Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#76 9. 6. 2011 13:48

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9643

Re: Pritel...co s nim/tim?

Allice napsal(a):

Mam z toho vseho stejny pocit jako vy, ze on by chtel, abych se ja rozesla s nim. Kamarad ho varoval, ze kdyz mi vsechno rekne, tak ho poslu do haje. Presto do toho sel. Sam mi rozchod neprimo podsouval, tim, zda to vydrzim a reci typu, ze kdybych se ja rozesla s nim, tak se na me nemuze zlobit. Jestli je smireny s tim, ze ukoncime nas vztah po x letech jen proto, ze se do neho zakoukala jina holka a evidentne on taky,i kdyz spolu pry nic nemeli, zadne kino,zadny vylet,zadna vecere. Na mou otazku, jestli treba pocital i s variantou, ze ja se rozejdu s nim a zda by to chtel, odpovi, co se da delat, jsem fakt blazen. Byl to super kluk, na druhou stranu mel i nejake chyby (asi stejne jako kazdy). Nejhorsi je, ze mi vsechno do sebe zpetne zapada. Napr. to, ze nechtel naplanovat datum dovolene, ze nevi,jak to bude v praci. Nebo mluvil o tom,ze musi u nich doma udelat nove podlahy a koupelnu,ze ted by tam nikoho nemohl pozvat. No jo, stavaji se horsi veci, . Mam predstavu, ze by to mohlo probehnout v klidu, zadne vycitky, hadky, kdo za to muze. potrebuji se soustredit na zarijovou statni zkousku, to je pro me priorita.Vcera rano jsme se dohodli, ze si nebudeme volat ani psat do soboty, ze az v sobotu se uvidime a rekneme si.Hned vcera mi napsal, ze je blazen, ze v nasem vztahu vidi budoucnost. ja nepisu. uvidime v sobotu.

Allice, dobře to dělᚠ(striktně dodržuješ úmluvu o nevolání-nepsaní tummenupp) a tím si sebepotvrzuješ to, že nejsi žádný hej nebo počkej big_smile

Já bych zašla ještě dál a navrhla příteli, že si dáte od sebe tříměsíční pauzu a pak se uvidí. Má-li vᚠvztah pevné základy a oba dva v něm budete chtít  po těch třech měsících pokračovat, ustojíte to. Nemá-li vᚠvztah už budoucnost, uspíšíš tím to, co by stejně jednou přijít muselo, nebudeš se trápit falešnými nadějemi a hlavně nebudeš ztrácet drahocenný čas, potřebný k výběru nového partnera.

Strašně nerada Ti to říkám, ale už Ti táhne na třicítku a čím jsi starší, tím víc mᚠomezenější možnosti výběru partnera podle svých představ stolt Je to úplně něco jiného, než před deseti lety - tehdy byli všichni vhodní partneři k Tobě svobodní a bezdětní, teď už valná většina Tvých vrstevníků je v nějakém vztahu a/nebo má děti a partneři, kteří zůstali single, v těch je většinou zakopáno nějaké to čertovo kopýtko wink Já nechci tvrdit, že by se pro Tebe nějaký šikovný, svobodný a bezdětný mládenec nenašel, ale jeho hledání dá bohužel rok od roku víc a víc práce stolt Tohle měj na mysli a nemarni čas zbytečným bazírováním na skomírajícím vztahu, protože čím déle na něm budeš bazírovat, tím urputněji si budeš zavírat vrátka před perspektivnějším vztahem a dejme tomu po pěti letech bys taky mohla zjistit, že si můžeš vybírat pouze z chlapů s dítětem nebo ze svobodných, o které by sis zamlada neopřela ani jízdní kolo stolt !!!


"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

 

#77 10. 6. 2011 19:00

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 28. 4. 2006
Příspěvky: 1367

Re: Pritel...co s nim/tim?

Ready, to byl velmi propracovaný postřeh. Opravdu se zájmem jsem se začetla, děkuju.

Kiaro, úplně nejhorší by pro Alici bylo, kdyby si řekla....pane bože, a teď to musí odsejpat! Ujíždí vlak! Rychle chlapa, jakéhokoli, kvaltem  se sestěhovat, honem dítě!

Tříměsíční pauza je dle mého nanic. Co z toho, bude-li jeden trvat na obnově vztahu a druhý zatím zjistí, že se bez prvního docela dobře obešel? Dá mu tříměsíční pauzu, aby zkusil s tou druhou chodit a on jí pak řekne....hele, ona je fajn, já se ještě nerozhod, dáme pauzu ještě půl roku...?

Alice, možnost výběru mᚠv každém věku. Ano, ubyde těch, co jsou bezdětní a svobodní....ovšem opravdu je terno po třicítce urvat chlapa rovnou od maminky? Bez toho, aby měl něco za sebou? To bych tedy neřekla. Jde-li o to, aby nebyly alimenty a víkendové pobyty jeho dětiček jednou za 14 dní, pak snad. Ale podle toho si snad partnera nevybíráme? Rozumem? Vybíráme si srdcem řekla bych....

Tenhle je svobodný a bezdětný...a Alici houby platný....

Není tady

 

#78 10. 6. 2011 19:25

xxxx
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 23. 9. 2006
Příspěvky: 3804

Re: Pritel...co s nim/tim?

javena napsal(a):

Alice, to ti holka tleskám, moc hezky jsi to drapla. Ono to bude bolet, to je jasný, ale takovou šikovnou holku si zaslouží někdo jinej a ten přijde - uvidíš. A nejlepší na tom je, že s dalším klukem už sestěhování nebude na desetiletí a tak... má to prostě jiný výhody. tongue
Nechci ti brát iluze o průběhu případného rozchodu, ale už to, že chlapec píše a domáhá se potvrzení toho, že je blázen, nebo toho, že ale ty taky chceš pokračovat ve vztahu... nebo nechceš... mi spíš přijde, že on bude potřebovat ujistit sebe, že ti ublížil/ neublížil... že je/ není zmetek... a tak dál. Pak bude poočku sledovat, jak se máš, jestli nedej bůh líp, než on (protože on se samo bojí jít do něčeho, co nezná, aby neprodělal)... Bude ti tlačit, že ty jsi za nic nemohla, že to je celý jeho vina, aby jsi mu řekla, že ne, že jsi měla taky chyby... čímž se on dostane z role viníka rozpadu vztahu... Takže v klidu to třeba bude, ale s esemeskama typu - vyleju si srdce - počítej. Tihle týpci to dělávají. tongue

Ber to jako cennou zkušenost.

jj Javena to napsala přesně...kličkuje neví, aby nepřebral a hlavně nevěř tomu, že spolu nic neměli a nikde nebyli, jak ti říkal s těma podlahama ani bych se nedivila,že se bál, abys tam nepotkala jinou kopretinu. Přesně mi to k tomu co píšeš a jak se chová sedí. Nech ho vyšavit,má co chtěl a ty koukej jinam wink tohle byste stejně slepili jen na chvíli, je to přechozené...a ted i "rozbité"


dum spiro spero

Není tady

 

#79 10. 6. 2011 23:35

Garcia
♥------
Registrovaný: 10. 6. 2011
Příspěvky: 1

Re: Pritel...co s nim/tim?

Když jsem četla Tvůj příspěvek, měla jsem pocit, že jsem četla o mém nedávném vztahu. Jen s tím rozdílem, že jsme spolu byli polovinu času co vy, ale bydleli jsme spolu o to vše bylo t잚í. Ale průběh byl podobný, absolutní nezájem, pocit že mu ve třiceti ujíždí vlak a také lepší porozumění s kolegyní z práce. Nakonec jsem vše ukončila sama protože jsem se v tom nemohla již déle potácet. Nebylo a není to lehké, stále jsme nuceni spolu řešit určité věci a nejhorší na tom je, že se ode mne nemůže jistým způsobem odloučit a v některých věcech se chová, jako bychom byli stále spolu. A ačkoliv jsem si po rozchodu vše vyjasnila, díky tomuto jeho chování začínám opět ztrácet rovnováhu. Bohužel se i Ty nejspíše smiř s tím, že to budeš Ty, kdo ten problém bude muset vyřešit. Přeji Ti hodně síly!!

Není tady

 

#80 10. 6. 2011 23:44

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Velvary
Registrovaný: 29. 7. 2007
Příspěvky: 5954
Web

Re: Pritel...co s nim/tim?

..

Upravil(a) mvkoty (10. 6. 2011 23:49)

Není tady

 

#81 11. 6. 2011 10:42

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO
Registrovaný: 14. 5. 2008
Příspěvky: 5109

Re: Pritel...co s nim/tim?

Blossom napsal(a):

Takže do svých 35 jsem nebyla běžná, ale naštěstí jsem byla normální. big_smile

lollol

Tak to bylo dobry.  Me ovsem taky zarazi normalni = stridani partneru= uzivat si.

S tim teda nesouhlasim. Stridani partneru muze byt pekny ocistec. V tom prednsoti nevidim.


Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

 

#82 11. 6. 2011 11:01

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO
Registrovaný: 14. 5. 2008
Příspěvky: 5109

Re: Pritel...co s nim/tim?

ready napsal(a):

Zkus si připustit následující.

Vaše loď pomalu vplouvá do lijáku.....   Na vaší lodi nejsi v tuto chvíli kormidelníkem.

Můžeš doufat, že se přítel u kormidla včas probudí a dokáže otočit zavčas kormidlem tím či oním směrem.
Současně mu ale neměj za zlé, že není rozeným kormidelníkema neví, že je nutné ......

Neznamená to ale, že se jsi povinna se vydat nezkušenému kormidelníkovi definitivně v šanc. Chvíli ho můžeš pozorovat, jestli už směr našel. Do kormidlování se ale moc kecat nevyplácí.

Nechci do toho moc kecat.ALE: me osobne hodne vadi, ze zena je tad zcela pasivni a nema do toho kormidelnikovi co kecat. Muze jen cekat a doufat (!), prestoze KORMIDELNIK neni (!) rozenym kormidelnikem.

Ja bych za kormidlo nastoupila co nejdriv , respektive hned od zacatku. Kormidlovat musi preci oba spolecne.
Tohle mi nahani husi kuzi.


Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

 

#83 11. 6. 2011 14:04

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9643

Re: Pritel...co s nim/tim?

Ano, sahleb.

Každý je zodpovědný v životě pouze sám za sebe. Není dobré se stát závislým na tom druhém, až jak si milostivě rozmyslí, zda tedy se mnou chce zůstat, nebo zda chce zkusit štěstí o dům dál. Ano, můžu si dát určitou lhůtu, do kdy jsem ochotna takové jednání tolerovat - ale současně už si musím vytvořit plán "B", co budu dělat ve chvíli, kdy očekávaná strategie nevyjde a vztah se přece jen rozpadne.

A já ještě suše podotýkám, že přirovnání k lodi a kormidelníkovi mi v tomto případě trochu vázne zcela z jiného důvodu. Pár, o kterém je řeč, není sezdán a nemá spolu děti, nikdy v životě spolu ani nebydleli, nevytvářejí společné hodnoty ani nevlastní společný majetek, takže o pomyslné lodi=souboru určitých společných hodnot se vůbec nedá mluvit. Spíš by se dalo mluvit o desetileté pouti dvou lodiček stejným směrem vedle sebe, v každé sedí jeden kormidelník a ten jeden se rozhodl, že plout vedle toho druhého už ho omrzelo a chce nabrat jiný kurs do neznámých vod wink

Načež v souladu se zdravým rozumem by měl opouštěný kormidelník v tomhle případě popřát partnerovi šastnou cestu a nabrat nový vítr, nikoli se plácat po jeho boku nebo vyhazovat záchrannou kotvu ve snaze zadržet spolupoutníka v marné naději, že si to chlapec třeba ještě rozmyslí stolt

Upravil(a) Kiara (11. 6. 2011 14:05)


"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

 

#84 12. 6. 2011 0:33

ready
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 7. 1. 2011
Příspěvky: 536

Re: Pritel...co s nim/tim?

Aha, tak asi bych měl něco dovysvětlil, jinak si tu analogii každý uchopí po svém :-) I když myslím, že autorka vlákna myslím pochopila.

Lodí byl myšlen pár, který se dostal do krize chováním jeho, který tápe. Proto je v této situaci kormidelníkem, ona nic moc nenadělá, protože je to vlastně na něm, jak to on pojme dál.

Autorka má možnost počkat, jak to on zvládne, nebo si jít po svém, to jsou zase její možnosti.
Že se nevyplácí kecat do kormidlování je míněno tak, že kormidelník to pak bere jako manipulativní taktiku, které se o to víc brání a svůj postoj ještě víc polarizuje.  Pokud s ním chce ona být, nezbývá než nějakou dobu čekat a netlačit jej zbytečně hned do jednoznačného postoje. Mohl by na truc říct, že teda jde pryč, což by třeba autorce radost udělat nemuselo... a jemu by se pak tak jednoznačně deklarovaný postoj taky blbě před ním samotným měnil, i když by třeba nakonec chtěl. Pokud s ním být ona nechce, není co řešit.

Nezkušeným kormidelníkem je ten, kdo  se nahlas rozhoduje dlouho a neuvědomuje si, že tím víc toho druhého trápí.
(Mimochodem - nedávno se s kamarádem rozešla přítelkyně a pak mu posílala různé milé smsky. Ona si asi blbě myslí, že tím mu rozchod zpříjemní, jenže dělá naopak medvědí službu, komplikuje mu tím odpoutání se od ní.) 
To, že v tomto případě je kormidelník muž je jen shoda náhod :-)

Není tady

 

#85 12. 6. 2011 11:34

Allice
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 17. 4. 2006
Příspěvky: 531

Re: Pritel...co s nim/tim?

dekuji vsem za prispevky, z kazdeho si neco beru. Situace je takova,ze jsme vcera uskutecnili vylet, nejprve jsme o nasi situaci nemluvili, bylo hezky a mluvili jsme o neutralnich vecech. Po par hodinach jsem na aktualni tema zavedla rec. chtela jsem mluvit prvni a rekla jsem mu,ze mu davam cas, aby si vse v hlave a srdci srovnal, to same plati pro me. a az jeden z nas bude vedet co chce, az budeme rozhodnuti, tak si to rekneme. Jeden posun to ma, pritel rikal, ze si za ty dny,co jsme se nevideli, tak mi chtel tolikrat napsat, divil se, ze mu ja nepisu a ze si uvedomil, ze musi premyslet nad nasim vztahem, a ze to s tou kolegyni nasouvisi. Pri vyletu nebylo zadne drzeni za ruce, i kdyz by "pritel" chtel. protoze jsme si pri veceri dali vino, pritel u me prespal, ale kazdy v jine mistnosti. Ted se nebudeme nejakou dobu vidat, akorat poradne nevim,jak pojmenovat stav, ve kterem se ted oba nachazime. Vlastne jsme se rozesli s tim, ze budeme premyslet co dal a kdybychom chteli byt oba spolu, tak zaciname od zacatku. kdyz prijdeme na to, ze chceme byt s nekym jinym, tak budeme. Odvezl si veci, bylo to smutne, ukapla mi slza, ale nebrecela jsem. ted mame oba sanci zacit od zacatku.

Není tady

 

#86 13. 6. 2011 14:04

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO
Registrovaný: 14. 5. 2008
Příspěvky: 5109

Re: Pritel...co s nim/tim?

ready napsal(a):

Lodí byl myšlen pár, který se dostal do krize chováním jeho, který tápe. Proto je v této situaci kormidelníkem, ona nic moc nenadělá, protože je to vlastně na něm, jak to on pojme dál.

Autorka má možnost počkat, jak to on zvládne, nebo si jít po svém, to jsou zase její možnosti.

No tak to nesedi uz vubec, antoz kormidelnik ridi a je jen jeden. Lod jsou ale oba? nechapu.
Hmmmmm.....ona moc nic nenadela........kroutim hlavou.

Kormidlo okamzite prebiram JA! Ten hnup se riti primo na utesy...hahaha....

Upravil(a) sahleb (13. 6. 2011 14:05)


Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

 

#87 13. 6. 2011 16:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Pritel...co s nim/tim?

Loď je spoločný vzah - respektíve jeho vývoj. Normálne sú na to treba dvaja, ale občas sa k nemu prepracuje len jeden (alebo ten druhý vzdá svoj podiel) a potom holt kormidluje on/ona.


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#88 17. 6. 2011 15:53

Allice
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 17. 4. 2006
Příspěvky: 531

Re: Pritel...co s nim/tim?

Tak mam cim dal tim vetsi pocit, ze byl "pritel" v okamziku, kdy mi rikal, ze je zmateny a ze potrebuje cas na premysleni, davno rozhodnuty se rozejit. akorat nevim, proc by mi to nerekl narovinu? Proc jeste psal smsky typu, ze ma nas vztah budoucnost a ze vsechno spolu jiste zvladneme?V nedeli jsme se videli a slyseli naposledy, do ted se neozval, nenapsal (je patek). Ja uz mam temer jasno, i kdyz to boli, nejhorsi jsou vzpominky a to ze nevim, proc to udelal.

Není tady

 

#89 17. 6. 2011 17:03

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9643

Re: Pritel...co s nim/tim?

Allice, na mě to dělá dojem, že přítel byl zmítán falešným soucitem. Na jednu stranu mu Tě třeba bylo líto, protože ses k němu celou tu dobu chovala slušně, férově a nebyl sebemenší důvod něco Ti vytknout, na druhou stranu už ho to třeba táhlo jinam a cítil se tak mezi dvěma mlýnskými kameny.

A na rovinu Ti nic neřekl - třeba - proto, že si připadal jako sketa a nechtěl Ti ještě víc rozedírat rány, tak proto mlžil a dával Ti falešné naděje. Někteří chlapi to takhle dělají a neuvědomují si, že falešným soucitem a planými nadějemi dělají všechno ještě horší hmm


"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

 

#90 18. 6. 2011 11:50

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 1. 3. 2007
Příspěvky: 28044

Re: Pritel...co s nim/tim?

allice, souhlasím a Kiarou, má pravdu.

Upravil(a) PPavlaa (18. 6. 2011 11:55)


Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

 

#91 19. 6. 2011 13:46

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-
Místo: klášter sester karmelitánek
Registrovaný: 6. 9. 2006
Příspěvky: 2892

Re: Pritel...co s nim/tim?

Revliba napsal(a):

Allice,vidím v tom jinou ženu, ale hlavní důvod.....přechozený vztah..

Přechozený vztah ? Můžete mi to vysvetlit ? Co by změnila svatba ? Jak rychle lze rozvést partnery ? wink
10 let je poměrně dlouhá doba, pokud se nic nestalo, už se zřejmě nestane. Pakliže se naskytne nová příležitost, bude to s největší pravděpodobností důvod k rozchodu, zdánlivě méně bolestné, než říci ahoj už jsi mě omrzela hmm


Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

 

#92 27. 9. 2011 18:14

Allice
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 17. 4. 2006
Příspěvky: 531

Re: Pritel...co s nim/tim?

Zdravim, po trech mesicich se opet ozyvam, treba pro ty, ktere to zajima, treba pro nejakou radu. Prazdniny byly ucici, byla jsem na chate, takze mimo kontakt byvaleho pritele. Na zacatku cervence se mi ozval, jestli nezajdeme na obed, mela jsem narozeniny. S diky jsem odmitla. Na to mi napsal dlouhou smsku, ze na me myslel, ze jsem mu chybela. ale ze chape, za se ucim na zkousku a potrebuji klid,takze me nebude kontaktovat, ale doufa, ze si po zk najdu cas a promluvit si o tom, co je a co bude. Na to jsem uz nereagovala.Zkousku jsem zdarne dala, pritelovi jsem se pochlubila. Odpovedel, ze jsem strasne sikovna a ze  mi drzel palce. Vubec se nezminil o tom,jestli se sejdeme a promluvime si. A me ted trapi, ze uz se sejit nechce sad Na to vlastne neexistuje rada, jen jsem chtela sverit.

Není tady

 

#93 27. 9. 2011 18:48

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO
Registrovaný: 14. 5. 2008
Příspěvky: 5109

Re: Pritel...co s nim/tim?

Allice napsal(a):

Zdravim, po trech mesicich se opet ozyvam, treba pro ty, ktere to zajima, treba pro nejakou radu. Prazdniny byly ucici, byla jsem na chate, takze mimo kontakt byvaleho pritele. Na zacatku cervence se mi ozval, jestli nezajdeme na obed, mela jsem narozeniny. S diky jsem odmitla. Na to mi napsal dlouhou smsku, ze na me myslel, ze jsem mu chybela. ale ze chape, za se ucim na zkousku a potrebuji klid,takze me nebude kontaktovat, ale doufa, ze si po zk najdu cas a promluvit si o tom, co je a co bude. Na to jsem uz nereagovala.Zkousku jsem zdarne dala, pritelovi jsem se pochlubila. Odpovedel, ze jsem strasne sikovna a ze  mi drzel palce. Vubec se nezminil o tom,jestli se sejdeme a promluvime si. A me ted trapi, ze uz se sejit nechce sad Na to vlastne neexistuje rada, jen jsem chtela sverit.

Nazdar Alice,
blahopreji k uspesnemu kormidlovani. Bezva, ze jsi udelala zkousku.

Myslim, ze ten chlapec se chtel ozvat jen tak na zkousku, jesli se dostatecne trapis.  No a neptrapis. Jsi uspesna a mas svuj zivot. Jsem presvedcena, ze te nikam ani zvat moc nechtel. Pindal a fakt se ani sejit nechce. Uz driv tohle preci delal. Uhybal a maskoval. Trochu ti to prodlouzil. Jeste z toho nejsi venku a to je zcela normalni. Jeste nejakou dobu a prejde to uplne. Neni to prijemne jakym zpusobem se s tebou rozesel a jen ho to ilustruje.

Mej se hezky.


Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

 

#94 28. 9. 2011 9:11

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Registrovaný: 14. 2. 2009
Příspěvky: 8057
Web

Re: Pritel...co s nim/tim?

Allice napsal(a):

Dobry den,chodime s pritelem pres deset let a oba jsou to nase prvni vztahy (vek 29), nebydlime spolu. Dva mesice jsem mela zkouskove, on narocnou praci a moc jsme se nevidali.....

Revliba : ( k prechozenemu vztahu tongue ) Blbost - prechozeny vztah neexistuje. Neradila jsi nahodou tomu panovi s knirem, ktery prohral 2. svetovou valku ? To by tomu odpovidalo totiz...Kazdy vztah zevsedni, jedina vyhoda u tohoto je, ze odpadaji starosti s rozvodem. Ja jsem ve vztahu taky 10 let a vsednosti jsem nahradil nevsednostma s jinou zenou, u ktere mam to, co doma uz mit nikdy nebudu. Bud se vztah se spolubydlou stabilizuje, pochopim, ze chci byt s ni, nebo zustanu s tou mladou zabou. Jako prechozene to ale nevnimam, kdo vymyslel tento deb*lni termin ? To, ze si nasel jinou, se kterou si udajne lepe rozumi, je zcela normalni stav - jeho v uvozovkach "pritelkyne" ho uz nepritahuje, mela by tudiz zacit u sebe, pokud ovsem uz neni pozde.


"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

 

#95 28. 9. 2011 9:14

sandra
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 2784

Re: Pritel...co s nim/tim?

Allice napsal(a):

Zdravim, po trech mesicich se opet ozyvam, treba pro ty, ktere to zajima, treba pro nejakou radu. Prazdniny byly ucici, byla jsem na chate, takze mimo kontakt byvaleho pritele. Na zacatku cervence se mi ozval, jestli nezajdeme na obed, mela jsem narozeniny. S diky jsem odmitla. Na to mi napsal dlouhou smsku, ze na me myslel, ze jsem mu chybela. ale ze chape, za se ucim na zkousku a potrebuji klid,takze me nebude kontaktovat, ale doufa, ze si po zk najdu cas a promluvit si o tom, co je a co bude. Na to jsem uz nereagovala.Zkousku jsem zdarne dala, pritelovi jsem se pochlubila. Odpovedel, ze jsem strasne sikovna a ze  mi drzel palce. Vubec se nezminil o tom,jestli se sejdeme a promluvime si. A me ted trapi, ze uz se sejit nechce sad Na to vlastne neexistuje rada, jen jsem chtela sverit.

Ahoj Allice,
gratuluji ke zkoušce.
Já myslím, že je nakonec dobře, že jste se neviděli. Akorát by tě to mohlo hodit zase někam zpátky, kde už jsi byla.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů