nesedi u tak vzdelaneho cloveka jako je pan ucitel.
Není tady
eremuruss napsal(a):
A ja myslela,pokud ma ucitel pomer se svou studentkou musi odejit se skoly.Mozna to,uz neplati,protoze jak pise eternity v te skole by asi neucil nikdo.
pokud si to dobre pamatuju, tak stejne jako nesmis mit styk s osobou mladsi 15 let, tak u osoby v závislém postavení (ucitel-student, nadrizeny-podrizeny) nesmis mit styk s osobou mladsi 18 let, takze na stredni skole by to skutecne byl problem, tohle je evidentne VS a tam se to bud resi skolnim radem a nebo se to nechava na zdravem rozumu zucastnenych...nicmene bezna praxe je takova, ze se to deje, ale nikdo se tim nechlubi...ze by si nekdo vzal studentku do trojky s manzelkou a jeste to verejne ventiloval, to uz je fakt silny kafe..
Není tady
HB napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Stejne me to,ale nesedi u tak vzdelaneho cloveka jako je pan ucitel.pokud si to dobre pamatuju, tak stejne jako nesmis mit styk s osobou mladsi 15 let, tak u osoby v závislém postavení (ucitel-student, nadrizeny-podrizeny) nesmis mit styk s osobou mladsi 18 let, takze na stredni skole by to skutecne byl problem, tohle je evidentne VS a tam se to bud resi skolnim radem a nebo se to nechava na zdravem rozumu zucastnenych...nicmene bezna praxe je takova, ze se to deje, ale nikdo se tim nechlubi...ze by si nekdo vzal studentku do trojky s manzelkou a jeste to verejne ventiloval, to uz je fakt silny kafe..
Proto me to nesedi zrovna u tak vzdelaneho cloveka jako je pan ucitel.Kdyby to psala nejaka nase romska obcanka nebo clovek s ne dobrym rozumem tak bych se nad tim nepozastavovala.
Za celych 40 let co bydlim v nasem meste jsem se nesetkala s povesti ucitele s tak nesporadanym zivotem,az ted pred 2 lety,kdy se vdana pani reditelka zblaznila do sveho rozvedeneho skolnika bez vzdelani nevalne povesti.
Nejdrive za nim chodila do kotelny,kde se muchlovali mozna i neco jineho.-Pak on s ni chodil i na porady,sedel s ni ve sborovne,kde si v klidku i zapalil.Nasledoval rozvod,zhrzeny manzel,ktery delal reditele na jine skole,ktery diky pani starosce mesta,ktera byla kamaradkou te zblble nevernice prisel i o misto reditele.
Pani reditelka vyrazne zhubla zacala kourit a pit krabicove vino spolecne se svym skolnikem.Prestehovala se za nim do polorozpadleho domku.Skolnik nakonec prisel i o misto skolnika a pani reditelka ho zivila.Zacali si predelavat domek a nakonec byla se sve funkce reditelky sesazena i ona,protoze byla nacapana jak krade stavebni material na uzemi sloly,kde se prave predelavala telocvicna.Pani reditelka se zhroutila a co vim,uz asi pul roku marodi.....
Není tady
Tady je videt,ze laska opravdu dela divy a zatemni mozek i tak vzdelane zene.Jo jsme jenom lidi.
Není tady
erem, to není láska.
majkafa napsal(a):
erem, to není láska.
A co to je?
Není tady
Nerozum, zamilovanost, sexuální chtíč, může to být cokoliv.
Ale láska to není.
To jen my lidé někdy maskujeme některé své činy tím, že byly vykonány z lásky a ony jsou udělány z úplně jiných důvodů.
Láska je trpělivá, laskavá, nezávidí, láska se nevychloubá a není domýšlivá. Láska nejedná nečestně, nehledá svůj prospěch, nedá se vydráždit, nepočítá křivdy. Nemá radost ze špatnosti, ale vždycky se raduje z pravdy. Ať se děje cokoliv, láska vydrží, láska věří, láska má naději, láska vytrvá.
majkafa napsal(a):
Nerozum, zamilovanost, sexuální chtíč, může to být cokoliv.
Ale láska to není.
To jen my lidé někdy maskujeme některé své činy tím, že byly vykonány z lásky a ony jsou udělány z úplně jiných důvodů.
Láska je trpělivá, laskavá, nezávidí, láska se nevychloubá a není domýšlivá. Láska nejedná nečestně, nehledá svůj prospěch, nedá se vydráždit, nepočítá křivdy. Nemá radost ze špatnosti, ale vždycky se raduje z pravdy. Ať se děje cokoliv, láska vydrží, láska věří, láska má naději, láska vytrvá.
No a protože nejedná nečestně a raduje se z pravdy a věří, těžko ji očekávat ve vztahu 3 a více osob - myslím partnerskou lásku. Pokud tedy nejsou všichni zúčastnění informováni ... pokud jsou a souhlasí, pak i tak je možno.
Není tady
Daja, však ano.
Ale tady evidentně přinejmenším jeden - eternity - (už) nesouhlasí.
Myslela jsem si,že je to smyšlený příběh.....soraia třeba....ale když jsem zjistila, že se jedná o umělecké prostředí....stýkám se s umělci, výtvarníky, celý život.....a poznala jsem spoustu takových
vztahů....naštěstí zdálky......a jeden skoro úplně stejný....ve finále to řešili miminem.....nepodařilo se, nefungovalo to
ať si dělají, co chtějí......ale ať do toho nezatahují studenty....proboha....je tak snadné ulovit mladou studentku......a chudáci děti, které by se narodily....
mladí lidé, kteří vstoupí do um. života....nepřipraveni, nezkušení....jsou tak zranitelní
dnes jsem četla na netu.....dcera Hany Vítové spáchala sebevraždu...prý kvůli neopětované lásce Jiřího Suchého.....nechtěla bych být v kůži H.V......sice teď jí je hej
Není tady
Jasně, já to myslela spíš obecně - vztahové trojúhelníky... milenci, milenky, úlety, atp. Moc se mi líbí jednoduchá definice zdravého vztahu " Není v něm potřeba lhát " - tomu druhému ani sobě, pak už jenom schopnost ( nebo snaha :-) ) komunikovat a tolerovat a je dobře :-) Lež se samo nemusí týkat jen zahýbání, je to o jakémkoli podvádění.
Není tady
Dája628 napsal(a):
Jasně, já to myslela spíš obecně - vztahové trojúhelníky... milenci, milenky, úlety, atp. Moc se mi líbí jednoduchá definice zdravého vztahu " Není v něm potřeba lhát " - tomu druhému ani sobě, pak už jenom schopnost ( nebo snaha :-) ) komunikovat a tolerovat a je dobře :-) Lež se samo nemusí týkat jen zahýbání, je to o jakémkoli podvádění.
Vytučnila jsem si myšlenku tisíciletí!
Zdravý vztah- není v něm potřeba lhát.
To je absolutní zkratka pro spokojený vztah. Moc se mi líbí..
Není tady
vera napsal(a):
Myslela jsem si,že je to smyšlený příběh.....soraia třeba....ale když jsem zjistila, že se jedná o umělecké prostředí....stýkám se s umělci, výtvarníky, celý život.....a poznala jsem spoustu takových
vztahů....naštěstí zdálky......a jeden skoro úplně stejný....ve finále to řešili miminem.....nepodařilo se, nefungovalo to
ať si dělají, co chtějí......ale ať do toho nezatahují studenty....proboha....je tak snadné ulovit mladou studentku......a chudáci děti, které by se narodily....
mladí lidé, kteří vstoupí do um. života....nepřipraveni, nezkušení....jsou tak zranitelnídnes jsem četla na netu.....dcera Hany Vítové spáchala sebevraždu...prý kvůli neopětované lásce Jiřího Suchého.....nechtěla bych být v kůži H.V......sice teď jí je hej
Ano. Z tohohle je mi špatně v tomhle příběhu, jestli je pravdivý.
vera napsal(a):
mladí lidé, kteří vstoupí do um. života....nepřipraveni, nezkušení....jsou tak zranitelní
To jsou ty "nebezpečné známosti". Výhodou je, že ta "zkaženost", či jak to nazvat, je zjevná. Tady sice méně, protože podle příspěvků eternity se z ní stalo klišé nejen v jejím manželství.
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Dája628 napsal(a):
Vytučnila jsem si myšlenku tisíciletí!
Zdravý vztah- není v něm potřeba lhát.
To je absolutní zkratka pro spokojený vztah. Moc se mi líbí..
Jo, to bych dal taky za motto měsíce!
Jinak Zuzzi, zdravím!
Není tady
A japa že to pokračuje?
Není tady
eremuruss napsal(a):
rejka napsal(a):
eternity napsal(a):
Kiaro,
nepropadala z matiky... a jasne ze to vi cela trida i skola i vedeni skoly... na nasi skole totiz kdo nema milenku, jako by nebyl... vcetne dekana, rektora, prodekanky atd...akorat se nikdo kvuli tomu nerozvadi, takze ten muj zasel ve svych prohlasenich hodne daleko. Coz si asi uvedomuje... a slecna je velmi schopna studentka ve svem oboru, takze pomoc nepotrebuje..Novodobá Sodoma Gomora .....
Asi je rozdiel, či je to učiteľ na ZŠ - a žiak ýtm pádom pod zákonom - alebo, ako tu, vysokoškolský učiteľ a študenti/študnetky tým pádom dospelé, svojprávne a sexuschopné osoby.
Není tady