Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 13. 6. 2011 19:13

majkafa
Host

Re: Jak to celé dopadne?....

rozdíl mezi zamilovaností a dlouhodobým vztahem - cituji eternity

rozdíl mezi zamilovaností a láskou.........................................

Dlouhodobý vztah bez lásky totiž není eternity.

#52 13. 6. 2011 19:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Rozdiel medzi zamilovanosou a láskou - to je asi mnohým jasné... a rozdiel medzi krátkym vzahom, poháňaným práve tou zamilovanosou, a dlhším, kde je (možno) iný druh lásky - čo je na tom nejasné? Láska je tu aj tam, len má inú formu, možno intenzitu, možno prejavy... Nič proti ničomu. Nechápem, Majkafa. Ja necítim u Eternity nedostatok lásky k manželovi, aj keď teraz asi prevláda skôr (pochopitežný) strach. Ale možno keby si to trochu rozviedla...

Upravil(a) Selima (13. 6. 2011 19:25)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#53 13. 6. 2011 19:41

majkafa
Host

eternity nepsala o rozdílu mezi zamilovaností a láskou. To jsem psala já. A na to právě poukazuju.

Ona psala JEN o rozdílu mezi zamilovaností a dlouhodobým vztahem, že to její muž pochopí, či zjistí, teď přesně nevím.
Prostě postrádám její lásku k němu. Cítím to jen jako kalkul a vypočítavost, stejně jako ten počátek - než si být nevěrní, to si raději přivedou milence  a milenky domů.

Seli, prelož si v tej mojej poslednej vete eternity do slovenčiny. wink

Upravil(a) majkafa (13. 6. 2011 20:51)

#54 13. 6. 2011 19:56

majkafa
Host

eternity napsal(a):

Musím říct, že já za tu dobu pochopila hodně věcí, nᚠvztah byl sice krásný, ale spousta věcí byla špatně. Život není jedna velká pařba se spoustou sexu a bez dětí. To vše jsem si uvědomila až poté, co se stala tahle hrozná věc. Vím, že nevstoupím podruhé do stejné řeky a ani to nechci. Chci do nové řeky, ale se svým manželem. Změnila jsem už hodně věcí, ale na některé změny jsou potřeba dva.... Manžel tyto změny vidí a váží si jich, ale říká, že to celé nemůže vyřešit hned, protože milenku i mne miluje. Chci věřit tomu, že pochopí rozdíl mezi zamilovaností a dlouhodobým vztahem, kdy já jsem schopna po 13 letech připustit chyby, které se staly, potlačit svoje ego a změnit sama sebe pro něho. Teď jsme spolu, když není u ní. a je nám spolu moc hezky, on sám řekl, že je pro něj milování se mnou nejhezčí za poslední roky.
Prosím, poraďte jak mám pokračovat a držte nám palce...

Změnit sama sebe pro něho a ne pro sebe - to zavání pořádným průšvihem.

#55 13. 6. 2011 22:48

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Ano, majkafo, v tom s Tebou souhlasím. Měnit či změnit se má člověk sám kvůli sobě, nikoliv kvůli tomu, že si nepřeje být opuštěn a pro zachování vztahu dělá druhému "co mu na očích vidí".

MMCH eternity, ve vašem vztahu jsi žila natolik otevřeně, že by každý jiný chlap za takovouhle vstřícnou manželku mohl oblíznout všech deset. Víš, kolik je chlapů, kteří mají tajné sexuální fantazie o variantě 2+1 a nemůžou o nich doma ani špitnout, protože by s nimi ta jejich pěkně vyběhla ... a Tvůj manžel si takového luxusu užíval 13 let měrou vrchovatou a ještě pořád mu to bylo málo dumbom Nevím, z jakého důvodu bys vůbec měla "připustit chyby, které se staly, potlačit svoje ego a změnit sama sebe", probůh, proč si myslíš, že bys tohle měla dělat TY?!?

Manžel selhal, přesmykl cool sex úplně jinam, než kam bylo původně domluveno, snažit by se měl v první řadě ON a nikoliv obě, která nic neprovedla wink !!!

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#56 14. 6. 2011 6:14

majkafa
Host

To POTLAČENÍ ega zní taky dost násilně. Takhle by to nešlo. smile

#57 14. 6. 2011 6:27

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

eternity napsal(a):

S manželem jsme 13 let, z toho 8 od svatby. Nᚠvztah byl vždycky velmi silný a intenzivní, byli jsme okolím vnímáni jako dokonylý pár. Užívali jsme života naplno s heslem "než být nevěrný, tak radši milence/milenku přivést domů a být ve třech". Tato metoda fungovala, dokud jsme před rokem neobjevili slečnu, která se rozhodla mého manžela urvat jen pro sebe. Na začátku vše fungovalo, měli jsme ji oba rádi, ale postupně se manžel přibližoval víc a víc k ní a co je to za trojku, když jeden kouká do stropu, že.... Tak jsem začala být žárlivá a dělat scény, což tahle slečna obratně využila a postupně dala mému muži do hlavy, že žije se semetrikou a zaslouží si někoho lepšího. No a ta lepší je samozřejmě ONA.
Před dvěma měsíci mi manžel sdělil, že ode mne odchází, chce se rozvést, být jen s ní... 14 dní nato se vrátil do naší společné ložnice, řekl, že mne nechce ztratit a že má v hlavě strašný zmatek a vůbec neví, co má dělat.
Musím říct, že já za tu dobu pochopila hodně věcí, nᚠvztah byl sice krásný, ale spousta věcí byla špatně. Život není jedna velká pařba se spoustou sexu a bez dětí. To vše jsem si uvědomila až poté, co se stala tahle hrozná věc. Vím, že nevstoupím podruhé do stejné řeky a ani to nechci. Chci do nové řeky, ale se svým manželem. Změnila jsem už hodně věcí, ale na některé změny jsou potřeba dva.... Manžel tyto změny vidí a váží si jich, ale říká, že to celé nemůže vyřešit hned, protože milenku i mne miluje. Chci věřit tomu, že pochopí rozdíl mezi zamilovaností a dlouhodobým vztahem, kdy já jsem schopna po 13 letech připustit chyby, které se staly, potlačit svoje ego a změnit sama sebe pro něho. Teď jsme spolu, když není u ní. a je nám spolu moc hezky, on sám řekl, že je pro něj milování se mnou nejhezčí za poslední roky.

MILOVALA SI VUBEC NEKDY SVEHO MUZE?Ja si vubec nedovedu predstavit,ze by me muj milovany partner privedl domu nejakou jinou zenu do postele a provadeli s ni sex ve trech.To te nevadilo se na ne divat jak si spolu uzivaji?Tohle me hlava nebere.
To si mohla predpokladat,ze to takhle skonci.Vas vztah byl ciste sexualni nic jineho v tom ani byt nemohlo.Kdo miluje by tohle nedopustil.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#58 14. 6. 2011 6:28

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

eternity napsal(a):

S manželem jsme 13 let, z toho 8 od svatby. Nᚠvztah byl vždycky velmi silný a intenzivní, byli jsme okolím vnímáni jako dokonylý pár. Užívali jsme života naplno s heslem "než být nevěrný, tak radši milence/milenku přivést domů a být ve třech". Tato metoda fungovala, dokud jsme před rokem neobjevili slečnu, která se rozhodla mého manžela urvat jen pro sebe. Na začátku vše fungovalo, měli jsme ji oba rádi, ale postupně se manžel přibližoval víc a víc k ní a co je to za trojku, když jeden kouká do stropu, že.... Tak jsem začala být žárlivá a dělat scény, což tahle slečna obratně využila a postupně dala mému muži do hlavy, že žije se semetrikou a zaslouží si někoho lepšího. No a ta lepší je samozřejmě ONA.
Před dvěma měsíci mi manžel sdělil, že ode mne odchází, chce se rozvést, být jen s ní... 14 dní nato se vrátil do naší společné ložnice, řekl, že mne nechce ztratit a že má v hlavě strašný zmatek a vůbec neví, co má dělat.

MILOVALA SI VUBEC NEKDY SVEHO MUZE?Ja si vubec nedovedu predstavit,ze by me muj milovany partner privedl domu nejakou jinou zenu do postele a provadeli s ni sex ve trech.To te nevadilo se na ne divat jak si spolu uzivaji?Tohle me hlava nebere.
To si mohla predpokladat,ze to takhle skonci.Vas vztah byl ciste sexualni nic jineho v tom ani byt nemohlo.Kdo miluje by tohle nedopustil.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#59 14. 6. 2011 7:10

helena
♥♥♥♥♥♥♥

A taky nechápu, jak může začít žárlit člověk na někoho, koho vídává spát s vlastním manželem...

Ono je to trošku jinak, kočky... dokud jde "jenom" o sex (a připuste, že každému vyhovuje něco jinýho), není důvod žárlit a dokonce se ti dva můžou milovat - slečna do trojky je v podobných případech akorát něco jako hračka ze sexshopu, jenomže živá http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png Ale jak tu už padlo - buď je nutný šudlátka střídat, nebo při prvním náznaku "neposlušnosti" hračky s ní okamžitě skončit. A upřímně řečeno, v případě, že "ona je totiž jeho studentka", je to rizikový materiál od začátku... nelze totiž vyloučit kontakty i mimo postel, slečna má tedy lov značně ulehčen - a původní nerovnováha vztahu učitel-studentka se velmi rychle přesmykne do opačného gardu. Není totiž vyloučeno, že slečna může malinko přitlačit, ne-li vydírat, protože provalení podobných hrátek může mít i dopad existenční, o ostudě nemluvě.

zahálka je matkou hříchu, takže jestli to dobře dopadne, tak kočár do ruky a bude po blbostech
http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
I když ono to až tak k smíchu není... léčit vztahové prů.se.ry kočárkem je, slušně řečeno, poněkud nedomyšlené.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#60 14. 6. 2011 12:11

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

eremuruss napsal(a):

erem, neodsuzuj ... ty jsi taky nikdy nežila příliš standardně, viz románek se ženáčem (to tě nevadilo, že ženáč si užije s Tebou a pak jde domů a užije si i s manželkou tongue ?), o Tvojí známosti na jednu noc ani nemluvě smile

Já do Tebe chraňpámbu nechci rejpat a nechci Ti předhazovat minulost, ale tak Ti mě nějak napadlo, že nad švédskými trojkami se tady pohoršily především ty dámy, které měly/mají ženatého milence a de-facto taky provozovaly/provozují sex ve třech - i když, pravda, nikoliv najednou, ale popořadě smile

Je zajímavé, jak se tady pohoršujete ve stylu: "Ježišikriste, fůj, to já bych nikdy nemohla, ve vašem manželství šlo od samého začátku jenom o sex, vy jste se nikdy nemohli doopravdy milovat, když jste TOHLE dopustili ..." a uniká vám, že i v manželství může být pevný vztah, který zůstává, i když si jeden z partnerů odskočí do postele s někým jiným. Pravda, i tohle se může jaksi - jako všechno - vymknout z rukou a napáchat značně velké škody, obzvl᚝, když se z pouhého odskočení vyvine paralelní vztah ...

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#61 14. 6. 2011 14:00

majkafa
Host

Kiara napsal(a):

Já do Tebe chraňpámbu nechci rejpat a nechci Ti předhazovat minulost, ale tak Ti mě nějak napadlo, že nad švédskými trojkami se tady pohoršily především ty dámy, které měly/mají ženatého milence a de-facto taky provozovaly/provozují sex ve třech - i když, pravda, nikoliv najednou, ale popořadě smile

Pro mě je v tom, jestli najednou nebo ne, zásadní rozdíl. big_smile Jak fyzický, tak psychický. stolt
Btw ani o majitelích harémů jsem zatím nečetla ani neslyšela, že by se se svými odaliskami milovali v grupáči. big_smile

#62 14. 6. 2011 14:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

eternity nepsala o rozdílu mezi zamilovaností a láskou. To jsem psala já. A na to právě poukazuju.

Ona psala JEN o rozdílu mezi zamilovaností a dlouhodobým vztahem, že to její muž pochopí, či zjistí, teď přesně nevím.
Prostě postrádám její lásku k němu. Cítím to jen jako kalkul a vypočítavost, stejně jako ten počátek - než si být nevěrní, to si raději přivedou milence  a milenky domů.

Seli, prelož si v tej mojej poslednej vete eternity do slovenčiny. wink

A ja v tom cítim snahu o "čistý vzah", ale dos naivnú pravudpovediac. Viem si predstavi, že v 20tke si niekto myslí, že má takto úúúúžasný a jedinečný a úprimný vzah (a ono to je chvížu asi aj pravda), ale v 30tke už nastúpia iné prúdy, iné tlaky, iné poznania... A dlhodobý vzah JE iný ako to obdobie zamilovanosti, apsoň teda dlhodobý vzah PO období zamilovanosti. Nie lepší, nie horší, ale iný. A s láskou to môže, ale nemusí ma nutne do činenia.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#63 14. 6. 2011 14:11

javena
♥♥♥♥♥♥-

ready napsal(a):

Tak já mám pro Eternity asi větší pochopení. V podstatě se chovala férověj než spousta jinejch nevěrnejch a nematlala do nevěry a trojky navíc lži, byli dohodnutí..  Že to bylo naivní myslím ví dobře sama. Ale stejně tak je naivní, když má někdo dojem, že si jen něco zkusí, bude to o jen o sexu a ejhle, pak neví, jak se "odmilovat", tj. zbavit hormonů.

Eternity, co ale zvaž prosím, jestli si pořizovat spolu s partnerem děti. Jestli se vám jednomu, nebo druhému nezasteskne po starých časech...

Majkafo, boží mlýny? To seš naivní zase ty...  Já vlastně nevím, podle jakého klíče jsi schopna někoho povzbudit a někoho odsoudit...

Kiaro, jinak sleduju tvé postřehy  a konvenují mi. Škoda, že si nepamatuju, co jsi mi tenkrát psala ty a co jiní smile

No to já taky...
Oni dělali jen to, že se spolu milovali po domluvě všichni ve stejné chvíli, kdežto já jako svobodná juchajíce se zadaným pánem, který pak jde juchat domů ke své partnerce (kdovíkde juchající, nejuchající...) děláme sice to samý, ovšem nejspíš taknějak společensky přijatelnější... roll
Jak psala kiara - Eternity a spol. porušili několik daných pravidel a je problém.
Já bych se na jejím místě pokusila navázat s manželem na nějaký základ, co mají po 13-ti letech, zrušila trojku zatím na dobu neurčitou a pak možná provozovala jen dle pravidel Kiarou popsaných a s dítětem bych nespěchala. Čeká vás nejspíš krkolomná cesta, nestěžovala bych si ji těhotenstvím...

Není tady

#64 14. 6. 2011 14:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Erem ty si toho nevieš predstavi dos veža (napríklad, že aj duševná práca môže by námaha... wink bez urážky), ale to neznamená, že tie veci neexistujú, aj keď ich Erem nechápe alebo si ich nevie predstavi. Žiarlivos nemusí nutne rovna sa láske, niekedy (často) je za ňou viac sebalásky ako lásky k druhému. A neistoty, malej sebadôvery, nelásky k sebe - paradoxne... mám pokračova? (Aj keď uznávam, že takýto vzah by bol hardcore aj na mňa - ja naopak vyznávam, že neriešim a nechcem rieši, čo robí partner, keď nie je so mnou... hmm a už vôbec netúžim svieti pri tom lampášom.) Ale lidé josu rúzné... ber to tak.

Upravil(a) Selima (14. 6. 2011 14:15)

Brita

Není tady

#65 14. 6. 2011 14:14

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Kiara napsal(a):

Pro mě je v tom, jestli najednou nebo ne, zásadní rozdíl. big_smile Jak fyzický, tak psychický. stolt
Btw ani o majitelích harémů jsem zatím nečetla ani neslyšela, že by se se svými odaliskami milovali v grupáči. big_smile

To môže by len preto, že harémové tajomstvá sa nevynášali. Niekedy eunuchom aj vytŕhali jazyk. wink

Brita

Není tady

#66 14. 6. 2011 14:19

javena
♥♥♥♥♥♥-

Ja si vubec nedovedu predstavit,ze by me muj milovany partner privedl domu nejakou jinou zenu do postele a provadeli s ni sex ve trech.To te nevadilo se na ne divat jak si spolu uzivaji?

Erem, teď se fakt bavím... To nefunguje tak, že si pán přivede domů někoho, koho položí v ložnici na manželčino místo a ona jim zatím vychladí šampus... a než začne mazat jednohubky, tak se může kouknout. loldumbom
Krom toho, Etrenity to píše jasně - v momentě, kdy si manžel začal všímat víc té druhé, začalo jí to vadit. wink
Kdo miluje udělá pro sváho miláčka i to, že zapomene, že má zákonitou manželku... to si tady nebudeme tak moc lhát, ne? wink

Není tady

#67 14. 6. 2011 14:21

majkafa
Host

Ani o pračlověkovi, opočlověkovi, opicích, žádných jiných zvířatech, francouzském dvoře... jsem neslyšela, že by provozovali grupáč. lol
Myslím si, že to není přirozené, že je to výmysl některých lidí. A pak se jim to náležitě vymstí. Halt ty boží mlýny. stolt

#68 14. 6. 2011 14:30

majkafa
Host

Můj názor je ten, a realita mi to potvrzuje, že grupáč lze provozovat bez psychických následků, a natož dlouhodobě pouze s lidmi, se kterými nejsem nijak citově zainteresovaná, natož s partnerem. Když už po tom tolik toužím.

Upravil(a) majkafa (14. 6. 2011 14:31)

#69 14. 6. 2011 15:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Ani o pračlověkovi, opočlověkovi, opicích, žádných jiných zvířatech, francouzském dvoře... jsem neslyšela, že by provozovali grupáč. lol
Myslím si, že to není přirozené, že je to výmysl některých lidí. A pak se jim to náležitě vymstí. Halt ty boží mlýny. stolt

Ani monogamný vzah nie je v prírode celkom "prirodzený" a čisto štatisticky vzaté ho má menej živočíšnych druhov ako vožné vzahy... a zato to neznamená, že by sme ju museli šmahom zavrhnú... Mmch, v starovkeom Ríme sa zrejme grupáčske orgie diali, o Egyote a ďalších to nemáme dochované, ale to neznamená, že neboli. A v prírode? Určite je grupáč bežný - len my žudia ho proste nevidíme. Pochybujem, že bys i opočlovek alebo opice objednávali extra salónik, aby si mohli nerušene vychutna sex... a dovož mi poznamena, Majka, že monogamia sa práve obajvuje až hodne nedávno v dejinách žudstva (a pražudstva), PO tom, čo zanikol matriarchát a prevzal to patriarchát. hmm

Brita

Není tady

#70 14. 6. 2011 15:10

majkafa
Host

Seli, nemiešaj nerušené vychutnanie sexu s grupáčom. To sú dve naprosto rozdielne veci, či má sex viac než dvaja účastníci dokopy v jednom chumli, alebo dvaja niekde v nesúkromí, kde sú v tom nesúkromí iné páry.

#71 14. 6. 2011 15:11

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Majka, neviem, kožkých grupáčov, si sa zúčastnila, že ti realita potvrdzuje tvoje Bičbožie tušáky wink , ale vzhžaodm na to, ako sa v minulosti vyvíjala tvoja krížová výprava proti milenkám ženáčov, by som sa na tvojom mieste už trochu začal bá, či sa ti nezačína životné obdobie grupáčov... big_smile (Tak trochu možno závidím, ja som zatiaž nestretla potrebnú partiu - vždy niekto na poslednú chvížu vymäkol..):

Brita

Není tady

#72 14. 6. 2011 15:13

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Majka, keď už si sem zatiahla živočíšnu ríšu, tzak dovož poznamena, že tam okolo sexu také okolky zďaleka nerobia - väčšinou... a grupáče robili (sem-tam) minimálne konžské gorily; u iných zvierat neboli dostatočne podrobné výskumy.

Brita

Není tady

#73 14. 6. 2011 15:18

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

majkafa napsal(a):

Můj názor je ten, a realita mi to potvrzuje, že grupáč lze provozovat bez psychických následků, a natož dlouhodobě pouze s lidmi, se kterými nejsem nijak citově zainteresovaná, natož s partnerem. Když už po tom tolik toužím.

Souhlasím, jinak totiž nevěřím,že by si to partneři při nějaké příležitosti nevyčítali. Tak jako v případě eternity. Dokud ji při sexu nezanedbávali,tak dobrý.Najednou bum,manžel se věnuje víc té druhé,na eternity se nedostalo a už je oheň na střeše. Kdo s čím zachází......

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#74 14. 6. 2011 15:30

majkafa
Host

Selima napsal(a):

Majka, neviem, kožkých grupáčov, si sa zúčastnila, že ti realita potvrdzuje tvoje Bičbožie tušáky wink , ale vzhžaodm na to, ako sa v minulosti vyvíjala tvoja krížová výprava proti milenkám ženáčov, by som sa na tvojom mieste už trochu začal bá, či sa ti nezačína životné obdobie grupáčov... big_smile (Tak trochu možno závidím, ja som zatiaž nestretla potrebnú partiu - vždy niekto na poslednú chvížu vymäkol..):

Z mojho písania je naprosto jasné, (tebe Seli, ale možno stále nie), že nevediem žiadné krížové výpravy proti grupáčom. Len som dos presvedčená, že grupáč, aký "provozovala" eternity, jej manžel a spol. je cestou do pekla. Však ho teraz aj majú. Že ak grupáč, tak s citovo nezainteresovanými, inak sa to vypomstí, čoho je eternity názorným príkladom. A nie je jediným. Mnohí by mohli vypráva o psychickej kocovine po grupáčoch, keď boli s niektorým(i) účastníkom citovo zainteresovaní, zvl᚝ keď sa opakoval. Nebudeme si maza med okolo huby. Toto nemá s láskou nič spoločného a človek je v tomto len človek a žiadny čistý vzah, to pokladám za nezmysel.

#75 14. 6. 2011 15:34

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

rejka napsal(a):

majkafa napsal(a):

Souhlasím, jinak totiž nevěřím,že by si to partneři při nějaké příležitosti nevyčítali. Tak jako v případě eternity. Dokud ji při sexu nezanedbávali,tak dobrý.Najednou bum,manžel se věnuje víc té druhé,na eternity se nedostalo a už je oheň na střeše. Kdo s čím zachází......

No ale sta sa to mohlo aj tak - akurát by o tom nevedela... Netvárme sa, že sa rozvádzajú len prívrženci grupáčov. big_smile (Ani neverníci nie sú len grupáčovci -nenene...). A ymslím, že zmysluplnejšie, ako kýva jej prstom pred nosom a robi kiš-kiš, tak ti treba je prípadne navrhnú (ak máte nejaký rozumný návrh), čo s tým...

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí