6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Zdravím všechny, ráda bych se zeptala, zda má někdo stejnou zkušenost jako já. Po vysazení HA (brala jsme jí více jak 12let) se mi minimálně o jedno číslo zvětšila prsa a na váze naskočila tak tři kila navíc Je mi jasné, že po vysazení antikoncepce se v těle dějí s hormony různé věci, ale toto mne zaskočilo. Stravu mám v zásadě stejnou, žádné velké mlsání, prostě si dávám pozor na to co jím a stejně tak i pohyb, teď ho mám i s ohledem na hezké počasí více, tak si právě nedovedu vysvětlit proč se tak zvětšuji:usch:.
O miminko se snažíme cca půl roku a zatím nic, takže mé zakulacování nemá dle mého žádný důvod. Beru pouze kyselinu listovou, přemýšlela jsem i o nějakých speciálních vitamínech pro nastávající maminky, ale právě s těmi je spojován i přírůstek na váze. Je mi jasné, že s vytouženým těhotenstvím pak žádná kila řešit nebudu, ale teď mě to docela trápí. Děkuji za Vaše zkušenosti:)
Není tady
Stránky: 1