27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Po skoro ročním vztahu jsem se minulý týden rozela s přítelem. Je mi z toho ale hrozně a nemůu na něj přestat myslet, a pořád přemýlím, jestli jsem neudělala velkou chybu.
Byl to toti takový 'rozchod z rozumu' - věc, kterou jsem asi měla udělat dávno, která mi rozumově přila pro mě do budoucna nejlepí, a asi mě i hodně ovlivnilo okolí, kdy 99% mých nejbliích si ten rozchod přálo. Ale rozum je jedna věc a city druhá, e..teď se trápím, pořád se snaím přesvědčit sama sebe, e to bylo dobré rozhodnutí, a e bych s ním časem stejně nebyla astná.
Přítel je cizinec, do ČR si přijel původně uívat -il tady asi rok z úspor, pak mu doly peníze tak začal pracovat v jazykové kole. Teď je tady necelé 2 roky a neplánuje návrat domů, prostě neřeí co bude.. Je to hodně inteligentní a charismatický člověk, ale přesně takový ten typ, co sedí několikrát týdně baru nebo v kavárně, pije a vede intelektuální řeči a teorie; je to zábavné a zajímavé, musím říct e s ním jsem zaila ty nejzajímavějí párty v ivotě. Kromě toho ale nemá vůbec ádný zájem, nedělá nic, jen bary, kavárny, o víkendu párty a zbytek dne spí, co mi na něm vadilo- přilo mi to jako totálně promarněný čas. Dalí věc je jeho vztah k penězům- větinou jsem to byla já, kdo platil o trochu víc (peněz bereme kadý asi stejně) zvlá kdy mu před koncem měsíce doly peníze (ale e by si odpustil alkohol panáky, to zas ne...) -případně jsem mu "půjčovala", ale zpátky jsem to u nedostala. Vadil mi jeho bordel- v jeho pokoji jen dvě matrace, které si ani nepovlíkl, jinak zbytky od jídla, několik dnů staré talíře, hrnky se zplesnivělým čajem, popelníky a hadry na hromadě- jemu je to prostě jedno... Prostě společensky naprosto okouzlující člověk, inteligentní, se zajímavými názory, ale nedokáu se oprostit od těchto dalích věcí.
Já myslím, e mě měl opravdu hodně rád a je mi celé situace i jeho citů hrozně líto, a navíc já k němu samozřejmě pořád něco cítím, ale ten jeho styl ivota mi přiel takový marný... bylo to občas zábavné, ale já jsem v tom celkově moc smysl neviděla, a kdy s ním trávím čas tím -pro mě- nicneděláním, tak jen lenivím..trávila jsem s ním hodně času, a vedle náročné práce a tohohle u mi nezbýval čas ani se chvíli trochu věnovat sobě a dělat něco uitečného. Je mi 28 a chtěla bych něco, v čem bych viděla nějakou budoucnost, co by mělo smysl, nakonec jsem jen měla pocit jako by mi ivot utíkal pod rukama a já jen ztrácela čas. . Ale teď mě hrozně hlodá, protoe jsem do něj asi pořád zamilovaná. Rozeli jste se někdy s někým, koho jste měli hodně rádi, moná ho stále milovali, ale rozumově věděli, e to není (asi ideální) člověk pro společný ivot?
Není tady
Ano, bolelo to moc, a chladlo jen pomalu..
Práce, práce, odjet někam na dovču, spojit se se starými známými a vypadnout ze současných zvyků..
Blíí se léto, doba mnoha a mnoha kulturních akcí, nejen o víkendu..
Schválně si najdi něco, co jsi jetě nikdy nedělala..
Ale jinak jsi si na vechno správně odpověděla.. kdyby vám bylo 20, řekla bych, klidně si jetě uívej..
Ale v tomhle věku a jeho stylu ivota.. on si tu nael zlatý důl pro nicnedělání, a nic měnit nebude.. nejspí ani s věkem.. na tom baru ho najde jétě v 60ti..
Přeju ti hodně těstí, a myslím, e to zvládne
Není tady
Jsi dobrá, es to dokázala. Tohle jsou fantomové bolesti a ty přejdou.
Není tady
Díky moc za odpovědi. Je mi hnusně a je mi to líto. Na druhou stranu vím, e u teď necouvnu a je to konečné rozhodnutí - u to ani jinak nejde, protoe z něj nemám dobrý pocit a jsem srab, ale u si nedokáu představit být s ním o samotě (protoe se stalo za tu dobu co jsme spolu byli asi dvakrát, e kombinace jeho pití + moje řeči o něčem, co se mu moc nelíbilo, dala vzniknout situacím, kdy jsem se necítila dobře s ním o samotě, a bych řekla e jsem se ho bála a tuhle situaci u nechci nikdy zaít). Prostě konec, zapomenout, ale prostě to nejde asi hned. A děkuju moc za vzkazy!
Není tady
rozesel se se mnou kvuli nekolika set kilometrove vzdalenosti, pricemz sestehovani by prinaselo spoustu problemu. boli to moc, byl to uzasny chlap, ale chapu to, asi by to nedopadlo dobre.
Není tady
Pokiaž ten vzah naozaj dlhie stagnuje na mŕtvom bode a chýba vôža - hoci len z jednej strany - zmeni to, tka nevidím ance na nárpavu... Rana z milosti bolí, ale zahojí sa rýchlejie, kao pomalá gangréna.
Není tady
Veronko, já jsem se kdysi rozela s jedním úasným chlapem. Taky z rozumu. On prostě neměl čas, byl tak aktivní, e by se musel naklonovat, aby stíhal i svůj vztah, tedy mě. Chtěla jsem víc ne jsem mohla dostat, a proto jsem se s ním rozela. Přesto, e jsem ho měla ráda a byl pro mě ten nej. A iju. Take vydr, zas bude vechno ok.
Není tady
Veronko, můu se zeptat, jak jsi na tom teď po pár měsících? Pokud tě to jetě zajímá, napíu ti v rychlosti můj příběh. Na začátku tohoto roku jsme se do sebe úplně bezhlavě zamilovali s jedním muem. Oba bez závazků, rozvedení, jen ani jeden nevyřeený vztah v sobě. Take jsme začali dělat psí kusy. Já jsem potřebovala od něho dostávat čímdál víc důkazů lásky (bezdůvodně, tu jsem měla maximálně) a on se pod tlakem vrátil ke své bývalé milence, ale nebyl schopen to se mnou ukončit. Tak se stalo, e jsme obě otěhotněly. Ona sice potratila, já jsem v 6.měsíci, ale jakmile jsem to zjistila, začaly ílené emoce, kolotoče smutku, vzteku, beznaděje a zoufalství na obou stranách. Nejdřív to chtěl dávat dohromady on, já jsem nebyla schopná odpustit, pak zase já, ale to on u se rozhodl, e chce být s ní. Tak jsme to vedli 2 měsíce. Minulý týden nám zjistili vrozenou vadu u miminka, ale přesto nám nedal přednost a chce být s ní. Take jsem během pár okamiků ztratila lásku, důvěru, zdravé miminko, zázemí, musím prodat dům, kde jsem bydlela a nastěhovala jsem s k mamče, se kterou si nerozumím. Teď jsem tady 3. den a ílím z toho veho. Nespím, nedokáu normálně fungovat a do toho se mám rozhodovat co s malým. Proto se ptám, jak jsi teď na tom ty a za jak dlouho přela ta bolest z rozchodu.
Není tady