18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Arcanum napsal(a):
majkafa napsal(a):
lupi, cítím, e má hodně velký problém se Zklamanou. Chová se jak utrená ze řetězu při reakcích na její psaní. Úplně jinak, ne běně.
A jak ona vi? Aha domnenka,tak to jo.
Koukám, e si vystačí.
Stačí číst. To psaní jde přímo z podvědomí a lupi si to asi ani neuvědomuje. Kdyby nic, nenapíe ani čárku a psaní Zklamané po ní stéká jako voda a nijak se jí nedotkne.
Upravil(a) majkafa (5. 6. 2011 21:10)
Zklamaná napsal(a):
lupina montana napsal(a):
A k tobě, Srdce Zatmělé:
moná by tě mělo a mohlo zajímat, co na Duchovním tě nenechá na pokoji?
Co tě neustále nutí navtěvovat tyto tebou tak nenáviděné a pohrdané končiny?
A buď tak hodné, mně neodpovídej - odpovídalo bys samým klié a ta mně vskutku nezajímají.
Odpověz sobě, jestli to dokáe....Jsem moc hodné, take nevyslyím tvou prosbu. Proč z tebe vypadavají slova a věty tohoto významu? Kde se v tobě vzalo to přesvědčení o tom, e to tak mám? Nenáviděné a pohrdané končiny? Nejedná se právě u tebe o tu zaslepenost - nevidět a nerespektovat? Upřímně řečeno, od osob řadících se k těm, co "prý" nejsou zaslepené (jsou tedy otevřené, respektující, neslepé a nehluché - nebo o to se alespoň snaící) bych právě tyto slova nečekala.
A co mě na duchovním "prý" nenechá na pokoji? Moná je to úkol (snaím se mluvit vaí řečí) ukázat nenávist a pohrdání (viz věta tě co neustále nutí...), nadřazenost a diktátorství (viz věta předposlední - buď tak hodné, neodpovídej, odpovídalo bys samým klié...) ve vás, nebo tady a teď v tobě - jsou to zrcadla.....?
Osobně nemám snahu, nato potřebu, tlačit se násilím někam, nebo cokoliv uspíit (myleno tím - proč bych měla dělat něco proti srsti, jen abych "zapadla" konkrétně do tohoto chlívka, mezi tyto lidi), kdy jsem spokojená tam, kde jsem.
Otázka vak zní, co například konkrétně tebe nenechá na pokoji vůči Zklamané? Co tebe konkrétně nutí Zklamanou stále pojmenovávat novým a novým osobně viděným pojmenováním? Měla by ses ponořit do svého nitra a hledat tam tu odpověď.
majkafa napsal(a):
Stačí číst. To psaní jde přímo z podvědomí a lupi si to asi ani neuvědomuje. Kdyby nic, nenapíe ani čárku a psaní Zklamané po ní stéká jako voda a nijak se jí nedotkne.
A Ty nevis ze to muze byt jeste uplne jinak?
Me take ctes a myslis si ze to co Ty ctes je tak jak to vidis.
Není tady
Blossom jak se dari?
Není tady
Arcanum napsal(a):
Blossom jak se dari?
Skvěle. Dík za optání.
Podrobnosti najde na vlákně o radosti, před chvílí jsem je tam psala.
Blossom napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
A k tobě, Srdce Zatmělé:
moná by tě mělo a mohlo zajímat, co na Duchovním tě nenechá na pokoji?
Co tě neustále nutí navtěvovat tyto tebou tak nenáviděné a pohrdané končiny?
A buď tak hodné, mně neodpovídej - odpovídalo bys samým klié a ta mně vskutku nezajímají.
Odpověz sobě, jestli to dokáe....Jsem moc hodné, take nevyslyím tvou prosbu. Proč z tebe vypadavají slova a věty tohoto významu? Kde se v tobě vzalo to přesvědčení o tom, e to tak mám? Nenáviděné a pohrdané končiny? Nejedná se právě u tebe o tu zaslepenost - nevidět a nerespektovat? Upřímně řečeno, od osob řadících se k těm, co "prý" nejsou zaslepené (jsou tedy otevřené, respektující, neslepé a nehluché - nebo o to se alespoň snaící) bych právě tyto slova nečekala.
A co mě na duchovním "prý" nenechá na pokoji? Moná je to úkol (snaím se mluvit vaí řečí) ukázat nenávist a pohrdání (viz věta tě co neustále nutí...), nadřazenost a diktátorství (viz věta předposlední - buď tak hodné, neodpovídej, odpovídalo bys samým klié...) ve vás, nebo tady a teď v tobě - jsou to zrcadla.....?
Osobně nemám snahu, nato potřebu, tlačit se násilím někam, nebo cokoliv uspíit (myleno tím - proč bych měla dělat něco proti srsti, jen abych "zapadla" konkrétně do tohoto chlívka, mezi tyto lidi), kdy jsem spokojená tam, kde jsem.
Otázka vak zní, co například konkrétně tebe nenechá na pokoji vůči Zklamané? Co tebe konkrétně nutí Zklamanou stále pojmenovávat novým a novým osobně viděným pojmenováním? Měla by ses ponořit do svého nitra a hledat tam tu odpověď.
Ono to často bývá vzájemné
Není tady
Blossom napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Blossom jak se dari?
Skvěle. Dík za optání.
Podrobnosti najde na vlákně o radosti, před chvílí jsem je tam psala.
Není tady
majkafa napsal(a):
Kdo není zaslepený, ve jím prochází.
A my tady probíráme, KDO KDE uzákonil, co přesně je zaslepenost.
Jak presne to myslis mudrci? Tohle me zaujalo. (prvni veta)
To dalsi-to je na me trochu moc To je tak nesmyslny slovo pro tyhle zalezitosti,ze se to fakt neda, se tomu nechechtat.
Není tady
majkafa napsal(a):
lupi, cítím, e má hodně velký problém se Zklamanou. Chová se jak utrená ze řetězu při reakcích na její psaní. Úplně jinak, ne běně.
Proč? Co ti ukazuje její psaní o tobě?
Mou vlkovatost, Majko Je to velmi pěkné, dokavad mě její kliovatost zase neznudí.
Ale jednou za čas dobrý.
Černé srdce, ty jsi ale una, viď.....kdepak jsi četlo, e já bych se pokládala za to, zač mně pokládá ty?
A e něco čeká, nebo nečeká, to holt tak nějak čekáme, nebo nečekáme kadá, e. A někdy se dočkáme, někdy nedočkáme.....
Není tady
majkafa napsal(a):
a psaní Zklamané po ní stéká jako voda a nijak se jí nedotkne.
Bingo, Majko!
Není tady
No a z ocekavani se rodi pak frustrace. A z frustrace jakasi posedlost a z one posedlosti pak dost neblahodarne ciny.
Není tady
A taky furt očekávat, tak jsi jak v čekárně
mně tedy docela stačily fronty za totáče, nebylo to zábavný. A čekárny taky ne.
Není tady
A taky furt očekávat, tak jsi jak v čekárně
mně tedy docela stačily fronty za totáče, nebylo to zábavný. A čekárny taky ne.
Aaaaaaa nebo tak
Není tady
Není tady
majkafa napsal(a):
Proč? Co ti ukazuje její psaní o tobě?Mou vlkovatost, Majko Je to velmi pěkné, dokavad mě její kliovatost zase neznudí.
Ale jednou za čas dobrý.
Černé srdce, ty jsi ale una, viď.....kdepak jsi četlo, e já bych se pokládala za to, zač mně pokládá ty?
A e něco čeká, nebo nečeká, to holt tak nějak čekáme, nebo nečekáme kadá, e. A někdy se dočkáme, někdy nedočkáme.....
Podle toho vytučněného se mi tedy lupino jeví, e tě "kliovatost" Zklamané naopak velmi baví.
Jinak bys nereagovala na jakoukoli její přítomnost na takřka jakémkoli vlákně, jak býk na červenej hadr...
No, a kdy dojdou věcné argumenty, tak si vypomůe nějakým pejorativním označením.... hmmm, jak jednoduché...
Zklamaná napsal(a):
nadřazenost a diktátorství (viz věta předposlední - buď tak hodné, neodpovídej, odpovídalo bys samým klié...) ve vás
A kurňaaaa! No tak tohle mně tak pobavilo, e jsem nebyla líná si dojít pro smajla jinam
Uff....Srdénko, Srdénko, tohle mi nedělej, dobrýho pomálu - kdo jinej by to měl znát, kdy ne ty?
Není tady
Blossom napsal(a):
Podle toho vytučněného se mi tedy lupino jeví, e tě "kliovatost" Zklamané naopak velmi baví.
Právě e ne, děvče - brzy mně začne nudit, bohuel kooda....
A mmch, to slovo "vytučněné" je opravdu ohavné - pojďte vymyslet něco hezčího, prosím!
Není tady
A mmch, to slovo "vytučněné" je opravdu ohavné - pojďte vymyslet něco hezčího, prosím!
To je dobry toleto.
Není tady
Nesměj se a vymejlej, latůvko
Upravil(a) lupina montana (5. 6. 2011 22:13)
Není tady
No prece - - vytmaveny --
Není tady
haiel napsal(a):
majkafa napsal(a):
haiel, to má jako ty zaslepené trubky v mé kuchyni. A to napojí na vodovodní baterii a odpadní rouru na odpad ke dřesu, bude to procházet.
Ostatně to tu u někdo psal přede mnou o tom procházení.Majko, znovu - já jsem se na tohle neptala, je to otázka Bramborky, předtím tuím Zklamči a Bramborka to oivila, jenom jsem nabídla monou odpověď, nic víc, pak jsme na to téma chvilku psaly.... tvoje vysvětlení si přeberou ti, kdo se ptali, mně zaslepenost/nezaslepenost zas tak moc v hlavě neleí. Ale kdy u jsi mě s tím oslovila - přirovnání k trubkám spí ne, trubka je předmět, který nemá vlastní vůli, její zaslepení je něco úplně jiného ne lidská zaslepenost, o které tu píem. Člověk se s pomocí své vůle a svým rozhodnutím můe kdykoliv zaslepenosti zbavit. Záleí jen na něm. Trubka je trubka a buď je zaslepená nebo průtočná nebo ucpaná nebo prasklá....a dá-li se to tak nazvat, jsou jí tyto její stavy uplně umák. Na rozdíl od člověka
haiel - ale naprosto prvotní otázka, co vlastně byla poloená zněla, a byla směrována k hirondel - " JAK TO ONA VÍ?" Tzn. jak hirondel VÍ, e je někdo zaslepený. Odpověď byla od Lupiny (a nepitvám její nutkání, proč odpověděla právě ona a proč zrovna tak, jak odpověděla) - e prostě koukne a vidí... (dle mého názoru, naprosto nedostatečná a nicneříkající odpověď) a na to se rozvila debata s dalí mou otázkou: Kdo určil, co je to zaslepenost, a kdy to u je zaslepenost a kdy to zaslepenost není. Tzn. definici zaslepenosti a nějaká ta měrná jednotka.
Nebo, jestlie prohlásím, e je někdo ne/zaslepený, tak v první řadě bych měl znát odpověď a zdůvodnění, proč jsem odpověděl tak, jak jsem odpověděl (nejsme v mateřské kolce, kdy na otázku proč se s jásotem odpovídá, pro slepičí kvoč), a logicky vzato bych měl znát i ten fakt, podle kterého se určuje, od kdy se u jedná o zaslepenost a od kdy to zaslepenost není. Jestlie budu tedy něco tvrdit, měl bych to i něčím podloit. Jediné, čím se tady ty otázky a odpovědi podloily bylo to, e se jedná o osobní pocit, či osobní názor.
Pokud bych tedy měla brát tyto odpovědi v potaz, co by relevantní odpovědi a opírat se o zdejí rádoby hojně pouívané slovní hříčky, tak pisatel de facto svými písmenky vyjadřuje sám sebe a své vnitřní nastavení (vypovídá to něco o něm samém adp.) nastavuje se mu zrcadlo a měl by na tom tedy máknout, nebo to sám nemá zpracované atd. atd. Legrační na tom celém je ten fakt, e tohle padá z klávesnice právě těch, co se tu prezentují co jsou "prý" někde dál, co dotvrzují svými hojně pouívanými frázemi typu - u víme, u jsme byly TAM (a kdo ví, zda jetě dál), kde ten druhý jetě nedoel apd.
Já tedy nepíi o sobě, e jsem na nějaké duchovní výině a ani nemám nutkavou snahu se tam krábat, jen abych dokázala, či nedokázala...co vlastně? e jsem hodna? Čeho?
Jetě e jsem tím, čím jsem....
Ale pokud bych se prezentovala jako (samozvaný - zde určitě) odborník přes tuto specializaci (nenala jsem lepí slovo), tak v první řadě, abych budila respekt, či autoritu, co by odborník na slovo vzatý, měla bych mít předevím zmáknutou sama sebe a vědět o čem vlastně mluvím, a umět tedy i adekvátně na poloené otázky odpovídat. Jestlie nezvládnu tyto základy, jsem naprosto stejný člověk, jak druhý a nikterak specificky vyjímečný, abych se holedbal nějakým VÍM.
Není tady
Právě e ne, děvče - brzy mně začne nudit, bohuel kooda....
Verim uz jen proto ,ze je to v souladu se zakonem vesmiru.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Zklamaná,
a moná je to sílící pocit, e na tom, co tu slyí, něco je a tvými neustále negujícími reakcemi se ho snaí ubít. Jene u to dlouho nepůjde
Co na čem něco je? O čem vlastně mluví? Popi, o čem píe.
Není tady
No teď teda zrovna netuím, kterej má na mysli
Není tady
Arcanum napsal(a):
Zetko zetko ,proc si tohle delas ?
Zajímavý povzdech - co si vlastně dělám? Umí to popsat? A v neposlední řadě říct, jak TO VÍ?
Není tady