|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Mám dotaz na těhulky..na současné i minulé. Jsem 21 tt..a dnes rano jsem vstavala s červenými fleky v obličeji. Nikdy jsem je neměla. Myslela jsem si,že jsem špatně spala..ale mám je stalé..na obou stranách..takže to z přeležení není. Měl je z vás během těhu taky někdo?
Není tady
Ahoj JItko, kamoska byla takhle v tehotenstvi olezena co chvila.
Není tady
Naše babi říkávala, že se mimino tlačí na játra... Tak nevím, třeba jo...
Není tady
Jitko, já mám zase často červený nos, jako ožrala, to jsem dříve taky nemívala.
Není tady

Ahoj JitkoS. Také jsem nikdy s pletí neměla problémy a teď jsem občas mívám červené fleky na obličeji. Mám teď takovou podrážděnou pleť a tak to asi patří k těhotenství, ikdyž teda pořád čtu, jak¨se pleť v těhu zlepší a je taková hezčí a vlasy také. S vlasy problémy nemám, ale ta pleť je horší. Přeju moc a moc zdravíčka. Pá
Není tady
Mišineček napsal(a):
Ahoj JitkoS. Také jsem nikdy s pletí neměla problémy a teď jsem občas mívám červené fleky na obličeji. Mám teď takovou podrážděnou pleť a tak to asi patří k těhotenství, ikdyž teda pořád čtu, jak¨se pleť v těhu zlepší a je taková hezčí a vlasy také. S vlasy problémy nemám, ale ta pleť je horší. Přeju moc a moc zdravíčka. Pá
Ahojky, mne se hodne zlepsila plet i vlasy. Drive se mi hoodne mastily..musela jsem je myt kazdy den..nyni klidne treti - ctvrty den..coz je u mne zazrak.Ale bohuzel to naporad nevydrzi. Fleky v obliceji mam stale...asi mne zustanou az do konce.Nejdrive mne to trochu vylekalo..nikdy jsem je v tehu nemela.. Preji hezky den.
Není tady