Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 29. 5. 2011 20:53

veronka83
♥------

Rozešla jsem se s ním a trápím se

Po skoro ročním vztahu jsem se minulý týden rozešla s přítelem. Je mi z toho ale hrozně a nemůžu na něj přestat myslet, a pořád přemýšlím, jestli jsem neudělala velkou chybu.

Byl to totiž takový 'rozchod z rozumu' - věc, kterou jsem asi měla udělat dávno, která mi rozumově přišla pro mě do budoucna nejlepší, a asi mě i hodně ovlivnilo okolí, kdy 99% mých nejbližších si ten rozchod přálo. Ale rozum je jedna věc a city druhá, že..teď se trápím, pořád se snažím přesvědčit sama sebe, že to bylo dobré rozhodnutí, a že bych s ním časem stejně nebyla šastná.

Přítel je cizinec, do ČR si přijel původně užívat -žil tady asi rok z úspor, pak mu došly peníze tak začal pracovat v jazykové škole. Teď je tady necelé 2 roky a neplánuje návrat domů, prostě neřeší co bude.. Je to hodně inteligentní a charismatický člověk, ale přesně takový ten typ, co sedí několikrát týdně baru nebo v kavárně, pije a vede intelektuální řeči a teorie; je to zábavné a zajímavé, musím říct že s ním jsem zažila ty nejzajímavější párty v životě. Kromě toho ale nemá vůbec žádný zájem, nedělá nic, jen bary, kavárny, o víkendu párty a zbytek dne spí, což mi na něm vadilo- přišlo mi to jako totálně promarněný čas. Další věc je jeho vztah k penězům- většinou jsem to byla já, kdo platil o trochu víc (peněz bereme každý asi stejně) zvl᚝ když mu před koncem měsíce došly peníze (ale že by si odpustil alkohol panáky, to zas ne...) -případně jsem mu "půjčovala", ale zpátky jsem to už nedostala. Vadil mi jeho bordel- v jeho pokoji jen dvě matrace, které si ani nepovlíkl, jinak zbytky od jídla, několik dnů staré talíře, hrnky se zplesnivělým čajem, popelníky a hadry na hromadě- jemu je to prostě jedno... Prostě společensky naprosto okouzlující člověk, inteligentní, se zajímavými názory, ale nedokážu se oprostit od těchto dalších věcí.

Já myslím, že mě měl opravdu hodně rád a je mi celé situace i jeho citů hrozně líto, a navíc já k němu samozřejmě pořád něco cítím, ale ten jeho styl života mi přišel takový marný... bylo to občas zábavné, ale já jsem v tom celkově moc smysl neviděla, a když s ním trávím čas tím -pro mě- nicneděláním, tak jen lenivím..trávila jsem s ním hodně času, a vedle náročné práce a tohohle už mi nezbýval čas ani se chvíli trochu věnovat sobě a dělat něco užitečného. Je mi 28 a chtěla bych něco, v čem bych viděla nějakou budoucnost, co by mělo smysl, nakonec jsem jen měla pocit jako by mi život utíkal pod rukama a já jen ztrácela čas. . Ale teď mě hrozně hlodá, protože jsem do něj asi pořád zamilovaná.   Rozešli jste se někdy s někým, koho jste měli hodně rádi, možná ho stále milovali, ale rozumově věděli, že to není (asi ideální) člověk pro společný život?

Není tady

#2 29. 5. 2011 22:45

Lazurka
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Re: Rozešla jsem se s ním a trápím se

Ano, bolelo to moc, a chladlo jen pomalu..
Práce, práce, odjet někam na dovču, spojit se se starými známými a vypadnout ze současných zvyků..
Blíží se léto, doba mnoha a mnoha kulturních akcí, nejen o víkendu..
Schválně si najdi něco, co jsi ještě nikdy nedělala..

Ale jinak jsi si na všechno správně odpověděla.. kdyby vám bylo 20, řekla bych, klidně si ještě užívej..
Ale v tomhle věku a jeho stylu života.. on si tu našel zlatý důl pro nicnedělání, a nic měnit nebude.. nejspíš ani s věkem.. na tom baru ho najdeš jéště v 60ti..

Přeju ti hodně štěstí, a myslím, že to zvládneš tummenupp

Naše Anička:
http://www.tickerclub.com/cache/d2e4438dfe.png

Není tady

#3 29. 5. 2011 22:47

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

Jsi dobrá, žes to dokázala. Tohle jsou fantomové bolesti a ty přejdou. pussa

Není tady

#4 30. 5. 2011 21:01

veronka83
♥------

Díky moc za odpovědi. Je mi hnusně a je mi to líto. Na druhou stranu vím, že už teď necouvnu a je to konečné rozhodnutí - už to ani jinak nejde, protože z něj nemám dobrý pocit a jsem srab, ale už si nedokážu představit být s ním o samotě (protože se stalo za tu dobu co jsme spolu byli asi dvakrát, že kombinace jeho pití + moje řeči o něčem, co se mu moc nelíbilo, dala vzniknout situacím, kdy jsem se necítila dobře s ním o samotě, až bych řekla že jsem se ho bála a tuhle situaci už nechci nikdy zažít). Prostě konec, zapomenout, ale prostě to nejde asi hned. A děkuju moc za vzkazy!

Není tady

#5 12. 8. 2011 1:15

Sirael
♥♥♥----

rozesel se se mnou kvuli nekolika set kilometrove vzdalenosti, pricemz sestehovani by prinaselo spoustu problemu. boli to moc, byl to uzasny chlap, ale chapu to, asi by to nedopadlo dobre.

Není tady

#6 12. 8. 2011 8:42

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Pokiaž ten vzah naozaj dlhšie stagnuje na mŕtvom bode a chýba vôža - hoci len z jednej strany - zmeni to, tka nevidím šance na nárpavu... Rana z milosti bolí, ale zahojí sa rýchlejšie, kao pomalá gangréna.

Poriadok je potešenie rozumu a chaos je slasou fantázie.“ Paul Claudel
Brita

Není tady

#7 12. 8. 2011 9:05

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Veronko, já jsem se kdysi rozešla s jedním úžasným chlapem. Taky z rozumu. On prostě neměl čas, byl tak aktivní, že by se musel naklonovat, aby stíhal i svůj vztah, tedy mě. Chtěla jsem víc než jsem mohla dostat, a proto jsem se s ním rozešla. Přesto, že jsem ho měla ráda a byl pro mě ten nej. A žiju. Takže vydrž, zas bude všechno ok.

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#8 20. 9. 2011 18:27

Martaskaaa
♥♥-----

Veronko, můžu se zeptat, jak jsi na tom teď po pár měsících? Pokud tě to ještě zajímá, napíšu ti v rychlosti můj příběh. Na začátku tohoto roku jsme se do sebe úplně bezhlavě zamilovali s jedním mužem. Oba bez závazků, rozvedení, jen ani jeden nevyřešený vztah v sobě. Takže jsme začali dělat psí kusy. Já jsem potřebovala od něho dostávat čímdál víc důkazů lásky (bezdůvodně, tu jsem měla maximálně) a on se pod tlakem vrátil ke své bývalé milence, ale nebyl schopen to se mnou ukončit. Tak se stalo, že jsme obě otěhotněly. Ona sice potratila, já jsem v 6.měsíci, ale jakmile jsem to zjistila, začaly šílené emoce, kolotoče smutku, vzteku, beznaděje a zoufalství na obou stranách. Nejdřív to chtěl dávat dohromady on, já jsem nebyla schopná odpustit, pak zase já, ale to on už se rozhodl, že chce být s ní. Tak jsme to vedli 2 měsíce. Minulý týden nám zjistili vrozenou vadu u miminka, ale přesto nám nedal přednost a chce být s ní. Takže jsem během pár okamžiků ztratila lásku, důvěru, zdravé miminko, zázemí, musím prodat dům, kde jsem bydlela a nastěhovala jsem s k mamče, se kterou si nerozumím. Teď jsem tady 3. den a šílím z toho všeho. Nespím, nedokážu normálně fungovat a do toho se mám rozhodovat co s malým. Proto se ptám, jak jsi teď na tom ty a za jak dlouho přešla ta bolest z rozchodu.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí