29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Dnes ráno mi dorazila krásná zpráva - máme na světě další letňátko:
Zdravim tety babinetky. Uz jsem na svete. Jmenuji se Martinek, mam 4 kila a 50cm. Jsme v poradku, malem jsme to nestihli prijet :-)
Moc gratuluji k Martínkovi, přeju hodně zdravíčka a ať vám oba kluci dělají samou radost!
Není tady
Jůů, gratulace k chlapákovi Peho, jsem moc ráda že to šlo tak pěkně rychle! Přejeme celé rodině snadné sžívání a hodně štěstí
Není tady
Srdečně blahopřejeme k narození chlapečka a přejeme mu do života jen to nejlepší
Není tady
Nejkrásnější zpráva! Další Letňátko. Všechno nejlepší. Hlavně spoustu zdravíčka a štěstíčka.
Není tady
Tak to je krásná zpráva ..Peho, moc a moc gratuluju, ať krásně rostete a konečně má Radimek toho parťáka...Hodně zdravíčka a štěstíčka..
Není tady
Moc a moc gratulujeme Peho , tak to musel být asi pěkný fofr
, záda už ani nestihla zlobit. Přejeme jen to nejkrásnější, pohodové sžívání, hodně mlíčka a zdravý a spokojený miminko
Není tady
Peho i my mooooc gratulujeme k Martínkovi!
A přejeme celé rodince jen to nejlepší, ať se vám dobře sžívá, a hlavně do života hodně zdraví, štěstí, lásky, a teď taky mlíčka
.
Není tady
Také moc gratulujeme a přejeme hodně zdravíčka a mlíčka
Není tady
Moc gratuluju a hodně zdraví celé rodince!!!!!!!
Není tady
moc gratulujeme, a je to tedy chlapák, přeju poklidné sžívání a hlavně moc zdraví a štěstí Martínkovi do života
Není tady
Stránky: 1