29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám skoro skvělé manželství až na jednu věc, která mi v poslední době příde čím dál tím zásadnější. Manžel doma skoro vůbec nic nedělá. Je úžasný k dětem i ke mě, ale co se týče domácnosti nevidí a neslyší. Někdy mi připadá, že má úplně jiný level toho kdy je pro něho něco špinavé a kdy ne. Mám pocit, že ho nutím do něčeho co bytostně nesnáší a to dělám nerada, ale máme tři děti a cítím se z toho všeho jak pořád něco MUSÍM strašně utahaná. Děti zbožňuje, pohlídá, mám možnost chodit s kamarádkama na vínečko, vedeme docela dost aktivní život, jezdíme na výlety, ale jakmile dojde na to vzít vysavač do ruky tak bych se s ním snad musela pohádat aby vysál. Tak se ptám jestli vám doma manželé pomáhají a s čím?
Není tady