27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Nevím Ti odpovědět, Vlku. Nemám s psékama zkuenost. Jen se mi občas zazdálo, při těch návtěvách se psy a taky kdy přijdou sousedovic kočky, e elva má cosi jako přirozenou autoritu. Nikdy ji ádný větí zvíře nevláčelo v zubech ani jí nijak jinak neubliovalo, jestli se teda bojí tohodle. Ony se ty zvířata umí mezi sebou nějak domluvit. Jinak, elva toho vydrí dost. Syn ji vozil na autíčku na dálkový ovládání. Ani z těch havárek nebyla patná, to se pozná, elvě kdy se něco nelíbí, tak zaleze do krunýře a můe ji políbit v os. Autíčkem se vozila ráda. A kdy jsem ji několikrát odmrtila nechcačky těma dveřma, tak byla zalezlá jenom chvilku, tak půl minuty a pak zas vecko dobrý. To já jsem z toho byla vyhukaná dýl.
Staří Číňani prý uměli z elvího krunýře větit.
Není tady
Nae elva souila s kotětem a tam skutečně přirozenou autoritu měla. Dosti ho "pásla", serala mu co mohla a chodila se k němu hřát.
Vyprávěl nám veterinář o elvě, z ní si psi občas dělali hokejový puk po místnosti. Kdy se jí nepodařilo zavčas utéct, počkala si, a se octne pod kusem nábytku, zpod něho nebylo lze ji vydrápnout, a tam počkala, a psy přejde hravá. Stejně si myslím, e je k tomuto poněkud hrubému jednání vyprovokovala . Myslím, e přirození nepřátelé naí elvy jsou předevím orli, jich kolem nás moc nebylo.
Není tady
Několikrát jsem četla, e vae elva souloila s kotětem, ne jsem to uviděla tak, jak je to napsané. Jsem byla okována při té představě.
taky jsem viděla souloila, ale nejdřív s kotětem, to jsem tu seděla s vytřetěnejma očima pak s tím kotětem a to jsem teda mrkala
Není tady
PPavlaa napsal(a):
taky jsem viděla souloila, ale nejdřív s kotětem, to jsem tu seděla s vytřetěnejma očima
pak s tím kotětem a to jsem teda mrkala
Není tady
Anoano....krása tkví v pohledu diváka, nikoli ve věci samé
Jo, jako puk - to jsem myslela. Já to zaila jen jednou, jak jsem psala - byla to elva takové velikosti, e ji nae čuba dokázala vzít do huby a ona ji nosila, drápala do ní, aby sakra vylezlo to zvíře uvnitř, koulela ji a pinkala tlapama. No tak na chvíli to byla sranda k potrhání, ale nechtěla bych to řeit denně.
Teda, ná blavor taky někdy elmy provokoval a pak se schovával pod skříní Tam se na něj kocour vyprd, ale čuba se ho snaila vyhrábnout tlapou a dost při tom hulákala.
I kdy taky je to časem přestalo bavit, to je fakt.
Není tady
A větění se naučit nedá. Protoe není, co se naučit. Protoe větění není. Jsou jenom zamodrchance nečitelné, nevyzpytatelně se chovající a chaotické a kodolibé. A je to čím dál horí a čím dál zamodrchanějí vecko Protoe lidi vůbec nevědí, co mají chtít. Protoe cíle snaení jsou jim implantované vdycky nějakým velkým bratrem. Lidi neví, co jsou. Proto se jim nedá větit.
Učit se větit je ztráta času. Ten se dá věnovat ....třebas zahrádkaření
Není tady
zvlántí haiel, mě to občas chodí, jak televize.... To jsem asi radioamatér...
Není tady
PavlaH napsal(a):
zvlántí haiel, mě to občas chodí, jak televize.... To jsem asi radioamatér...
To má asi hodně dobrej signál. Zřejmě bydlí na kopci
Není tady
Cíle, by cíle bratrské, se nechytnou, nepadnou-li na úrodnou půdu.
Aby nae půda plodila co chceme my a ne, co do nás někdo zaseje, dluno o ni pečovati a býti dobrým autopedologem
Take, Draku, jak vidí, větění je vpodstatě zahrádkaření Páč na zahradě musí mít taky odhad a odhadnout zhruba, kde se protnou vechny vektory a faktory, které jsi schopna vidět - a větění je to samý.
Take ergo - naučit se úplně nedá, musí být kapka talentu, v tom s tebou souhlasím
Není tady
Né, Vlku, ádný talent. Není mono mít talent k větění, kdy jsem právě větění odsunula mezi neexistující tydlencty...existence K tomu zahrádkaření asi takto - můe mít odhad, zkuenostě ňáký, literaturu načtenou, vektory faktory.....ale jak se tě tam rozlezou slimáci a hlemýďové a brablenci a jiné potvory paravé a navíc je počasí nevyzpytatelné, můe být zahradník jakej chce, vechno marný. A na ty "slimáci a hlemýďové a nevyzpytatelný počasí "si tady právě stěuju, ví
Není tady
Hele, jestli tobě nejni malá tvoje jeskyň, nebo ti někdo nelohnul krom baterek i poklad, co?
Není tady
lupina montana napsal(a):
Hele, jestli tobě nejni malá tvoje jeskyň, nebo ti někdo nelohnul krom baterek i poklad, co?
Prostě je vechno zamodrchaný a úplně jinak. A vude je mlha.
Není tady
Vdy ses do ní vrhla koukni se na avatárek. Zapni sonar, Draci maj určitě sonar!
Na baterky se vyprdni......koda, e ti nemůu předat schopnost čmuchat v poloeru, a tmě....já ila v zamodrchaným nejasnu tak dlouho, e jsem si vypěstovala hmat.....a ak jsem se prokrábala a sem
Není tady
Do....prčic! Mně se líbil avatar s kopretinou. Ale takovej u tu byl. A já nechtěla nic matoucího. Jak se ty věci divně modrchaj...
Není tady
S KOPRETINOU??? Marjápanno....jetěe ho čajzla Hani, nebo kdo
k ní se hodí doopravdy.
Draku, Draku.....
Není tady
Jinak...vlčí čmuchání v poloeru
je vlastnost velmi atraktivní a mnozí draci by se o ní rádi něco dočetli
Není tady
haiel napsal(a):
Do....prčic! Mně se líbil avatar s kopretinou. Ale takovej u tu byl. A já nechtěla nic matoucího. Jak se ty věci divně modrchaj...
Co se konkrétně tohoto týče, řekla bych, e se nejene nemodrchaj, ale přímo naopak
Co se čmuchání týče, asi ti ho nepopíu je to skutečně hmatová záleitost, nebo místy čmuchová. Doslova. Nevěděla jsem, kol fialová mlha, tak jsem hmatala a čenichala - doslova tak, jenom v hlavě. Dneska prostě dám na čmuch - líbí? Jo. Nelíbí? Ne. Takhle je to prosté. Ovem ne vdy a vude, neboj - jisté zdvořilostní normy a ohledy samozřejmě uplatňuju. Jen mám jinde hranice, kde mě krtěj - a kdy začnou krtit, tak nelíbí.
Nemusí se u toho zrovna prokusovat hrdlo, nebo případně vrčet a cenit - větinou stačí myslet vrčení
Ovem, tohle vechno je jetě v mých očích nezralé a doufám, e se časem vybrousím do démantového lesku
Není tady
Chcete znát vai minulost, přítomnost, budoucnost, osud, tuby, trápení a cíle, na které se máte zaměřit?
Vyzkouejte větění z karet od zkuených kartářek prostřednictvím karet je moné odhalit jen to, co je ve vaem podvědomí, co sami cítíte, co vás varuje před nějakým problémem. Díky větění z karet ve vyjde na povrch, uvědomíte si mnohé souvislosti a můete je tak lépe řeit.
Větění karet po telefonu funguje tak, e se energeticky napojí na klienta a tak se mohou ptát za něj energie jsou vude kolem nás a napojení na ně funguje odkudkoliv.
http://www.vestirnaisis.cz/vesteni-z-ka … h-kartarek
Zajímá vás, co znamenají vae sny?
Výklad snů byl vdy povaován za velmi osobní, přesný a pravdivý způsob větění.
Sny mají jedinečné vlastnosti, které nesou sdělovací hodnotu pouze pro snícího a nelze se jich dobrat jinak ne volným sdruováním mylenek na základě předchozí zkuenosti.
Je vak třeba si uvědomit, e autory naich snů jsme výhradně my sami. Větinou se ve snu projeví nevyřčená přání a odmítané mylenky. Tato přání a mylenky mají ve snu prostor se nekontrolovatelně projevovat a realizovat se bez jakékoliv újmy na okolí. To, co nám ve stavu bdělosti zůstává skryto, je najednou jasné a otevřené.
http://www.vestirnaisis.cz/vyklad-snu
Není tady
Brát vechna větecká uměni jako zdroj informací a poznatků, který nám vesmír posílá, abychom byli připraveni řeit problémy a it astně a spokojeně. Uvedených poznatků vyívat jako zdroj, který nám pomáhají byt úspěný. Je moné si vést i záznamy o otázkách a odpovědí, které nám z odstupem času ukáou v jakém jsme byli stavu a jaká byla nae orientace. Tyto poznatky a informace nám ukáou, e jen aktivní přistup k ivotu a pozitivní mylení nám pomohou řeit úkoly, které před nás osud postaví a vdy zaleí na nás umíme-li těchto informaci vyuit pro nás plnohodnotný ivot.
Lidé se neptají, jak se mají chovat, aby problém vyřeili, ale hlavně se ptají jak to dopadne. Bez vlastní odpovědnosti a pasivně přijímají nastalou situaci i kdy je zřejmá jejich vina a dalím svým jednáním vytvářejí naopak podmínky k nemorálním a neetickým situacím, které nejsou později schopni řeit. V případě velkých osobních problému si má člověk uvědomil podíl své viny, smířil se s prohrou a uměl odpustit.
Výklad tarotu a karet je nejpouívanějím při větění budoucnosti.Tak jako má kadá planeta a hvězda svůj konkrétní význam, mají to i taroty a karty. Nejdůleitějí je se naučit poznat jejich hodnoty a vzájemný vztah. Proto kdo pochopil význam věteckého uměni, jako vodítka hledaní té nejlepí cesty ivotem. Ve panělsku a Itálii je v současně době se velký zájem o výuku vykladu tarotu, karet a větění z rukou. Zbavit se závislosti na kartářích a věstcích sám se naučit orientovat v ve věteckých umění. Jen ve váných situacích je vyhledat.
Větecké umění, hrou i zábavou.
http://ellib.bloger.cz/Taoismus/Vesteck … -i-zabavou
Není tady