27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
majkafa napsal(a):
dusička napsal(a):
Majkafo - nemůu to dohledat.
Já jen vím, e ses urazila, kdy Arcanum řekla, e si Mimoň. Ale třeba mně osobně tohle slovo nepřijde jako uráka. Asi jak pro koho. Tím tu neřeím ban, nejsem moderátorka.dusičko, skutečně si najdi celou diskusi. Arcanum na to u několik dní předem upozornila Zklamaná. To nebylo za to, e Arcanum řekla, e jsem Mimoň. Kdy sis to nečetla, nerozumím, proč to posuzuje. To byla úplně jiná situace. To bylo chování malého tvrdohlavého děcka, co to bude dělat a just a just a just. Nu, tak dodělala. Třeba u bude moudřejí.
Majko, o udělení banu Arcanum tady diskutuje JENOM ty.
Není tady
majkafa napsal(a):
Dobře. A já ti na tvou ádost odpovídám, e budu psát, co uznám za vhodné, kdy a kde.
... řeklo tvrdohlavé děcko
... neber si to osobně
Upravil(a) Jessika (27. 12. 2011 21:17)
Není tady
majkafa napsal(a):
chování malého tvrdohlavého děcka, co to bude dělat a just a just a just...............
dupni si, a to má grády.
Není tady
majkafa napsal(a):
dusička napsal(a):
Já jen vím, e ses urazila, kdy Arcanum řekla, e si Mimoň. Ale třeba mně osobně tohle slovo nepřijde jako uráka. Asi jak pro koho. Tím tu neřeím ban, nejsem moderátorka.dusičko, skutečně si najdi celou diskusi. Arcanum na to u několik dní předem upozornila Zklamaná. To nebylo za to, e Arcanum řekla, e jsem Mimoň. Kdy sis to nečetla, nerozumím, proč to posuzuje. To byla úplně jiná situace. To bylo chování malého tvrdohlavého děcka, co to bude dělat a just a just a just. Nu, tak dodělala. Třeba u bude moudřejí.
Jo ahá Si říkám, co tady furt řeí
Majko, kdy ty dostane ban za to, e někoho nabere, tak on to tady taky takhle rozmazává jetě měsíc po tom? V tvé nepřítomnosti? Arcanum přestřelila, dostala ban, tečka, vyřízeno. Kdy tak si to nechej, a se vrátí. A můe reagovat.
Není tady
Majko, pokud se Káně vskutku poučilo, pevně doufám, e tě bude ignorovat, nebo od tebe něco tak sofistikovaného a ukázněného očividně nelze ádat. Take sand aspoň jedna z vás.
Jak vidno, stačí vyslovení Jejího Jména, aby bylo Majkobraní
Není tady
Bramborka napsal(a):
majkafa napsal(a):
dusička napsal(a):
Majko, o udělení banu Arcanum tady diskutuje JENOM ty.
Majkafo - řekla bych, e tu dočítám pravidelně. Tak mě prosím neupozornuj, e jsem nečetla a nerozumím. Ale vlastně má pravdu, já jsem toti mimon z mimonova a mám mimoňské mylení, take jsem si to převedla do svého mimoňového ducha.
Není tady
Jessika napsal(a):
Jaký si mám nainstalovat rozloení klávesnice pro mimontinu? Nechci být mimo Mimoň
Moná zadej zákaz mentorismus,důleitismus,sebestředmismus a pravoúhlování a zadej povolit srandismus,nadvěcismus a odlehčenismus..
Není tady
lupina montana napsal(a):
majkafa napsal(a):
chování malého tvrdohlavého děcka, co to bude dělat a just a just a just...............
dupni si, a to má grády.
Já nejsem Arcanum.
Revliba napsal(a):
Moná zadej zákaz mentorismus,důleitismus,sebestředmismus a pravoúhlování a zadej povolit srandismus,nadvěcismus a odlehčenismus..
Revli, neboj, to vyplývá z podstaty věci
Nelze být Důleitým Pravítkoroutem a Mimoněm současně
Není tady
majkafa napsal(a):
majkafa napsal(a):
dupni si, a to má grády.
Já nejsem Arcanum.
Právě proto.
Není tady
Tak jsem si udělala čajík a říkala jsem si, e zatím honitby ustanou. A ono nic...
Lupii, jetě něco se od roku 2007 (kdy jsem tady brázdila často) změnilo.
Kdy byl někdo neurputný , tak byl ingnorován.
Ingnorován přepínačem v hlavě, ne zakrtávátkem v nastavení.
Nojo, vot těchnika
Není tady
majkafa napsal(a):
Arcanum na to u několik dní předem upozornila Zklamaná. To nebylo za to, e Arcanum řekla, e jsem Mimoň.
No, kdyby o mě někdo řekl, e jsem Mimoň, to teda nevím nevím . To by taky klidně o mě mohl říct, e jsem Berlín, nebo Praha, nebo třeba Budape nebo ....... A to by si dovolil fakt dost. To bych se rozruila a moná bych se samým rozruením neznala. Protoe kdo ví, co bych byla ....
. To bych ho moná i bila.
Není tady
Mně by nejvíc doralo, kdyby o mně někdo řek, e jsem Kostelní Hlavno
Brambůrko, teď, kdy vidím podpisy, musím navýsost ocenit ten tvůj!
Není tady
Brambůrko, teď, kdy vidím podpisy, musím navýsost ocenit ten tvůj!
Do Hlavna se u léta chystám... takový město nemůe zůstat bez povimnutí
Není tady
Jessika napsal(a):
Brambůrko, teď, kdy vidím podpisy, musím navýsost ocenit ten tvůj!Do Hlavna se u léta chystám... takový město nemůe zůstat bez povimnutí
V Kostelním Hlavnu u jsem byla, teď jetě Kostelní Vedlejo.
Není tady
Tak to u tamm nemusím... prosím tě, Bramborko, kde přesně mají to Hlavno?
Na náměstí?
Není tady
Jess, tak to přiber Jezerní Vtelno a Dolní Slivno
Vedlejno právě zaloíme, přece!
Není tady
Vedlejno u Mimoně?
nebo Mimoň u Vedlejna?
se mi to ňák plete
Není tady
To jsou synonyma
Není tady
Omyl
Upravil(a) dusička (6. 1. 2012 20:05)
Není tady
Vidí, a ja len vďaka Tvojmu omylu dočítavamzaujímvaú diskusiu... Tak ako je to s tým Vedlejnom/Vedlejom? A čo nové sa urodilo?
Není tady
... obzerance s tvarohom...
Není tady
Vedleno akosi zaspalo...realizátorov by nám bolo treba
A Káně nám tu chýba, neviem, kedye jej vyprí ten ban.
Není tady
Nič som sa nedočítala, tak som sa spýtala na Poradniach a diskusiách. Hádam nezabanujú aj mňa... Ja vôbec netuím, čo sa stalo, ale ono je to asi fuck, hlavne by ma zaujímalo, či má naBANčené a dokedy.
Není tady