29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
holky chtěla sem se vás zeptat, jestli jste některá brala HA Pramino (popř. jak dlouho)a jestli jste po ní měly menší chut' na sex... nebo jiné zdravotní problémy ( nevolnost, bolest hlavy, nechutenství, křeče...)
chtěla bych změnit HA,uvažuji o Diane, jaké jsou vaše zkušenosti???máte s tím někdo problémy????díky...
Není tady
adrianne napsal(a):
ahoj
Pramino beru už docela dlouho, začala jsem s tím skoro v 18ti a beru do svých 22..vypozorovala jsem že mám citlivý prsa pár dní před menses, ale ta je zase pravidelná a příchází každý měsíc ve stejnej den, bez bolestí a křečí..což je pro mě plus..navíc odchází tak do pěti dnů! ty užíváš Pramino a chceš jej změnit? proč? jaké to má u tebe účinky? díky..
ahoj, Pramino beru od svým ani ne 16 let,čili skoro 5 let a poslední dobou (asi tak rok- dva) mám takovej pocit,že mám snížené libido, prostě nemám chut' na sex, tak sem se chtěla zeptat, jestli to může být těma práškama nebo ne, jestli se to někomu taky přihodilo, jinak prsa mám taky před menses docela citlivý...jiné problémy s touto HA nemám, ale změna je život....
Není tady
ESKYMKA napsal(a):
holky chtěla sem se vás zeptat, jestli jste některá brala HA Pramino (popř. jak dlouho)a jestli jste po ní měly menší chut' na sex...
nebo jiné zdravotní problémy ( nevolnost, bolest hlavy, nechutenství, křeče...)
chtěla bych změnit HA,uvažuji o Diane, jaké jsou vaše zkušenosti???máte s tím někdo problémy????díky...
Ahoj, chtěla bych odpodvědět všem
Pramino beru zhruba 6 let. Nikdy me nenapadlo spojovat moje nechutenství k sexu s antikoncepci, ale nahodu jsem zabrousila na tyto stranky a jsem zdesena. Citim to uplne stejne. Chut na sex se absolutne vytratila. Nutno podotknout, ze nemam zaden psychicke problemy, nedostatek sebevedomi atd. Mam partnera se kterym jsem spokojena, tak jsem si porad kladla otazku: Proc nejsem schopna sexu? Prodebatuji to se svym gynekologem a pokud to pujdu zmenim antikoncepci. Jine problemy s Praminem necitim.
terikus napsal(a):
Proboha...hlavně diane-35 ne!!!to je děsný...zlepší ti to pleť ale to je asi tak všechno...já taky budu měnit antikoncepci protože diane je strašná...
tak už fakt nevím, co si vybrat.....
Není tady
máte někdo zkušenosti s náplastmi ???
Není tady
Lepila jsem náplasti (EVRA) půl roku a nevyhovovalo mi to. Vadilo mi to na kůži, svědělo a konečky se
odchlipují a špiní od oblečení. Voda tomu nevadí ani každodení bazén.
Ted baštím Jeanine a jsem spokojená. Doktorka říkala, že je v ní malé množství hormonů, tak abych jí užívala přibližně ve stejnou hodinu.
Předtím jsem užívala 7let Logest a tomu nevadilo ani 12h zpožděni, ale prý už je překonaný a zbytečně silný.
Není tady