1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
ahoj jsem po operaci srdicka mam mechanickou chlopen a musim brát dozivotne warfarin.je mi 26 a co nevidet bych chtela mi deti.cetla jsem par clanku a vsude se k tomu vyjadruji spis negativne.a ja mam ted z toho strach. kdyz ma nekdo z vas s mim problémem skusenost budu rada kdyz mi odpovite.
Není tady
Má dcerka má "jenom" záplatu - také tělu cizí předmět, ale podstatně mení, ne má ty, mezi předsíněmi, operace ve 2,5 letech.
V těhotenství byla přísně pod dozorem kardiologa, chodila často na kontroly. Někteří porodníci, i její gynekoloka, se těhotenství a porodu báli.
Ale ona se rozhodla rodit ve skvělé nemocnici ve Vrchlabí a tam měli vichni skvělý přístup a ničeho se nelekli. Ve proběhlo bez problémů.
A dnes mám krásného vnoučka, kterému je u rok a dva měsíce.
Poradím ti jenom, abys to rozebrala se svým kardiologem, pokud má moudrého a důvěřuje mu.