Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 8. 6. 2011 5:43

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Re: Pritel...co s nim/tim?

Allice napsal(a):

tak je v tom ta kolegyne, ze mu pry dava dost najevo sve sympatie (pred nedavnem se rozesla se svym pritelem), zve ho na vylety aj., pritelovi to samozrejme dela dobre a popletlo mu to hlavu. Neni hezci, neni zajimavejsi, je jina-nova. (presne,jak jste tu uvedly). Neni do ni zamilovany, nic pry spolu nemeli. Ja nevim, nebyla jsem u toho a mozna reknete, ze jsem naivni, ale verim mu. Chce dat doporadku nas vztah, rozhodne v nem vidi budoucnost, nechce me ztratit. Je mu lito,ze mi ublizuje a ptal se,jestli to vydrzim. Odpovedela jsem neurcite, ze uvidime. protoze ja opravdu nevim.

ano je naivní myslet si, že spolu nic neměli, jinak by to s ním nemávalo tolik, aby o tom mluvil doma. Jestli to vydržíš znamená jinými slovy, chci si užít jinde, potkali jsme se brzo a ostatní kluci maj mnohem víc zářezů, chci to dohnat a jestli ti to nebude vadit, zůstal bych zatím s tebou, protože jsem na tebe zvyklej...já vím je to moc čisté víno, ale chlapi jsou bytosti jednoduché a tenhle vzorec se tu opakuje tolikrát a přesto nekteré ženy "drží" i roky a čekaj na zázrak

dum spiro spero

Není tady

#52 8. 6. 2011 6:48

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Allice napsal(a):

tak je v tom ta kolegyne, ze mu pry dava dost najevo sve sympatie (pred nedavnem se rozesla se svym pritelem), zve ho na vylety aj., pritelovi to samozrejme dela dobre a popletlo mu to hlavu. Neni hezci, neni zajimavejsi, je jina-nova. (presne,jak jste tu uvedly). Neni do ni zamilovany, nic pry spolu nemeli. Ja nevim, nebyla jsem u toho a mozna reknete, ze jsem naivni, ale verim mu. Chce dat doporadku nas vztah, rozhodne v nem vidi budoucnost, nechce me ztratit. Je mu lito,ze mi ublizuje a ptal se,jestli to vydrzim. Odpovedela jsem neurcite, ze uvidime. protoze ja opravdu nevim.

Nechava si tebe jako zadni vratka.Ty keci,ze do ni neni zamilovany,kdyby nebyl nenicil by vas vztah,ktery mate spoustu let.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#53 8. 6. 2011 7:07

vera
♥♥♥♥♥♥-

Allice....máš toho tolik před sebou.....nemáš naštěstí žádné závazky.....můžeš vlastně cokoliv.....vem rozum do hrsti a.....život je krásný, ale musí se žít.......ne přežívat

já si to uvědomila až na stará kolena......ale i za to děkuji osudu

Není tady

#54 8. 6. 2011 7:25

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Allice, váš vztah asi směřuje ke konci. Kdybys to byla Ty, kdo si to první uvědomí, asi by ses vyjadřovala konkrétněji a dovedla záležitost do konce jiným, přímým způsobem. Tvůj přítel Ti asi nechce ublížit. Je ale perspektivní, udržovat vztah za každou cenu? Jenom proto, že spolu chodíte dlouho, plánujete společné bydlení a že to vaše okolí od vás víceméně očekává? Oba dva nemáte zmeškáno! Každý rozchod bolí, ale zároveň tvoří předěl mezi něčím, co bylo a tím, co přijde. Máš svoji cenu a hodnotu, máš svoje přednosti. Stále jsi prima partnerkou, i když výhledově pro někoho jiného. Velmi trefně to vyjadřují ostatní, zejména Kiara. Od přítele si ale nezasloužíš mlžení a chlácholení /muži tyhle věci řeší jinak/, ale jasně formulovanou charakteristiku vašeho současného podivného finiše. Kdyby řekl - tak ti holka nevím, jestli je dobrý nápad chodit spolu deset let a pak se dle plánu sestěhovat, rád bych se s tebou vídal občas dál, ale mám pocit, že jsme už vyčerpali to, co si můžem navzájem dát a nabídnout, není to tvá ani má chyba, ale já to tak cítím a vidím, bylo by to snad sice pro Tebe smutnější, ale zároveň bys měla jistotu. Zatímco jeho odtažitost a neurčitost Ti připravuje delší trápení, po němž ten rozchod stejně následovat bude. Na rozdíl od něj si myslím, že ta první varianta by byla lidštější a férovější, než to pozvolné rozleptávání důvěry a zbytku lásky. Držím Ti palce, najdi si práci, svoje startovací samostatné bydlení, radši s ním moc nepočítej, i kdyby to byl 1+1 pronájem - a uvidíš. Drž si svoji úroveň, najdi a opraš koníčky, na které jsi neměla doposud kvůli němu i studiu čas, a nech na něm, kam se zařadí. Třeba zjistíš, že život bude fajn v nové pozici...i bez něj. O tom, že ten další přijde a bude to možná ještě lepší, vůbec nepochybuj. Ty to zvládneš!

Upravil(a) kalupinka (8. 6. 2011 7:26)

Není tady

#55 8. 6. 2011 8:02

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ta kolegyne, ze mu pry dava dost najevo sve sympatie (pred nedavnem se rozesla se svym pritelem)
Nojo, no - kolegyňka je sama samička, tak se rozhlídla a chňapla po někom, kdo jí zaplní volný večery... možná ani neuvažuje o vztahu, jen o převozníkovi - a chlapec nadšeně přijal, protože mu dělá dobře, jakej je o něj pořád zájem... a taky má možnost užít si novu hračku http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png

ta první varianta by byla lidštější a férovější, než to pozvolné rozleptávání důvěry a zbytku lásky
Nemůžu jinak, než zas jednou zopakovat, že oni nemají rádi nepříjemnosti, tudíž za jeho "otevřenými řečmi", ergo přiznáním, může být klidně přání, aby to rozsekla Allice. Aneb "ptal se,jestli to vydrzim" - a možná očekával odpověď, že ne...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#56 8. 6. 2011 8:08

majkafa
Host

Já bych mu zase takovou psí hlavu nenasazovala.
Zvláště po tak dlouhém přechozeném vztahu.
Není normální - běžné, aby 29-letý muž měl sex zatím ve svém životě jenom s jednou ženou. Stejně tak pro ženu to není normální.
Jen ať hoch vybírá, už ztratil spoustu času.
A holčina autorka vlákna taky. stolt

Upravil(a) majkafa (8. 6. 2011 8:08)

#57 8. 6. 2011 8:34

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Já hlavně necítím žádnou žhnoucí lásku od autorky vlákna směrem ke svému partnerovi. Není ta snaha to udržet pohromadě spíš o zvyku, strachu z nového? Ona to tady rozebírá jako třetí nezúčastněná strana... Můj názor. Podle mě to nemá cenu, akorát ten čas utíká... :-( Každopádně držím palce.

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#58 8. 6. 2011 11:10

Blossom
Host

majkafa napsal(a):

Zvláště po tak dlouhém přechozeném vztahu.
Není normální - běžné, aby 29-letý muž měl sex zatím ve svém životě jenom s jednou ženou. Stejně tak pro ženu to není normální.
Jen ať hoch vybírá, už ztratil spoustu času.
A holčina autorka vlákna taky. stolt

Jéé, tak vidím, že svých 35 let jsem byla nenormální... wink big_smile
Ale dobrý - po té pětatřicítce jsem to všechno dohnala... wink big_smile gloria

Trochu to zlehčuju, ale termín je/není normální mi tady nesedí...
Ze své životní zkušenosti: Se svým mužem jsem chodila od 16 let, byl mou první vážnou láskou.
Ano, i v letech šťastného manželství občas vzadu v hlavě zahlodal červíček - jaké by to asi bylo s někým jiným? Vždyť jsem si toho moc (tedy vlastně skoro nic big_smile ) neužila!

Ale kdykoli mě napadly takovéhle myšlenky, napadlo mě taky: Mělas to velké štěstí, žes potkala toho pravého hned na poprvé. Někteří ho těžce hledají léta, a někteří ho taky nemusejí potkat nikdy.
Byla by pěkná blbost  kvůli nějakému "dohánění zkušeností" riskovat tak krásný vztah. stolt

A u toho zůstalo. Jen jsem možná s někým občas lehoučce zaflirtovala, naprosto platonicky, stačilo mě, když jsem viděla, že se na mě dotyčný usmál, že se mu líbím.
Ale jinak jsem fakt do svých 35 let, kdy se manželství rozbilo a rozvedli jsme se, poznala intimně pouze svého muže, a necítila jsem se nějak v životě ošizená....

Upravil(a) Blossom (8. 6. 2011 11:12)

#59 8. 6. 2011 11:47

majkafa
Host

Blossom, přehlídla jsi, co jsem přesně napsala.
normální - BĚŽNÉ.

#60 8. 6. 2011 11:59

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Jasně - on si ji vehementně nasazuje sám http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Říkat "Je mu lito,ze mi ublizuje a ptal se,jestli to vydrzim.", nic dalšího s tím nedělat a víceméně vyčkávat, jak zareguje partnerka... Nemůžu si pomoct, ale na mě hoch působí dojmem, že buď by přivítal, kdyby nevydržela,nebo si "ověří", že si může dovolit prakticky všechno. Což nemá souvislost (jenom) s přechozeným vztahem.

normální - BĚŽNÉ
Ale v tom je podstatný sémantický rozdíl. http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

Není tady

#61 8. 6. 2011 12:01

majkafa
Host

heleno, normální je běžné. Najdeš o tom spousty pojednání.

Slovo:normální
Význam:•  běžný, obvyklý, pravidelný, průměrný

Zdroj - slovník cizích slov

Další zdroje ti sem psát nebudu.

Upravil(a) majkafa (8. 6. 2011 12:06)

#62 8. 6. 2011 12:11

Blossom
Host

majkafa napsal(a):

normální - BĚŽNÉ.

Nepřehlídla, já vím.
Ale přesto mi to přišlo úsměvné, tak jsem reagovala. smile

Takže do svých 35 jsem nebyla běžná, ale naštěstí jsem byla normální. big_smile
(Berte mě s nadsázkou, jen si víceméně hraju se slovy, mám dnes nějakou rozvernou náladu. smile )

#63 8. 6. 2011 12:35

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Statisticky lze za normální považovat chování s největším výskytem http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png - což kupodivu nemusí být výskyt běžný...
Ale nezdá se mi nenormální/neběžné, když onen 29letý hoch "měl sex zatím ve svém životě jenom s jednou ženou", jestliže je s onou ženou přes 10 let. Aby se podle tebe choval normálně/běžně, buďby musel mít jakési raně pubertální zkušenosti, nebo by s těmi ostatními ženami měl sex paralelně se svým vztahem.

Není tady

#64 8. 6. 2011 13:27

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Statisticky lze za normální považovat chování s největším výskytem http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png - což kupodivu nemusí být výskyt běžný...
Ale nezdá se mi nenormální/neběžné, když onen 29letý hoch "měl sex zatím ve svém životě jenom s jednou ženou", jestliže je s onou ženou přes 10 let. Aby se podle tebe choval normálně/běžně, buďby musel mít jakési raně pubertální zkušenosti, nebo by s těmi ostatními ženami měl sex paralelně se svým vztahem.

otázka je, jestli je to pravda....
A co tací opravdu věřící, ty by neměli mít snad žádný, ne ?

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#65 8. 6. 2011 13:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

majkafa napsal(a):

No ale keď niekomu povieš, že nie je "bežný" a že je "nenormálny" - to asi už bude rozdiel, nie?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#66 8. 6. 2011 13:45

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

majkafa napsal(a):

No ale keď niekomu povieš, že nie je "bežný" a že je "nenormálny" - to asi už bude rozdiel, nie?

a co když je běžné nenormální ?  tillfreds

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#67 8. 6. 2011 14:24

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

helena napsal(a):

otázka je, jestli je to pravda....
A co tací opravdu věřící, ty by neměli mít snad žádný, ne ?

Otáza je, čo to znamená "veriaci", ale teda kresťania, špeciálne katolíci by fakt nemali žiaden styk, s výnimkou plodenia detí. wink No, nechce sa mi overovať, či to všetci dodržiavajú.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#68 8. 6. 2011 14:25

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

to je ale velikej úlet od tématu offtopic

dum spiro spero

Není tady

#69 8. 6. 2011 14:27

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

Selima napsal(a):

majkafa napsal(a):

a co když je běžné nenormální ?  tillfreds

To som asi ja... stolt
Inak, bez ohľadu, či je normálne alebo nenormálne mať jediného seuxálneho partera/partnerku vo veku medzi 25 a 30 rokmi, podstatné je, že tomu tunajšiemu sa to zrejme máli a chce okúsiť iné - alebo aspoň s tou myšlienkou koketuje. A asi najradšej by to aj okúsil, ale tak, aby si mohol ponechať aj momentálnu priateľku hmm . Situácia nahovado.

Upravil(a) Selima (8. 6. 2011 14:30)

Brita

Není tady

#70 8. 6. 2011 14:57

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Blossom napsal(a):

majkafa napsal(a):

normální - BĚŽNÉ.

Nepřehlídla, já vím.
Ale přesto mi to přišlo úsměvné, tak jsem reagovala. smile

Takže do svých 35 jsem nebyla běžná, ale naštěstí jsem byla normální. big_smile
(Berte mě s nadsázkou, jen si víceméně hraju se slovy, mám dnes nějakou rozvernou náladu. smile )

Co máš z toho Blossom. Já jsem nenormální dosud - 52 let. A budu až do smrti. Měla jsem jen jednoho muže, svého, do svých 20ti jsem byla panna. A nikdy, fakt nikdy mě nenapadlo zkoušet to s někým jiným. Jediná výjimka by byla, pokud bych bych se opravdu hodně zamilovala a protějšek rovněž. To ale nehrozí, takže budu dál vesele nenormální.

Není tady

#71 9. 6. 2011 10:37

Allice
♥♥♥♥♥--

Mam z toho vseho stejny pocit jako vy, ze on by chtel, abych se ja rozesla s nim. Kamarad ho varoval, ze kdyz mi vsechno rekne, tak ho poslu do haje. Presto do toho sel. Sam mi rozchod neprimo podsouval, tim, zda to vydrzim a reci typu, ze kdybych se ja rozesla s nim, tak se na me nemuze zlobit. Jestli je smireny s tim, ze ukoncime nas vztah po x letech jen proto, ze se do neho zakoukala jina holka a evidentne on taky,i kdyz spolu pry nic nemeli, zadne kino,zadny vylet,zadna vecere. Na mou otazku, jestli treba pocital i s variantou, ze ja se rozejdu s nim a zda by to chtel, odpovi, co se da delat, jsem fakt blazen. Byl to super kluk, na druhou stranu mel i nejake chyby (asi stejne jako kazdy). Nejhorsi je, ze mi vsechno do sebe zpetne zapada. Napr. to, ze nechtel naplanovat datum dovolene, ze nevi,jak to bude v praci. Nebo mluvil o tom,ze musi u nich doma udelat nove podlahy a koupelnu,ze ted by tam nikoho nemohl pozvat. No jo, stavaji se horsi veci, . Mam predstavu, ze by to mohlo probehnout v klidu, zadne vycitky, hadky, kdo za to muze. potrebuji se soustredit na zarijovou statni zkousku, to je pro me priorita.Vcera rano jsme se dohodli, ze si nebudeme volat ani psat do soboty, ze az v sobotu se uvidime a rekneme si.Hned vcera mi napsal, ze je blazen, ze v nasem vztahu vidi budoucnost. ja nepisu. uvidime v sobotu.

Upravil(a) Allice (9. 6. 2011 10:39)

Není tady

#72 9. 6. 2011 10:57

javena
♥♥♥♥♥♥-

Alice, to ti holka tleskám, moc hezky jsi to drapla. Ono to bude bolet, to je jasný, ale takovou šikovnou holku si zaslouží někdo jinej a ten přijde - uvidíš. A nejlepší na tom je, že s dalším klukem už sestěhování nebude na desetiletí a tak... má to prostě jiný výhody. tongue
Nechci ti brát iluze o průběhu případného rozchodu, ale už to, že chlapec píše a domáhá se potvrzení toho, že je blázen, nebo toho, že ale ty taky chceš pokračovat ve vztahu... nebo nechceš... mi spíš přijde, že on bude potřebovat ujistit sebe, že ti ublížil/ neublížil... že je/ není zmetek... a tak dál. Pak bude poočku sledovat, jak se máš, jestli nedej bůh líp, než on (protože on se samo bojí jít do něčeho, co nezná, aby neprodělal)... Bude ti tlačit, že ty jsi za nic nemohla, že to je celý jeho vina, aby jsi mu řekla, že ne, že jsi měla taky chyby... čímž se on dostane z role viníka rozpadu vztahu... Takže v klidu to třeba bude, ale s esemeskama typu - vyleju si srdce - počítej. Tihle týpci to dělávají. tongue

Ber to jako cennou zkušenost.

Není tady

#73 9. 6. 2011 11:00

Allice
♥♥♥♥♥--

javena: to je od tebe hezke, ze me tak chvalis, dekuji smile

Není tady

#74 9. 6. 2011 11:27

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Allice napsal(a):

Mam z toho vseho stejny pocit jako vy, ze on by chtel, abych se ja rozesla s nim. Kamarad ho varoval, ze kdyz mi vsechno rekne, tak ho poslu do haje. Presto do toho sel. Sam mi rozchod neprimo podsouval, tim, zda to vydrzim a reci typu, ze kdybych se ja rozesla s nim, tak se na me nemuze zlobit. Jestli je smireny s tim, ze ukoncime nas vztah po x letech jen proto, ze se do neho zakoukala jina holka a evidentne on taky,i kdyz spolu pry nic nemeli, zadne kino,zadny vylet,zadna vecere. Na mou otazku, jestli treba pocital i s variantou, ze ja se rozejdu s nim a zda by to chtel, odpovi, co se da delat, jsem fakt blazen. Byl to super kluk, na druhou stranu mel i nejake chyby (asi stejne jako kazdy). Nejhorsi je, ze mi vsechno do sebe zpetne zapada. Napr. to, ze nechtel naplanovat datum dovolene, ze nevi,jak to bude v praci. Nebo mluvil o tom,ze musi u nich doma udelat nove podlahy a koupelnu,ze ted by tam nikoho nemohl pozvat. No jo, stavaji se horsi veci, . Mam predstavu, ze by to mohlo probehnout v klidu, zadne vycitky, hadky, kdo za to muze. potrebuji se soustredit na zarijovou statni zkousku, to je pro me priorita.Vcera rano jsme se dohodli, ze si nebudeme volat ani psat do soboty, ze az v sobotu se uvidime a rekneme si.Hned vcera mi napsal, ze je blazen, ze v nasem vztahu vidi budoucnost. ja nepisu. uvidime v sobotu.

On prostě nechce být "ten zlej", ten, kdo za to může. To znám, taky jsem nechtěla být .......smile

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#75 9. 6. 2011 11:32

ready
♥♥♥♥♥--

Alice,
cítím s tebou, že jsi v obtížné situaci. Zdá se, že jak ty, tak i tvůj přítel jste v zásadě fajn lidi. 

Zkus si připustit následující.

Vaše loď pomalu vplouvá do lijáku a nastávající bouřky a za to ani jeden nemůžete. Po období bezvětří prostě bouře přichází. Na vaší lodi nejsi v tuto chvíli kormidelníkem. Někomu taková situace vyhovuje více, někomu méně (můj případ :-)  Ty jsi momentálně u plachty na pravoboku, jestli sedí ještě někdo na levoboku, není přes hustý déšť vidět.

Můžeš doufat, že se přítel u kormidla včas probudí a dokáže otočit zavčas kormidlem tím či oním směrem.
Současně mu ale neměj za zlé, že není rozeným kormidelníkem a neví, že je nutné se hlavně rychle rozhodnout, kterým směrem bouřku objede. Myslím, že je to v zásadě dobrák, který nechce vystavit příliš větru ani jednu ze stran lodi. Možná si mylně myslí, že když bude kličkovat, tak to bude nejlepší řešení, ale on prostě neví, že to je způsob, jak roztřískat celou loď. Neměj mu to za zlé, neměl se to zatím kde a jak naučit.

Neznamená to ale, že se jsi povinna se vydat nezkušenému kormidelníkovi definitivně v šanc. Chvíli ho můžeš pozorovat, jestli už směr našel. Do kormidlování se ale moc kecat nevyplácí. Pokud se mu to ale delší dobu dařit nebude, tak bude lepší spustit svůj záchranný člun a nechat loď i s kormidelníkem napospas, protože komu není rady, tomu není pomoci. Jak ale poznat okamžik, kdy jít po svém a člun spustit, že? Nejpozději tehdy, kdy nebudeš unavená ze zmítání lodi sem a tam natolik, abys nebyla schopna odveslovat svůj vlastní člun.

Až člun spustíš a dovesluješ k břehu, odpočineš, tak se můžeš poohlédnout po místních domorododcích. Třeba i tvůj kormidelník nakonec dopluje ke stejnému břehu jako ty. A pak můžeš odhadnout, jestli se něco naučil, z chyb se poučil a vůbec, jestli je pro tebe zajímavější než místní domorodci.

A osobní douška:
Já jsem se do (hrozící) bouřky dostal dvakrát. Jednou v roli kormidelníka jsem situaci myslím rychle a bez velkých ztrát zvládl. Po druhé jsem neseděl u kormidla a tam jsem si počínal o dost hůř, no prostě úplně blbě :-)  Mojí největší chybou v té situaci bylo, že jsem nepochopil, že nesedím u kormidla, a přesto do kormidlování moc kecal, v zoufalosti zkoušel napínat v bouřce plachty, když jsem si myslel, že to kormidelnice nezvládá a tak různě.

Majkafa může mít a asi má pravdu o přechozeném vztahu. Je pravdou, že statisticky roste šance na rozpadnutí vztahu, pokud není zastřešen nějakým společným projektem - bydlením a později dětma. Na druhou stranu jde jen o nějakou statistickou/pravděpodobnostní křivku, neznamená to, že když třeba do pěti let nejsou děti, tak je to sichr.
Na druhou stranu tahle znalost ex post ti momentálně k ničemu nepomůže.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí