1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Prosím o tipy jaké si mám koupit kolo. Nejsem ádná ílená cyklistka, ale mám staré těké horské kolo a tak jsem se rozhodla pořídit si něco novějího. Jezdit budu hlavně na zpevněných cestách, v lese určitě ne a protoe tomu vůbec nerozumím, tak sháním info kde se dá.
Nemáte někdo nějaký tip? Děkuju
Není tady
Taky jsem měla horské kolo,pak jsem přela na trekové a od té doby na svého "trečka" nedám dopustit.Jezdí se mi lehčeji,proto určitě doporučuji.
Není tady
Taky hlasuju za treking. Mám u druhé a je to lepí ne horské, pokud vyloeně nejezdí v terénu. Nenalape se tolik a můe si na to dát třeba koík nebo nosič a nevypadá to tak blbě jako na horském, to snad ani nejde
Není tady
Hlavně aby sis nepořídila těkého araba-trvej na hliníkovém rámu.Pokud nejezdí v terénu taky je pro tebe zbytečná odpruená vidlice-zbytečné navýení ceny.
Jo a prosim tě,hlavně si tam nechej dát zvonek - mezi námiděvčaty fakt nechápu tu modu jezdit bez zvonku - je to snad tak těká záleitost?! - a člověk pak zničehonic nestačí uskakovat a zárove\ń se i lekat,kdy se kolem mě najednou,jen o vlásek téměř otře cyklista,o kterém jsem já za svými zády neměla ani potuchy.To je fakt pounáníčko.
Tak jak dřív byly straně v modě horská kola a koukám,e se zpoděním mnoho xlet na to lidi pomalu ale jistě začínají přicházet,tak te\´d je ale hodně nebezpečná moda jezdit bez zvonku?
Není tady
Určitě ne Olpran. Nevím, jaké mají kola, ale my tam jedno reklamovali a horor.
Není tady
Taky hlasuju pro trekové. Ale u mě vítězí koloběka. A zvonek má dokonce od výrobce!
Není tady
Děkuju za odpovědi. počítám s trekovým kolem. Mám doma staré horské a je íleně těké, nemotorné, hrozné:-))) take mě nebaví na něm jezdit. Doufám, e se s lehčím kolem změní.-))
take trek, zvonek, blatníky, ne Olpran:-)
O koloběce jsem taky uvaovala, ale neumím střídat nohy.-) dá se to naučit?
Není tady
To neumí nikdo, holcino. Take dá. Okolnosti tě donutí - musela bys asi jinak zastavovat a odpočívat. Poprvé mi to přilo divný, dneska střídám nohy přeskokem z jedné nohy na druhou, ani je nevytáčím. A na obě se mi drandí skvěle. Samozřejmě to chce dobrou koloběku. Já doporučuji Kostku. Mám vpředu 20" kolo, vzadu 12". Do města ideální.
Není tady
Ja vybiram jedine na https://www.ok-sport.cz/
Není tady