Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 13. 6. 2011 11:54

eternity
♥------

Jak to celé dopadne?....

S manželem jsme 13 let, z toho 8 od svatby. Nᚠvztah byl vždycky velmi silný a intenzivní, byli jsme okolím vnímáni jako dokonylý pár. Užívali jsme života naplno s heslem "než být nevěrný, tak radši milence/milenku přivést domů a být ve třech". Tato metoda fungovala, dokud jsme před rokem neobjevili slečnu, která se rozhodla mého manžela urvat jen pro sebe. Na začátku vše fungovalo, měli jsme ji oba rádi, ale postupně se manžel přibližoval víc a víc k ní a co je to za trojku, když jeden kouká do stropu, že.... Tak jsem začala být žárlivá a dělat scény, což tahle slečna obratně využila a postupně dala mému muži do hlavy, že žije se semetrikou a zaslouží si někoho lepšího. No a ta lepší je samozřejmě ONA.
Před dvěma měsíci mi manžel sdělil, že ode mne odchází, chce se rozvést, být jen s ní... 14 dní nato se vrátil do naší společné ložnice, řekl, že mne nechce ztratit a že má v hlavě strašný zmatek a vůbec neví, co má dělat.
Musím říct, že já za tu dobu pochopila hodně věcí, nᚠvztah byl sice krásný, ale spousta věcí byla špatně. Život není jedna velká pařba se spoustou sexu a bez dětí. To vše jsem si uvědomila až poté, co se stala tahle hrozná věc. Vím, že nevstoupím podruhé do stejné řeky a ani to nechci. Chci do nové řeky, ale se svým manželem. Změnila jsem už hodně věcí, ale na některé změny jsou potřeba dva.... Manžel tyto změny vidí a váží si jich, ale říká, že to celé nemůže vyřešit hned, protože milenku i mne miluje. Chci věřit tomu, že pochopí rozdíl mezi zamilovaností a dlouhodobým vztahem, kdy já jsem schopna po 13 letech připustit chyby, které se staly, potlačit svoje ego a změnit sama sebe pro něho. Teď jsme spolu, když není u ní. a je nám spolu moc hezky, on sám řekl, že je pro něj milování se mnou nejhezčí za poslední roky.
Prosím, poraďte jak mám pokračovat a držte nám palce...

Není tady

#2 13. 6. 2011 11:56

eternity
♥------

Re: Jak to celé dopadne?....

a ještě chci dodat, že jsem si začala organizovat svůj volný čas, nesedím pasivně doma a nečekám, až přijde. Hodně mu to vrtá hlavou a docela dost žárlí, když neví, kde jsem...

Není tady

#3 13. 6. 2011 12:02

majkafa
Host

Jsem četla - nᚠvztah byl velmi smilný. lol To mluví za vše. big_smile
Tohle bude nějaký vtip.
Aneb - na každé prase (říká se svini) se někde vaří voda.
I na ty, co v oblasti sexu roupama neví, co by a neváží si svého vztahu.
A má rada? Rozvod a v dalším vztahu myslím, že ty sama už víš, jak se chovat.
Ale řekla bych, že je tohle opravdu vtip. Nevěřím ti.

Upravil(a) majkafa (13. 6. 2011 12:07)

#4 13. 6. 2011 12:20

eternity
♥------

díky za názor. Ne každý žije tak, jak je nastavená společenská norma. Chápu, že nᚠpříběh je pro mnohé šokujícía neskousnutelný, ale kdyby byli všichni stejní, tak by asi byla trochu nuda. Já myslím, že důležité je se z chyb poučit a snažit se je napravit ve vztahu, který byl uzavřen a navíc opravdu z velké lásky. Utíkat od problémů do jiného vztahu mi přijde povrchní.

Není tady

#5 13. 6. 2011 13:22

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Jsem četla - nᚠvztah byl velmi smilný. lol To mluví za vše. big_smile
Tohle bude nějaký vtip.
Aneb - na každé prase (říká se svini) se někde vaří voda.
I na ty, co v oblasti sexu roupama neví, co by a neváží si svého vztahu.
A má rada? Rozvod a v dalším vztahu myslím, že ty sama už víš, jak se chovat.
Ale řekla bych, že je tohle opravdu vtip. Nevěřím ti.

Proč já mám taky pocit, že je to vymyšlené...? Ne že bych nevěřila, že takové páry co mají společnou milenku neexistovaly, ale... Něco mi říká, že tohle je vybájený. kapitulation

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#6 13. 6. 2011 13:38

eternity
♥------

Proboha, proč bych tohle vymýšlela? Taky si teď připadám jako ve špatném filmu, ale BOHUŽEL je to pravda... teď vím, že to byla největší blbost, ale to tak lidi občas dělají blbosti... v dobré víře... brala jsem to jako dárek pro manžela, který stále tvrdil, že budu pro něj vždycky na prvním místě a že by mne nikdy neopustil...

Není tady

#7 13. 6. 2011 13:45

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Ne každý žije tak, jak je nastavená společenská norma.
To mᚠpravdu - jen holt musíš počítat s tím, že i nestandardní vztah může být naprosto "standardně" http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png postižen  "obyčejnou" nevěrou - tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne, příležitost dělá zloděje, čím kdo zachází, tím také schází... a okolo močidla chodě, nádchy neujdeš - čímž chci říct, že manžel onu slečnu mohl klidně potkat v trafice... ale takhle jaksi věděl, co za zboží kupuje... páč ho měl s donáškou až do domu.
myslím, že důležité je se z chyb poučit a snažit se je napravit ve vztahu... Utíkat od problémů do jiného vztahu mi přijde povrchní.
Ale prd a vořech - někdy holt se napravovat nechce... a "útěk" je taky způsob řešení, když se nechce či nemůže bojovat.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#8 13. 6. 2011 14:04

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

eternity napsal(a):

Proboha, proč bych tohle vymýšlela? Taky si teď připadám jako ve špatném filmu, ale BOHUŽEL je to pravda... teď vím, že to byla největší blbost, ale to tak lidi občas dělají blbosti... v dobré víře... brala jsem to jako dárek pro manžela, který stále tvrdil, že budu pro něj vždycky na prvním místě a že by mne nikdy neopustil...

Tady lidi navymejšlí věcí... vissla Mně je to fuk, eternity, pokud je pravda, co píšeš, tak je to velmi zvláštní vztah a teď z toho vznikl problém. A ptᚠse, jak to celé dopadne, což nikdo neví. Je zvláštní, že manžel začal chovat city k milence, která k vám docházela jen na jedno. Nebo spolu trávili čas i bez tebe? Pokud ano, ptám se proč? A to bude manželovi stačit jen ona? Vlastně nevím, co mám napsat. Je to pro mě příliš nestandardní a ano, absurdní.

Není tady

#9 13. 6. 2011 14:20

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

eternity, já Ti - na rozdíl od ostatních - věřím. Jsou lidi, pro které je naprosto nepochopitelné takové manželské nastavení, jaké jste měli vy dva s manželem ... bohužel, i přes všechnu liberálnost a naprosto otevřený vztah bylo vaše manželství postiženo naprosto triviální nevěrou jako u přísně monogamních párů.

V této chvíli už je úplně jedno, jak manžel k milence přišel - jestli ji (jak píše helena) potkal někde v trafice a přeskočila jiskra, či ji dostal s požehnáním manželky naservírovanou na stříbrném táce až pod nos. V tuto chvíli máš, eternity, docela dost podstatný problém, protože Ty jsi v podstatě žádnou chybu neudělala - tudíž není ve Tvé moci něco napravovat - ale všechno je v režii Tvého manžela, který byl lapen a odtažen jako bezbranný zajíc.

A Ty jsi - nezlob se na mě - k této situaci také nemalou měrou přispěla, protože jsi podcenila riziko netradičního sexu a dopustila jsi, aby se z původně výlučně sexuálního objektu stal během jednoho roku pomalu člen rodiny. Když už jste potřebovali pro zdárný manželský život sexuální radovánky ve třech, měli jste třetí slečnu do trojky pravidelně střídat a vyměňovat právě z toho důvodu, abyste ke slečně nepřilnuli více, než je zdrávo a slečna si na vás moc nezvykla. A strašně nerada Ti to říkám - podle Tvého popisu, že jsi s manželem už 13 roků usuzuji, že již nejsi žádný mladý, křupavý salátek a o to víc ses měla mít před nějakým mladičkým dravcem na pozoru, by by Tě manžel zapřísahal sebevíc, že miluje jen Tebe big_smile

Jak to u vás celé dopadne, to si netroufám odhadnout - jsi v pozici klasické manželky, jejíž muž se zakoukal do mladé slečny, splašily se mu hormony a teď neví, zda zůstat s manželkou, nebo odejít k milence. Čekat je obvykle nejt잚í - ale také nejúčinnější a budeš muset nechat manžela, aby si na vlastní kůži vyzkoušel, jestli je lepší mladičká milenka, nebo manželka stolt

Upravil(a) Kiara (13. 6. 2011 14:21)

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#10 13. 6. 2011 14:27

majkafa
Host

Vzhledem k tomu, jak jsem pochopila, že nemáte děti, můj názor je, že je to v pohodě.
Oba si "vyžerete" důsledky svých činů. Díkybohu to nepostihne děti.
A příště (snad) už budete moudřejší.

#11 13. 6. 2011 14:32

majkafa
Host

Tohle vaše heslo než být nevěrný, tak radši milence/milenku přivést domů a být ve třech mě rozesmálo. Jak naivní. Milenky a milence mají přece partneři z jiných důvodů než sexuální partnery do grupáče. A vy jste měli partnery do grupáče až se z jedné z nich vyvrbila milenka. big_smile
Ony totiž milenky a milenci nemusí být jen na sex, jak jste se zřejmě naivně domnívali. stolt

Upravil(a) majkafa (13. 6. 2011 14:32)

#12 13. 6. 2011 14:40

eternity
♥------

2Kiara:
Díky, konečně někdo nesoudí... jasně, bylo to blbě... všechno. i to, že nemáme děti... snad není pozdě na nápravu.

Není tady

#13 13. 6. 2011 14:42

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Majka: ale tak pokud jim to tak vyhovovalo... Jen je asi zvláštní divit se, že se stalo něco, čemu šli vyloženě naproti. A taky nechápu, jak může začít žárlit člověk na někoho, koho vídává spát s vlastním manželem. Ale já nejsem eternity.

Není tady

#14 13. 6. 2011 14:48

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

eternity, nezlob se na mě, ale ta náprava nezáleží ani tak na Tobě, jako na Tvém manželovi. Pokud se rozhodne spálit za sebou všechny mosty, odstěhovat se k milence a rozvést se, nebude už CO napravovat a Ty tento fakt budeš muset beze zbytku přijmout stolt

MMCH jak si představuješ NÁPRAVU, to by mě docela dost zajímalo - že napříště oba dva upustíte od myšlenky zpestřovat si manželství švédskými trojkami?!? Vřele bych vám tento krok (bez ironie) doporučovala, protože v tom neumíte chodit ani jeden a oba dva jste dopustili, aby vám následky nevázaného sexování rozmlátily manželství stolt

Není tady

#15 13. 6. 2011 14:48

majkafa
Host

ADFka2 napsal(a):

Majka: ale tak pokud jim to tak vyhovovalo... Jen je asi zvláštní divit se, že se stalo něco, čemu šli vyloženě naproti. A taky nechápu, jak může začít žárlit člověk na někoho, koho vídává spát s vlastním manželem. Ale já nejsem eternity.

stolt  Kdo s čím zachází, tím taky schází. stolt
Heve, eternity, a co tví milenci? Nebo to byla vždy jen žena? To je pak nefér. smile

Upravil(a) majkafa (13. 6. 2011 14:49)

#16 13. 6. 2011 14:55

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Majko, Ty jsi kouzelná hmm
Někdo je v koncích, přišel si sem pro radu a Ty do něho ještě reješ.

Sice nejsem eternity, ale pokusím se Ti odpovědět za ni: S milenci asi problém nebyl, jinak by sem eternity nepsala. A většina párů preferuje švédskou trojku ve složení muž a dvě ženy, složení dva muži a jedna žena moc párů netankuje stolt

Není tady

#17 13. 6. 2011 14:57

eternity
♥------

2 Kiara:
Napravovat máme oba co. Jasně, že už konec experimentů, jasně, že on měl mít dávno jiné starosti, než na svoje charizma lákat holky... zahálka je matkou hříchu, takže jestli to dobře dopadne, tak kočár do ruky a bude po blbostech. Btw. on dítě chtěl víc, než já, ale taky říkal, že na tom netrvá, takže jsem myslela, že to je vyřešená věc. Až teď se dozvídám ze všech stran, že ho to štvalo... ale doma nic takového neřekl.
A pálit mosty nehodlá, to chtěl prvních 14 dnů a pak s chladnější hlavou řekl, že rozvod nechce. Jak jsem psala na začátku, když je doma, je nám spolu dobře. Navíc já aspoň vím, na čem jsem, zatímco jí musí neustále lhát... tak si říkám, co to může být za vztah, když od začátku stojí na lžích?

Není tady

#18 13. 6. 2011 15:00

eternity
♥------

Majko, chlapa jsme měli taky, je to můj svatební svědek a nᚠnejvětší kamarád, který nám teď pomáhá, jak jen to jde. a ještě jeden miniúlet s chlapem, který ale řekl, že trojka pro něj není a kamarádovi by nikdy neudělal podraz s manželkou. Chlapi jsou v tomto jiní...

Není tady

#19 13. 6. 2011 15:03

majkafa
Host

eternity napsal(a):

2 Kiara:
Napravovat máme oba co. Jasně, že už konec experimentů, jasně, že on měl mít dávno jiné starosti, než na svoje charizma lákat holky... zahálka je matkou hříchu, takže jestli to dobře dopadne, tak kočár do ruky a bude po blbostech. Btw. on dítě chtěl víc, než já, ale taky říkal, že na tom netrvá, takže jsem myslela, že to je vyřešená věc. Až teď se dozvídám ze všech stran, že ho to štvalo... ale doma nic takového neřekl.
A pálit mosty nehodlá, to chtěl prvních 14 dnů a pak s chladnější hlavou řekl, že rozvod nechce. Jak jsem psala na začátku, když je doma, je nám spolu dobře. Navíc já aspoň vím, na čem jsem, zatímco jí musí neustále lhát... tak si říkám, co to může být za vztah, když od začátku stojí na lžích?

Tomu opravdu věříš? Svatá prostoto. Stále nejsi v reálu.

Kiaro, zcela v pohodě. Děti ve vztahu nejsou a oni řeší svou blbost. Způsobili si to jenom sami, není důvod je litovat. Prostě boží mlýny domlely. stolt
Jako ostatně každému z nás.

Myslím, že tenhle vztah už nikdy nebude dobrý. Rozchod, noví partneři, děti, myslím, že biologické hodiny mluví zcela jasně.
Halt se nenarodili ve státe, kde je mnohoženství a současně mnohomužství. Společenské normy prostě přes koleno nezlomí, je to v nich a tohle je zcela názorná ukázka.
Jo a na milence jsem se ptala eternity. Nepotřebuje mluvčího. smile

#20 13. 6. 2011 15:05

majkafa
Host

A já se fakt bavím a směju, jak boží mlýny fungují.
Pro každého z nás. stolt

Kdyby tam byly děti, to bych měla jiný postoj. Takhle mají, co chtěli. stolt Halt nám vesmír plní naše přání zcela beze zbytku. A my často jen zíráme, co že jsme si to vlastně přáli. stolt

Upravil(a) majkafa (13. 6. 2011 15:10)

#21 13. 6. 2011 15:14

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Majkafo, já bych si vůbec nedovolila někomu prorokovat, že jeho vztah "nebude dobrý", pokud ustojí krizi spojenou s nevěrou a už vůbec  bych si nedovolila šmahem tvrdit, že kvůli nevěře musí všechno skončit a nastoupí "...rozchod, noví partneři, děti, myslím, že biologické hodiny mluví zcela jasně."

Ty tu situaci vidíš zcela radikálně, ačkoliv tomu zdaleka být nemusí ... manžel může "dostat rozum", posypat si hlavu popelem a pokorně se vrátit domů, kde mu bude odpuštěno ... každá nevěra nemusí vždycky nutně znamenat rozpad manželství a neodvratný rozvod ... wink

Není tady

#22 13. 6. 2011 15:16

majkafa
Host

Kiaro, nu, a já si prorokovat dovolím.
Ty ne, já jo.
A život běží dál. smile

#23 13. 6. 2011 15:16

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

A já se fakt bavím a směju, jak boží mlýny fungují.
Pro každého z nás. stolt

Kdyby tam byly děti, to bych měla jiný postoj. Takhle mají, co chtěli. stolt Halt nám vesmír plní naše přání zcela beze zbytku. A my často jen zíráme, co že jsme si to vlastně přáli. stolt

majkafo, jen aby nějaká lopatka od Božího mlejna jednou netrefila i Tebe ... big_smile taky mᚠmásla na hlavě jako koňskou hroudu... wink

Upravil(a) Kiara (13. 6. 2011 15:18)

Není tady

#24 13. 6. 2011 15:18

majkafa
Host

Kiara napsal(a):

majkafo, jen aby nějaká lopatka od Božího mlejna jednou netrefila i Tebe ... big_smile

Však jo, stále píšu, že melou každému. Tudíž i mně. stolt
A ke mně už i domlely. A jestli to má být, tak třeba zase domelou. To je život. stolt

#25 13. 6. 2011 15:21

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Eternity, jak si představuješ tu nápravu? Sama za sebe. To znamená, co chceš napravovat ty, co chceš ve vztahu od manžela?

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí