29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mňam, palačinky
Jj, já bych se nikam nehrnula
Já jdu uklízet Dle fly lady jsem dneska měla mít hotovou kuchyni a mám prd, tak jdu makat.
Není tady
Mag, na noc uklízet? Já co neudělám do teď mám až na zítra, večer jsem ráda, že padnu.
Mě taky nový bb až tak nevadí, nejsem tu tak dlouho a tam už to mám taky osahané.
Holky, než se budu shánět jinde, neprodáváte některá tu helmičku, co nosili prcci na doma? Maťovi v sedačce na kole padá helma do obličeje, ať dělám co dělám a nemůže se v ní opřít. Viděla jsem tu jednu maminu s ní jezdit a zdá se mi to jako dobrý kompromis.
Není tady
A přestože tu zas trčím sama, dám vám sem něco hezkého.
Mag, tobě Agi doma něco počmárala? Takhle to může dopadnout.
http://www.youtube.com/watch?v=23hWMvSr … re=related
Není tady
Teo
Mag jaká fly lady?
Jituško proboha drž se , jakoby jsi toho neměla málo
Holky kde chodíte na to, že se máme stěhovat na nový babinet?
A díky za tipy na zdravější svačinky
Není tady
Ahoj, já se z toho jejího vstávání v pět picnu a to nám ještě v noci pěli dva pěvci přímo pod otevřeným oknem, talže jsem zralá na padnutí zpátky do postele, což jaksi nejde, že jo.
Marluk, to je systém pro ty, co nejsou schopný udržet domácnost uklizenou. Já jsem od přírody bordelář, na úklid se vrhám jednou měsíčně a dřu celý den a druhý den to není poznat, co jedu ve Fly lady, je to mnohem, mnohem lepší, spustu věcí už se dostalo pod kůži, takže jít spát, když nemám umyté nádobí?? Nespala bych. To dřív nehrozilo, já ho neumyla klidně dva dny
http://www.flylady.com/pages/site_index.asp
Není tady
Teo, já mám helmu u kamarádky, zatím se neozvala, že by mi jí vrátila.
Není tady
Ahojky
Mag cítím se úplně stejně jako ty,padla bych do postele a spala ale nejde to.Matěj má reakci na očkování na ty spalničky,2 dny byl protivný,teď má 2 dny zvýšenou teplotu a protivný je ještě víc,budí se v noci a pláče.Do toho ještě ty stoličky,slintá jak bernardýn
Není tady
ahoj
nestíhám.....tak nakukuju po delší době
minulý víkend jsme byli se starýma babinetkama na srazu...... u kolína-bylo to super!!!!!
jinak kluci dobrý,zdraví.......jen ten malej zlobí -nejoblíbenější činnost je lezení do výšek....takže jsem furt v pozoru.......a už mě to fakt nebaví..........
,jako slejzat umí ale co v těch výškách vyvádí.......
to je o rozbití hlavy....
mmch-teuš máš sz kvůli tý helmičce
jitu přeju vám holky hlavně dobrý zdravíčko
leni-na tohle očko jsme měli jít taky.....já se na to minulý týden vyprdla-bylo vedro-kdyby měl horečky a pak adam blindil tak jsem se bála aby to št nechytil......,ale příští týden nás to nemine......dr už mě naháněla
no já makám na tom mým novým kšeftu a mám radost-páč kdo si půjčil manducu-tak jí hned druhej den objednával!!!!! takt jsem ráda!!dneska přijede paní co předčasně porodila a má mimčo v inkubátoru-pro odsavačku mlíka......tak jako člověk má i dobrej pocit.........
tady můžete juknout......... www.mimipujcsi.webnode.cz
Není tady
Ahoj
Jak je po víkendu?
My jsme dnes byli nakupovat na novou koupelnu, ani jsme se nepohádali při výběru obkladů. Sice se netěším na ten binec, ale ta úleva až si vlezu do slušné vany.
Maťa si to užíval, nejdřív čučel na zádech v šátku, pak jsem se s ním musela naklánět ke každému umyvadlu, aby mohl zkoušet pákové baterie a pak se rozhodl, že půjde na zem a bude dělat opičky na lidi. Až jsem se divila, jak je najednou společenský.
Není tady
Teo, já taky byla vybírat obklady a dlažbu, ale zatím jenom předběžně, v týdnu vyrážím znova s katalogem, kde mám založené co nejlevnější a nejhezčí kousky a dělám druhé kolo
A pak potřebuju dlažbu a obklad do kuchyně, tu teď znovu řešíme, jestli jí ještě dispozičně nepředěláme.
To už jsou ty hezčí starosti,ale těch peněz ...
Není tady
Mag, my už měli předběžně vybráno a teď jsme si to potvrdili. Dokonce se nám to líbilo oběma hned a navíc je to levné. Jeli jsme ještě do Zlína, tam ten samý obklad a dlažba byli ještě levnější, no super. Kuchyň mám zatím v nedohlednu, nejsou peníze.
Není tady
A teo, co jste vybrali??
Není tady
Mag, tuhle zelenkavou. Je taková nenápadná, tak nám časem snad nepoleze na nervy.
http://www.siko-koupelny.cz/serie/nebbia/
Není tady
Jé, taky chci zelenou
buď tuhle
http://www.siko-koupelny.cz/vyhledavani/?hledat=remix
a nebo
http://www.rako.cz/produkty/vanity.html
Není tady
Taky moc hezké, obě. Ta zelená je taková čisťoučká, uklidňující. Já chtěla zelenou ložnici, ale neshodli jsme se, tak je žlutá. A tam stejně teď nespí, to má za to.
Není tady
Ahoj holky,
Jitu, je mi líto, že máš zdravotní problémy, tak snad to potom bude v pořádku A myslím, že to malá u mamky zvládne, zas o něco poporoste a bude samostatnější.
Máte hezké starosti holky, nás ta koupelna čeká časem taky. Já v bytě měla do oranžova a neokoukalo se mi to.
Nikolka má ve čtvrtek akci s poníkama ve školce a budou tam spát přes noc, tak doufám, že nelehne, protože už zase popotahuje a pokašlává
A Sofinka ještě spí
Ahojky,
tak já divoce propařila víkend a včera jsem se stihla jen blábolivě yjádřit k tématu nového BB na vedlejším vlákně
Jituš určitě to Terezka zvládne ty taky. A snad už to bude konečně všechno za tebou a už bude jen dobře
Potvůr alergie je mrcha Taky mám teď další vlnu , ale já to mám na lípu. Bez mi překvapivě nevadí.
A storka s Nikčou a Rybilkou ..... máš to teď doma jak v rybárně
Koupelny jste vybraly holky krásné U nás taky zelená .. kombinace tmavá světlá a k tomu sladěné i vymalování. A výhoda je, že až nás ta zelená omrzí, tak můžem okolí vymalovat jinak a bude zase změna
My teď řešíme střechu. Začne to asi příští pondělí.
A s úklidem to mám jako Tea. Do osmi vrtím, jak vzteklá a pak padám k telce. Po osmé už ani ťuk. Jen vyjímečně (bane.....kecám.... někdy lítám po zahradě třeba až do půl desáté )
Není tady
Ahojky,
já jsem totálně nedospalá Matěj teď po nocích stávkuje a třeba 2 hodiny v noci nespí a vyžaduje abych byla u něj,bere mi polštář.Do toho jsme se šli v sobotu večer kouknout na firemní večírek,sice se mi tam nechtělo,ale nakonec jsem byla ráda,že jsme šli.Pokecala jsem si s lidma co jsem dlouho neviděla a bylo to fajn.Dokonce jsem si i zatancovala a dorazili jsme domů v půl 3
a pak se probudil Matěj a od 6 nechtěl spát vůbec
Není tady
Ahoj holky, pomoc, na opary trpím jenom při vysokých horečkách a dneska mám něco v obou koutcích, nemůžu pořádně otevřít pusu a i na horním a dolním rtu, že by nějáká infekce v těle?? A dost to bolí, nemáte nápad na první pomoc????
Jinak hlásím dneska celý den suchou plenu, jedno čůrání do klahot a jedno na podlahu
Není tady
Jo a veselá historka, hrnu se do práce a všude děsně policajtů, říkám si, že by bomba na úřadě?? A pak mi to došlo, vždyť u nás je prezident a už se to u dveří houfovalo, jsem si říkala, že mě asi nepustí dovnitř, riskla jsem to, nikdo nic neříkal a jak jsem se otočila u píchaček, tak jsem milého pana prezidenta skoro porazila jak vycházela s hejtmanem a houfem radních ven a hádejte, co jsem ze sebe vytlačila... Dobrý den
Není tady
Mag krásná historka
Zkus si ty koutky potřít aloí jestli jí máš.
Není tady
Leni, dík za tip, mám. A H. našel prášky Zovirax, tak si dám taky.
Není tady
Já to mívám také z horečky a nebo když se ve mě něco tluče a Nikča je má každou chvíli.A teď jsem jí nasadila přírodní Omega 3,ryby u nás moc nejíme a Dr. jí našla vyšší cholesterol a tuky a to je hubená.Ale my to budeme mít dědičný,mají to i moji rodiče.V září nás pošle do nějaké poradny pro děti.
Není tady
Peti, propařený víkend? Náhodou tím cos napsala k novému bb se budu řídit taky.
Mag, nepotěším tě. Na koutky trpím taky a nepomáhá mi nic. Občas je zkusím něčím vypálit, slivkou nebo propolisovou tinkturou a pak promazávat.
A co jiného jsi chtěla prezidentovi říct? Co si o něm myslíš?
Není tady