Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 13. 6. 2011 15:23

eternity
♥------

Re: Jak to celé dopadne?....

Majkafo, musíš být asi hodně nešastná... nechtěla bych být Tvým partnerem, jestli ho taky takhle drbeš :-)

Není tady

#27 13. 6. 2011 15:26

eternity
♥------

Bramborko, už jsem to psala... začít úplně znova a úplně jinak. Konec nekonečných mejdanů, děti, smysluplné koníčky.

Není tady

#28 13. 6. 2011 15:28

majkafa
Host

eternity napsal(a):

Majkafo, musíš být asi hodně nešastná... nechtěla bych být Tvým partnerem, jestli ho taky takhle drbeš :-)

Nemusím big_smile
Svého milého miluji. By je to ženatý muž.
Taky bych nechtěla partnera, co mě podvádí, takže tebe bych taky za partnera nechtěla.

#29 13. 6. 2011 15:29

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

eternity napsal(a):

S manželem jsme 13 let, z toho 8 od svatby. Nᚠvztah byl vždycky velmi silný a intenzivní, byli jsme okolím vnímáni jako dokonylý pár. Užívali jsme života naplno s heslem "než být nevěrný, tak radši milence/milenku přivést domů a být ve třech". Tato metoda fungovala, dokud jsme před rokem neobjevili slečnu, která se rozhodla mého manžela urvat jen pro sebe. Na začátku vše fungovalo, měli jsme ji oba rádi, ale postupně se manžel přibližoval víc a víc k ní a co je to za trojku, když jeden kouká do stropu, že.... Tak jsem začala být žárlivá a dělat scény, což tahle slečna obratně využila a postupně dala mému muži do hlavy, že žije se semetrikou a zaslouží si někoho lepšího. No a ta lepší je samozřejmě ONA.
Před dvěma měsíci mi manžel sdělil, že ode mne odchází, chce se rozvést, být jen s ní... 14 dní nato se vrátil do naší společné ložnice, řekl, že mne nechce ztratit a že má v hlavě strašný zmatek a vůbec neví, co má dělat.
Musím říct, že já za tu dobu pochopila hodně věcí, nᚠvztah byl sice krásný, ale spousta věcí byla špatně. Život není jedna velká pařba se spoustou sexu a bez dětí. To vše jsem si uvědomila až poté, co se stala tahle hrozná věc. Vím, že nevstoupím podruhé do stejné řeky a ani to nechci. Chci do nové řeky, ale se svým manželem. Změnila jsem už hodně věcí, ale na některé změny jsou potřeba dva.... Manžel tyto změny vidí a váží si jich, ale říká, že to celé nemůže vyřešit hned, protože milenku i mne miluje. Chci věřit tomu, že pochopí rozdíl mezi zamilovaností a dlouhodobým vztahem, kdy já jsem schopna po 13 letech připustit chyby, které se staly, potlačit svoje ego a změnit sama sebe pro něho. Teď jsme spolu, když není u ní. a je nám spolu moc hezky, on sám řekl, že je pro něj milování se mnou nejhezčí za poslední roky.
Prosím, poraďte jak mám pokračovat a držte nám palce...

Copak nevíš,že o zubní kartáček a o manžela se nedělíme ??? dumbom
A jak pokračovat ? Jinak,jinde s jiným/jinou...........

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#30 13. 6. 2011 15:36

eternity
♥------

majkafa napsal(a):

eternity napsal(a):

Nemusím big_smile
Svého milého miluji. By je to ženatý muž.
Taky bych nechtěla partnera, co mě podvádí, takže tebe bych taky za partnera nechtěla.

Aha, takže tady máme typickou radikální milenku dumbom
tak já myslím, žes nám toho řekla už dost a asi stačilo... díky

Není tady

#31 13. 6. 2011 15:40

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Eternity, asi jsi přehlédla jeden z mých dotazů - tvůj manžel trávil s milenkou i čas mimo postel? Není mi totiž jasný, jak by se mohl zamilovat do někoho, koho má jen na jedno a ani ho tudíž nezná.

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#32 13. 6. 2011 15:43

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

eternity napsal(a):

Bramborko, už jsem to psala... začít úplně znova a úplně jinak. Konec nekonečných mejdanů, děti, smysluplné koníčky.

Chápu, ale je to takové nekonkrétní, obecné ........ Nadto se mi nezdá, že bys pro to měla podmínky. Proč chceš měnit sama sebe pro něho? O čem tedy byl ten dlouholetý chválený vztah?
To se potkali dva hedonici? Nota bene, podle toho, cos napsala, vaše vícečetné sexuální společenství alternativou nevěry bylo. Proč jste se brali?

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#33 13. 6. 2011 15:47

eternity
♥------

ADFka2 napsal(a):

Eternity, asi jsi přehlédla jeden z mých dotazů - tvůj manžel trávil s milenkou i čas mimo postel? Není mi totiž jasný, jak by se mohl zamilovat do někoho, koho má jen na jedno a ani ho tudíž nezná.

no trávil s ní čas hodně... ona je totiž jeho studentka:lol:

Není tady

#34 13. 6. 2011 15:50

eternity
♥------

Bramborko, dlouholetý chválený vztah byl o tom, že tehdy jsme oba mysleli, že nᚠživotní styl je v pořádku. Jeden druhého jsme milovali a věřili, že nás nic takového nemůže rozbít. Ale hlavně teď jsme ve stadiu, kdy to bez změn nejde. Prostě se to celé muselo stát, abysme si uvědomili, že to do té doby nebylo správně.

Není tady

#35 13. 6. 2011 16:05

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

eternity napsal(a):

Bramborko, dlouholetý chválený vztah byl o tom, že tehdy jsme oba mysleli, že nᚠživotní styl je v pořádku.Jeden druhého jsme milovali a věřili, že nás nic takového nemůže rozbít. Ale hlavně teď jsme ve stadiu, kdy to bez změn nejde. Prostě se to celé muselo stát, abysme si uvědomili, že to do té doby nebylo správně.

A přesto jste dobrovolně dovolili,aby mezi vás vstoupil někdo třetí?To byl tedy velmi zvláštní druh lásky. Já nevím čemu se teď divíš,vždy jsi od chvíle,kdy už jste nebyli jen TY a ON,riskovala,že se tohle může stát.

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#36 13. 6. 2011 16:06

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

eternity napsal(a):

Bramborko, dlouholetý chválený vztah byl o tom, že tehdy jsme oba mysleli, že nᚠživotní styl je v pořádku. Jeden druhého jsme milovali a věřili, že nás nic takového nemůže rozbít. Ale hlavně teď jsme ve stadiu, kdy to bez změn nejde. Prostě se to celé muselo stát, abysme si uvědomili, že to do té doby nebylo správně.

Víš, ale ono to třeba pro vás dva to ono bylo. Vy jste se v tomhle životním stylu možná potkali, vy dva jste si byli těmi, kteří tenhle způsob po tuto dobu akceptovali a teď to třeba skončilo ......
Nechci ti malovat čerty na zeď, ale zdá se mi, že je jednodušší vyměnit partnera, než se změnit a chtít po tom druhém, aby se změnil.
Tvé představy jsem si četla s otevřenou hubou, nedovedu si přestavit člověka, který by se takhle otočil na podpatku a fungovalo to (i když, jak praví čínské přísloví - Je spousta věcí, které si nedovedeme představit a nic, co by se nemohlo stát smile ).
Působí to na mě na jednu stranu naivně a na druhou zoufale. Asi to potřebuje ještě víc času a vhledu .......

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#37 13. 6. 2011 16:17

eternity
♥------

Rejko, já vím.... prostě jsme byli hloupí...

Není tady

#38 13. 6. 2011 17:34

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

eternity napsal(a):

ona je totiž jeho studentka:lol:

http://i.dama.cz/s/e273.gif teda vážení nezlobte se, ale tohle snad ani není možný, já se směju celou dobu - doufám že se pochlubila ve škole, abyste náhodou neměli náhle v posteli přeplněno kdyby si ostatní holky taky chtěly užít s panem učitelem a taky si představuju že se to už doneslo kolegům a vedení, neumím si představit že nedoneslo godlike jak ho holky asi propírají jakej je v posteli a ta jeho jaká je semetrika... lol

Strach je malá smrt...

Není tady

#39 13. 6. 2011 17:35

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ak tie "trojky" boli vždy len o tom, že TY + MANŽEL + INÁ ŽENA, tak to oblo od začiaktu nastavenmé pokrivene, nerovnomerne a bol ojansé, že jedného dňa sa nerovnováha prejaví aj navonok. Ak ste to striedali, tak je to trochu iné... a videla by som šancu na "nápravu" a nový začiatok, ale len ak by to chcel aj tvoj muž, o čom dos pochybujem. Podža mňa má on teraz raj na zemi a sen viacerých mužov - a bol by blázon, keby si to sám ual. stolt Buď si aj ty nájdi niekoho iného, alebo ešte počkaj, ako sa vyvrbí manželov nový vzah. Hoci sa môže sta, že si napokon nevyberie ani jednu z vás, ale nejakú tretiu. wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#40 13. 6. 2011 17:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

eternity napsal(a):

2 Kiara:
Napravovat máme oba co. Jasně, že už konec experimentů, jasně, že on měl mít dávno jiné starosti, než na svoje charizma lákat holky... zahálka je matkou hříchu, takže jestli to dobře dopadne, tak kočár do ruky a bude po blbostech. Btw. on dítě chtěl víc, než já, ale taky říkal, že na tom netrvá, takže jsem myslela, že to je vyřešená věc. Až teď se dozvídám ze všech stran, že ho to štvalo... ale doma nic takového neřekl.
A pálit mosty nehodlá, to chtěl prvních 14 dnů a pak s chladnější hlavou řekl, že rozvod nechce. Jak jsem psala na začátku, když je doma, je nám spolu dobře. Navíc já aspoň vím, na čem jsem, zatímco jí musí neustále lhát... tak si říkám, co to může být za vztah, když od začátku stojí na lžích?

Nerúhaj sa, ja ten vᚠšlapal (a možno stále šliape) minimálne rok na lžiach... nerieš ICh vzah, ale váš, ak ti smiem poradi. S tým ICH vzahom nič nenarobíš, s tým vaším možno ešte dačo áno - ak bude ma páníšek záujem.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#41 13. 6. 2011 17:44

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

A já se fakt bavím a směju, jak boží mlýny fungují.
Pro každého z nás. stolt

Kdyby tam byly děti, to bych měla jiný postoj. Takhle mají, co chtěli. stolt Halt nám vesmír plní naše přání zcela beze zbytku. A my často jen zíráme, co že jsme si to vlastně přáli. stolt

A ja si myslím, že partnerstvo je partnerstvo a rodičovstvo je rodičovstvo a nerteba si tieto dva pojmy zamieňa. Niekto môže prís o partnersatvo nemusí prís o rodičovstvo - a prís o partnerstvo je ale zlé samo osebe, bez ohžadu na prípadné rodičovstvo alebo nerodičovstvo.
Mmch, každý máme nejaké slabosti, odlišnosti, úchylky - niekto nemá problém ma vzah so ženatým, pre niekoho je to nepredstavitežné... Pre niekoho je v pohode otvorená trojka, niekto radšej žije v tajnej "trojke" a "nič netuší", len aby nemusel nič prípadne rieši... wink Všelijakých nás pánbožko má. Ale je fakt, že každý si potom to svoje aj vyžerieme - a niekto si príde po radu (asi naivne) na Babinet a iný pácha samovraždu, lebo tú zodpovednos za svoj život neunesie... aj v tomto nás má pánbožko všelijakých.

Brita

Není tady

#42 13. 6. 2011 17:47

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

eternity napsal(a):

ADFka2 napsal(a):

eternity ... roll vy jste porušili hned několik zásad cool-sexu najednou:
1. nemá to být někdo, s kým se pravidelně stýkáte
2. nemá to být někdo, kdo je s jedním z partnerů v závislém vztahu (nadřízený-podřízený, kantor-student, domácí-nájemník a pod.)
3. nemá dojít k pravidelným schůzkám, ale nanejvýš zlaté pravidlo: 3x a dost

Děvče zlaté, když už ses na něco takového, jako sex ve třech dala, copak sis nemohla dát práci a najít si na spoustě internetových portálů k tomu určených alespoň nejzákladnější zásady, jak si bezstarostně zasexovat a neohrozit si přitom manželství big_smile ?!?

Bože, bože - a ještě ke všemu studentka Tvého manžela ... to si chtěla holčina zprvopočátku sexuálními hrátkami vylepšit známky, protože propadala z matiky, či čo big_smile ?!?

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#43 13. 6. 2011 17:49

ready
♥♥♥♥♥--

Tak já mám pro Eternity asi větší pochopení. V podstatě se chovala férověj než spousta jinejch nevěrnejch a nematlala do nevěry a trojky navíc lži, byli dohodnutí..  Že to bylo naivní myslím ví dobře sama. Ale stejně tak je naivní, když má někdo dojem, že si jen něco zkusí, bude to o jen o sexu a ejhle, pak neví, jak se "odmilovat", tj. zbavit hormonů.

Eternity, co ale zvaž prosím, jestli si pořizovat spolu s partnerem děti. Jestli se vám jednomu, nebo druhému nezasteskne po starých časech...

Majkafo, boží mlýny? To seš naivní zase ty...  Já vlastně nevím, podle jakého klíče jsi schopna někoho povzbudit a někoho odsoudit...

Kiaro, jinak sleduju tvé postřehy  a konvenují mi. Škoda, že si nepamatuju, co jsi mi tenkrát psala ty a co jiní smile

Není tady

#44 13. 6. 2011 18:05

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

ready napsal(a):

Tak já mám pro Eternity asi větší pochopení. V podstatě se chovala férověj než spousta jinejch nevěrnejch a nematlala do nevěry a trojky navíc lži, byli dohodnutí.. Že to bylo naivní myslím ví dobře sama. Ale stejně tak je naivní, když má někdo dojem, že si jen něco zkusí, bude to o jen o sexu a ejhle, pak neví, jak se "odmilovat", tj. zbavit hormonů.

ready, s vytučněným nelze, než souhlasit.
V podstatě mezi eternity a milenkou ženatého muže není žádný rozdíl: to, co dělala eternity veřejně, dělá milenka ženatého muže tajně. Trojúhelník jako trojúhelník, akorát v případě milenky ženatého manžela se sejdou všichni v té posteli ne najednou, ale jeden po druhém a je to navíc opentleno různými výmluvami, jako že manžel musí jet kamarádovi na chatu pomoct vyzdívat terasu (pro manželku), nebo že dítě dostalo příušnice, takže domluvený termín padá (pro milenku) big_smile

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#45 13. 6. 2011 18:26

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

eternity napsal(a):

Úplne znova sa ale s tým istým človekom celkom nedá...Nové vetry zo starých pr.d.e.lí sú na... houby. Skôr ďalej rozvíja vzah na inú úroveň (ale s vedomím toho, čo ste už všetko preskákali). Neverím na "hrubé škrty za minuloosu", skôr na vývoj v špirále.

Upravil(a) Selima (13. 6. 2011 18:36)

Brita

Není tady

#46 13. 6. 2011 18:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

eternity napsal(a):

ADFka2 napsal(a):

"Co je v domě, není pro mně"! Kua, začiatočnícka chyba!!! dumbom

Brita

Není tady

#47 13. 6. 2011 18:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

eternity napsal(a):

"Tehdy" asi bol, ale ak sa za 13 rokov nikam nevyvinul roll , tak to sa tej revolúcii ani nedivím. Konečne aspoň nejaký vývoj wink , nič v zlom.

Upravil(a) Selima (13. 6. 2011 18:37)

Brita

Není tady

#48 13. 6. 2011 18:35

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

rejka napsal(a):

eternity napsal(a):

Bramborko, dlouholetý chválený vztah byl o tom, že tehdy jsme oba mysleli, že nᚠživotní styl je v pořádku.Jeden druhého jsme milovali a věřili, že nás nic takového nemůže rozbít. Ale hlavně teď jsme ve stadiu, kdy to bez změn nejde. Prostě se to celé muselo stát, abysme si uvědomili, že to do té doby nebylo správně.

A přesto jste dobrovolně dovolili,aby mezi vás vstoupil někdo třetí?To byl tedy velmi zvláštní druh lásky. Já nevím čemu se teď divíš,vždy jsi od chvíle,kdy už jste nebyli jen TY a ON,riskovala,že se tohle může stát.

Rejka, niektoré vzahy to ale unesú vežmi dobre... wink Aj keď tento spôsob - t.j. otvorená torjka- je už hodne adrenalínový a náročný na toleranciu, nervy apod. Ale môj názor je, že silný vzah ustojí aj toto - ale za istých podmienok, ktoré neviem, či tu boli splnené. Ja osobne by som hlavne hžadala "parákov" mimo okruh známych, hlavne spoločných dumbom a trvala na "jednorazovom použití".

Brita

Není tady

#49 13. 6. 2011 18:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Bramborka napsal(a):

eternity napsal(a):

Víš, ale ono to třeba pro vás dva to ono bylo. Vy jste se v tomhle životním stylu možná potkali, vy dva jste si byli těmi, kteří tenhle způsob po tuto dobu akceptovali a teď to třeba skončilo ......
Nechci ti malovat čerty na zeď, ale zdá se mi, že je jednodušší vyměnit partnera, než se změnit a chtít po tom druhém, aby se změnil.
Tvé představy jsem si četla s otevřenou hubou, nedovedu si přestavit člověka, který by se takhle otočil na podpatku a fungovalo to (i když, jak praví čínské přísloví - Je spousta věcí, které si nedovedeme představit a nic, co by se nemohlo stát smile ).
Působí to na mě na jednu stranu naivně a na druhou zoufale. Asi to potřebuje ještě víc času a vhledu .......

A ja si zasa predstavi viem, že nejaký čas človek žije "mejdanmi, sexom a užívaním si" a potom sa ukžudní, usadí, možno má deti... Otázka znie, či sa to dá urobi takto narýchlo a navyše takpovediac "pod tlakom okolností". hmm

Brita

Není tady

#50 13. 6. 2011 19:07

majkafa
Host

eternity napsal(a):

Aha, takže tady máme typickou radikální milenku dumbom
tak já myslím, žes nám toho řekla už dost a asi stačilo... díky

Nám? Mluvíš i za jiné a ne za sebe?
Nemyslím, že bych byla radikální milenka. Aspoň já si pod tím představuji milenku, která tlačí, aby její milenec odešel od své manželky a byl jenom s ní.
Ale zamyslím se nad tím,jestli jsem radikální.

eternity, já ve tvém vztahu (pominu konkrétní slova) cítím naprostou absenci jakéhokoliv citu k tvému muži.

Upravil(a) majkafa (13. 6. 2011 19:09)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí