6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám pár měsíců po menopauze, lékař mi doporučil hormonální lék Livial. Po přečtení letáku-neádoucí účinky(nárust hmotnosti,ochlupení atd.)- nemám odvahu Livial začít brát.
Máte zkuenosti s tímto lékém-poraďte.
Není tady
No fuj, přečetla jsem si příbalový leták a ani náhodou bych to nebrala. Zkouela si fytohormony? Má-li návaly...jeřáb ptačí, kapičky si dávej, FUNGUJí.
Zrovna jsem zasadila soju, uvidím, zda vyroste a budu ji jíst. Musí/má to brát anebo to má "jen" tak preventivně?
Ochlupení potvrzuji a nezbaví se toho, ani kdy u to nebude brát! Mít kotlety je přímo úasné!
Hmotnost taky.
Není tady
Díky!!!!!!Pořád jsem váhala,vůbec se mi do toho nechtělo.(Chloupků u teď mám víc ne dost a kila pomalu začínají přibívat).Mám počátky osteoporézy-tak proto mi to lékař předepsal,ale říkal, e to mám sama zváit.
Jsem ráda ,e ses mi okamitě ozvala a doufám ,e se svýmy zkuenostmi se vás přihlásí víc.!!!!!
Mně osobně na návaly dobře zabíral kotvičník-kapky od Naděje.
Není tady
No vidí, kotvičník mám objednaný, ale míním s tím hubnout resp. přeměnit tuky na svaly a taky ho budu pěstovat na zahrádce. Mám osteopenii...u alespon 5 let, ale dr. mne řekl, e se to léčí a od 65 let oficielně, jinak pouze za své. No, to té doby mohu xxx-krát chcípnout. vyber si.
Ne, tohle určitě není ten správný lék. Máme to doivotně, tak přece neumřeme uvědomelě dřív, ne musíme, ne?
A kalat na léky, které ti vyléčí jednu záleitost a přitom pokodí dalích 10....
Není tady
Miaa,taky se dost zajím o byliny,ale nerada je piji.Take nejraději je mám v kapkách od ji zmiňované "Naděje".Navíc mají takové krásně přehledné broury.Kapky nejsou ani drahé a co jsem zatím vyzkouela -funguje. (např.gingo na zvonění v uích)
Taky jsem se dočetla v čínské medicíně, e v menopauze je dobrý plotičník,ale ten jsem nesehnala.
Na umírání se taky nechystám, četla si něco o čchi-kung cvičení? Prý s má naopak omládnout.
Není tady