6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zklamaná napsal(a):
haiel napsal(a):
majkafa napsal(a):
haiel, to má jako ty zaslepené trubky v mé kuchyni. A to napojí na vodovodní baterii a odpadní rouru na odpad ke dřesu, bude to procházet.
Ostatně to tu u někdo psal přede mnou o tom procházení.Majko, znovu - já jsem se na tohle neptala, je to otázka Bramborky, předtím tuím Zklamči a Bramborka to oivila, jenom jsem nabídla monou odpověď, nic víc, pak jsme na to téma chvilku psaly.... tvoje vysvětlení si přeberou ti, kdo se ptali, mně zaslepenost/nezaslepenost zas tak moc v hlavě neleí. Ale kdy u jsi mě s tím oslovila - přirovnání k trubkám spí ne, trubka je předmět, který nemá vlastní vůli, její zaslepení je něco úplně jiného ne lidská zaslepenost, o které tu píem. Člověk se s pomocí své vůle a svým rozhodnutím můe kdykoliv zaslepenosti zbavit. Záleí jen na něm. Trubka je trubka a buď je zaslepená nebo průtočná nebo ucpaná nebo prasklá....a dá-li se to tak nazvat, jsou jí tyto její stavy uplně umák. Na rozdíl od člověka
haiel - ale naprosto prvotní otázka, co vlastně byla poloená zněla, a byla směrována k hirondel - " JAK TO ONA VÍ?" Tzn. jak hirondel VÍ, e je někdo zaslepený. Odpověď byla od Lupiny (a nepitvám její nutkání, proč odpověděla právě ona a proč zrovna tak, jak odpověděla) - e prostě koukne a vidí... (dle mého názoru, naprosto nedostatečná a nicneříkající odpověď) a na to se rozvila debata s dalí mou otázkou: Kdo určil, co je to zaslepenost, a kdy to u je zaslepenost a kdy to zaslepenost není. Tzn. definici zaslepenosti a nějaká ta měrná jednotka.
Nebo, jestlie prohlásím, e je někdo ne/zaslepený, tak v první řadě bych měl znát odpověď a zdůvodnění, proč jsem odpověděl tak, jak jsem odpověděl (nejsme v mateřské kolce, kdy na otázku proč se s jásotem odpovídá, pro slepičí kvoč), a logicky vzato bych měl znát i ten fakt, podle kterého se určuje, od kdy se u jedná o zaslepenost a od kdy to zaslepenost není. Jestlie budu tedy něco tvrdit, měl bych to i něčím podloit. Jediné, čím se tady ty otázky a odpovědi podloily bylo to, e se jedná o osobní pocit, či osobní názor.
Pokud bych tedy měla brát tyto odpovědi v potaz, co by relevantní odpovědi a opírat se o zdejí rádoby hojně pouívané slovní hříčky, tak pisatel de facto svými písmenky vyjadřuje sám sebe a své vnitřní nastavení (vypovídá to něco o něm samém adp.) nastavuje se mu zrcadlo a měl by na tom tedy máknout, nebo to sám nemá zpracované atd. atd. Legrační na tom celém je ten fakt, e tohle padá z klávesnice právě těch, co se tu prezentují co jsou "prý" někde dál, co dotvrzují svými hojně pouívanými frázemi typu - u víme, u jsme byly TAM (a kdo ví, zda jetě dál), kde ten druhý jetě nedoel apd.
Já tedy nepíi o sobě, e jsem na nějaké duchovní výině a ani nemám nutkavou snahu se tam krábat, jen abych dokázala, či nedokázala...co vlastně? e jsem hodna? Čeho?
Jetě e jsem tím, čím jsem....
Ale pokud bych se prezentovala jako (samozvaný - zde určitě) odborník přes tuto specializaci (nenala jsem lepí slovo), tak v první řadě, abych budila respekt, či autoritu, co by odborník na slovo vzatý, měla bych mít předevím zmáknutou sama sebe a vědět o čem vlastně mluvím, a umět tedy i adekvátně na poloené otázky odpovídat. Jestlie nezvládnu tyto základy, jsem naprosto stejný člověk, jak druhý a nikterak specificky vyjímečný, abych se holedbal nějakým VÍM.
To co pises je = Tvuj svet,Tva "pravda",Tve dedukce,Tvuj nazor ,Tva iluze,Tve ocekavani,Tva posedlost,Tve detske triky,Tve domnenky,Tve myslenky a LPENI .......atd.
A jako takove to zijes.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
O čem vlastně mluví? Popi, o čem píe.
Bacha na védy, Srdénko! A na diktátorství
Áa.....chtěla jsem tě citovat, ale kdo se v tom má hrabat, v těch sáhodlouhých elaborátech
Já jen, e moje "koukne a vidí" nebyla odpověď - a u vůbec ne tobě, propánečka! Nésu masochista, abych se vystavovala právě těm elaborátům
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Zetko zetko ,proc si tohle delas ?
Zajímavý povzdech - co si vlastně dělám? Umí to popsat? A v neposlední řadě říct, jak TO VÍ?
Proc bych to mela delat Z?
Není tady
lupina montana napsal(a):
No teď teda zrovna netuím, kterej má na mysli
Neke...
Není tady
Arcanum napsal(a):
No prece - - vytmaveny --
To asi nepůjde, člověče - to bys pokadý jako někomu něco VYTMAVILA??
Není tady
Arcanum napsal(a):
Neke...
Fakty ne-e
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Zklamaná,
a moná je to sílící pocit, e na tom, co tu slyí, něco je a tvými neustále negujícími reakcemi se ho snaí ubít. Jene u to dlouho nepůjdeCo na čem něco je? O čem vlastně mluví? Popi, o čem píe.
Zklamčo,
ostatní ti tu píou své názory a ty jsi neustále v opozici. Myslím tím, e na těch názorech, co tu slyí, asi něco je....
Není tady
Arcanum napsal(a):
Neke...
Fakty ne-e
No tak faaaajn.
Predstav me si situaci ze nas neco bavi,nebo ze nam neco chutna. Clovicek se za normalnich okolnosti raduje z toho ze ho neco bavi ,nebo ze mu neco chutna ......ale zkus se bavit jednim objektem 14 dni,nebo zkus si pochutnavat na necem ctyri -nebo ctrnact dni. To nejde,budes toho mit az po usi,proste vseho moc skodi. Je nutne to prostridat.
No a v souladu s vesmirem se veci stridaji a vse je pomijive.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Zklamaná,
a moná je to sílící pocit, e na tom, co tu slyí, něco je a tvými neustále negujícími reakcemi se ho snaí ubít. Jene u to dlouho nepůjdeCo na čem něco je? O čem vlastně mluví? Popi, o čem píe.
Zklamčo,
ostatní ti tu píou své názory a ty jsi neustále v opozici. Myslím tím, e na těch názorech, co tu slyí, asi něco je....
Opravdu jsem v opozici? Není to také tak, e ti, co píí ty názory, jsou také v opozici?
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Opravdu jsem v opozici? Není to také tak, e ti, co píí ty názory, jsou také v opozici?
Ne. (za sebe)
Není tady
Jo jakoe se i dobrého přeere? no tak to jo
Jene tohle je spíe tak, e já Srdénku vdycky skočím na pek
To mám z toho, e očekávám
Není tady
To mám z toho, e očekávám
Maybe.
Dobrou noc.
Není tady
Arcanum napsal(a):
To co pises je = Tvuj svet,Tva "pravda",Tve dedukce,Tvuj nazor ,Tva iluze,Tve ocekavani,Tva posedlost,Tve detske triky,Tve domnenky,Tve myslenky a LPENI .......atd.
A jako takove to zijes.
Ale heleďme se - tak tvůj svět, tvoje pravda, tvé dedukce, tvůj názor, tvá iluze, tvé očekávání, tvá posedlost, tvé dětské triky, tvé domněnky, tvé mylenky a LPĚNÍ ...ATD.
A jako takové to ije. (doufá,m, e jsemto opsala správně - velké T jsem vynechávala )
Moc zajímavý názor - take kdy právě Ty napíe o někom, e je zaslepený, je to dle této tvé definice Tvoje zaslepenost .
Tak konečně jsme si to navzájem potvrdily, e? Nejsem zaslepená, protoe Ty píe o sobě...
Není tady
Zklamaná napsal(a):
No tak já například jsem v pozici.
Ale někdo holt potřebuje bejt PROTI stůj co stůj prostě z toho důvodu, e neví, kde on sám vlastně je
Není tady
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Ne. (za sebe)
Ne? Jak je to moné? Pokud nejsou vůči mému psaní v opozici, tedy se mnou de facto souhlasí...
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Ne. (za sebe)
Ne? Jak je to moné? Pokud nejsou vůči mému psaní v opozici, tedy se mnou de facto souhlasí...
Vazne ty dedukce?
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
A jako takove to zijes.Ale heleďme se - tak tvůj svět, tvoje pravda, tvé dedukce, tvůj názor, tvá iluze, tvé očekávání, tvá posedlost, tvé dětské triky, tvé domněnky, tvé mylenky a LPĚNÍ ...ATD.
A jako takové to ije. (doufá,m, e jsemto opsala správně - velké T jsem vynechávala )
Moc zajímavý názor - take kdy právě Ty napíe o někom, e je zaslepený, je to dle této tvé definice Tvoje zaslepenost .
Tak konečně jsme si to navzájem potvrdily, e? Nejsem zaslepená, protoe Ty píe o sobě...
Pokud to takhle zijes pak je to tak.Je to Tvoje pravda. Nic vic nic mene. To ale jeste neznamena ze.......
Není tady
Zklamaná napsal(a):
A to si představ, Srdénko, e je moný nesouhlasit a přitom nebejt v opozici...ale pt, nikomu to neříkej!
Není tady
Zklamaná napsal(a):
No tak já například jsem v pozici.
Ale někdo holt potřebuje bejt PROTI stůj co stůj prostě z toho důvodu, e neví, kde on sám vlastně je
A znovu se nabízí otázka - jak to VÍ, e někdo neví, kde on sám vlastně je a tudí holt potřebuje být stůj co stůj PROTI a to dokonce bere jako důvod?
Take jestlie někdo neví, kde vlastně je, ten druhý, co mu tohle říká naprosto přesně VÍ, kde ten chudák dotyčný se nachází, e jooo?
Není tady
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Ne. (za sebe)Ne? Jak je to moné? Pokud nejsou vůči mému psaní v opozici, tedy se mnou de facto souhlasí...
Vazne ty dedukce?
To nejsou dedukce - pokud někdo je v opozici, tak nesouhlasí s názorem (proto je v opozici - je proti), pokud v opozici není, tak s názorem souhlasí......leda by se zdrel jakéhokoliv projevu.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Take jestlie někdo neví, kde vlastně je, ten druhý, co mu tohle říká naprosto přesně VÍ, kde ten chudák dotyčný se nachází, e jooo?
Panenkomariastaroboleslavská....no jetě toho trochu!
To a si laskavě ví kadej sám za sebe, kde je, nebo není, kde by být chtěl, případně nechtěl a kde chce být chtěn a přesto není
Není tady
Zklamaná napsal(a):
To nejsou dedukce - pokud někdo je v opozici, tak nesouhlasí s názorem (proto je v opozici - je proti), pokud v opozici není, tak s názorem souhlasí......leda by se zdrel jakéhokoliv projevu.
Srdénko srdénko.....a ty zjistí, e je na světě kupříkladu taková červená, modrá a zelená!
A to nemluvím o růový a bleděmodrý....
a to jetě existuje BROSKVOVĚ růová a ta se lií od LOSOSOVĚ růový..........................jojo!
A jako třeničku na dort ti musím sdělit, e černá je jen nejtmaví odstín bílé a naopak
Není tady
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
A jako takove to zijes.Ale heleďme se - tak tvůj svět, tvoje pravda, tvé dedukce, tvůj názor, tvá iluze, tvé očekávání, tvá posedlost, tvé dětské triky, tvé domněnky, tvé mylenky a LPĚNÍ ...ATD.
Tak konečně jsme si to navzájem potvrdily, e? Nejsem zaslepená, protoe Ty píe o sobě...Pokud to takhle zijes pak je to tak.Je to Tvoje pravda. Nic vic nic mene. To ale jeste neznamena ze.......
...e to takhle nemůe ít i ty....
ale hirondel, co to na mě zkouí za dětské triky? Tvoje dětské triky...moje dětské triky...nae dětské triky?
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Panenkomariastaroboleslavská....no jetě toho trochu!
To a si laskavě ví kadej sám za sebe, kde je, nebo není, kde by být chtěl, případně nechtěl a kde chce být chtěn a přesto není
ale no tááák, před chvílí si psala, e ten dotyčný neví, kde je...a teď zas, e a si laskavě kadý ví sám za sebe, kde se vlastně nachází....tu omáčku s chtěním a vlastním, nebo cizím nebudu rozpitvávat ( i kdy bych mohla, ono se to tak nabízí, kdy u o tom zrovna ty píe)
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Srdénko srdénko.....a ty zjistí, e je na světě kupříkladu taková červená, modrá a zelená!
A to nemluvím o růový a bleděmodrý....
a to jetě existuje BROSKVOVĚ růová a ta se lií od LOSOSOVĚ růový..........................jojo!
A jako třeničku na dort ti musím sdělit, e černá je jen nejtmaví odstín bílé a naopak
noo, tak například máme 16,7 milionů barev
ale opozice má své zákonitosti (tak, jako určité barvy - viz ta černá = odstín bílé za určitých dodrených zákonů)
Není tady