29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
A co zkusit ho nenutit, aby šel spát sám?
Prostě si s ním lehnout, nebo sednout, přečíst pohádku, pomazlit, nechat třeba rozsvícenou lampičku, pusu, odchod...
Mladý někdy usne už při čtení.
Není tady
Taky to teď řeším, dcera odmítá chodit spát bez pohádky a usínat sama . Vždycky tak min. půl hodniny s ní strávim při usínání, pokud je to rychlé, když ne, tak je to na dýl...
Není tady
KatkaMi napsal(a):
Taky to teď řeším, dcera odmítá chodit spát bez pohádky a usínat sama
. Vždycky tak min. půl hodniny s ní strávim při usínání, pokud je to rychlé, když ne, tak je to na dýl...
A proc Ti to tak vadi? Podle me je to naprosto v poradku, vzdyt je to jeste skoro mimino.... Predpokladam, ze jsi na rodicovske dovolene, mas tedy casu dost, ne? Vzdyt je to hrozne fajn, si s prckem na chvilku lehnout, treba jen nez usne a trochu se pomazlit
Není tady
Ahoj holky, moje dcerka též nechtěla jít bez pohádky spát až skoro do sedmi let. U babičky se naučila, že bez pohádky to nejde a mi se toho zvyku nemohli zbavit. Nakonec jsme to vyřešili s hvědnou želvičkou.
Není tady
Tresii napsal(a):
Ahoj holky, moje dcerka též nechtěla jít bez pohádky spát až skoro do sedmi let. U babičky se naučila, že bez pohádky to nejde a mi se toho zvyku nemohli zbavit. Nakonec jsme to vyřešili s hvědnou želvičkou.
Tak o to slyším prvně... A co to přesně je? Jestli mi to můžete nějak přiblížit, budu ráda
Není tady
Ano. A nezapomeňte na odkaz na obchod, který vás platí. Na to se tu všichni třeseme.
A vezměte to hezky od asijské kuchyně přes artrózu až k erotickým pomůckám. Jen mě tak napadá, jestli to není trochu psycho, psát si sama se sebou?
Upravil(a) modrovous (27. 7. 2015 19:05)
Není tady
želviček, co vrhají hvězdičky na zdi jsou plné obchody a slevové portály...
Měli jsme taky, byla na výsluní pár týdnů, pak to zase přešlo. Jsou to taková období. Někdy nepotřebuje nikoho, prostě si lehne s oblíbeným plyšákem a usne, jindy někoho potřebuje...
Není tady
Stránky: 1 2