Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1151 10. 4. 2012 21:02

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Re: Chat o vsem.

Aluška cenzuruje příspěvky, takže zbytečné mrhání energií...ale pochvalné příspěvky to jooo, to se nemusí nikdo bát se otevřít lol
miluje plácače po zádech lol

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#1152 10. 4. 2012 21:18

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Pandorraa napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Toto je to podstatné. Mně je jedno, kolik je příjemci balvanu let ... ale káže bludy? V tomto případě jednoznačně. Může to někomu ublížit? Pokud jí někdo uvěří, tak jednoznačně ... zrak je jeden z nejdůležitějších smyslů. Tak proč by za to nemohla obdržet bludný balvan?

Všichni víme, že existují věci nebo síly, které jsou zatím vědou neodhalené, nepopsané a nevysvětlené. Přesto existují lidé, kteří je umí používat, používají je ... a někdy dokonce i správně.
Ale všichni taky víme, že mezi námi existuje mnoho lidí, kteří jen vydělávají na důvěře ostatních.
Buďme rádi, že nám Sysifovci pomáhají oddělit zrno od plev ... resp. pomáhají nám zamyslet se, zda je to, či ono možné, skutečné nebo žádoucí (např. grafologie ve školách - je opravdu žádoucí?).
Nemusíme s nimi ve všem souhlasit, stejně jako oni s námi v mnohém nesouhlasí. Ale můžeme respektovat jejich názor a využít ho jako zpětnou vazbu.

Míšo, vycházíš z keců zde a nebo sis skutečně přečetla to, co píše Alue?
Mmch, proč se nikdo neodvážíte to napsat na blog přímo jí?

Pokud jde o oddělování zrna od plev, tak potěš pánbůh ty, kteří k tomu používají názory sisyfovců a jim podobných.

Já jsem si teda přečetla některé příspěvky na tom blogu a skutečně bych si neodvážila tam něco napsat. Připadala bych si jako další zmanipulovaný tele.
Stejně tak nepůjdu přispívat na ruku strejdům od sysifa...

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#1153 10. 4. 2012 21:21

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

haiel napsal(a):

Ani tam Ti to video neběží? Když si zadᚠdo vyhledávače Aluška, tak ona má to video hned na první stránce.

Ne že mi neběží, ono to přímo hlásí , že video není k dispozici...
Momentálně jedu v Opeře, zkusím to ještě jiným vyhledávačem.

Není tady

#1154 10. 4. 2012 21:40

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jessika napsal(a):

Já jsem si teda přečetla některé příspěvky na tom blogu a skutečně bych si neodvážila tam něco napsat. Připadala bych si jako další zmanipulovaný tele.
Stejně tak nepůjdu přispívat na ruku strejdům od sysifa...

Jako zmanipulovaný tele? Už jen tím, že tam něco napíšeš - projdeš jejím sítem?
Nu, Aluška je "od rány", ale na druhou stranu se jí ani nedivím. Asi nemá zbytečnou trpělivost a ten potřebný smysl pro legraci - když se domnívá, že je někdo imbecil, tak mu to prostě řekne a nejspíš dobře dělá stolt
Zůstat nad věcí je někdy dost velká votrava gloria

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#1155 11. 4. 2012 9:43

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pandorraa napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Toto je to podstatné. Mně je jedno, kolik je příjemci balvanu let ... ale káže bludy? V tomto případě jednoznačně. Může to někomu ublížit? Pokud jí někdo uvěří, tak jednoznačně ... zrak je jeden z nejdůležitějších smyslů. Tak proč by za to nemohla obdržet bludný balvan?

Všichni víme, že existují věci nebo síly, které jsou zatím vědou neodhalené, nepopsané a nevysvětlené. Přesto existují lidé, kteří je umí používat, používají je ... a někdy dokonce i správně.
Ale všichni taky víme, že mezi námi existuje mnoho lidí, kteří jen vydělávají na důvěře ostatních.
Buďme rádi, že nám Sysifovci pomáhají oddělit zrno od plev ... resp. pomáhají nám zamyslet se, zda je to, či ono možné, skutečné nebo žádoucí (např. grafologie ve školách - je opravdu žádoucí?).
Nemusíme s nimi ve všem souhlasit, stejně jako oni s námi v mnohém nesouhlasí. Ale můžeme respektovat jejich názor a využít ho jako zpětnou vazbu.

Míšo, vycházíš z keců zde a nebo sis skutečně přečetla to, co píše Alue?
Mmch, proč se nikdo neodvážíte to napsat na blog přímo jí?

Pokud jde o oddělování zrna od plev, tak potěš pánbůh ty, kteří k tomu používají názory sisyfovců a jim podobných.

Ano, mᚠpravdu, přečetla jsem si to, co bylo řečeno zde.

Používám všechny dostupné zdroje a úsudek si pak dělám sama. Jsou věci, ve kterých dávám Sysifovcům za pravdu a jsou věci, ve kterých je vážně neberu. Je to zdroj informací, jako mnoho jiných.

Ok, přečetla jsem si, co přesně napsala o zírání do slunce - Pandoro, ruku na srdce, praktikovala bys sama něco takového? Doporučila bys to svým dětem, vnukům, komukoliv blízkému?

Upravil(a) Míša Kulička (11. 4. 2012 9:57)

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#1156 11. 4. 2012 10:51

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Míša Kulička napsal(a):

Pandoro, ruku na srdce, praktikovala bys sama něco takového? Doporučila bys to svým dětem, vnukům, komukoliv blízkému?

Na doporučení lékaře (MUDr. s dalším vzděláním v Americe) to už téměř rok, vždy když je to možné,  praktikuji stolt
Vždy při VÝCHODU a ZÁPADU slunce.
Brýle na dálku už nepotřebuji.

Není tady

#1157 11. 4. 2012 11:01

Mandragora
♥♥-----
Místo: Kolín

Míšo, napsala jsi to hezky.......
Dodala bych.....demokracie v myšlení....., pak jde kolem  vše, co nepovažuji až tak za překotné čí ohromující, abych se daným problémem vůbec zabýval. Vidím velké póly, které se mohou rovnat..., Koho Alue osloví, zřejmě toto oslovení potřebuje.smilegodlike

Není tady

#1158 11. 4. 2012 11:28

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Taky si myslím, že koho Alue osloví, tak to potřebuje a je už jen na něm, co s informacemi na jejich stránkách udělá. Třeba ho to naučí nebýt ovce - a tak neposlouchat nejen ji, ale především různé "zachránce" a nositele té jediné "vědecky potvrzené pravdy" -  a porovnávat nejen s tím, co řekl zase někdo jiný, co píší zahraniční zdroje, co ho učili ve škole a co říkali v televizi... ale hlavně s tím, jak on sám to cítí stolt

Není tady

#1159 11. 4. 2012 12:23

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

No vidíš ... tele nebo ovce, není to jedno smile
Napsalas jen jinými slovy , co se mně nechtělo rozepisovat.

Není tady

#1160 11. 4. 2012 15:55

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Ono není od věci se občas zamyslet proč nám Aluška bo sisifovci  bo kdokoliv jiný zkřížili cestu......

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#1161 28. 12. 2012 0:43

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Nevím, kam to dát.
Tak sem:
Jakým soudem soudíme...

Vaše myšlenky obsahují onu dynamickou tvůrčí sílu, která ve vás uskutečňuje všechno, co si myslíte a cítíte o druhých. Proto se v bibli říká: „Nebo jakým soudem soudíte, takovým budete souzeni“

- Dr. Joseph Murphy (Z knížky Moc podvědomí)

Tohle je zajímavá pravda; když smýšlíme špatně o někom jiném, nepřejícně, nebo jakkoli negativně, tak se sami necítíme nic moc... Je to tak?

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#1162 28. 12. 2012 0:43

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Narazila jsem na nové video - Eckahrt Tolle
http://www.youtube.com/watch?v=N3UOGB2Xlb4

Není tady

#1163 28. 12. 2012 0:49

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Taky dobrý:
Eckhart Tolle reminder
„Pamatujte si, že jste mnohem inteligentnější, když nepřemýšlíte“

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí