|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
jancas gratulace ..nás brali taky něco kolem 40
no taky bych raději k moři,ale ta cesta..
Není tady

Ahojky
Teuš mei tai je super
Nech se ještě vyfotit z dálky, ať můžem kritizovat 
Janičky gratulace ke studentkám
Jste holky chytré
Já už jsem lenoch. Mám problém učit se fráninu .... natož chodit do školy
Co Tanka? už taky je studentka?
Rači ahoj!
No když porovnáme Potvůrčinu Sofinku a Račiina Ondráška
...... tak Dany je teď ideální střed

Holky já teď bloumám v cyklosedačkách a helmičkách. Chci to pořídit, abych zase vyplnila den, bo Dany začal vstávat o půl semdé ráno a usíná až v poledne a to už jen na hoďku a je na něm vidět, že se i nudí.
Takže chci začít jezdit na kole a připravit mu nové zážitky.
Akorát netuším, jakou sedačku vybrat . Vím, že nechci polohovací, bo spát ho nechám doma a jezdit budeme jen na kratší vzdálenosti. Ale jakou značku.....to fakt netuším. Tak bádám a hledám . 
Není tady

PetraP napsal(a):
Teuš mei tai je super

Peti, já měla na kole super zážitky dnes. Celou cestu se rozčiloval, že má uchycené nohy a nemůže do mě kopat, nadzvedával mi triko a rval dolů kalhoty. Když jsem seskočila a znovu nasedala, nechal mi ruččky na sedla a řval, že jsem mu je přisedla. 
Není tady

teodora napsal(a):
PetraP napsal(a):
Teuš mei tai je super
Peti, já měla na kole super zážitky dnes. Celou cestu se rozčiloval, že má uchycené nohy a nemůže do mě kopat, nadzvedával mi triko a rval dolů kalhoty. Když jsem seskočila a znovu nasedala, nechal mi ruččky na sedla a řval, že jsem mu je přisedla.
Dobrá psychická podpora

Není tady
Dik za gratulaci holky. Jsem na to od zari zvedava jak to budu zvladat 
Není tady
Ahoj a hezky zbytek nedele preju,devcata 
Teuško,mei tai vypada faaajn
ses sikulka,ale jeste se primlovam za nejakou lepsi fotecku 
Janicky obe,gratuluju prevelice k prijimackam a jeste z takovyho poctu uchazecu..tyyyjo
ja kdybych je mela delat,tak se asi zadny studium konat nebude
nastesti brali bez 
Holky uzivetje si na kolech,ja jsem total anticyklista,nemam kolo rada,radsi ujdu x kilaku pesky,nez bych mela jet na kole 
Na zatmeni u nas bylo tez zatazeno..kze nic
Jo a postavila jsem Alicka na nasi digi vahu a ukazovala 10,8 kg,ale centaky nevim.. 
Vcera jsme byli na mistnim hudebnim festivalku,skoda,ze byla pomerne zima,jinak to bylo fajn..T.sel pak s ALickem domu a ja si fakt zaparila po dlouhy dobe..jakoze tanec myslim 

No a ALicek chytil asi doma v loznici nejakyho fakt jedovatyho komara a ma brutalni stipance
na rucicce ma na jednom uplne puchejr,vubec to nechápu,dokonce jsme koupili fenistil a rekla bych,ze se to snad jeste zhorsilo,tak uvidime zitra,mozna pujdem k doktorce..uz jsme koupili ten jedovatej strojek proti komarum..
A dneska jsme Alicka ostrihali
fotky na FB 
Není tady

Tanulko, já a lepší fotky?
No zkusím. A fakt je bezvadné. Mám tam vychytávku, vypolstrovanou i tu část kolem nožiček. Včera jsem seděla v obýváku na stoličce, Maťa dovlekl mei tai a cpal mně ho na záda, asi abych se neflákala, navázala si ho a šla makat. 
Festival jsem viděla, že se chystáš, dobře, že sis užila. 
Ten komár nemusel být jedovatý, děti na to tak moc reagují. Moji kluci ty štípance taky mívají podebrané a dlouho se jim hojí. Martinovi jsem teď potírala tea tree a nebo propolisovou tinkturou.
A jdu zkouknout Alíčka.
Není tady
Teuš,no ja vycetla,ze se to da potirat i treba Aloe vera,asi si ji poridim,pac se to proste hodi i na ruzny jiny sramky.My vubec nejsme vybaveny no,ja nemam ani propolis ani tea tree
No a loni taky nejakej ten stipanec mel,ale takhle desne to teda nevypadalo.. 
Není tady
Ahoj holky,
gratuluju k příjmačkám, teo, jsi šikulka s Mei Tai !!
My měli jít ve středu na Tři ségry, ale něják to nedopadlo 
Agi má rýmu jak trám a teď skoro dvě hodiny brblala v posteli, nakonec jsem jí udělala mlíko, vyndala jí a si šla pustit music a trsala
Po měti minutách ukázala na postýlku, tak jsem jí dala mlíko, lehla a za minutu byla tuhá 
Jo a jak má rýmu, tak jsem vyndala odsávačku, sice umí smrkat, ale to zezadu fakt nevytáhne a ona mě pak vždycky vzala za ruku, odtáhla k vysavačky, hrozila mu prstíčkem a deset minut mu nadávala 

Není tady

Mag, dobré uspávání. Já už jsem nevěděla jak zarazit Martinovi to vylízání z postýlky, tak jsem ji odtáhla od naší postele a modlila se ať nevypadne na hlavu. Naštěstí má asi nějaký pud sebezáchovy, tak to vzdal. 
Tanko, aloe, to mě nenapadlo, to si musím pořídit. Myslíš tu rostlinu, že? Tea tre mám právě na plínky, ale už jsem ho Maťovi matlala i do uší.
Není tady

Ahojky,
Tanko na FB jsem už koukla a je to mazec, s těma vláskama. Nějak to Alíčka "zdospělelo" 
Mag rýmu? To je asi tou změnou počasí, co? Dany tak vysavači nadává, když mu táhá z nosíku. Ale našzěszí statečně drží 
U nás včera děsně lilo celý den, takže jsme byli zalezlí jak krtci. Dany měl naštěstí válivou, takže jsme leželi v posteli a pouštěli na Youtube písníčky. Dany si tu pořád prozpěvuje Mňam Mňam Bobík a je to legrace 
Taky už zvládá Mámo, táto v komoře je myš .... a ještě "bamborrrry pečený" 
Ale když ho zkouším nahrát, tak zmlkne a hrne se k foťáku 
A dneska jsem mu koupila helmičku na kolo .... ale to zkoušení .... normálka se pral
Už vidím, jak mu jí na havě seřizuju 
A když jsme přijeli domů, tak se hrozitánsky poblinkal. Ale jen jednou, tak snad to nic nebude 
Není tady

A já už docel vybavené jsme. Aloe na okně mám už dlouho, Tea tree a Panthenol ve spreyi je v lékárně. Dneks ajsem ho musela použít, bo Dany si dal tlapku na rozpálenou otevřenou troubu, drndulínek jeden 
Není tady
Ahojky,
já mei tai vytáhla ven včera,ráno jsem potřebovala vyvenčit psa a všichni spali,tak jsem šla venčit s Matějem na břiše.Teo ty nosíš i na zádech?To bys ses mohla nechat vyfotit jak je to uvázané,já to zkoušela jednou.
V pátek jsme si odpoledne pěkně s Nikčou zabruslili
vozil Matěje a uspal ho,pak si sedl na pivko a my si zajezdili a přijeli za ním.Moc mi to chybělo.
Taky jsme se včera váleli doma,jinak jsme i 3x denně venku.
Tanko
alíček je i ostříhanej kouzelnej
My stříháme jen ofinku,mám zakázáno ho zatím stříhat a já ani nechci zatím.L. se v něm vidí když byl on malej,také měl dlouhé vlásky
akorát nám třeba v krámu říkají,to je okatá holčička
celá v modrém 
A tady vkládám jedno dnešní foto 
![]()
Upravil(a) Leninka41 (20. 6. 2011 8:18)
Není tady
Leni, kulíšek. Agi zase na plavání zádsadně oslovují jako chlapečka, holčička musí mít naušničky, že jo a plavky má taky jenom spodní díl, tak coi se divím 
Není tady

Peti, chudáček, měl to moc spálené? 
Mag, tak jí kup i vršek od plavek.
Já kolikrát zírám jak malé děti nosí dvoudílné plavky. 
Leni, už nosím jen na zádech, já jsem malá a na břiše mi zavazí. Ale dnes jsem zjistila, že ani na zádech není dostatečně zneškodněný. Natáhnul se a z linky shodil mísu se slitým zeleninovým vývarem. Naštěstí byl už jen vlažný, protože mi polil celé nohy.
Matěj je krásný blonďáček.
Tady máš nějaké videa, já jsem to vázala podle nich.
http://kozycarrier.homestead.com/Videos.html
Není tady

Ahojky,
Teuš neměl. Ani se nakonec neudělal puchýř, takže dobré.
Leni Matěj je nádhernej 
My vlasy nestříáme, bo pořád není co 
A už jsme kopletně cyklisticky vybavení, takže pokud bude o víkendu počas, tak vyrazíme. Dokonce budu i já mít ve čtvrtek nové kolo 
Není tady
Tedy to je docházka poslední dny 
Já jsem dnes mrtvá,Matěj se probudil b jednu s pláčem a usnul ve čtyři
asi zuby.Klubou se mu dolní stoličky,horní už má napůl prořezané.
Není tady

No teda. 
Leni, taky máme po příšerné noci, nedomluvili se? Včera dělal bugr od pěti, jen dřímal a poplakával, takže už se mi nepodařilo usnout. Večer začal před desátou plakat, hodinu se nedal uklidnit, připadalo mi, že se mu navaluje, nakonec jsem mu dala Nurofen, ale asi to nepomohlo, spíš usnul vysílením. Nemohla jsem se od něj hnout, byl u mě na posteli, tak jsem nakonec spala neumytá a oblečená. Celo noc se budil, ráno měl soplík až za ušima a teď má 37,7 
Na srazu se mně Marluk ptala, jestli bylo lepší mít mimino za mlada, nebo teď. Tak pořád tvrdím, že teď, ale nějak hůř se regeneruju. Po těch prořvaných nocích jsem tak o sedm let starší. 
Není tady
Teo,já to cítím podobně.Matěje si daleko víc užívám,ale jsem unavená jak kůň po celodenní práci 
Není tady

Hmm, tak já zas mizím.
Něco jsem chtěla, ale než jsem se sem dostala, tak jsem to zapomněla. 
Není tady
Ahoj holky,zdravíme před odjezdem na dovolenou..nakonec jedeme do Itálie sehnala jsem last jen za 4000 na týden pro všechny tak jsme to vzali 
Akorát Anet má od včerejška angínu a ATB tak jedeme s marodem a to onemocněla ten den večer co jsem to zaplatila no chápete to???No Dr nám dala Klacid a tomu nevadí sluníčko..tak říkala ať klidně jedeme
Tož se tu mějte a já už bych asi měla něco začít balit když zítra razíme 
Není tady

Jaňule, to bych neměla odvahu, ale snad vám to vyjde a malé bude dobře. Jak jedete? Náhodou balení na poslední chvíli je nejlepší.
Prostě musíš a nemůžeš to odkládat a být nervózní, kdy začneš. 
Hezky si to užijte. 
A už vím, co jsem chtěla.
Tanko, ty žaluzie co máš. Jak to řešíš při otevřeném okně? To nemáš zatemněné. 
Není tady
Ahoooj,tak vam to jdu zase vsechno napsat po par dnech 
jestli to tady vlstne nekdo jeste cte 

Jaňu,supeeeer,uzijte si dovcu,cena je super,snad bude Anetce fajn...morskej vzduch a voda ji vylecej
a Šímovi to taky pomuze...jak jedete?
Teuš, no my mame proste neustale otevrenou jen ventilacku,takze ta zas tak moc svetla nepusti a jeste navic mame k tomu i zaves,takze ten pobere i ten trosek svetla co pronikne 
Holky,ja jsem Alickovi chtela nechat narust vlasky,ale to fakt neslo,on to mel vzadu neustale totalne zacuchany ty kudrnky a neslo s tim nic delat...je fakt,ze najednou vypada takovej vetsi,uz proste ne uplne to miminko 

Jinak se frajirek naucil otevirat dvere
nejdriv v loznici,rano se probudim,dvere otevreny a Alik pryc
sem sejmula T. ze blbe zavrel rano kdyz sel do prace,a druhej den koukam-Alik vylez z postele,vylez si na zidli co mame vedle dveri jako nemyho sluhu a normalne si na ferovku otevrel.A to jsou ty dvere nejaky zkrizeny a jdou pomerne tezce..no frajer
no a dneska v obyvaku proste stoupnul na spicky (tady je klika niz) a otevrel si
Slova mu taky pribejvaj,to je tak roztomily,vola na me mamí
Jo a na FB si me nasel velkej kamarad myho taty,kterej byl jeho soused (dokud neemigroval) a kdyz jsem tam byla,tak jeho rodina s nama jezdila na vylety a tak,tak jsem z toho mela nejakou sentmentalni naladu a konecne me to dokopalo abych si zasla nechat prevest videokazetu na dvdcko,na ktery mam asi 6 hodin videa z Kuby.Nevidela jsem to tak 6 let,pac jsem to nemela na cem prehravat
zitra bych si to mela vyzvednout,tak se tesim 
Není tady