6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Aluka cenzuruje příspěvky, take zbytečné mrhání energií...ale pochvalné příspěvky to jooo, to se nemusí nikdo bát se otevřít
miluje plácače po zádech
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Toto je to podstatné. Mně je jedno, kolik je příjemci balvanu let ... ale káe bludy? V tomto případě jednoznačně. Můe to někomu ublíit? Pokud jí někdo uvěří, tak jednoznačně ... zrak je jeden z nejdůleitějích smyslů. Tak proč by za to nemohla obdret bludný balvan?
Vichni víme, e existují věci nebo síly, které jsou zatím vědou neodhalené, nepopsané a nevysvětlené. Přesto existují lidé, kteří je umí pouívat, pouívají je ... a někdy dokonce i správně.
Ale vichni taky víme, e mezi námi existuje mnoho lidí, kteří jen vydělávají na důvěře ostatních.
Buďme rádi, e nám Sysifovci pomáhají oddělit zrno od plev ... resp. pomáhají nám zamyslet se, zda je to, či ono moné, skutečné nebo ádoucí (např. grafologie ve kolách - je opravdu ádoucí?).
Nemusíme s nimi ve vem souhlasit, stejně jako oni s námi v mnohém nesouhlasí. Ale můeme respektovat jejich názor a vyuít ho jako zpětnou vazbu.Mío, vychází z keců zde a nebo sis skutečně přečetla to, co píe Alue?
Mmch, proč se nikdo neodváíte to napsat na blog přímo jí?
Pokud jde o oddělování zrna od plev, tak potě pánbůh ty, kteří k tomu pouívají názory sisyfovců a jim podobných.
Já jsem si teda přečetla některé příspěvky na tom blogu a skutečně bych si neodváila tam něco napsat. Připadala bych si jako dalí zmanipulovaný tele.
Stejně tak nepůjdu přispívat na ruku strejdům od sysifa...
Není tady
haiel napsal(a):
Ani tam Ti to video neběí? Kdy si zadá do vyhledávače Aluka, tak ona má to video hned na první stránce.
Ne e mi neběí, ono to přímo hlásí , e video není k dispozici...
Momentálně jedu v Opeře, zkusím to jetě jiným vyhledávačem.
Není tady
Jessika napsal(a):
Já jsem si teda přečetla některé příspěvky na tom blogu a skutečně bych si neodváila tam něco napsat. Připadala bych si jako dalí zmanipulovaný tele.
Stejně tak nepůjdu přispívat na ruku strejdům od sysifa...
Jako zmanipulovaný tele? U jen tím, e tam něco napíe - projde jejím sítem?
Nu, Aluka je "od rány", ale na druhou stranu se jí ani nedivím. Asi nemá zbytečnou trpělivost a ten potřebný smysl pro legraci - kdy se domnívá, e je někdo imbecil, tak mu to prostě řekne a nejspí dobře dělá
Zůstat nad věcí je někdy dost velká votrava
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Toto je to podstatné. Mně je jedno, kolik je příjemci balvanu let ... ale káe bludy? V tomto případě jednoznačně. Můe to někomu ublíit? Pokud jí někdo uvěří, tak jednoznačně ... zrak je jeden z nejdůleitějích smyslů. Tak proč by za to nemohla obdret bludný balvan?
Vichni víme, e existují věci nebo síly, které jsou zatím vědou neodhalené, nepopsané a nevysvětlené. Přesto existují lidé, kteří je umí pouívat, pouívají je ... a někdy dokonce i správně.
Ale vichni taky víme, e mezi námi existuje mnoho lidí, kteří jen vydělávají na důvěře ostatních.
Buďme rádi, e nám Sysifovci pomáhají oddělit zrno od plev ... resp. pomáhají nám zamyslet se, zda je to, či ono moné, skutečné nebo ádoucí (např. grafologie ve kolách - je opravdu ádoucí?).
Nemusíme s nimi ve vem souhlasit, stejně jako oni s námi v mnohém nesouhlasí. Ale můeme respektovat jejich názor a vyuít ho jako zpětnou vazbu.Mío, vychází z keců zde a nebo sis skutečně přečetla to, co píe Alue?
Mmch, proč se nikdo neodváíte to napsat na blog přímo jí?
Pokud jde o oddělování zrna od plev, tak potě pánbůh ty, kteří k tomu pouívají názory sisyfovců a jim podobných.
Ano, má pravdu, přečetla jsem si to, co bylo řečeno zde.
Pouívám vechny dostupné zdroje a úsudek si pak dělám sama. Jsou věci, ve kterých dávám Sysifovcům za pravdu a jsou věci, ve kterých je váně neberu. Je to zdroj informací, jako mnoho jiných.
Ok, přečetla jsem si, co přesně napsala o zírání do slunce - Pandoro, ruku na srdce, praktikovala bys sama něco takového? Doporučila bys to svým dětem, vnukům, komukoliv blízkému?
Upravil(a) Mía Kulička (11. 4. 2012 9:57)
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Pandoro, ruku na srdce, praktikovala bys sama něco takového? Doporučila bys to svým dětem, vnukům, komukoliv blízkému?
Na doporučení lékaře (MUDr. s dalím vzděláním v Americe) to u téměř rok, vdy kdy je to moné, praktikuji
Vdy při VÝCHODU a ZÁPADU slunce.
Brýle na dálku u nepotřebuji.
Není tady
Mío, napsala jsi to hezky.......
Dodala bych.....demokracie v mylení....., pak jde kolem ve, co nepovauji a tak za překotné čí ohromující, abych se daným problémem vůbec zabýval. Vidím velké póly, které se mohou rovnat..., Koho Alue osloví, zřejmě toto oslovení potřebuje.
Není tady
Taky si myslím, e koho Alue osloví, tak to potřebuje a je u jen na něm, co s informacemi na jejich stránkách udělá. Třeba ho to naučí nebýt ovce - a tak neposlouchat nejen ji, ale předevím různé "zachránce" a nositele té jediné "vědecky potvrzené pravdy" - a porovnávat nejen s tím, co řekl zase někdo jiný, co píí zahraniční zdroje, co ho učili ve kole a co říkali v televizi... ale hlavně s tím, jak on sám to cítí
Není tady
No vidí ... tele nebo ovce, není to jedno
Napsalas jen jinými slovy , co se mně nechtělo rozepisovat.
Není tady
Ono není od věci se občas zamyslet proč nám Aluka bo sisifovci bo kdokoliv jiný zkříili cestu......
Není tady
Nevím, kam to dát.
Tak sem:
Jakým soudem soudíme...
Vae mylenky obsahují onu dynamickou tvůrčí sílu, která ve vás uskutečňuje vechno, co si myslíte a cítíte o druhých. Proto se v bibli říká: Nebo jakým soudem soudíte, takovým budete souzeni
- Dr. Joseph Murphy (Z kníky Moc podvědomí)
Tohle je zajímavá pravda; kdy smýlíme patně o někom jiném, nepřejícně, nebo jakkoli negativně, tak se sami necítíme nic moc... Je to tak?
Není tady
Narazila jsem na nové video - Eckahrt Tolle
http://www.youtube.com/watch?v=N3UOGB2Xlb4
Není tady
Taky dobrý:
Eckhart Tolle reminder
Pamatujte si, e jste mnohem inteligentnějí, kdy nepřemýlíte
Není tady