29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám pár měsíců po menopauze, lékař mi doporučil hormonální lék Livial. Po přečtení letáku-nežádoucí účinky(nárust hmotnosti,ochlupení atd.)- nemám odvahu Livial začít brát.
Máte zkušenosti s tímto lékém-poraďte.
Není tady
No fuj, přečetla jsem si příbalový leták a ani náhodou bych to nebrala. Zkoušela si fytohormony? Máš-li návaly...jeřáb ptačí, kapičky si dávej, FUNGUJí.
Zrovna jsem zasadila soju, uvidím, zda vyroste a budu ji jíst. Musíš/máš to brát anebo to máš "jen" tak preventivně?
Ochlupení potvrzuji a nezbavíš se toho, ani když už to nebudeš brát! Mít kotlety je přímo úžasné!
Hmotnost taky.
Není tady
Díky!!!!!!Pořád jsem váhala,vůbec se mi do toho nechtělo.(Chloupků už teď mám víc než dost a kila pomalu začínají přibívat).Mám počátky osteoporézy-tak proto mi to lékař předepsal,ale říkal, že to mám sama zvážit.
Jsem ráda ,že ses mi okamžitě ozvala a doufám ,že se svýmy zkušenostmi se vás přihlásí víc.!!!!!
Mně osobně na návaly dobře zabíral kotvičník-kapky od Naděje.
Není tady
No vidíš, kotvičník mám objednaný, ale míním s tím hubnout resp. přeměnit tuky na svaly a taky ho budu pěstovat na zahrádce. Mám osteopenii...už alespon 5 let, ale dr. mne řekl, že se to léčí až od 65 let oficielně, jinak pouze za své. No, to té doby mohu xxx-krát chcípnout. vyber si.
Ne, tohle určitě není ten správný lék. Máme to doživotně, tak přece neumřeme uvědomelě dřív, než musíme, ne?
A kašlat na léky, které ti vyléčí jednu záležitost a přitom poškodí dalších 10....
Není tady
Miaa,taky se dost zajím o byliny,ale nerada je piji.Takže nejraději je mám v kapkách od již zmiňované "Naděje".Navíc mají takové krásně přehledné brožury.Kapky nejsou ani drahé a co jsem zatím vyzkoušela -funguje. (např.gingo na zvonění v uších)
Taky jsem se dočetla v čínské medicíně, že v menopauze je dobrý ploštičník,ale ten jsem nesehnala.
Na umírání se taky nechystám, četla si něco o čchi-kung cvičení? Prý s má naopak omládnout.
Není tady