29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak na testu mi vyšly krásné dvě čárečky. Akorát absolutně nevím co mě ted čeká. Co musím co nesmím. Co je dobré hlavně jíst. Jak to bude dál probíhat.
Není tady
Kaly, gratuluju ke dvěma //
Chce to hlavně klid a řídit se vlastním rozumem a hlavně pocitem. Každá jsme jiná, na to nezapomeň. Ono si většinou mimi v bříšku samo řekne, co chce. A pokud nebudeš zrovna jíst
bramborovej knedlík namazanej marmeládou jako já v druhém těhotenství,
můžeš si dát to, po čem ti nebude špatně (a ono toho asi moc nebude na výběr ).
Vynech alkohol, pokud možno kofein a jestli nebudeš trpět nevolnostma, jez co nejpestřejší stravu,
aby mělo mimi z čeho brát. Ono si to vezme stejně, ale tebe o to připraví
Zkrátka za sebe radím moc nečíst a dát na svůj vlastní instinkt a užívat si to, pokud to jde.
Přeju krásný těhulkování a zdravý mimi
Není tady
Ahoj Kaly, jsem ze zimňátek 2011/2012, takže šupky k nám , jinak moc gratuluju ke // , neboj se všechno bude ok, tělo ti poradí samo co a jak, hlavně se nestresovat. Těšíme se na tebe v zimňatech, tam ti holky poradí co budeš potřebovat ... Zatim papa
Není tady
Kally, před cca pěti měsíci jsem zažívala tu samou paniku jako ty. Všechny obecné rady (ostatně ti je tu vypsala Věruška) všechny tak nějak známe a nic víc v podstatě není potřeba. Za chvíli tě ten zmatek přejde.
Není tady
Ještě dodám to, že organismus je opravdu schopen si vše regulovat sám. Např. se v těhotenství nedoporučujou plísňové sýry. Já je nikdy nejedla a teď bych se po nich mohla utlouct (náhoda?). Po prvotních rozpacích jsem se na rady odborníků vykašlala a jím, oč tělo (tedy dítě) žádá (tedy kromě alkoholu, toniku a coly).
Není tady