29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nevím Ti odpovědět, Vlku. Nemám s psékama zkušenost. Jen se mi občas zazdálo, při těch návštěvách se psy a taky když přijdou sousedovic kočky, že želva má cosi jako přirozenou autoritu. Nikdy ji žádný větší zvíře nevláčelo v zubech ani jí nijak jinak neubližovalo, jestli se teda bojíš tohodle. Ony se ty zvířata umí mezi sebou nějak domluvit. Jinak, želva toho vydrží dost. Syn ji vozil na autíčku na dálkový ovládání. Ani z těch „havárek“ nebyla špatná, to se pozná, želvě když se něco nelíbí, tak zaleze do krunýře a můžeš ji políbit v šos. Autíčkem se vozila ráda. A když jsem ji několikrát odmrštila nechcačky těma dveřma, tak byla zalezlá jenom chvilku, tak půl minuty a pak zas všecko dobrý. To já jsem z toho byla vyhukaná dýl.
Staří Číňani prý uměli z želvího krunýře věštit.
Není tady
Naše želva soužila s kotětem a tam skutečně přirozenou autoritu měla. Dosti ho "pásla", sežrala mu co mohla a chodila se k němu hřát.
Vyprávěl nám veterinář o želvě, z níž si psi občas dělali hokejový puk po místnosti. Když se jí nepodařilo zavčas utéct, počkala si, až se octne pod kusem nábytku, zpod něhož nebylo lze ji vydrápnout, a tam počkala, až psy přejde hravá. Stejně si myslím, že je k tomuto poněkud hrubému jednání vyprovokovala . Myslím, že přirození nepřátelé naší želvy jsou především orli, jichž kolem nás moc nebylo.
Není tady
Několikrát jsem četla, že vaše želva souložila s kotětem, než jsem to uviděla tak, jak je to napsané. Jsem byla šokována při té představě.
taky jsem viděla souložila, ale nejdřív s koštětem, to jsem tu seděla s vytřeštěnejma očima pak s tím kotětem a to jsem teda mrkala
Není tady
PPavlaa napsal(a):
taky jsem viděla souložila, ale nejdřív s koštětem, to jsem tu seděla s vytřeštěnejma očima
pak s tím kotětem a to jsem teda mrkala
Není tady
Anoano....krása tkví v pohledu diváka, nikoli ve věci samé
Jo, jako puk - to jsem myslela. Já to zažila jen jednou, jak jsem psala - byla to želva takové velikosti, že ji naše čuba dokázala vzít do huby a ona ji nosila, drápala do ní, aby sakra vylezlo to zvíře uvnitř, koulela ji a pinkala tlapama. No tak na chvíli to byla sranda k potrhání, ale nechtěla bych to řešit denně.
Teda, náš blavor taky někdy šelmy provokoval a pak se schovával pod skříní Tam se na něj kocour vyprd, ale čuba se ho snažila vyhrábnout tlapou a dost při tom hulákala.
I když taky je to časem přestalo bavit, to je fakt.
Není tady
A věštění se naučit nedá. Protože není, co se naučit. Protože věštění není. Jsou jenom zašmodrchance nečitelné, nevyzpytatelně se chovající a chaotické a škodolibé. A je to čím dál horší a čím dál zašmodrchanější všecko Protože lidi vůbec nevědí, co mají chtít. Protože cíle snažení jsou jim implantované vždycky nějakým velkým bratrem. Lidi neví, co jsou. Proto se jim nedá věštit.
Učit se věštit je ztráta času. Ten se dá věnovat ....třebas zahrádkaření
Není tady
zvlášntí haiel, mě to občas chodí, jak televize.... To jsem asi radioamatér...
Není tady
PavlaH napsal(a):
zvlášntí haiel, mě to občas chodí, jak televize.... To jsem asi radioamatér...
To máš asi hodně dobrej signál. Zřejmě bydlíš na kopci
Není tady
Cíle, byť cíle bratrské, se nechytnou, nepadnou-li na úrodnou půdu.
Aby naše půda plodila co chceme my a ne, co do nás někdo zaseje, dlužno o ni pečovati a býti dobrým autopedologem
Takže, Draku, jak vidíš, věštění je vpodstatě zahrádkaření Páč na zahradě musíš mít taky odhad a odhadnout zhruba, kde se protnou všechny vektory a faktory, které jsi schopna vidět - a věštění je to samý.
Takže ergo - naučit se úplně nedá, musí být kapka talentu, v tom s tebou souhlasím
Není tady
Né, Vlku, žádný talent. Není možno mít talent k věštění, když jsem právě věštění odsunula mezi neexistující tydlencty...existence K tomu zahrádkaření asi takto - můžeš mít odhad, zkušenostě ňáký, literaturu načtenou, vektory faktory.....ale jak se tě tam rozlezou slimáci a hlemýžďové a brablenci a jiné potvory pažravé a navíc je počasí nevyzpytatelné, můžeš být zahradník jakej chceš, všechno marný. A na ty "slimáci a hlemýžďové a nevyzpytatelný počasí "si tady právě stěžuju, víš
Není tady
Hele, jestli tobě nejni malá tvoje jeskyň, nebo ti někdo nešlohnul krom baterek i poklad, co?
Není tady
lupina montana napsal(a):
Hele, jestli tobě nejni malá tvoje jeskyň, nebo ti někdo nešlohnul krom baterek i poklad, co?
Prostě je všechno zašmodrchaný a úplně jinak. A všude je mlha.
Není tady
Vždyť ses do ní vrhla koukni se na avatárek. Zapni sonar, Draci maj určitě sonar!
Na baterky se vyprdni......škoda, že ti nemůžu předat schopnost čmuchat v pološeru, až tmě....já žila v zašmodrchaným nejasnu tak dlouho, že jsem si vypěstovala hmat.....a ak jsem se proškrábala až sem
Není tady
Do....prčic! Mně se líbil avatar s kopretinou. Ale takovej už tu byl. A já nechtěla nic matoucího. Jak se ty věci divně šmodrchaj...
Není tady
S KOPRETINOU??? Marjápanno....ještěže ho čajzla Hani, nebo kdo
k ní se hodí doopravdy.
Draku, Draku.....
Není tady
Jinak...vlčí čmuchání v pološeru
je vlastnost velmi atraktivní a mnozí draci by se o ní rádi něco dočetli
Není tady
haiel napsal(a):
Do....prčic! Mně se líbil avatar s kopretinou. Ale takovej už tu byl. A já nechtěla nic matoucího. Jak se ty věci divně šmodrchaj...
Co se konkrétně tohoto týče, řekla bych, že se nejenže nešmodrchaj, ale přímo naopak
Co se čmuchání týče, asi ti ho nepopíšu je to skutečně hmatová záležitost, nebo místy čmuchová. Doslova. Nevěděla jsem, kol fialová mlha, tak jsem hmatala a čenichala - doslova tak, jenom v hlavě. Dneska prostě dám na čmuch - líbí? Jo. Nelíbí? Ne. Takhle je to prosté. Ovšem ne vždy a všude, neboj - jisté zdvořilostní normy a ohledy samozřejmě uplatňuju. Jen mám jinde hranice, kde mě škrtěj - a když začnou škrtit, tak nelíbí.
Nemusí se u toho zrovna prokusovat hrdlo, nebo případně vrčet a cenit - většinou stačí myslet vrčení
Ovšem, tohle všechno je ještě v mých očích nezralé a doufám, že se časem vybrousím do démantového lesku
Není tady
Chcete znát vaši minulost, přítomnost, budoucnost, osud, tužby, trápení a cíle, na které se máte zaměřit?
Vyzkoušejte věštění z karet od zkušených kartářek – prostřednictvím karet je možné odhalit jen to, co je ve vašem podvědomí, co sami cítíte, co vás varuje před nějakým problémem. Díky věštění z karet vše vyjde na povrch, uvědomíte si mnohé souvislosti a můžete je tak lépe řešit.
Věštění karet po telefonu funguje tak, že se energeticky napojí na klienta a tak se mohou ptát za něj – energie jsou všude kolem nás a napojení na ně funguje odkudkoliv.
http://www.vestirnaisis.cz/vesteni-z-ka … h-kartarek
Zajímá vás, co znamenají vaše sny?
Výklad snů byl vždy považován za velmi osobní, přesný a pravdivý způsob věštění.
Sny mají jedinečné vlastnosti, které nesou sdělovací hodnotu pouze pro snícího a nelze se jich dobrat jinak než volným sdružováním myšlenek na základě předchozí zkušenosti.
Je však třeba si uvědomit, že autory našich snů jsme výhradně my sami. Většinou se ve snu projeví nevyřčená přání a odmítané myšlenky. Tato přání a myšlenky mají ve snu prostor se nekontrolovatelně projevovat a realizovat se bez jakékoliv újmy na okolí. To, co nám ve stavu bdělosti zůstává skryto, je najednou jasné a otevřené.
http://www.vestirnaisis.cz/vyklad-snu
Není tady
Brát všechna věštecká uměni jako zdroj informací a poznatků, který nám vesmír posílá, abychom byli připraveni řešit problémy a žit šťastně a spokojeně. Uvedených poznatků vyžívat jako zdroj, který nám pomáhají byt úspěšný. Je možné si vést i záznamy o otázkách a odpovědí, které nám z odstupem času ukážou v jakém jsme byli stavu a jaká byla naše orientace. Tyto poznatky a informace nám ukážou, že jen aktivní přistup k životu a pozitivní myšlení nám pomohou řešit úkoly, které před nás osud postaví a vždy zaleží na nás umíme-li těchto informaci využit pro nás plnohodnotný život.
Lidé se neptají, jak se mají chovat, aby problém vyřešili, ale hlavně se ptají jak to dopadne. Bez vlastní odpovědnosti a pasivně přijímají nastalou situaci i když je zřejmá jejich vina a dalším svým jednáním vytvářejí naopak podmínky k nemorálním a neetickým situacím, které nejsou později schopni řešit. V případě velkých osobních problému si má člověk uvědomil podíl své viny, smířil se s prohrou a uměl odpustit.
Výklad tarotu a karet je nejpoužívanějším při věštění budoucnosti.Tak jako má každá planeta a hvězda svůj konkrétní význam, mají to i taroty a karty. Nejdůležitější je se naučit poznat jejich hodnoty a vzájemný vztah. Proto kdo pochopil význam věšteckého uměni, jako vodítka hledaní té nejlepší cesty životem. Ve Španělsku a Itálii je v současně době se velký zájem o výuku vykladu tarotu, karet a věštění z rukou. Zbavit se závislosti na kartářích a věstcích sám se naučit orientovat v ve věšteckých umění. Jen ve vážných situacích je vyhledat.
Věštecké umění, hrou i zábavou.
http://ellib.bloger.cz/Taoismus/Vesteck … -i-zabavou
Není tady