Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 5. 6. 2011 21:10

majkafa
Host

Re: Chat o vsem.

Arcanum napsal(a):

majkafa napsal(a):

lupi, cítím, že mᚠhodně velký problém se Zklamanou. Chovᚠse jak utržená ze řetězu při reakcích na její psaní. Úplně jinak, než běžně.

A jak ona vi?  big_smile   Aha domnenka,tak to jo. smile

Koukám, že si vystačíš. big_smile
Stačí číst. To psaní jde přímo z podvědomí a lupi si to asi ani neuvědomuje. Kdyby nic, nenapíše ani čárku a psaní Zklamané po ní stéká jako voda a nijak se jí nedotkne. smile

Upravil(a) majkafa (5. 6. 2011 21:10)

#102 5. 6. 2011 21:16

Blossom
Host

Zklamaná napsal(a):

lupina montana napsal(a):

A k tobě, Srdce Zatmělé:
možná by tě mělo a mohlo zajímat, co na Duchovním tě nenechá na pokoji?
Co tě neustále nutí navštěvovat tyto tebou tak nenáviděné a pohrdané končiny? wink
A buď tak hodné, mně neodpovídej - odpovídalo bys samým klišé a ta mně vskutku nezajímají.
Odpověz sobě, jestli to dokážeš....

Jsem moc hodné, takže nevyslyším tvou prosbu. Proč z tebe vypadavají slova a věty tohoto významu? Kde se v tobě vzalo to přesvědčení o tom, že to tak mám? Nenáviděné a pohrdané končiny? Nejedná se právě u tebe o tu zaslepenost - nevidět a nerespektovat? Upřímně řečeno, od osob řadících se k těm, co "prý" nejsou zaslepené (jsou tedy otevřené, respektující, neslepé a nehluché - nebo o to se alespoň snažící) bych právě tyto slova nečekala.

A co mě na duchovním "prý" nenechá na pokoji? Možná je to úkol (snažím se mluvit vaší řečí) ukázat nenávist a pohrdání (viz věta tě co neustále nutí...), nadřazenost a diktátorství (viz věta předposlední - buď tak hodné, neodpovídej, odpovídalo bys samým klišé...) ve vás, nebo tady a teď v tobě - jsou to zrcadla.....?
Osobně nemám snahu, natož potřebu, tlačit se násilím někam, nebo cokoliv uspíšit (myšleno tím - proč bych měla dělat něco proti srsti, jen abych "zapadla" konkrétně do tohoto chlívka, mezi tyto lidi), když jsem spokojená tam, kde jsem.
Otázka však zní, co například konkrétně tebe nenechá na pokoji vůči Zklamané? Co tebe konkrétně nutí Zklamanou stále pojmenovávat novým a novým osobně viděným pojmenováním? Měla by ses ponořit do svého nitra a hledat tam tu odpověď.

tummenupp godlike

#103 5. 6. 2011 21:16

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

majkafa napsal(a):

Stačí číst. To psaní jde přímo z podvědomí a lupi si to asi ani neuvědomuje. Kdyby nic, nenapíše ani čárku a psaní Zklamané po ní stéká jako voda a nijak se jí nedotkne. smile

A Ty nevis ze to muze byt jeste uplne jinak?
Me take ctes a myslis si ze to co Ty ctes je tak jak to vidis. big_smilelol

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#104 5. 6. 2011 21:18

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Blossom jak se dari?

Není tady

#105 5. 6. 2011 21:21

Blossom
Host

Arcanum napsal(a):

Blossom jak se dari?

Skvěle. Dík za optání.
Podrobnosti najdeš na vlákně o radosti, před chvílí jsem je tam psala. smile

#106 5. 6. 2011 21:22

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Blossom napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

A k tobě, Srdce Zatmělé:
možná by tě mělo a mohlo zajímat, co na Duchovním tě nenechá na pokoji?
Co tě neustále nutí navštěvovat tyto tebou tak nenáviděné a pohrdané končiny? wink
A buď tak hodné, mně neodpovídej - odpovídalo bys samým klišé a ta mně vskutku nezajímají.
Odpověz sobě, jestli to dokážeš....

Jsem moc hodné, takže nevyslyším tvou prosbu. Proč z tebe vypadavají slova a věty tohoto významu? Kde se v tobě vzalo to přesvědčení o tom, že to tak mám? Nenáviděné a pohrdané končiny? Nejedná se právě u tebe o tu zaslepenost - nevidět a nerespektovat? Upřímně řečeno, od osob řadících se k těm, co "prý" nejsou zaslepené (jsou tedy otevřené, respektující, neslepé a nehluché - nebo o to se alespoň snažící) bych právě tyto slova nečekala.

A co mě na duchovním "prý" nenechá na pokoji? Možná je to úkol (snažím se mluvit vaší řečí) ukázat nenávist a pohrdání (viz věta tě co neustále nutí...), nadřazenost a diktátorství (viz věta předposlední - buď tak hodné, neodpovídej, odpovídalo bys samým klišé...) ve vás, nebo tady a teď v tobě - jsou to zrcadla.....?
Osobně nemám snahu, natož potřebu, tlačit se násilím někam, nebo cokoliv uspíšit (myšleno tím - proč bych měla dělat něco proti srsti, jen abych "zapadla" konkrétně do tohoto chlívka, mezi tyto lidi), když jsem spokojená tam, kde jsem.
Otázka však zní, co například konkrétně tebe nenechá na pokoji vůči Zklamané? Co tebe konkrétně nutí Zklamanou stále pojmenovávat novým a novým osobně viděným pojmenováním? Měla by ses ponořit do svého nitra a hledat tam tu odpověď.

tummenupp godlike

Ono to často bývá vzájemné smile

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#107 5. 6. 2011 21:25

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Blossom napsal(a):

Arcanum napsal(a):

Blossom jak se dari?

Skvěle. Dík za optání.
Podrobnosti najdeš na vlákně o radosti, před chvílí jsem je tam psala. smile

smile

Není tady

#108 5. 6. 2011 21:32

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Kdo není zaslepený, vše jím prochází.

A my tady probíráme, KDO KDE uzákonil,  co přesně je zaslepenost.

Jak presne to myslis mudrci? Tohle me zaujalo. (prvni veta)

To dalsi-to je na me trochu moc lol  To je tak nesmyslny slovo pro tyhle zalezitosti,ze se to fakt neda, se tomu nechechtat.  lol

Není tady

#109 5. 6. 2011 21:33

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

majkafa napsal(a):

lupi, cítím, že mᚠhodně velký problém se Zklamanou. Chovᚠse jak utržená ze řetězu při reakcích na její psaní. Úplně jinak, než běžně.
Proč? Co ti ukazuje její psaní o tobě?

Mou vlkovatost, Majko wink Je to velmi pěkné, dokavad mě její klišovatost zase neznudí.
Ale jednou za čas dobrý.

Černé srdce, ty jsi ale una, viď.....kdepak jsi četlo, že já bych se pokládala za to, zač mně pokládᚠty? lollol
A že něco čekáš, nebo nečekáš, to holt tak nějak čekáme, nebo nečekáme každá, že. A někdy se dočkáme, někdy nedočkáme..... cool

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#110 5. 6. 2011 21:39

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

a psaní Zklamané po ní stéká jako voda a nijak se jí nedotkne. smile

Bingo, Majko!

Není tady

#111 5. 6. 2011 21:40

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

No a z ocekavani se rodi pak frustrace.  A z frustrace jakasi posedlost a z one posedlosti pak dost neblahodarne ciny. stolt

Není tady

#112 5. 6. 2011 21:51

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

A taky furt očekávat, tak jsi jak v čekárně cool
mně tedy docela stačily fronty za totáče, nebylo to zábavný. A čekárny taky ne.

Není tady

#113 5. 6. 2011 21:59

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

A taky furt očekávat, tak jsi jak v čekárně cool
mně tedy docela stačily fronty za totáče, nebylo to zábavný. A čekárny taky ne.

Aaaaaaa nebo tak wink  lol

Není tady

#114 5. 6. 2011 21:59

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

coolvisslalol

Není tady

#115 5. 6. 2011 22:04

Blossom
Host

majkafa napsal(a):

Proč? Co ti ukazuje její psaní o tobě?

Mou vlkovatost, Majko wink Je to velmi pěkné, dokavad mě její klišovatost zase neznudí.
Ale jednou za čas dobrý.

Černé srdce, ty jsi ale una, viď.....kdepak jsi četlo, že já bych se pokládala za to, zač mně pokládᚠty? lollol
A že něco čekáš, nebo nečekáš, to holt tak nějak čekáme, nebo nečekáme každá, že. A někdy se dočkáme, někdy nedočkáme..... cool

Podle toho vytučněného se mi tedy lupino jeví, že tě "klišovatost" Zklamané naopak velmi baví.  stolt
Jinak bys nereagovala na jakoukoli její přítomnost na takřka jakémkoli vlákně, jak býk na červenej hadr... wink smile

No, a když dojdou věcné argumenty, tak si vypomůžeš nějakým pejorativním označením.... hmmm, jak jednoduché... hmm

#116 5. 6. 2011 22:06

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

nadřazenost a diktátorství (viz věta předposlední - buď tak hodné, neodpovídej, odpovídalo bys samým klišé...) ve vás

A kurňaaaa! http://sallyporadi.cz/Smileys/smfsmiles/rofl.gif No tak tohle mně tak pobavilo, že jsem nebyla líná si dojít pro smajla jinam lol
Uff....Srdénko, Srdénko, tohle mi nedělej, dobrýho pomálu - kdo jinej by to měl znát, když ne ty? wink

Není tady

#117 5. 6. 2011 22:09

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Blossom napsal(a):

Podle toho vytučněného se mi tedy lupino jeví, že tě "klišovatost" Zklamané naopak velmi baví.

Právě že ne, děvče - brzy mně začne nudit, bohužel grater Škooda....

A mmch, to slovo "vytučněné" je opravdu ohavné - pojďte vymyslet něco hezčího, prosím!

Není tady

#118 5. 6. 2011 22:11

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

A mmch, to slovo "vytučněné" je opravdu ohavné - pojďte vymyslet něco hezčího, prosím!

lol To je dobry toleto. lol

Není tady

#119 5. 6. 2011 22:13

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Nesměj se a vymejšlej, laštůvko lolpussa

Upravil(a) lupina montana (5. 6. 2011 22:13)

Není tady

#120 5. 6. 2011 22:15

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

No prece - - vytmaveny --  cool

Není tady

#121 5. 6. 2011 22:16

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

haiel napsal(a):

majkafa napsal(a):

haiel, to mᚠjako ty zaslepené trubky v mé kuchyni. Až to napojí na vodovodní baterii a odpadní rouru na odpad ke dřesu, bude to procházet. smile
Ostatně to tu už někdo psal přede mnou o tom procházení.

Majko, znovu - já jsem se na tohle neptala, je to otázka Bramborky, předtím tuším Zklamči a Bramborka to oživila, jenom jsem nabídla možnou odpověď, nic víc,  pak jsme na to téma chvilku psaly.... tvoje vysvětlení si přeberou ti, kdož se ptali, mně zaslepenost/nezaslepenost zas tak moc v hlavě neleží. Ale když už jsi mě s tím oslovila - přirovnání k trubkám spíš ne, trubka je předmět, který nemá vlastní vůli, její zaslepení je něco úplně jiného než lidská zaslepenost, o které tu píšem. Člověk se s pomocí své vůle a svým rozhodnutím může kdykoliv zaslepenosti zbavit.  Záleží jen na něm. Trubka je trubka a buď je zaslepená nebo průtočná nebo ucpaná nebo prasklá....a dá-li se to tak nazvat, jsou jí tyto její stavy uplně šumák.  Na rozdíl od člověka smile

haiel - ale naprosto prvotní otázka, co vlastně byla položená zněla, a byla směrována k hirondel - " JAK TO ONA VÍ?" Tzn. jak hirondel VÍ, že je někdo zaslepený. Odpověď byla od Lupiny (a nepitvám její nutkání, proč odpověděla právě ona a proč zrovna tak, jak odpověděla) - že prostě koukne a vidí... (dle mého názoru, naprosto nedostatečná a nicneříkající odpověď) a na to se rozvila debata s další mou otázkou: Kdo určil, co je to zaslepenost, a kdy to už je zaslepenost a kdy to zaslepenost není. Tzn. definici zaslepenosti a nějaká ta měrná jednotka.

Nebo, jestliže prohlásím, že je někdo ne/zaslepený, tak v první řadě bych měl znát odpověď a zdůvodnění, proč jsem odpověděl tak, jak jsem odpověděl (nejsme v mateřské školce, kdy na otázku proč se s jásotem odpovídá, pro slepičí kvoč), a logicky vzato bych měl znát i ten fakt, podle kterého se určuje, od kdy se už jedná o zaslepenost a od kdy to zaslepenost není. Jestliže budu tedy něco tvrdit, měl bych to i něčím podložit. Jediné, čím se tady ty otázky a odpovědi podložily bylo to, že se jedná o osobní pocit, či osobní názor.

Pokud bych tedy měla brát tyto odpovědi v potaz, co by relevantní odpovědi a opírat se o zdejší rádoby hojně používané slovní hříčky, tak pisatel de facto svými písmenky vyjadřuje sám sebe a své vnitřní nastavení (vypovídá to něco o něm samém adp.) nastavuje se mu zrcadlo a měl by na tom tedy máknout, nebo to sám nemá zpracované atd. atd. Legrační na tom celém je ten fakt, že tohle padá z klávesnice právě těch, co se tu prezentují co jsou "prý" někde dál, což dotvrzují svými hojně používanými frázemi typu - už víme, už jsme byly TAM (a kdo ví, zda ještě dál), kde ten druhý ještě nedošel apd.
Já tedy nepíši o sobě, že jsem na nějaké duchovní výšině a ani nemám nutkavou snahu se tam škrábat, jen abych dokázala, či nedokázala...co vlastně? Že jsem hodna? Čeho?
Ještě že jsem tím, čím jsem....
Ale pokud bych se prezentovala jako (samozvaný - zde určitě) odborník přes tuto specializaci (nenašla jsem lepší slovo), tak v první řadě, abych budila respekt, či autoritu, co by odborník na slovo vzatý, měla bych mít především zmáknutou sama sebe a vědět o čem vlastně mluvím, a umět tedy i adekvátně na položené otázky odpovídat. Jestliže nezvládnu tyto základy, jsem naprosto stejný člověk, jak druhý a nikterak specificky vyjímečný, abych se holedbal nějakým VÍM.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#122 5. 6. 2011 22:17

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Právě že ne, děvče - brzy mně začne nudit, bohužel grater Škooda....

Verim uz jen proto ,ze je to v souladu se zakonem vesmiru. smile

Není tady

#123 5. 6. 2011 22:21

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tulipánka napsal(a):

Zklamaná,
a možná je to sílící pocit, že na tom, co tu slyšíš, něco je a tvými neustále negujícími reakcemi se ho snažíš ubít. Jenže už to dlouho nepůjde smile

Co na čem něco je? O čem vlastně mluvíš? Popiš, o čem píšeš.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#124 5. 6. 2011 22:21

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

No teď teda zrovna netuším, kterej mᚠna mysli cool

Není tady

#125 5. 6. 2011 22:23

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Arcanum napsal(a):

Zetko zetko ,proc si tohle delas ?

Zajímavý povzdech  - co si vlastně dělám? Umíš to popsat? A v neposlední řadě říct, jak TO V͊?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí