27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Vedlejno zatím nic moc, ale kdy jsem dneska hledala něco o zumbě, tak jedna z prvních stránek na mě vyjukla : Zumba v Mimoni
Není tady
Nema ban. Chybi tady...
Není tady
Nemusi byt... Arc je proste "svoja", a robi si, co uzna za vhodne, bez ohladu na to, ci nam chyba, alebo nie...
Chi - ma napadlo, trebars pride zasa s nejakou "premenou"...
Není tady
U aj som jej napísala, tak sa hádam dozvieme, e čo a ako.
Ináč je ivá, zdravá a vporiadku
Není tady
LM, dik za info...
Ja som asi v tomto fakt "divna"...
Zhanam info az hooodne pozde...
Az tak pozde, ze uz je FAKT pozde, proste POZDE. Ze uz niet navratu...
Budem o tom premyslat...
Není tady
U mi zase někdo lohnul baterku. Furt mi berou baterky. Kolegáči aj rodina. Já u jsem nakoupila baterek a vechny v čudu. Oni je poztrácí a já je potřebuju. Chtěla jsem to dát na skuhrací, ale tam by to zapadlo. Tam se řeí techtle mechtle. A já si potřebuju posvítit na můj závaný tento problém. e si potřebuju posvítit a nemám čím. Proč mi berou baterky, kurňa?
Není tady
Já jsem někde tady četla, e kdy něco hledá, tak bys měla na stůl postavit skleničku a ono to přijde. V zájmu baterie bych doporučila skleničku bez vody
Není tady
Jessika napsal(a):
Já jsem někde tady četla, e kdy něco hledá, tak bys měla na stůl postavit skleničku a ono to přijde. V zájmu baterie bych doporučila skleničku bez vody
Ale já nehledám. Já vím, kde jsou. Rozstrkaný vude moně po baráku a po autech a po kapsách. To si vdycky někdo jakoe půjčí a na vrácení se vybodne. To mi sklenička nepomůe. Na to pomůe dlouhý pravítko a plácat po vech paprčách, co se tady mihnou. Mně jenom nejde do hlavy, jak jsou tady veci uminutí zrovna na moje baterky
Není tady
Boje se, Draku! Boje se, e by sis na ně posvítila a myslej si, e se tímhle spasej! Jako kdy actvo ukradne třídnici, já se picnu.....
Není tady
Tak dneska byl pachatelem synek. To jako by sedělo, e nechce, aby si na něho mamička posviovala, to chápu. Ale u manela a kolegů to nesedí. Těm je u paty, jestli si svítím nebo ne, oni umí svítit i líp. Prostě mají nějaký sběratelství baterek či co...
Není tady
No jen aby! Jeliko já tě vnímám i přes sklo jakoto Draka, kdoví, jak tě viděj oni
Není tady
haiel napsal(a):
Tak dneska byl pachatelem synek. To jako by sedělo, e nechce, aby si na něho mamička posviovala, to chápu. Ale u manela a kolegů to nesedí. Těm je u paty, jestli si svítím nebo ne, oni umí svítit i líp. Prostě mají nějaký sběratelství baterek či co...
Nový baterky si shovej a namísto nich dej vybitý... Oni se u odnaučej krást
Není tady
To není vůbec patnej nápad, Jessiko. Narafičím tady chcíplý baterky a bude.
Není tady
http://www.novinky.cz/ekonomika/256603- … ovinu.html
zajímalo by mě, kde asi udělali soudruzi z Goldman Sachs chybu
Není tady
Já je teda neznám, ale nebyli třeba moc nenaraný?
Není tady
V poslední době se mi v nejrůznějích souvislostech vynořují v paměti slova z filmu První rytíř. Pronesl je král Artu na adresu Malagantovu: "Co vlastně chce? Zničit celý svět a vládnout hřbitovu?"
Není tady
Nojo....kdo si nevidí na pičku nosu, nemůe vidět ani ten hřbitov
Není tady
Podívejte se sem na zajímavý projekt kolektivních meditací v rámci celého světa http://www.meditationpower.org
Není tady
Jsem si teďka na psychologickým vzpomněla na tu pránu, tak to dávám sem, a tam nejsme mimoni, u jste to někdo zkoueli?
Monfort měl tuím nedávno v Čechách přednáky.
Blbě jsem se zeptala, to se zkouet nedá
U to někdo praktikujete?
Upravil(a) haiel (10. 2. 2012 13:16)
Není tady
Vlatovky na zimu odlétají....no znala jsem jednu, co tady vitořívala i v zimě ... jestli se někde nezatoulala
Není tady
Nikoho takovýho neznám......znám holku, co semtam drí 40ti denní hladovku, tak je moná na dobrý cestě. Jene má malinký dítě, tak to jí to asi bude bojkotovat
Není tady
Děvčata, zajímalo by mě jaká bude ta nová reality show na primě. Teď někdy u by to mělo být v TV. Nala jsem si o tom docela dobré stránky, kde jsou dokonce fotky soutěících. Mrkněte na to http://hotel-paradise.cz/
Není tady
haiel napsal(a):
Vlatovky na zimu odlétají....no znala jsem jednu, co tady vitořívala i v zimě
... jestli se někde nezatoulala
ZAtoulala, Draku u ani meil jí nefunguje..................jestli někde medituje, nebo co.....
Není tady