18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
A co zkusit ho nenutit, aby el spát sám?
Prostě si s ním lehnout, nebo sednout, přečíst pohádku, pomazlit, nechat třeba rozsvícenou lampičku, pusu, odchod...
Mladý někdy usne u při čtení.
Není tady
Taky to teď řeím, dcera odmítá chodit spát bez pohádky a usínat sama . Vdycky tak min. půl hodniny s ní strávim při usínání, pokud je to rychlé, kdy ne, tak je to na dýl...
Není tady
KatkaMi napsal(a):
Taky to teď řeím, dcera odmítá chodit spát bez pohádky a usínat sama . Vdycky tak min. půl hodniny s ní strávim při usínání, pokud je to rychlé, kdy ne, tak je to na dýl...
A proc Ti to tak vadi? Podle me je to naprosto v poradku, vzdyt je to jeste skoro mimino.... Predpokladam, ze jsi na rodicovske dovolene, mas tedy casu dost, ne? Vzdyt je to hrozne fajn, si s prckem na chvilku lehnout, treba jen nez usne a trochu se pomazlit
Není tady
Ahoj holky, moje dcerka té nechtěla jít bez pohádky spát a skoro do sedmi let. U babičky se naučila, e bez pohádky to nejde a mi se toho zvyku nemohli zbavit. Nakonec jsme to vyřeili s hvědnou elvičkou.
Není tady
Tresii napsal(a):
Ahoj holky, moje dcerka té nechtěla jít bez pohádky spát a skoro do sedmi let. U babičky se naučila, e bez pohádky to nejde a mi se toho zvyku nemohli zbavit. Nakonec jsme to vyřeili s hvědnou elvičkou.
Tak o to slyím prvně... A co to přesně je? Jestli mi to můete nějak přiblíit, budu ráda
Není tady
Ano. A nezapomeňte na odkaz na obchod, který vás platí. Na to se tu vichni třeseme.
A vezměte to hezky od asijské kuchyně přes artrózu a k erotickým pomůckám. Jen mě tak napadá, jestli to není trochu psycho, psát si sama se sebou?
Upravil(a) modrovous (27. 7. 2015 19:05)
Není tady
elviček, co vrhají hvězdičky na zdi jsou plné obchody a slevové portály...
Měli jsme taky, byla na výsluní pár týdnů, pak to zase přelo. Jsou to taková období. Někdy nepotřebuje nikoho, prostě si lehne s oblíbeným plyákem a usne, jindy někoho potřebuje...
Není tady
Stránky: 1 2