6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Majkafo, musí být asi hodně neastná... nechtěla bych být Tvým partnerem, jestli ho taky takhle drbe :-)
Není tady
Bramborko, u jsem to psala... začít úplně znova a úplně jinak. Konec nekonečných mejdanů, děti, smysluplné koníčky.
Není tady
eternity napsal(a):
Majkafo, musí být asi hodně neastná... nechtěla bych být Tvým partnerem, jestli ho taky takhle drbe :-)
Nemusím
Svého milého miluji. By je to enatý mu.
Taky bych nechtěla partnera, co mě podvádí, take tebe bych taky za partnera nechtěla.
eternity napsal(a):
S manelem jsme 13 let, z toho 8 od svatby. Ná vztah byl vdycky velmi silný a intenzivní, byli jsme okolím vnímáni jako dokonylý pár. Uívali jsme ivota naplno s heslem "ne být nevěrný, tak radi milence/milenku přivést domů a být ve třech". Tato metoda fungovala, dokud jsme před rokem neobjevili slečnu, která se rozhodla mého manela urvat jen pro sebe. Na začátku ve fungovalo, měli jsme ji oba rádi, ale postupně se manel přiblioval víc a víc k ní a co je to za trojku, kdy jeden kouká do stropu, e.... Tak jsem začala být árlivá a dělat scény, co tahle slečna obratně vyuila a postupně dala mému mui do hlavy, e ije se semetrikou a zaslouí si někoho lepího. No a ta lepí je samozřejmě ONA.
Před dvěma měsíci mi manel sdělil, e ode mne odchází, chce se rozvést, být jen s ní... 14 dní nato se vrátil do naí společné lonice, řekl, e mne nechce ztratit a e má v hlavě straný zmatek a vůbec neví, co má dělat.
Musím říct, e já za tu dobu pochopila hodně věcí, ná vztah byl sice krásný, ale spousta věcí byla patně. ivot není jedna velká pařba se spoustou sexu a bez dětí. To ve jsem si uvědomila a poté, co se stala tahle hrozná věc. Vím, e nevstoupím podruhé do stejné řeky a ani to nechci. Chci do nové řeky, ale se svým manelem. Změnila jsem u hodně věcí, ale na některé změny jsou potřeba dva.... Manel tyto změny vidí a váí si jich, ale říká, e to celé nemůe vyřeit hned, protoe milenku i mne miluje. Chci věřit tomu, e pochopí rozdíl mezi zamilovaností a dlouhodobým vztahem, kdy já jsem schopna po 13 letech připustit chyby, které se staly, potlačit svoje ego a změnit sama sebe pro něho. Teď jsme spolu, kdy není u ní. a je nám spolu moc hezky, on sám řekl, e je pro něj milování se mnou nejhezčí za poslední roky.
Prosím, poraďte jak mám pokračovat a drte nám palce...
Copak neví,e o zubní kartáček a o manela se nedělíme ???
A jak pokračovat ? Jinak,jinde s jiným/jinou...........
Není tady
majkafa napsal(a):
eternity napsal(a):
Nemusím
Svého milého miluji. By je to enatý mu.
Taky bych nechtěla partnera, co mě podvádí, take tebe bych taky za partnera nechtěla.
Aha, take tady máme typickou radikální milenku
tak já myslím, es nám toho řekla u dost a asi stačilo... díky
Není tady
Eternity, asi jsi přehlédla jeden z mých dotazů - tvůj manel trávil s milenkou i čas mimo postel? Není mi toti jasný, jak by se mohl zamilovat do někoho, koho má jen na jedno a ani ho tudí nezná.
Není tady
eternity napsal(a):
Bramborko, u jsem to psala... začít úplně znova a úplně jinak. Konec nekonečných mejdanů, děti, smysluplné koníčky.
Chápu, ale je to takové nekonkrétní, obecné ........ Nadto se mi nezdá, e bys pro to měla podmínky. Proč chce měnit sama sebe pro něho? O čem tedy byl ten dlouholetý chválený vztah?
To se potkali dva hedonici? Nota bene, podle toho, cos napsala, vae vícečetné sexuální společenství alternativou nevěry bylo. Proč jste se brali?
Není tady
ADFka2 napsal(a):
Eternity, asi jsi přehlédla jeden z mých dotazů - tvůj manel trávil s milenkou i čas mimo postel? Není mi toti jasný, jak by se mohl zamilovat do někoho, koho má jen na jedno a ani ho tudí nezná.
no trávil s ní čas hodně... ona je toti jeho studentka:lol:
Není tady
Bramborko, dlouholetý chválený vztah byl o tom, e tehdy jsme oba mysleli, e ná ivotní styl je v pořádku. Jeden druhého jsme milovali a věřili, e nás nic takového nemůe rozbít. Ale hlavně teď jsme ve stadiu, kdy to bez změn nejde. Prostě se to celé muselo stát, abysme si uvědomili, e to do té doby nebylo správně.
Není tady
eternity napsal(a):
Bramborko, dlouholetý chválený vztah byl o tom, e tehdy jsme oba mysleli, e ná ivotní styl je v pořádku.Jeden druhého jsme milovali a věřili, e nás nic takového nemůe rozbít. Ale hlavně teď jsme ve stadiu, kdy to bez změn nejde. Prostě se to celé muselo stát, abysme si uvědomili, e to do té doby nebylo správně.
A přesto jste dobrovolně dovolili,aby mezi vás vstoupil někdo třetí?To byl tedy velmi zvlátní druh lásky. Já nevím čemu se teď diví,vdy jsi od chvíle,kdy u jste nebyli jen TY a ON,riskovala,e se tohle můe stát.
Není tady
eternity napsal(a):
Bramborko, dlouholetý chválený vztah byl o tom, e tehdy jsme oba mysleli, e ná ivotní styl je v pořádku. Jeden druhého jsme milovali a věřili, e nás nic takového nemůe rozbít. Ale hlavně teď jsme ve stadiu, kdy to bez změn nejde. Prostě se to celé muselo stát, abysme si uvědomili, e to do té doby nebylo správně.
Ví, ale ono to třeba pro vás dva to ono bylo. Vy jste se v tomhle ivotním stylu moná potkali, vy dva jste si byli těmi, kteří tenhle způsob po tuto dobu akceptovali a teď to třeba skončilo ......
Nechci ti malovat čerty na zeď, ale zdá se mi, e je jednoduí vyměnit partnera, ne se změnit a chtít po tom druhém, aby se změnil.
Tvé představy jsem si četla s otevřenou hubou, nedovedu si přestavit člověka, který by se takhle otočil na podpatku a fungovalo to (i kdy, jak praví čínské přísloví - Je spousta věcí, které si nedovedeme představit a nic, co by se nemohlo stát ).
Působí to na mě na jednu stranu naivně a na druhou zoufale. Asi to potřebuje jetě víc času a vhledu .......
Není tady
Rejko, já vím.... prostě jsme byli hloupí...
Není tady
eternity napsal(a):
ona je toti jeho studentka:lol:
teda váení nezlobte se, ale tohle snad ani není moný, já se směju celou dobu - doufám e se pochlubila ve kole, abyste náhodou neměli náhle v posteli přeplněno kdyby si ostatní holky taky chtěly uít s panem učitelem a taky si představuju e se to u doneslo kolegům a vedení, neumím si představit e nedoneslo jak ho holky asi propírají jakej je v posteli a ta jeho jaká je semetrika...
Není tady
Ak tie "trojky" boli vdy len o tom, e TY + MANEL + INÁ ENA, tak to oblo od začiaktu nastavenmé pokrivene, nerovnomerne a bol ojansé, e jedného dňa sa nerovnováha prejaví aj navonok. Ak ste to striedali, tak je to trochu iné... a videla by som ancu na "nápravu" a nový začiatok, ale len ak by to chcel aj tvoj mu, o čom dos pochybujem. Podža mňa má on teraz raj na zemi a sen viacerých muov - a bol by blázon, keby si to sám ual. Buď si aj ty nájdi niekoho iného, alebo ete počkaj, ako sa vyvrbí manelov nový vzah. Hoci sa môe sta, e si napokon nevyberie ani jednu z vás, ale nejakú tretiu.
Není tady
eternity napsal(a):
2 Kiara:
Napravovat máme oba co. Jasně, e u konec experimentů, jasně, e on měl mít dávno jiné starosti, ne na svoje charizma lákat holky... zahálka je matkou hříchu, take jestli to dobře dopadne, tak kočár do ruky a bude po blbostech. Btw. on dítě chtěl víc, ne já, ale taky říkal, e na tom netrvá, take jsem myslela, e to je vyřeená věc. A teď se dozvídám ze vech stran, e ho to tvalo... ale doma nic takového neřekl.
A pálit mosty nehodlá, to chtěl prvních 14 dnů a pak s chladnějí hlavou řekl, e rozvod nechce. Jak jsem psala na začátku, kdy je doma, je nám spolu dobře. Navíc já aspoň vím, na čem jsem, zatímco jí musí neustále lhát... tak si říkám, co to můe být za vztah, kdy od začátku stojí na lích?
Nerúhaj sa, ja ten vá lapal (a mono stále liape) minimálne rok na liach... nerie ICh vzah, ale vá, ak ti smiem poradi. S tým ICH vzahom nič nenarobí, s tým vaím mono ete dačo áno - ak bude ma páníek záujem.
Není tady
majkafa napsal(a):
A já se fakt bavím a směju, jak boí mlýny fungují.
Pro kadého z nás.
Kdyby tam byly děti, to bych měla jiný postoj. Takhle mají, co chtěli. Halt nám vesmír plní nae přání zcela beze zbytku. A my často jen zíráme, co e jsme si to vlastně přáli.
A ja si myslím, e partnerstvo je partnerstvo a rodičovstvo je rodičovstvo a nerteba si tieto dva pojmy zamieňa. Niekto môe prís o partnersatvo nemusí prís o rodičovstvo - a prís o partnerstvo je ale zlé samo osebe, bez ohžadu na prípadné rodičovstvo alebo nerodičovstvo.
Mmch, kadý máme nejaké slabosti, odlinosti, úchylky - niekto nemá problém ma vzah so enatým, pre niekoho je to nepredstavitežné... Pre niekoho je v pohode otvorená trojka, niekto radej ije v tajnej "trojke" a "nič netuí", len aby nemusel nič prípadne riei... Velijakých nás pánboko má. Ale je fakt, e kadý si potom to svoje aj vyerieme - a niekto si príde po radu (asi naivne) na Babinet a iný pácha samovradu, lebo tú zodpovednos za svoj ivot neunesie... aj v tomto nás má pánboko velijakých.
Není tady
eternity napsal(a):
ADFka2 napsal(a):
eternity ... vy jste poruili hned několik zásad cool-sexu najednou:
1. nemá to být někdo, s kým se pravidelně stýkáte
2. nemá to být někdo, kdo je s jedním z partnerů v závislém vztahu (nadřízený-podřízený, kantor-student, domácí-nájemník a pod.)
3. nemá dojít k pravidelným schůzkám, ale nanejvý zlaté pravidlo: 3x a dost
Děvče zlaté, kdy u ses na něco takového, jako sex ve třech dala, copak sis nemohla dát práci a najít si na spoustě internetových portálů k tomu určených alespoň nejzákladnějí zásady, jak si bezstarostně zasexovat a neohrozit si přitom manelství ?!?
Boe, boe - a jetě ke vemu studentka Tvého manela ... to si chtěla holčina zprvopočátku sexuálními hrátkami vylepit známky, protoe propadala z matiky, či čo ?!?
Není tady
Tak já mám pro Eternity asi větí pochopení. V podstatě se chovala férověj ne spousta jinejch nevěrnejch a nematlala do nevěry a trojky navíc li, byli dohodnutí.. e to bylo naivní myslím ví dobře sama. Ale stejně tak je naivní, kdy má někdo dojem, e si jen něco zkusí, bude to o jen o sexu a ejhle, pak neví, jak se "odmilovat", tj. zbavit hormonů.
Eternity, co ale zva prosím, jestli si pořizovat spolu s partnerem děti. Jestli se vám jednomu, nebo druhému nezasteskne po starých časech...
Majkafo, boí mlýny? To se naivní zase ty... Já vlastně nevím, podle jakého klíče jsi schopna někoho povzbudit a někoho odsoudit...
Kiaro, jinak sleduju tvé postřehy a konvenují mi. koda, e si nepamatuju, co jsi mi tenkrát psala ty a co jiní
Není tady
ready napsal(a):
Tak já mám pro Eternity asi větí pochopení. V podstatě se chovala férověj ne spousta jinejch nevěrnejch a nematlala do nevěry a trojky navíc li, byli dohodnutí.. e to bylo naivní myslím ví dobře sama. Ale stejně tak je naivní, kdy má někdo dojem, e si jen něco zkusí, bude to o jen o sexu a ejhle, pak neví, jak se "odmilovat", tj. zbavit hormonů.
ready, s vytučněným nelze, ne souhlasit.
V podstatě mezi eternity a milenkou enatého mue není ádný rozdíl: to, co dělala eternity veřejně, dělá milenka enatého mue tajně. Trojúhelník jako trojúhelník, akorát v případě milenky enatého manela se sejdou vichni v té posteli ne najednou, ale jeden po druhém a je to navíc opentleno různými výmluvami, jako e manel musí jet kamarádovi na chatu pomoct vyzdívat terasu (pro manelku), nebo e dítě dostalo příunice, take domluvený termín padá (pro milenku)
Není tady
eternity napsal(a):
Úplne znova sa ale s tým istým človekom celkom nedá...Nové vetry zo starých pr.d.e.lí sú na... houby. Skôr ďalej rozvíja vzah na inú úroveň (ale s vedomím toho, čo ste u vetko preskákali). Neverím na "hrubé krty za minuloosu", skôr na vývoj v pirále.
Upravil(a) Selima (13. 6. 2011 18:36)
Není tady
eternity napsal(a):
ADFka2 napsal(a):
"Co je v domě, není pro mně"! Kua, začiatočnícka chyba!!!
Není tady
eternity napsal(a):
"Tehdy" asi bol, ale ak sa za 13 rokov nikam nevyvinul , tak to sa tej revolúcii ani nedivím. Konečne aspoň nejaký vývoj , nič v zlom.
Upravil(a) Selima (13. 6. 2011 18:37)
Není tady
rejka napsal(a):
eternity napsal(a):
Bramborko, dlouholetý chválený vztah byl o tom, e tehdy jsme oba mysleli, e ná ivotní styl je v pořádku.Jeden druhého jsme milovali a věřili, e nás nic takového nemůe rozbít. Ale hlavně teď jsme ve stadiu, kdy to bez změn nejde. Prostě se to celé muselo stát, abysme si uvědomili, e to do té doby nebylo správně.
A přesto jste dobrovolně dovolili,aby mezi vás vstoupil někdo třetí?To byl tedy velmi zvlátní druh lásky. Já nevím čemu se teď diví,vdy jsi od chvíle,kdy u jste nebyli jen TY a ON,riskovala,e se tohle můe stát.
Rejka, niektoré vzahy to ale unesú vežmi dobre... Aj keď tento spôsob - t.j. otvorená torjka- je u hodne adrenalínový a náročný na toleranciu, nervy apod. Ale môj názor je, e silný vzah ustojí aj toto - ale za istých podmienok, ktoré neviem, či tu boli splnené. Ja osobne by som hlavne hžadala "parákov" mimo okruh známych, hlavne spoločných a trvala na "jednorazovom pouití".
Není tady
Bramborka napsal(a):
eternity napsal(a):
Ví, ale ono to třeba pro vás dva to ono bylo. Vy jste se v tomhle ivotním stylu moná potkali, vy dva jste si byli těmi, kteří tenhle způsob po tuto dobu akceptovali a teď to třeba skončilo ......
Nechci ti malovat čerty na zeď, ale zdá se mi, e je jednoduí vyměnit partnera, ne se změnit a chtít po tom druhém, aby se změnil.
Tvé představy jsem si četla s otevřenou hubou, nedovedu si přestavit člověka, který by se takhle otočil na podpatku a fungovalo to (i kdy, jak praví čínské přísloví - Je spousta věcí, které si nedovedeme představit a nic, co by se nemohlo stát ).
Působí to na mě na jednu stranu naivně a na druhou zoufale. Asi to potřebuje jetě víc času a vhledu .......
A ja si zasa predstavi viem, e nejaký čas človek ije "mejdanmi, sexom a uívaním si" a potom sa ukžudní, usadí, mono má deti... Otázka znie, či sa to dá urobi takto narýchlo a navye takpovediac "pod tlakom okolností".
Není tady
eternity napsal(a):
Aha, take tady máme typickou radikální milenku
tak já myslím, es nám toho řekla u dost a asi stačilo... díky
Nám? Mluví i za jiné a ne za sebe?
Nemyslím, e bych byla radikální milenka. Aspoň já si pod tím představuji milenku, která tlačí, aby její milenec odeel od své manelky a byl jenom s ní.
Ale zamyslím se nad tím,jestli jsem radikální.
eternity, já ve tvém vztahu (pominu konkrétní slova) cítím naprostou absenci jakéhokoliv citu k tvému mui.
Upravil(a) majkafa (13. 6. 2011 19:09)