Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 4. 6. 2011 8:04

Jari
♥♥-----

Zkušenosti s Livialem

Mám pár měsíců po menopauze, lékař mi doporučil hormonální lék Livial. Po přečtení letáku-nežádoucí účinky(nárust hmotnosti,ochlupení atd.)- nemám odvahu Livial začít brát.
Máte zkušenosti s tímto lékém-poraďte.

Není tady

#2 4. 6. 2011 10:58

miaa
♥♥♥♥♥--

Re: Zkušenosti s Livialem

No fuj, přečetla jsem si příbalový leták a ani náhodou bych to nebrala. Zkoušela si fytohormony? Máš-li návaly...jeřáb ptačí, kapičky si dávej, FUNGUJí.
Zrovna jsem zasadila soju, uvidím, zda vyroste a budu ji jíst. Musíš/mᚠto brát anebo to mᚠ"jen" tak preventivně?
Ochlupení potvrzuji a nezbavíš se toho, ani když už to nebudeš brát! Mít kotlety je přímo úžasné!
Hmotnost taky.

Není tady

#3 4. 6. 2011 12:44

Jari
♥♥-----

Díky!!!!!!Pořád jsem váhala,vůbec se mi do toho nechtělo.(Chloupků už teď mám víc než dost a kila pomalu začínají přibívat).Mám počátky osteoporézy-tak proto mi to lékař předepsal,ale říkal, že to mám sama zvážit.
Jsem ráda ,že ses mi okamžitě ozvala a doufám ,že se svýmy zkušenostmi se vás přihlásí víc.!!!!!
Mně osobně na návaly dobře zabíral kotvičník-kapky od Naděje.

Není tady

#4 4. 6. 2011 14:13

miaa
♥♥♥♥♥--

No vidíš, kotvičník mám objednaný, ale míním s tím hubnout resp. přeměnit tuky na svaly a taky ho budu pěstovat na zahrádce. Mám osteopenii...už alespon 5 let, ale dr. mne řekl, že se to léčí až od 65 let oficielně, jinak pouze za své. No, to té doby mohu xxx-krát chcípnout. vyber si.
Ne, tohle určitě není ten správný lék. Máme to doživotně, tak přece neumřeme uvědomelě dřív, než musíme, ne?
A kašlat na léky, které ti vyléčí jednu záležitost a přitom poškodí dalších 10....

Není tady

#5 5. 6. 2011 11:23

Jari
♥♥-----

Miaa,taky se dost zajím o byliny,ale nerada je piji.Takže nejraději je mám v kapkách od již zmiňované "Naděje".Navíc mají takové krásně přehledné brožury.Kapky nejsou ani drahé a co jsem zatím vyzkoušela -funguje. (např.gingo na zvonění v uších)
Taky jsem se dočetla v čínské medicíně, že v menopauze je dobrý ploštičník,ale ten jsem nesehnala.
Na umírání se taky nechystám, četla si něco o čchi-kung cvičení? Prý s má naopak omládnout.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí