29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
haiel napsal(a):
Elektroakupunktura dle Volla. info např. tady:
http://www.celostnimedicina.cz/elektroa … cnosti.htm
Bicom je biorezonance, info např. tady:
http://www.bicom-optima.cz/index.php?section=o-nas
Andreo, pro děti je to bez rizika, já bych dnes už s malým dítětem na alergologii do nemocnice nešla. Tam jsme chodili asi 4 roky a bezvýsledně, pořád klukovi zjišťovali nový a nový alergie, nesměl pomalu nikam jít, skoro nic jíst, dýchačku pořád sebou...škoda mluvit.
Když měl asi 5 let, tak nás kdosi nasměroval na tu biorezonanci, jezdili jsme tehdy do Prahy do Naturcentra Salvea. Tam ho odiagnostikovali, mne taky, (matku též, protože se jedná o celostní medicínu,tak berou matku a dítě jako propojenou jednotku), vytestovali skutečné alergeny, nasadili dietu na dobu celé léčby, což trvalo u nás asi 3 měsíce, dieta nakonec jen měsíc, už si to přesně nepamatuju. Zkrátka celkem jsme tam byli asi pětkrát nebo šestkrát v průběhu těch 3 měsíců, vždycky asi půl hodiny až hodinu byl připojený na ten přístroj, nudil se tam a brblal, no ale vždycky jsme viděli, že tohle konečně někam povede. Od té doby byl bez potíží. Pak jsme ale ještě asi třikrát byli na kontrole tady v okresním městě, na tom EAV,pro jistotu i na biorezonanci, ale už mu nikdy nic nenašli. Byl od té doby nemocný jen s nachlazením, tak jednou za rok dostane rýmu a to je vše. Před tou léčbou nám doktorka na dětským říkala, že to bude mít na celý život a taky že nemáme počítat s tím, že by někdy sportoval. On totiž pořád kašlal, celé noci, několik let to trvalo, to jsem prve nenapsala. Vždycky jen asi 14 dní býval dobrej a pak zas měsíc marod....pořád dokola. Dnes je mu 18 let a věnuje se naplno atletice.
Že by opravdu byl lék na tu děsnou alergii?? Vypadá to hodně zajimavě, jen nechápu jakto že se o tom nemluví víc? Přece tolik lidí tou nemocí trpí! Můžu se zeptat kolik vás to všechno stálo?
Není tady
Myslím, že ofic.medicína tento způsob léčby neuznává. Já bych měla eminentní zájem, ale hádám cenu léčení nad 10,000,- a jsme nato dvě.
Pro farmaceut.firmy je lepší, když bereme 10-20-30 let jejich léky, než nám dát k užívání skutečně účinný lék. Nás neléčí, aby nás vyzdravily, ale aby měly zisky. I kdyby nás chtěly léčit, mám pocit, že pro mnohé firmy jsme taky pokusní králíci na testování léků jako kdysi africké země.
Dítěti platí stát Staloral do 15-ti let, takže letos končí a dospělým NIC. Takže já jsem taky skončila. Ten se vyráběl přímo na alergeny kontrétního člověka ve Francii. Kdysi jsem věřila, že se alergií zbavím. Mezitím namísto toho mám vždy další a další. Tak proč ty léky vůbec brát?
Není tady
Adriano, proč se o tom nemluví víc? Ono se o tom mluví i píše, čas od času se vzedme vlna odporu proti některé z alter. metod, cílem je samozřejmě znemožnit případnou konkurenci, z pacientů udělat naivní nevzdělané hlupáky a z alter. doktorů a léčitelů bezohledné dravce okrádající chudé nemocné..... Myslím, že Miaa na to celkem přesně kápla. Oficiální medicína a její provázanost s farm. průmyslem…
Nuž k věci – kolik nás to stálo – první vstupní prohlídka s diagnostikou cca 1000,- a každá další návštěva řádově stokoruny, nevím už přesně , okolo pětistovky to bylo. Celkem jsme tam byli asi 6x, vždy nejméně hodinu.
Není tady
Haiel, tak a kde to bylo? třeba bych to zkusila na sobě. Vypadá to levněji než NAET.
Není tady
miaa :Takhle jsem o tom nikdy nepřemýšlela. Asi ale na tom něco bude, a pokud ano tak je to hodně smutné...
haiel: čekala jsem větší sumu, to by bylo přijatelné... děkuji za informaci.
Není tady
miaa napsal(a):
Haiel, tak a kde to bylo? třeba bych to zkusila na sobě. Vypadá to levněji než NAET.
Jak už jsem psala výše - Praha - Naturcentrum Salvea. Bylo to ve druhé polovině 90. let, jaké mají ceny dnes, nevím.
Není tady