Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 13. 6. 2011 10:59

adriana82
♥♥-----

Re: Alergologie - co mám čekat?

haiel napsal(a):

Elektroakupunktura dle Volla.  info např. tady:
http://www.celostnimedicina.cz/elektroa … cnosti.htm

Bicom je biorezonance, info např. tady:
http://www.bicom-optima.cz/index.php?section=o-nas

Andreo, pro děti je to bez rizika, já bych dnes už s malým dítětem na alergologii do nemocnice nešla. Tam jsme chodili asi 4 roky a bezvýsledně, pořád klukovi zjišťovali nový a nový alergie, nesměl pomalu nikam jít, skoro nic jíst, dýchačku pořád sebou...škoda mluvit.

Když měl asi 5 let, tak nás kdosi nasměroval na tu biorezonanci, jezdili jsme tehdy do Prahy do Naturcentra Salvea. Tam ho odiagnostikovali, mne taky, (matku též, protože se jedná o celostní medicínu,tak berou matku a dítě jako propojenou jednotku), vytestovali skutečné alergeny, nasadili dietu na dobu celé léčby, což trvalo u nás asi 3 měsíce, dieta nakonec jen měsíc, už si to přesně nepamatuju. Zkrátka celkem jsme tam byli asi pětkrát nebo šestkrát v průběhu těch 3 měsíců, vždycky asi půl hodiny až hodinu byl připojený na ten přístroj, nudil se tam a brblal, no ale vždycky jsme viděli, že tohle konečně někam povede.  Od té doby byl bez potíží. Pak jsme ale ještě asi třikrát byli na kontrole tady v okresním městě, na tom EAV,pro jistotu i na biorezonanci, ale už mu nikdy nic nenašli. Byl od té doby nemocný jen s nachlazením, tak jednou za rok dostane rýmu a to je vše.  Před tou léčbou nám doktorka na dětským říkala, že to bude mít na celý život a taky že nemáme počítat s tím, že by někdy sportoval. On totiž pořád kašlal, celé noci, několik let to trvalo, to jsem prve nenapsala. Vždycky jen asi 14 dní býval dobrej a pak zas měsíc marod....pořád dokola.  Dnes je mu 18 let a věnuje se naplno atletice.

Že by opravdu byl lék na tu děsnou alergii?? smile Vypadá to hodně zajimavě, jen nechápu jakto že se o tom nemluví víc? Přece tolik lidí tou nemocí trpí! Můžu se zeptat kolik vás to všechno stálo? va

Není tady

#27 13. 6. 2011 11:27

miaa
♥♥♥♥♥--

Myslím, že ofic.medicína tento způsob léčby neuznává. Já bych měla eminentní zájem, ale hádám cenu léčení nad 10,000,- a jsme nato dvě.
Pro farmaceut.firmy je lepší, když bereme 10-20-30 let jejich léky, než nám dát k užívání skutečně účinný lék. Nás neléčí, aby nás vyzdravily, ale aby měly zisky. I kdyby nás chtěly léčit, mám pocit, že pro mnohé firmy jsme taky pokusní králíci na testování léků jako kdysi africké země.
Dítěti platí stát Staloral do 15-ti let, takže letos končí a dospělým NIC. Takže já jsem taky skončila. Ten se vyráběl přímo na alergeny kontrétního člověka ve Francii. Kdysi jsem věřila, že se alergií zbavím. Mezitím namísto toho mám vždy další a další. Tak proč ty léky vůbec brát?

Není tady

#28 14. 6. 2011 11:22

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Adriano, proč se o tom nemluví víc? Ono se o tom mluví i píše, čas od času se vzedme vlna odporu proti některé z alter. metod, cílem je samozřejmě znemožnit případnou konkurenci, z pacientů udělat naivní nevzdělané hlupáky a z alter. doktorů a léčitelů bezohledné dravce okrádající chudé nemocné.....  Myslím, že Miaa na to celkem přesně kápla. Oficiální medicína a její provázanost s farm. průmyslem… sad 
Nuž k věci – kolik nás to stálo –  první vstupní prohlídka s diagnostikou  cca 1000,- a každá další návštěva řádově stokoruny, nevím už přesně , okolo pětistovky to bylo.  Celkem jsme tam byli asi 6x, vždy nejméně hodinu.

Není tady

#29 14. 6. 2011 15:02

miaa
♥♥♥♥♥--

Haiel, tak a kde to bylo? třeba bych to zkusila na sobě. Vypadá to levněji než NAET.

Není tady

#30 15. 6. 2011 11:44

adriana82
♥♥-----

miaa :Takhle jsem o tom nikdy nepřemýšlela. Asi ale na tom něco bude, a pokud ano tak je to hodně smutné...
haiel: čekala jsem větší sumu, to by bylo přijatelné... děkuji za informaci.

Není tady

#31 15. 6. 2011 13:11

haiel
♥♥♥♥♥♥-

miaa napsal(a):

Haiel, tak a kde to bylo? třeba bych to zkusila na sobě. Vypadá to levněji než NAET.

Jak už jsem psala výše - Praha - Naturcentrum Salvea. Bylo to ve druhé polovině 90. let, jaké mají ceny dnes, nevím.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí