29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
chlapečka má: Pajtašek, RAIEM, Margaretka, FERDAFERDA, Račice Dračice, Leninka41, Sissi, Marluk, Markeeet, Sudina, Nikiska, Tanka, Cream
holčičku má: Potvůrkapodivná,Brusinka, Mag, Jitulak, Jancas, Clariceann
PETRAP 31 let, Daneček se narodil 36tt 29.10.2009 ve 13:10, CS, 1900g
DAJAJA 29 let, Kamilka se narodila 38tt 19.11.2009 v 5:48, 47cm 2369g
FUFÍK 32 let, Deniska se narodila 40tt 21.11.2009 v 22.20, 50cm 3550g
POTVURKA 32 let, Sofinka se narodila 42+1tt 9.12.2009 ve 13.39, 52cm 3100g
BRUSINKA 25 let, Anežka se narodila 41tt 15.12.2009 ve 11.14, 52cm 3650g
RAČICE DRAČICE 31 let, Ondrášek se narodil 40+1tt 18.12.2009 ve 14.00, 4000g
RAIEM 26 let, Danielek se narodil40+0tt 21.12.2009 ve 8.15, 3700g
MAG 30 let, Agátka se narodila 41+4tt, 3.1.2010 v 6:17 CS, 51cm 3390g
NIKISKA 31 let, Tomášek se narodil40+5tt 9.1.2010 ve 15.45, CS, 4100g, 54cm
TEODORA 39 let, Martínek se narodil38+6tt 14.2.2010, 3500g,53 cm
MARLUK 37 let, Tomášek se narodil 40+1tt 25.1.2010, v 1:59, 3300g a 50cm
ANNIE 28 let, Jakoubek se narodil 39+3tt 26.1.2010, 4050g a 52cm
JANCAS, Kristýnka se narodila 40tt, 26.1.2010 20:10,49 cm, 3560g,
TANKA 26 let, Alíček se narodil 38+4tt 27.1.2010 2755g, 48cm
JITULAK 37 let, Terezka se narodila 38+6tt plánovaným CS 28.1.2010 51cm 3200g
LENINKA41 35 let, Matěj se narodil 38+6tt 4.1.2010 ve 21:39, 2750g 47cm
MARKET 31 let, Matyášek se narodil 38+1tt 7.1.2010 ve 4:49, 50cm, 3110g
SUDINA 32 let, Štěpánek se narodil 28.2.2010, ve 23:15, 50 cm, 3890g,
SISSI 31 let, Tobiášek se narodil 2.3.2010,52 cm, 3700g, CS
jak koupat miminko
jak správně kojit
jak připravit umělou výživu
jak na říhání
jak si poradit s nadýmáním
jak správně změřit teplotu
jak snížit horečku bez léků
jak oblékat novorozence
jak obléci novorozence na chladnější vycházku
jak zajistit spokojený spánek
jak odsávat hleny
jak správně stříhat nehty
Upravil(a) Zima2009/10 (8. 6. 2011 12:55)
Není tady
Jé, kdopak se to odhodlal stvořit nový chlív?
Jaňule, to je mi ho líto, takové trápení.
Není tady
Proč mám dojem, že tu v poslední době straším jenom já sama?
Objevila jsem Lipánka probiotický jogurt. Jeden s příchutí banánu a druhý mrkev s jablkem. Za 12 Kč je tam půl kelímku. Ale Marťovi chutnal.
Jak přežíváte bouřky? Nás to všechno obletí dokola. Jen vidíme jak o pár kiláků dál z mračen lije.
Není tady
Nejsi tu sama Teus Lipanka probiotickeho taky znam. Za ty penize no nevim, i kdyz pokud ho koupime na stravenky,tak proc ne. Mala to ma rada. Jinak bourky u nas nic moc, zatahne se, zabouri, spadne par kapek a to je vsechno. Asi to spadne pak vedle nekde
Není tady
Chlív jsem založila já
Jani to je teda mazec s tím astmatem. Hlavně, ať už se to uklidní a není to nic trvalého
Já teď hodně žehlím a háčkuju kloboučky na léto, takže moc nestíhám
Toho Lipánka nznám. Ale ty ceny jsou šílený. Mě stačí obyč Lipánek za 18,- Kč Jak mám tu nakupovací tabulu, tak tam dost jasně vidím, jak ty ceny letí nahoru
Není tady
Ahojky,
tak lipánka probiotickýho dnes Nikča přinesla Matějovi ze školy - 2 ks a chutná mu.
Bouřky jsou u nás každý den odpoledne a i pořádný liják.
Matěj je od včera protivný,asi to bude po očkování co jsme byli minulý týden na ty spalničky a spol.
Není tady
Já jsem občas Lukáškovi koupila piškotíka, to je taky pálka, ale jen do té doby, než jsem ochutnala. To má blíž k zákusku než ke svačince. Tak klukům dělám doma napodobeninu a taky jim jede. I taťkovi.
Není tady
Leni, Martin je protivný i bez očkování.
Holky, jak dlouho se můžou tlačit stoličky? Marťa má dvě proti sobě už nejmíň 14 dní a je na zabití. Jen na mně visí a kňourá. Je unavený a nechce spát přes den, včera dělal po nějaké době bugr i v noci.
A je tu bouřka asi jsem to zakřikla.
Není tady
Teo Matěj má boule na stoličkách asi 3 měsíce a teď se mu teprve 2 prořezali,chybí ještě dolní.
Není tady
Teuš Danymu rostou stoličky už druhý měsíc. Konečně má venku ty špičky a teď ještě zbývá ten prostředek. Rostou mu 4 najednou, a je z toho unavený a málo jí ( jako kdyby jindy jedl hodně, že? )
ale jinak to zvládá v celku v pohodě
Není tady
Potvůr řešila jsi nějak, jak Sofinka hodně pije?
Dany teď taky hodně pije, ale já to svádím na ta vedra a na ty rostoucí zubiska. Ale je schopný vypít i 3/4 litru za den
Jako hodně i vyčurá, takže to fakt neřeším. Ale samozřejmě jsem si už naštudovala, že to může být příznak třeba cukrovky. Ještě že ten net máme .....
Není tady
Ahojky
Peti Daneček je v tom autě kouzelný a jak vypadá důležitě u toho vykládání . S pitím si teda hlavu nelámu a to Tomášek vypije někdy i víc jak litr a to nemusely být vedra
b Takže téma cukrovka zahoď do kanálu
Teo nám lezly vrchní dvě stoličky úplně v pohodě a teď má dole bouli už víc jak měsíc, zvládá to zatím v pohodě, ale moc nejí a pořád má celou ruku v puse
Není tady
No, to si ještě užiju. Ale aspoň nesrajdí. Jo ruku v puse a nebo zas jazyk venku, podle toho poznám, že mu rostou zuby.
Peti, při cukrovce by pil mnohem víc. Byla jsem s kamarádkou na chatě a její tříletý pil tak, že vypil skleničku a plakal, že má žízeň, lil do sebe jednu za druhou, byl protivný, unavený, vyhublý a měl kruhy pod očima. Šla s ním k dr a tu cukrovku měl.
Není tady
Ahojky,
tak dneska máme za sebou 18. měsíční prohlídku a má 82 cm a 9 610g. Teď na to koukám a má ještě míň než měla Niki Mají vaše dítka víc nebo míň?
Řešila jsem to pití, je to ok. Sofi dá i přes litr jen vody za den, ale při cukrovce je to prý i 5litrů, takže neřeším. Jen mi kladla na srdce dávat pít čistou vodu, což Sofi pije. jednou za den jí udělám slabej granulovanej čaj, jinak je jí to jedno co loká, pila by i vodu z louže
A zubů máme 16 A napsala poznámku: řeč v předstihu
Prostě druhá Keliška doma.
No a včerejší storku s Niki V osm byly zahnaný do pelechu, do půl desátý bugr a pak najednou ticho, tak jsem se šla podívat a Niki se dostala k Rybilce
celá od hlavy k patě napatlaná, včetně vlasů, obličeje a jak si mazala nohy, tak samo zaprasený koberec. No myslela jsem, že jí
. takže celou vykoupat, z vlasů to nešlo, má je mastný a smrdí jí
Takže šly chrnět po desáté a ráno byla na pěst
Jinak mě klátí alergie, začal kvést bez
co takhle kupujete dětem? Sofi mi bojkotuje jogurty, tak kupuju Tvaroháčka nebo Activii tvarohovou. Co je ještě nějak přijatelný?
Peti, tak koukám, že jsme trumfly i Danyho s váhou
Prostě umíme jen žížaly
Potvurko, ja hodne male kupuju ochucene tvarohy, tvarohacka, pribinak, nebo ovocne jogurty, presnidavky
Není tady
Hoj holky, my se jdeme nahlásit
Jinak celé uterý měl 39 horečky, včera 38 a dnes nic. Ted jsem objevila růžové flíčky, takže je to ta "šestka"
U dr jsme preventivně dnes byli..to ještě neměl nic, jen mu brala krev...a je ok... takže šestka že?
Dávali jste na to něco? nebo nechat tak?
Není tady
Sissi, pokud je to šestka, tak nic, odezní to samo
Jancas, ochucený tvaroh myslíš co?
Tvaroháčky a přesnídávky taky jíme, pribiňáka nekupuju. Jsem si zase nastudovala
http://ekonomika.idnes.cz/specialni-pri … yrobky.htm
Potvurko, firma milko vyrabi ochucene tvarohy napr. vanilkovy, malinovy apod. male moc chutnaji a nejsou ani moc drahe
Není tady
Ahoj berušky
Jdu se nahlásit Kompl mi pořad nefunguje,zítra se staví kamarad na to kouknout,tak snad s tím něco vymyslí
Dejv ma ten svůj v takovem stavu,že u toho vydržím chvíli ,pač se to furt seka
bych ho
Videa super Tomašek jak valil
Agi je taky skvěla tanečnice
a Daník bude vypravěč
Je to mala kecka
Včera odpoledne mi mala začala zvracet Byla u našich,pak jsme přijeli domů,v průjezdu si všimla bazenku,tak nedala jinak,než že se chce koupat
tak řadila a všimla jsem si,že ublinkla..Pak dostala oběd a šla spat,ale jak se vzbudila,tak takova šavle
pak další .. večer ještě teplota
Usnula,ale byla pořad vzhůru ,do toho ta šílena bouřka,tak nemohla vůbec spát.Dneska rano ještě mírna teplota,ale už zvladla suchy rohlík a odpoledne už začala byt lepší a i trochu jedla .Tak nevím,co to bylo
Ale kamaradka ,co chodíme na plavaní měla s malou to stejné,tak přemyšlím,jestli to nemohlo byt z vody v bazénu ?!
No noc hrozna,pořad jsem převlíkala,ale snad je to za nami
Tady byla teda bouřka hrozna Zateklo mi asi na třech místech
To vypadalo jako konec světa
A aby toho nebylo malo,tak jsem se včera na ženskem nedozvěděla vůbec dobre zpravy
Na zaří mam naplanovanou operaci
a budu muset byt v nemocnici asi 6 dní
Trochu jsem to čekala
ale stejně mě to srazilo na kolena ... tak musím nějak naplanovat,jak to provest s malou
A jinak do noveho chlívečku přeji Všem hodná,pohodova a zdrava batolata
Upravil(a) jitulak (9. 6. 2011 20:07)
Není tady
Jitu, co blbneš? A obě holky jste marodi. Ty jo, to mě mrzí.
Kdybys nevěděla co roupama a potřebovala se odreagovat, klidně přijeď na pokec.
Malá mohla blinkat z té vody a nebo i chytit bacila, snad to bylo jednodenní a už bude dobrá.
Holky vy se máte, že vám děti pijí. Maťa se přes půl litru nedostane, nejčastěji tak tři deci a mlíko vůbec. Já jsem tak zoufalá, že mu dávám do vany hrníček a nechám ho pít tak.
Potvurko, nechce ani ochucené jogurty? Teď je reklama na Matyldu, je to bio tvaroh, malinový a banánový, ten banánový Maťovi chutná. Jinak Lipánky a pudinky a různé směsi. Tvaroh s pudinkem, s jogurtem, se smetanou, s ovocem a nebo tvarohové a jogurtové buchty.
Nikča je hvězda. Tu jsem chtěla poznat.
Sissi, možná Fenistil, kdyby ho to svědilo.
Není tady
Ahojky
Jituš držte se obě
Potvůrko Niki má tedy nápady
Sissi...Tea radí dobře kdyby to malého svědělo,tak fenistil kapky.Matěj se drbal na hlavičce opravdu hodně,tak jsem dávala asi 2 dny.
A pití u nás nic moc.Tak 300 ml čaje a 600 ml mlíčka za den.On teď mlíko pije strašně moc.Zato kaše přestal jíst úplně,takže večeříme chleba s pomazánkovým máslem nebo sýrem,nebo dnes bramborový knedlík a pak to zapije mlíčkem.
Není tady
Caooo..
Peti,diky za novej chlivek Btw.. Vivat tabulka
POtvur,dik za odkaz na ty testy,hned sem jich par prohlidla a musim rict,ze me nektery hodne prekvapili
Jaňu,to je mi lito,ze mate takovej zazitek,tak at je Šímovi brzo lip..co prijimacky??? kdyze to presne mas?
Holky u nas skoro neprsi,bourka zadna..no sucho celej den je zatazeno a pak prsi deset minut,jako aspon se vycisti vzduch,ale je to malo no..takze asi podobny jak u vas Teuš a Jancas..
Hele Alicek ma stale svych osm zubu a nic se nedeje..zadny dalsi se proste netlacej..
A nepije.. Babicka mu koupila sladky piti co v nem bylo jen 30 gramu cukru
a ted proste nechce zaboha pit vodu,proc by mel,zejo?Dyt voda mu nic neda..achjo..
POtvur,Nikca proste nezklame vid? Taky jsem se na ni tesila na sraz..no tak treba priste
Jituš,tak snad to bylo jen neco jednodeniho s tim savlenim a bude Terezka v pohode
A ty se drz,vesela mysl pul zdravi
Mela jsem si dneska volat na gyndu pro vysledky a zapomela jsem na to a ted uz tam nejsou..sakris,tak ve stresu jeste pres vikend
No a uz nas zase vyhazujou do toho hnusnyho novyho Babinetu a ja jsem fakt nastvana uz..a jsem pro aby jsme vymyslely nejakej plan boje,nebo proste neco co vy na to?Chcete na novej zase?
Není tady
Ahoj kočeny,
Peti, Dany je fakt boží
Jaňule, chudák Šíma a vy, to je hrozným, nemocný děti...
Tady taky od té bouřky nezapršelo
Mně nový bb nevadí, ale s přesunem bych počkala, bůhví, jak to zase dopadne, takže v nejhorším se tam sejdeme 1.9.
Není tady
Mag,ja jsem poprve taky nejak vyjimecne neprotestovala a na novej bbn presla bez jakejchkoliv kecu,ale tohle mi uz proste prijde trapny a na.s.ralo me to co myslej,ze jako s nama budou takhle sachovat?
No nic,jdu delat zdravou patecni veceri....palacinky
Upravil(a) Tanka (10. 6. 2011 20:24)
Není tady