Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 3. 6. 2011 13:37

zami
♥------

Boudoir fotografie

Mám rezervovaný červencový termín na focení boudoiru, což bych ráda darovala budoucímu manželovi jako svatební dar. Neuvažujete některá o nafocení? Mohly bychom jít společně a ušetřit tak penízky (focení je samozřejmě zvlášť za zavřenými dveřmi, takže soukomí je).

Není tady

#2 5. 6. 2011 18:43

SandraMatuskova
♥------

Re: Boudoir fotografie

zami a co pak s těmi fotkami? necháváš si dělat fotoknihu, nebo klasicky do alba?

Není tady

#3 5. 6. 2011 18:46

zami
♥------

Určitě do speciálního alba :-) Mám obavy, že fotokniha se může časem rozpadnout...

Není tady

#4 6. 6. 2011 11:02

SandraMatuskova
♥------

Rozpadnout? To určitě ne. Já mám doma řadu fotoknih a nějaké už dost dlouhou dobu a všechno drží tak, jak má smile Dělám je už nějaký čas u Piklia a spokojená jsem na 100%. Tak to třeba ještě zvaž, protože s fotoknihami se dá víc experimentovat a v těch velkých formátech to vypadá fakt luxusně smile Každopádně přeju, ať se focení podaří a jsi spokojená! :-)

Není tady

#5 6. 6. 2011 11:06

zami
♥------

Já plánuju dělat fotoknihy s fotkami ze svatby. Ale na boudoir budu mít určitě speciální album. Díky, snad se podaří :-)

Není tady

#6 6. 6. 2011 12:28

SandraMatuskova
♥------

Aha, já myslela, že fotoknihy zatracujete úplně :-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí