Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 2. 6. 2011 17:05

alenka.risedivu
♥♥-----

zvětšení prsou, přírustek váhy po vyrazení HA

Zdravím všechny, ráda bych se zeptala, zda má někdo stejnou zkušenost jako já. Po vysazení HA (brala jsme jí více jak 12let) se mi minimálně o jedno číslo zvětšila prsa a na váze naskočila tak tři kila navíchmm Je mi jasné, že po vysazení antikoncepce se v těle dějí s hormony různé věci, ale toto mne zaskočilo. Stravu mám v zásadě stejnou, žádné velké mlsání, prostě si dávám pozor na to co jím a stejně tak i pohyb, teď ho mám i s ohledem na hezké počasí více, tak si právě nedovedu vysvětlit proč se tak zvětšuji:usch:.

O miminko se snažíme cca půl roku a zatím nic, takže mé zakulacování nemá dle mého žádný důvod.butter Beru pouze kyselinu listovou, přemýšlela jsem i o nějakých speciálních vitamínech pro nastávající maminky, ale právě s těmi je spojován i přírůstek na váze. Je mi jasné, že s vytouženým těhotenstvím pak žádná kila řešit nebudu, ale teď mě to docela trápí. Děkuji za Vaše zkušenosti:)

http://lb1f.lilypie.com/wFwDp2.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí