6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
S manelem jsme 13 let, z toho 8 od svatby. Ná vztah byl vdycky velmi silný a intenzivní, byli jsme okolím vnímáni jako dokonylý pár. Uívali jsme ivota naplno s heslem "ne být nevěrný, tak radi milence/milenku přivést domů a být ve třech". Tato metoda fungovala, dokud jsme před rokem neobjevili slečnu, která se rozhodla mého manela urvat jen pro sebe. Na začátku ve fungovalo, měli jsme ji oba rádi, ale postupně se manel přiblioval víc a víc k ní a co je to za trojku, kdy jeden kouká do stropu, e.... Tak jsem začala být árlivá a dělat scény, co tahle slečna obratně vyuila a postupně dala mému mui do hlavy, e ije se semetrikou a zaslouí si někoho lepího. No a ta lepí je samozřejmě ONA.
Před dvěma měsíci mi manel sdělil, e ode mne odchází, chce se rozvést, být jen s ní... 14 dní nato se vrátil do naí společné lonice, řekl, e mne nechce ztratit a e má v hlavě straný zmatek a vůbec neví, co má dělat.
Musím říct, e já za tu dobu pochopila hodně věcí, ná vztah byl sice krásný, ale spousta věcí byla patně. ivot není jedna velká pařba se spoustou sexu a bez dětí. To ve jsem si uvědomila a poté, co se stala tahle hrozná věc. Vím, e nevstoupím podruhé do stejné řeky a ani to nechci. Chci do nové řeky, ale se svým manelem. Změnila jsem u hodně věcí, ale na některé změny jsou potřeba dva.... Manel tyto změny vidí a váí si jich, ale říká, e to celé nemůe vyřeit hned, protoe milenku i mne miluje. Chci věřit tomu, e pochopí rozdíl mezi zamilovaností a dlouhodobým vztahem, kdy já jsem schopna po 13 letech připustit chyby, které se staly, potlačit svoje ego a změnit sama sebe pro něho. Teď jsme spolu, kdy není u ní. a je nám spolu moc hezky, on sám řekl, e je pro něj milování se mnou nejhezčí za poslední roky.
Prosím, poraďte jak mám pokračovat a drte nám palce...
Není tady
a jetě chci dodat, e jsem si začala organizovat svůj volný čas, nesedím pasivně doma a nečekám, a přijde. Hodně mu to vrtá hlavou a docela dost árlí, kdy neví, kde jsem...
Není tady
Jsem četla - ná vztah byl velmi smilný. To mluví za ve.
Tohle bude nějaký vtip.
Aneb - na kadé prase (říká se svini) se někde vaří voda.
I na ty, co v oblasti sexu roupama neví, co by a neváí si svého vztahu.
A má rada? Rozvod a v dalím vztahu myslím, e ty sama u ví, jak se chovat.
Ale řekla bych, e je tohle opravdu vtip. Nevěřím ti.
Upravil(a) majkafa (13. 6. 2011 12:07)
díky za názor. Ne kadý ije tak, jak je nastavená společenská norma. Chápu, e ná příběh je pro mnohé okujícía neskousnutelný, ale kdyby byli vichni stejní, tak by asi byla trochu nuda. Já myslím, e důleité je se z chyb poučit a snait se je napravit ve vztahu, který byl uzavřen a navíc opravdu z velké lásky. Utíkat od problémů do jiného vztahu mi přijde povrchní.
Není tady
majkafa napsal(a):
Jsem četla - ná vztah byl velmi smilný. To mluví za ve.
Tohle bude nějaký vtip.
Aneb - na kadé prase (říká se svini) se někde vaří voda.
I na ty, co v oblasti sexu roupama neví, co by a neváí si svého vztahu.
A má rada? Rozvod a v dalím vztahu myslím, e ty sama u ví, jak se chovat.
Ale řekla bych, e je tohle opravdu vtip. Nevěřím ti.
Proč já mám taky pocit, e je to vymylené...? Ne e bych nevěřila, e takové páry co mají společnou milenku neexistovaly, ale... Něco mi říká, e tohle je vybájený.
Není tady
Proboha, proč bych tohle vymýlela? Taky si teď připadám jako ve patném filmu, ale BOHUEL je to pravda... teď vím, e to byla největí blbost, ale to tak lidi občas dělají blbosti... v dobré víře... brala jsem to jako dárek pro manela, který stále tvrdil, e budu pro něj vdycky na prvním místě a e by mne nikdy neopustil...
Není tady
Ne kadý ije tak, jak je nastavená společenská norma.
To má pravdu - jen holt musí počítat s tím, e i nestandardní vztah můe být naprosto "standardně" postien "obyčejnou" nevěrou - tak dlouho se chodí se dbánem pro vodu, a se ucho utrhne, příleitost dělá zloděje, čím kdo zachází, tím také schází... a okolo močidla chodě, nádchy neujde - čím chci říct, e manel onu slečnu mohl klidně potkat v trafice... ale takhle jaksi věděl, co za zboí kupuje... páč ho měl s donákou a do domu.
myslím, e důleité je se z chyb poučit a snait se je napravit ve vztahu... Utíkat od problémů do jiného vztahu mi přijde povrchní.
Ale prd a vořech - někdy holt se napravovat nechce... a "útěk" je taky způsob řeení, kdy se nechce či nemůe bojovat.
Není tady
eternity napsal(a):
Proboha, proč bych tohle vymýlela? Taky si teď připadám jako ve patném filmu, ale BOHUEL je to pravda... teď vím, e to byla největí blbost, ale to tak lidi občas dělají blbosti... v dobré víře... brala jsem to jako dárek pro manela, který stále tvrdil, e budu pro něj vdycky na prvním místě a e by mne nikdy neopustil...
Tady lidi navymejlí věcí... Mně je to fuk, eternity, pokud je pravda, co píe, tak je to velmi zvlátní vztah a teď z toho vznikl problém. A ptá se, jak to celé dopadne, co nikdo neví. Je zvlátní, e manel začal chovat city k milence, která k vám docházela jen na jedno. Nebo spolu trávili čas i bez tebe? Pokud ano, ptám se proč? A to bude manelovi stačit jen ona? Vlastně nevím, co mám napsat. Je to pro mě příli nestandardní a ano, absurdní.
Není tady
eternity, já Ti - na rozdíl od ostatních - věřím. Jsou lidi, pro které je naprosto nepochopitelné takové manelské nastavení, jaké jste měli vy dva s manelem ... bohuel, i přes vechnu liberálnost a naprosto otevřený vztah bylo vae manelství postieno naprosto triviální nevěrou jako u přísně monogamních párů.
V této chvíli u je úplně jedno, jak manel k milence přiel - jestli ji (jak píe helena) potkal někde v trafice a přeskočila jiskra, či ji dostal s poehnáním manelky naservírovanou na stříbrném táce a pod nos. V tuto chvíli má, eternity, docela dost podstatný problém, protoe Ty jsi v podstatě ádnou chybu neudělala - tudí není ve Tvé moci něco napravovat - ale vechno je v reii Tvého manela, který byl lapen a odtaen jako bezbranný zajíc.
A Ty jsi - nezlob se na mě - k této situaci také nemalou měrou přispěla, protoe jsi podcenila riziko netradičního sexu a dopustila jsi, aby se z původně výlučně sexuálního objektu stal během jednoho roku pomalu člen rodiny. Kdy u jste potřebovali pro zdárný manelský ivot sexuální radovánky ve třech, měli jste třetí slečnu do trojky pravidelně střídat a vyměňovat právě z toho důvodu, abyste ke slečně nepřilnuli více, ne je zdrávo a slečna si na vás moc nezvykla. A straně nerada Ti to říkám - podle Tvého popisu, e jsi s manelem u 13 roků usuzuji, e ji nejsi ádný mladý, křupavý salátek a o to víc ses měla mít před nějakým mladičkým dravcem na pozoru, by by Tě manel zapřísahal sebevíc, e miluje jen Tebe
Jak to u vás celé dopadne, to si netroufám odhadnout - jsi v pozici klasické manelky, její mu se zakoukal do mladé slečny, splaily se mu hormony a teď neví, zda zůstat s manelkou, nebo odejít k milence. Čekat je obvykle nejtěí - ale také nejúčinnějí a bude muset nechat manela, aby si na vlastní kůi vyzkouel, jestli je lepí mladičká milenka, nebo manelka
Upravil(a) Kiara (13. 6. 2011 14:21)
Není tady
Vzhledem k tomu, jak jsem pochopila, e nemáte děti, můj názor je, e je to v pohodě.
Oba si "vyerete" důsledky svých činů. Díkybohu to nepostihne děti.
A přítě (snad) u budete moudřejí.
Tohle vae heslo ne být nevěrný, tak radi milence/milenku přivést domů a být ve třech mě rozesmálo. Jak naivní. Milenky a milence mají přece partneři z jiných důvodů ne sexuální partnery do grupáče. A vy jste měli partnery do grupáče a se z jedné z nich vyvrbila milenka.
Ony toti milenky a milenci nemusí být jen na sex, jak jste se zřejmě naivně domnívali.
Upravil(a) majkafa (13. 6. 2011 14:32)
2Kiara:
Díky, konečně někdo nesoudí... jasně, bylo to blbě... vechno. i to, e nemáme děti... snad není pozdě na nápravu.
Není tady
Majka: ale tak pokud jim to tak vyhovovalo... Jen je asi zvlátní divit se, e se stalo něco, čemu li vyloeně naproti. A taky nechápu, jak můe začít árlit člověk na někoho, koho vídává spát s vlastním manelem. Ale já nejsem eternity.
Není tady
eternity, nezlob se na mě, ale ta náprava nezáleí ani tak na Tobě, jako na Tvém manelovi. Pokud se rozhodne spálit za sebou vechny mosty, odstěhovat se k milence a rozvést se, nebude u CO napravovat a Ty tento fakt bude muset beze zbytku přijmout
MMCH jak si představuje NÁPRAVU, to by mě docela dost zajímalo - e napřítě oba dva upustíte od mylenky zpestřovat si manelství védskými trojkami?!? Vřele bych vám tento krok (bez ironie) doporučovala, protoe v tom neumíte chodit ani jeden a oba dva jste dopustili, aby vám následky nevázaného sexování rozmlátily manelství
Není tady
ADFka2 napsal(a):
Majka: ale tak pokud jim to tak vyhovovalo... Jen je asi zvlátní divit se, e se stalo něco, čemu li vyloeně naproti. A taky nechápu, jak můe začít árlit člověk na někoho, koho vídává spát s vlastním manelem. Ale já nejsem eternity.
Kdo s čím zachází, tím taky schází.
Heve, eternity, a co tví milenci? Nebo to byla vdy jen ena? To je pak nefér.
Upravil(a) majkafa (13. 6. 2011 14:49)
Majko, Ty jsi kouzelná
Někdo je v koncích, přiel si sem pro radu a Ty do něho jetě reje.
Sice nejsem eternity, ale pokusím se Ti odpovědět za ni: S milenci asi problém nebyl, jinak by sem eternity nepsala. A větina párů preferuje védskou trojku ve sloení mu a dvě eny, sloení dva mui a jedna ena moc párů netankuje
Není tady
2 Kiara:
Napravovat máme oba co. Jasně, e u konec experimentů, jasně, e on měl mít dávno jiné starosti, ne na svoje charizma lákat holky... zahálka je matkou hříchu, take jestli to dobře dopadne, tak kočár do ruky a bude po blbostech. Btw. on dítě chtěl víc, ne já, ale taky říkal, e na tom netrvá, take jsem myslela, e to je vyřeená věc. A teď se dozvídám ze vech stran, e ho to tvalo... ale doma nic takového neřekl.
A pálit mosty nehodlá, to chtěl prvních 14 dnů a pak s chladnějí hlavou řekl, e rozvod nechce. Jak jsem psala na začátku, kdy je doma, je nám spolu dobře. Navíc já aspoň vím, na čem jsem, zatímco jí musí neustále lhát... tak si říkám, co to můe být za vztah, kdy od začátku stojí na lích?
Není tady
Majko, chlapa jsme měli taky, je to můj svatební svědek a ná největí kamarád, který nám teď pomáhá, jak jen to jde. a jetě jeden miniúlet s chlapem, který ale řekl, e trojka pro něj není a kamarádovi by nikdy neudělal podraz s manelkou. Chlapi jsou v tomto jiní...
Není tady
eternity napsal(a):
2 Kiara:
Napravovat máme oba co. Jasně, e u konec experimentů, jasně, e on měl mít dávno jiné starosti, ne na svoje charizma lákat holky... zahálka je matkou hříchu, take jestli to dobře dopadne, tak kočár do ruky a bude po blbostech. Btw. on dítě chtěl víc, ne já, ale taky říkal, e na tom netrvá, take jsem myslela, e to je vyřeená věc. A teď se dozvídám ze vech stran, e ho to tvalo... ale doma nic takového neřekl.
A pálit mosty nehodlá, to chtěl prvních 14 dnů a pak s chladnějí hlavou řekl, e rozvod nechce. Jak jsem psala na začátku, kdy je doma, je nám spolu dobře. Navíc já aspoň vím, na čem jsem, zatímco jí musí neustále lhát... tak si říkám, co to můe být za vztah, kdy od začátku stojí na lích?
Tomu opravdu věří? Svatá prostoto. Stále nejsi v reálu.
Kiaro, zcela v pohodě. Děti ve vztahu nejsou a oni řeí svou blbost. Způsobili si to jenom sami, není důvod je litovat. Prostě boí mlýny domlely.
Jako ostatně kadému z nás.
Myslím, e tenhle vztah u nikdy nebude dobrý. Rozchod, noví partneři, děti, myslím, e biologické hodiny mluví zcela jasně.
Halt se nenarodili ve státe, kde je mnohoenství a současně mnohomuství. Společenské normy prostě přes koleno nezlomí, je to v nich a tohle je zcela názorná ukázka.
Jo a na milence jsem se ptala eternity. Nepotřebuje mluvčího.
A já se fakt bavím a směju, jak boí mlýny fungují.
Pro kadého z nás.
Kdyby tam byly děti, to bych měla jiný postoj. Takhle mají, co chtěli. Halt nám vesmír plní nae přání zcela beze zbytku. A my často jen zíráme, co e jsme si to vlastně přáli.
Upravil(a) majkafa (13. 6. 2011 15:10)
Majkafo, já bych si vůbec nedovolila někomu prorokovat, e jeho vztah "nebude dobrý", pokud ustojí krizi spojenou s nevěrou a u vůbec bych si nedovolila mahem tvrdit, e kvůli nevěře musí vechno skončit a nastoupí "...rozchod, noví partneři, děti, myslím, e biologické hodiny mluví zcela jasně."
Ty tu situaci vidí zcela radikálně, ačkoliv tomu zdaleka být nemusí ... manel můe "dostat rozum", posypat si hlavu popelem a pokorně se vrátit domů, kde mu bude odputěno ... kadá nevěra nemusí vdycky nutně znamenat rozpad manelství a neodvratný rozvod ...
Není tady
Kiaro, nu, a já si prorokovat dovolím.
Ty ne, já jo.
A ivot běí dál.
majkafa napsal(a):
A já se fakt bavím a směju, jak boí mlýny fungují.
Pro kadého z nás.
Kdyby tam byly děti, to bych měla jiný postoj. Takhle mají, co chtěli. Halt nám vesmír plní nae přání zcela beze zbytku. A my často jen zíráme, co e jsme si to vlastně přáli.
majkafo, jen aby nějaká lopatka od Boího mlejna jednou netrefila i Tebe ... taky má másla na hlavě jako koňskou hroudu...
Upravil(a) Kiara (13. 6. 2011 15:18)
Není tady
Kiara napsal(a):
majkafo, jen aby nějaká lopatka od Boího mlejna jednou netrefila i Tebe ...
Vak jo, stále píu, e melou kadému. Tudí i mně.
A ke mně u i domlely. A jestli to má být, tak třeba zase domelou. To je ivot.
Eternity, jak si představuje tu nápravu? Sama za sebe. To znamená, co chce napravovat ty, co chce ve vztahu od manela?
Není tady