Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 10. 7. 2015 18:07

annie
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jak zklidnit a uspat dvouleté dítě?

A co zkusit ho nenutit, aby šel spát sám?
Prostě si s ním lehnout, nebo sednout, přečíst pohádku, pomazlit, nechat třeba rozsvícenou lampičku, pusu, odchod...
Mladý někdy usne už při čtení.smile

Není tady

#27 24. 7. 2015 9:59

KatkaMi
♥------

Taky to teď řeším, dcera odmítá chodit spát bez pohádky a usínat sama sad. Vždycky tak min. půl hodniny s ní strávim při usínání, pokud je to rychlé, když ne, tak je to na dýl...

Není tady

#28 24. 7. 2015 19:54

bloncka
♥♥♥♥---

KatkaMi napsal(a):

Taky to teď řeším, dcera odmítá chodit spát bez pohádky a usínat sama sad. Vždycky tak min. půl hodniny s ní strávim při usínání, pokud je to rychlé, když ne, tak je to na dýl...

A proc Ti to tak vadi? Podle me je to naprosto v poradku, vzdyt je to jeste skoro mimino.... Predpokladam, ze jsi na rodicovske dovolene, mas tedy casu dost, ne? Vzdyt je to hrozne fajn, si s prckem na chvilku lehnout, treba jen nez usne a trochu se pomazlit smile

Není tady

#29 27. 7. 2015 16:30

Tresii
♥------

Ahoj holky, moje dcerka též nechtěla jít bez pohádky spát až skoro do sedmi let. U babičky se naučila, že bez pohádky to nejde a mi se toho zvyku nemohli zbavit. Nakonec jsme to vyřešili s hvědnou želvičkou. smile

Není tady

#30 27. 7. 2015 18:56

Zitan
♥♥-----

Tresii napsal(a):

Ahoj holky, moje dcerka též nechtěla jít bez pohádky spát až skoro do sedmi let. U babičky se naučila, že bez pohádky to nejde a mi se toho zvyku nemohli zbavit. Nakonec jsme to vyřešili s hvědnou želvičkou. smile

Tak o to slyším prvně... A co to přesně je? Jestli mi to můžete nějak přiblížit, budu ráda smile

Není tady

#31 27. 7. 2015 19:02

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Ano. A nezapomeňte na odkaz na obchod, který vás platí. Na to se tu všichni třeseme. roll

A vezměte to hezky od asijské kuchyně přes artrózu až k erotickým pomůckám. Jen mě tak napadá, jestli to není trochu psycho, psát si sama se sebou? tongue

Upravil(a) modrovous (27. 7. 2015 19:05)

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#32 27. 7. 2015 19:32

annie
♥♥♥♥♥♥-

želviček, co vrhají hvězdičky na zdi jsou plné obchody a slevové portály...
Měli jsme taky, byla na výsluní pár týdnů, pak to zase přešlo. Jsou to taková období. Někdy nepotřebuje nikoho, prostě si lehne s oblíbeným plyšákem a usne, jindy někoho potřebuje...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí