Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 14. 6. 2011 15:36

majkafa
Host

Re: Jak to celé dopadne?....

To, o co se pokusila eternity a její manžel, byl pouze poněkud zvláštní podivný způsob, jak zabránit partnerovi - partnerce, aby měli milenku - milence. Však to "heslo" napsala hned v prvním příspěvku.
A ne pokus o čistou bezpodmínečnou lásku ve vztahu. To je výsměch lásce.

Upravil(a) majkafa (14. 6. 2011 15:37)

#77 14. 6. 2011 15:39

majkafa
Host

Selima napsal(a):

rejka napsal(a):

majkafa napsal(a):

Můj názor je ten, a realita mi to potvrzuje, že grupáč lze provozovat bez psychických následků, a natož dlouhodobě pouze s lidmi, se kterými nejsem nijak citově zainteresovaná, natož s partnerem. Když už po tom tolik toužím.

Souhlasím, jinak totiž nevěřím,že by si to partneři při nějaké příležitosti nevyčítali. Tak jako v případě eternity. Dokud ji při sexu nezanedbávali,tak dobrý.Najednou bum,manžel se věnuje víc té druhé,na eternity se nedostalo a už je oheň na střeše. Kdo s čím zachází......

No ale stať sa to mohlo aj tak - akurát by o tom nevedela... Netvárme sa, že sa rozvádzajú len prívrženci grupáčov. big_smile (Ani neverníci nie sú len grupáčovci -nenene...). A ymslím, že zmysluplnejšie, ako kývať jej prstom pred nosom a robiť kiš-kiš, tak ti treba je prípadne navrhnúť (ak máte nejaký rozumný návrh), čo s tým...

Však navrhujeme.
Padlo tu dosť návrhov. Aj odo mňa. Tento vzťah už nemá žiadnu cenu a bude skor alebo neskor len trápením minimálne pre jedného. Nehľadiac na to, že zachraňovať chce zrejme len eternity, aj za cenu "potlačenia vlastného ega" a "nacpania kočárku do ruky". Manžel je evidentně spokojený a myslím si, že půjde do vztahu se slečnou a rozvede se. Což je jen dobře pro všechny zúčastněné. Hlavně pro chudáka dítě, které by nepřišlo z lásky ale proto, aby eternity zaměstnala partnera. Řešení skutečně hodné inteligentů. sad

#78 14. 6. 2011 15:47

majkafa
Host

eternity napsal(a):

2 Kiara:
Napravovat máme oba co. Jasně, že už konec experimentů, jasně, že on měl mít dávno jiné starosti, než na svoje charizma lákat holky... zahálka je matkou hříchu, takže jestli to dobře dopadne, tak kočár do ruky a bude po blbostech. Btw. on dítě chtěl víc, než já, ale taky říkal, že na tom netrvá, takže jsem myslela, že to je vyřešená věc. Až teď se dozvídám ze všech stran, že ho to štvalo... ale doma nic takového neřekl.
A pálit mosty nehodlá, to chtěl prvních 14 dnů a pak s chladnější hlavou řekl, že rozvod nechce. Jak jsem psala na začátku, když je doma, je nám spolu dobře. Navíc já aspoň vím, na čem jsem, zatímco jí musí neustále lhát... tak si říkám, co to může být za vztah, když od začátku stojí na lžích?

V tomto vztahu došlo k chybě mnoha vztahů,nedostatečné komunikaci.
Manžel chtěl dle tohohle psaní evidentně běžný vztah, obzvláště po tolika letech, a manželka si chcela užívat sexu.
Každý z nich si myslel, že partner chce něco jiného, aniž si skutečně promluvili o svých představách a očekáváních.
On zřejmě neměl mít dávno jiné starosti, jak se opět domnívá eternity, on chtěl mít jiné starosti.
A věta o lákání holek na charizma mi evokuje, že je to celé jen snaha eternity, jak si udržet svého muže, i za cenu zvráceného zvaní žen domů, hlavně aby neměl  milenku. O které by ona nevěděla... Tak přistoupila na takové, o kterých bude pro svůj podivný klid (zvrácenost?) vědět...

#79 14. 6. 2011 15:58

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

majkafa napsal(a):

To, o co se pokusila eternity a její manžel, byl pouze poněkud zvláštní podivný způsob, jak zabránit partnerovi - partnerce, aby měli milenku - milence. Však to "heslo" napsala hned v prvním příspěvku.

majkafo, kdo si slibuje od jakéhokoliv vztahu "čistou bezpodmínečnou lásku", v drtivé většině případů nakonec hořce spláče nad vejdělkem stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#80 14. 6. 2011 16:01

majkafa
Host

Kiara napsal(a):

majkafa napsal(a):

majkafo, kdo si slibuje od jakéhokoliv vztahu "čistou bezpodmínečnou lásku", v drtivé většině případů nakonec hořce spláče nad vejdělkem stolt

Souhlasím.
Já jen reagovala na myslím Selimino psaní o čistém vztahu, jestli si to dobře pamatuji.

#81 14. 6. 2011 16:04

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Selima napsal(a):

No ale stať sa to mohlo aj tak - akurát by o tom nevedela... Netvárme sa, že sa rozvádzajú len prívrženci grupáčov. big_smile (Ani neverníci nie sú len grupáčovci -nenene...). A ymslím, že zmysluplnejšie, ako kývať jej prstom pred nosom a robiť kiš-kiš, tak ti treba je prípadne navrhnúť (ak máte nejaký rozumný návrh), čo s tým...

Selimo,ale tady teď nejde o nevěru. Jde o sex ve třech,za souhlasu obou manželů a "cizí" dívky,kdy to oba neustáli. ON,že se nejspíš zakoukal do té dívky, ONA,že jí to vadí,protože TAKHLE to nechtěla. Kdo si hraje s ohněm,musí počítat s tím,že se spálí. Nebudu ani moralizovat,přestože mi to přijde celkem zvrhlé. Ale respektuji to,protože se mě to netýká. Návrh jsem také předložila,takže teď už jen diskutuji......a nevysmívám se,jenom nevěřícně kroutím hlavou,že se eternity diví jak to u nich dopadlo...stolt

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#82 14. 6. 2011 16:07

majkafa
Host

Selima napsal(a):

A ja v tom cítim snahu o "čistý vzťah", ale dosť naivnú pravudpovediac. Viem si predstaviť, že v 20tke si niekto myslí, že má takto úúúúžasný a jedinečný a úprimný vzťah (a ono to je chvíľu asi aj pravda), ale v 30tke už nastúpia iné prúdy, iné tlaky, iné poznania... A dlhodobý vzťah JE iný ako to obdobie zamilovanosti, apsoň teda dlhodobý vzťah PO období zamilovanosti. Nie lepší, nie horší, ale iný. A s láskou to môže, ale nemusí mať nutne do činenia.

No, ještě že je ten "čistý vztah" v uvozovkách. Může existovat. Ale ne mezi lidmi tímto způsobem. To by už nebyli lidé. smile
Já v tom vidím snahu eternity za každou cenu zabránit atraktivnímu manželovi, aby měl milenku. Pokládám to za zvrácený způsob a nevěřícně kroutím hlavou, jako rejka. Stále nějak nemohu uvěřit, že by tohle psaní nebylo vymyšleno.

Kiaro, na tohle jsem reagovala.

Upravil(a) majkafa (14. 6. 2011 16:11)

#83 14. 6. 2011 16:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Diví sa každá, možno ešte viac tá "počestná", čo to manželovi "nepovolila" a on si to robí aj tak... Mne to pripadá, že eternity sa diví, lebo mu to fakticky "povolila", bola pri tom a tak asi dúfala, že im sa takýto malér vyhol - a on sa nevyhol. hmm Neviem, či si to rovnako užívala aj ona (mňa by asi vaic bavila opačná trojka big_smile ), ale tipujem, že prvotný impulz bol vyhovieť manželovi. No, a ani to nepomohlo. Zvyčajne nepomôže nič, keď to na pánov (a občas aj na dámy) príde... 
Ale ak si už uvedomil, že ani inde nie je tráva zelenšia, tak by sa vzťah možno ešte mohol upraviť a nájsť nové cestičky. Nevidím ale ako prínosné "predložiť sa páníškovi" na striebornom podnose a meniť sa podľa jeho vrtochov. Nemal by sa viac snažiť skôr ON?? roll Aby sa eternity rozhodovala, či o chce aj za týchto okolností -  a nie naopak? Alebo by si mali obaja spolu zájsť do manželskej poradne, rozobrať svoje túžby a predstavy, zistiť, či sú vôbec kompatibilné... a nie robiť jednostranné "nohy za krk". mad

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#84 15. 6. 2011 6:27

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

eremuruss napsal(a):

MILOVALA SI VUBEC NEKDY SVEHO MUZE?Ja si vubec nedovedu predstavit,ze by me muj milovany partner privedl domu nejakou jinou zenu do postele a provadeli s ni sex ve trech.To te nevadilo se na ne divat jak si spolu uzivaji?Tohle me hlava nebere.
To si mohla predpokladat,ze to takhle skonci.Vas vztah byl ciste sexualni nic jineho v tom ani byt nemohlo.Kdo miluje by tohle nedopustil.

erem, neodsuzuj ... ty jsi taky nikdy nežila příliš standardně, viz románek se ženáčem (to tě nevadilo, že ženáč si užije s Tebou a pak jde domů a užije si i s manželkou tongue ?), o Tvojí známosti na jednu noc ani nemluvě smile

Já do Tebe chraňpámbu nechci rejpat a nechci Ti předhazovat minulost, ale tak Ti mě nějak napadlo, že nad švédskými trojkami se tady pohoršily především ty dámy, které měly/mají ženatého milence a de-facto taky provozovaly/provozují sex ve třech - i když, pravda, nikoliv najednou, ale popořadě smile

Je zajímavé, jak se tady pohoršujete ve stylu: "Ježišikriste, fůj, to já bych nikdy nemohla, ve vašem manželství šlo od samého začátku jenom o sex, vy jste se nikdy nemohli doopravdy milovat, když jste TOHLE dopustili ..." a uniká vám, že i v manželství může být pevný vztah, který zůstává, i když si jeden z partnerů odskočí do postele s někým jiným. Pravda, i tohle se může jaksi - jako všechno - vymknout z rukou a napáchat značně velké škody, obzvlášť, když se z pouhého odskočení vyvine paralelní vztah ...

Kiaro,ve vetsine pripadu ten pevny vztah zustat nemuze.Ten vztah je natolik naruseny neverou,ze to to manzelstvi pokud se nerozejdou hodne narusi.Znam spoustu pripadu,ze ac se ten ,kdo byl podvedeny snazil na to zapomenout ,tak to proste neslo a ty lidi driv nebo pozdeji sly stejne od sebe.
Co se tyce zenace tak jsme pri tom byli dva ne tri, to co delal on s manzelkou jsem nevidela,nedovedu si vubec predstavit,ze pri intimnich chvilkach se na nas nekdo diva.Teda,abych to napsala presne, s clovekem ktereho miluju si nedovedu predstavit a divat se jak si uziva vedle me s nekym jinym.Pokud bych to delala s clovekem na kterym me nezalezi je to neco jineho,kdyz se ty lide neznaji.I tak tenhle druh sexu neuznavam.A,uz vubec ne s clovekem ktereho miluju.
Nevim jestli jsem zila nestandartne,ale me tu lidi ve meste maji za velice slusnou zenu,ktera zila velmi cestne jen pro rodinu.Spise podivinku,ktera zila bez muze tolik let. big_smile

Upravil(a) eremuruss (15. 6. 2011 6:31)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#85 15. 6. 2011 6:37

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Tak,tak je to vysmech lasce.Zadny zamilovany clovek,pokud mu na partnerovi zalezi si nevezme do postele nekoho jineho.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#86 15. 6. 2011 6:44

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

Ja si vubec nedovedu predstavit,ze by me muj milovany partner privedl domu nejakou jinou zenu do postele a provadeli s ni sex ve trech.To te nevadilo se na ne divat jak si spolu uzivaji?

Erem, teď se fakt bavím... To nefunguje tak, že si pán přivede domů někoho, koho položí v ložnici na manželčino místo a ona jim zatím vychladí šampus... a než začne mazat jednohubky, tak se může kouknout. loldumbom
Krom toho, Etrenity to píše jasně - v momentě, kdy si manžel začal všímat víc té druhé, začalo jí to vadit. wink
Kdo miluje udělá pro sváho miláčka i to, že zapomene, že má zákonitou manželku... to si tady nebudeme tak moc lhát, ne? wink

Kdo miluje nebude si uzivat v jedne posteli s nekym jinym,pred tim druhym,to me prijde tak trochu zvracene.
Muze to delat s lidma na kterych jim vubec nezalezi,vzdyd jde jen o sex a nic jineho,zadne city,to asi ani nejde ,kdyz si uzivaji tri v jedne postylce.

Není tady

#87 15. 6. 2011 7:19

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Já v tom vidím snahu eternity za každou cenu zabránit atraktivnímu manželovi, aby měl milenku.
majko, snaž se být míň zaujatá... v tom "hesle" se jasně hovoří o milenci/milence, tedy oboustranné snaze vyhnout se "klasické" nevěře. Ironií osudu se to zvrhlo stejně - akorát že v tomto případě pán neodchází, jak bývá v kraji zvykem, za jiným sexem, protože ten zná a má kdykoli k dispozici http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Cynicky poznamenám, že koho mají oběsit, ten se neutopí... a nevěře partnera nezabrání ani bezbřehá tolerance.

I tak tenhle druh sexu neuznavam.
Což, jak vidíš, neznamená, že neexistuje.
vzdyd jde jen o sex a nic jineho,zadne city,to asi ani nejde
Ale vždyť eternity nikde neříká, že by šlo o něco jiného. Nebo si myslíš, že si slečnu studentku přizvali do pelíšku za účelem zamilování se kterékoli zúčastněné strany? http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#88 15. 6. 2011 7:23

majkafa
Host

Heleno, to heslo bylo jen krycí manévr. Podvědomí neožulíš. To jen aby se od eternity neřeklo.
Četlas, kolik bylo milenců a jak to probíhalo? big_smile
To byla od eternity jen taková maska, ti milenci. big_smile

#89 15. 6. 2011 8:55

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Eternity - už se stalo, co se stalo, vrátit to už nejde.
Njn zjistila si, že jste si sice užili , ale něco za něco. Nic netrvá věčně.
Píšeš, že Užívali jsme života naplno s heslem "než být nevěrný, tak radši milence/milenku přivést domů a být ve třech"
A to není nevěra, když je to před očima? Kde začíná nevěra,kde končí? To už je ted jedno., to spíš jen tak pro zamyšlení. Myslela jste to dobře, jen si užít, jen se to trošku vymklo z rukou, protože pán se zamiloval
Jen myslím, píšeš o milence jako o té, která Ti muže odvedla. Hele, kdyby nechtěl, tak by se nenechal odvézt.
Chci věřit tomu, že pochopí rozdíl mezi zamilovaností a dlouhodobým vztahem
Chceš tomu věřit? Věříš tomu? Vždyt zamilovanost je slepá. tillfreds

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#90 15. 6. 2011 9:47

eternity
♥------

Selima:
on teda vubec neni v raji. Strasne se trapi, zhubnul, vypada jak nemocny, je neuroticky a bojim se, aby neskoncil v peci psychiatra. Je opravdu mezi dvema mlynskymi kameny, kdy slecnu milenku nechce ztratit, ale zaroven ve skrytu duse zacina tusit, ze to je pekna blbost. Ma v sobe hrozne napeti a negaci... ale ke mne je hodny, jen sam sebe trapi...

Není tady

#91 15. 6. 2011 9:52

eternity
♥------

Kiaro,
nepropadala z matiky... a jasne ze to vi cela trida i skola i vedeni skoly... na nasi skole totiz kdo nema milenku, jako by nebyl... vcetne dekana, rektora, prodekanky atd...akorat se nikdo kvuli tomu nerozvadi, takze ten muj zasel ve svych prohlasenich hodne daleko. Coz si asi uvedomuje... a slecna je velmi schopna studentka ve svem oboru, takze pomoc nepotrebuje..

Není tady

#92 15. 6. 2011 10:29

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

eternity napsal(a):

Selima:
on teda vubec neni v raji. Strasne se trapi, zhubnul, vypada jak nemocny, je neuroticky a bojim se, aby neskoncil v peci psychiatra. Je opravdu mezi dvema mlynskymi kameny, kdy slecnu milenku nechce ztratit, ale zaroven ve skrytu duse zacina tusit, ze to je pekna blbost. Ma v sobe hrozne napeti a negaci... ale ke mne je hodny, jen sam sebe trapi...

Eternity, to je "v pořádku", že je tvůj manžel na tom, tak jak je. Dalo by se říct, že mu jde o život. Až zas tak bych se konců u psychiatra nebála.
Spíš by bylo dobré na sobě zapracovat taky, nejen v tom směru vyrážení ven a nesmutnění.
Tys to zatím všechno smázla s tím, že to bylo špatné a teď se do toho pustíte z gruntu jinak a líp, protože ty ho miluješ a on, pokud/až prohlédne, tebe taky.
Necháváš se hodně ovlivňovat okolím (jak "normalitou paralelních vztahů", tak oceněním mimořádnosti vztahu vašeho, tak tím, že to nevyšlo, protože jste se chovali "špatně"), ale ty jsi jedinečná a proměňující se osoba, tvůj manžel taky.
Nápadné je, jak psala Selima, že to podle tvého líčení vypadá, že se váš vztah za léta neměnil.

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#93 15. 6. 2011 10:40

eternity
♥------

Abyste měly představu, jaká je u nás situace.... Byli jsme nedávno v zahraničí na 10denním pracovním výletu a tam se ke mně choval úžasně, jako za starých časů, bylo nám oběma pěkně. Taky mi řekl, že milování se mnou je nejlepší za posledních několik let. V podstatě myslím, že se blíží víc a víc ke mně, jen ještě bojuje s tou zamilovaností na druhé straně.
Díky všem tady, kdo mne neodsuzují. My jsme prostě trochu jiní, viz škola, na které oba působíme. City a emoce patří k naší práci a ten adrenalin, když se to zvrtne, asi taky... sad

Není tady

#94 15. 6. 2011 10:55

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

eternity napsal(a):

Abyste měly představu, jaká je u nás situace.... Byli jsme nedávno v zahraničí na 10denním pracovním výletu a tam se ke mně choval úžasně, jako za starých časů, bylo nám oběma pěkně. Taky mi řekl, že milování se mnou je nejlepší za posledních několik let. V podstatě myslím, že se blíží víc a víc ke mně, jen ještě bojuje s tou zamilovaností na druhé straně.
Díky všem tady, kdo mne neodsuzují. My jsme prostě trochu jiní, viz škola, na které oba působíme. City a emoce patří k naší práci a ten adrenalin, když se to zvrtne, asi taky... sad

Nevím, co děláte, hádám nějaké "umění"?
To, co tady zatím píšeš, bohužel nesvědčí o nějakém vědomí sama sebe. Zařazuješ se stále do skupin, které jsou "jiné".
Věrohodná je tu zatím tvá bolest. hmm  Možná jste neměli moc dobré učitele ........

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#95 15. 6. 2011 13:52

javena
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

javena napsal(a):

Ja si vubec nedovedu predstavit,ze by me muj milovany partner privedl domu nejakou jinou zenu do postele a provadeli s ni sex ve trech.To te nevadilo se na ne divat jak si spolu uzivaji?

Erem, teď se fakt bavím... To nefunguje tak, že si pán přivede domů někoho, koho položí v ložnici na manželčino místo a ona jim zatím vychladí šampus... a než začne mazat jednohubky, tak se může kouknout. loldumbom
Krom toho, Etrenity to píše jasně - v momentě, kdy si manžel začal všímat víc té druhé, začalo jí to vadit. wink
Kdo miluje udělá pro sváho miláčka i to, že zapomene, že má zákonitou manželku... to si tady nebudeme tak moc lhát, ne? wink

Kdo miluje nebude si uzivat v jedne posteli s nekym jinym,pred tim druhym,to me prijde tak trochu zvracene.
Muze to delat s lidma na kterych jim vubec nezalezi,vzdyd jde jen o sex a nic jineho,zadne city,to asi ani nejde ,kdyz si uzivaji tri v jedne postylce.

A co takhle - kdo miluje nepodvádí toho, koho miluje... na to je trojka po souhlasu všech zúčastněných rozhodně lepší a čistčí řešení, než nevěra jeden dvakrát s dvěma... vissla

Není tady

#96 15. 6. 2011 14:53

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Dnes to nemá cenu, Babinet funguje ako ... no, škoda hovoriť.

Upravil(a) Selima (15. 6. 2011 15:13)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#97 15. 6. 2011 14:56

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Kiaro,ve vetsine pripadu ten pevny vztah zustat nemuze.Ten vztah je natolik naruseny neverou,ze to to manzelstvi pokud se nerozejdou hodne narusi.Znam spoustu pripadu,ze ac se ten ,kdo byl podvedeny snazil na to zapomenout ,tak to proste neslo a ty lidi driv nebo pozdeji sly stejne od sebe.
Co se tyce zenace tak jsme pri tom byli dva ne tri, to co delal on s manzelkou jsem nevidela,nedovedu si vubec predstavit,ze pri intimnich chvilkach se na nas nekdo diva.Teda,abych to napsala presne, s clovekem ktereho miluju si nedovedu predstavit a divat se jak si uziva vedle me s nekym jinym.Pokud bych to delala s clovekem na kterym me nezalezi je to neco jineho,kdyz se ty lide neznaji.I tak tenhle druh sexu neuznavam.A,uz vubec ne s clovekem ktereho miluju.
Nevim jestli jsem zila nestandartne,ale me tu lidi ve meste maji za velice slusnou zenu,ktera zila velmi cestne jen pro rodinu.Spise podivinku,ktera zila bez muze tolik let. big_smile

big_smile Takže riešenie je nahovoriť si, že so ženou tvoj milášek ROZHODNE nespí tongue stolt a je hotovo. Zaujímavý postoj, ale zasa: na mňa trošku krátkozraký. Ale uznávam, že milenka má v trojuholníku asi iné pocity ako manželka - ale práve preot ma tá tvoja mravopočestnosť a mravokárnsoť zabíja lol - proste ty by si do trojky ne- a nešla,  a pritom si v nej rok alebo koľko žila, akurát ste to nerobili naraz, ale postupne (a ty na rozdiel od jeho manželky si VEDELA, že máte trojku stolt ). A "čo si myslia u vás ľudia" je jednak argument na houby a druhak - nemusíš mať o tom reálnu predstavu. Ktovie, čo sa hovorila, keď ste všetci traja pracovali v jednej továrni  a pani ti chodila robiť scény tongue . wink No nič, nemá to cenu - a ja si ani nemyslím, že by si sa nejako vymykala "normálnemu priemeru", ale nemyslím si to až tak ani o eternity. A nevidím ani zásadný rozdiel v tvojom se.x.u.á.lnom správaní (alebo Majky) a správaní eternity. OBIDVE (vlastne všetky tri) STE SA DELILI O MUŽA S INOU ŽENOU VEDOME. wink smile

Brita

Není tady

#98 15. 6. 2011 15:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

eternity napsal(a):

Tak zas: city a emócie proste patria k životu (nielen k práci), na to by som vám monopol nedávala smile - a občas nezaškodí aj trocha rozumu, ako sa ukazuje. stolt Proste nájsť nejakú ideálnu "pravú mieru". Extrémy sú dlhodobo na hou... by.

Upravil(a) Selima (15. 6. 2011 15:14)

Brita

Není tady

#99 15. 6. 2011 17:09

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

big_smile Takže riešenie je nahovoriť si, že so ženou tvoj milášek ROZHODNE nespí tongue stolt a je hotovo. Zaujímavý postoj, ale zasa: na mňa trošku krátkozraký. Ale uznávam, že milenka má v trojuholníku asi iné pocity ako manželka - ale práve preot ma tá tvoja mravopočestnosť a mravokárnsoť zabíja lol - proste ty by si do trojky ne- a nešla,  a pritom si v nej rok alebo koľko žila, akurát ste to nerobili naraz, ale postupne (a ty na rozdiel od jeho manželky si VEDELA, že máte trojku stolt ). A "čo si myslia u vás ľudia" je jednak argument na houby a druhak - nemusíš mať o tom reálnu predstavu. Ktovie, čo sa hovorila, keď ste všetci traja pracovali v jednej továrni  a pani ti chodila robiť scény tongue . wink No nič, nemá to cenu - a ja si ani nemyslím, že by si sa nejako vymykala "normálnemu priemeru", ale nemyslím si to až tak ani o eternity. A nevidím ani zásadný rozdiel v tvojom se.x.u.á.lnom správaní (alebo Majky) a správaní eternity. OBIDVE (vlastne všetky tri) STE SA DELILI O MUŽA S INOU ŽENOU VEDOME. wink smile

Jj, erem, Selima má pravdu. Když jste všichni tři pracovali v jedné továrně a manželka Ti chodila dělat scény, co asi myslíš, že o Tobě šířila mezi svými spolupracovníky a co se tím pádem hovořilo o Tobě za Tvými zády lol ?!? Za rámeček by sis to asi nedala, tomu věř.
A tohle:

eremuruss napsal(a):

Nevim jestli jsem zila nestandartne,ale me tu lidi ve meste maji za velice slusnou zenu,ktera zila velmi cestne jen pro rodinu.Spise podivinku,ktera zila bez muze tolik let.

je asi jenom Tvým zbožným přáním. Do očí Ti asi nikdo nic neřekne, ale erem: maloměsto si všechno pamatuje a nic nezapomíná, takže Tvoje tvrzení, co si asi o Tobě lidi myslí, je velmi úsměvné a na hony vzdálené pravdě. Románek se ženáčem na pracovišti totiž zdaleka neodpovídá obrazu velice slušné ženy, která žila velmi čestně jen pro rodinu, obzvlášť když Tě manželka v tomhle směru asi brutálně roznesla na kopytech nejen po městě lol

Není tady

#100 15. 6. 2011 17:09

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Jj, erem, Selima má pravdu. Když jste všichni tři pracovali v jedné továrně a manželka Ti chodila dělat scény, co asi myslíš, že o Tobě šířila mezi svými spolupracovníky a co se tím pádem hovořilo o Tobě za Tvými zády lol ?!? Za rámeček by sis to asi nedala, tomu věř.
A tohle:

eremuruss napsal(a):

Nevim jestli jsem zila nestandartne,ale me tu lidi ve meste maji za velice slusnou zenu,ktera zila velmi cestne jen pro rodinu.Spise podivinku,ktera zila bez muze tolik let.

je asi jenom Tvým zbožným přáním. Do očí Ti asi nikdo nic neřekne, ale erem: maloměsto si všechno pamatuje a nic nezapomíná, takže Tvoje tvrzení, co si asi o Tobě lidi myslí, je velmi úsměvné a na hony vzdálené pravdě. Románek se ženáčem na pracovišti totiž zdaleka neodpovídá obrazu velice slušné ženy, která žila velmi čestně jen pro rodinu, obzvlášť když Tě manželka v tomhle směru asi brutálně roznesla na kopytech nejen po městě lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí