|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Andrea : Tak to ja se s PS nedrbu
Ja mam na to kamaradku, ktera mi vsecko, vsecinko udela - no zkus hadat, jak se jmenuje ...
Jeji jmeno zacina na a, a konci rovnez na a 
Mmch, budu potrebovat nejake pekne logo na muj novy webik 
Není tady
Děkuju 
Není tady
morpheus napsal(a):
Ja mam na to kamaradku, ktera mi vsecko, vsecinko udela - no zkus hadat, jak se jmenuje ...
Tak to vůbec netuším, jak se jmenuje, to bude nějaká Alexandra, Amazonka či Antonieta
Ty joo, to ale musí bejt hodná holka, když Ti všechno v PS udělá 
Ty máš nový webík? Ukááááž.
Není tady
Andrea : Aleksandra to bude na tuty !
Nemam jeste, mam zatim jen registrovanou domenu, potrebuji nejaky webovy prostor, pokud mozno gratis, nasel jsem neco na americkych serverech, tak uvidime jak se k tomu postavi borci, musim pak nainstalovat databazi a Drupal, no a pak se vyradim, ale ty obrazky nejsem schopen, vsak me znas jak jsem na to levy 
Není tady
Jinak, abych nebyl offtopic, tak radost mi udelala nova naprosto bombasticka zakazka, uz na tom pracuju tyden a je to akorat neco pro me, vyuziju na ni vsechny moje znalosti a schopnosti, navic zakaznik dobre plati, takze pohoda dzez ...
Cim vic vydelam, tim vic dostane klaster sester Karmelitek a nejake zvireci utulky 
Není tady
Morpfe, ber to tak, že nemůžeme každý umět všechno, no ne? Naštěstí máš tu Aleksandru 
Jinak zjišťuju, že mi dneska radost neudělalo ještě nic a to už den končí, no to je ale blbé skóre teda.
Není tady
Těším se - mám před sebou týden dovolené.
Těším se na cestování, na relax, snad na koupání (dá-li počasí)a na dobrou knížku.
A to vše v příjemné společnosti. 

Mě udělala radost včera knížka I města mají duši, kterou tu chválila Blossom (tímto jí děkuji za skvělý tip). Už u prvního města jsem se smála tak, že jsem to musela svému muži předčítat, protože u toho se prý vážně nedalo spát.
Není tady

Můj mladší syn dojel se svou třídou v pořádku k moři....
Není tady

morpheus napsal(a):
Víla Análka, tipujem.
Není tady
Můj syn. 
Kytička růží, nádherně voní.
Není tady

Včerajší krst nového CD Čechomoru Místečko... Squellá hudba, páni robili aj hsow, výborná energia, pifko... paráda zakončenie pracovného týždňa.
Není tady
A to jakoze byly v BA ? Pac dneska jsou pry ve Zlutych laznich kvuli pochodu proti rakovine od Avonu ... Avon = me nesympaticka firma a jejich pochod predstavuje cca 5 km nesmyslneho chozeni v davu po rozpalenych chodnikach naseho krasneho mesta. Postradam smysl cele akce.
Není tady

Morphe, možná nesmyslná firma, ale pochod za dobrou věc.. Kdyby to přivedlo jednu jedinou ženskou na vyšetření včas.. tak je to dobré.
Není tady
Frigo : Dobra vec mozna ano a prevence je snad samozrejmosti ( v civilizovanych oblastech a v dobrych rodinach, kdy matky nekaslou na sve dcrey ) ale loni jsem se musel smat jak cyp, pac udajne liga proti rakovine a nas drahy Avon nabizel ve velkem prepalene maso, klobasky a dalsi rakovinotvorne "dobroty" na svych stancich
Tak me tak napadlo, co ma jako za smysl.
Není tady

Morphe, ono to zas tak samozřejmé není. Pokud není v rodině tato hrůzná choroba, tak se ženská na mamograf nedostane ... tedy pokud si to asi nezaplatí .. dříve než v nějakých 40-45ti letech.. a to už může být pozdě.. Když už se chce objednat, tak se dostane na vyšetření za pěkně dlouhou dobu, protože těch ordinací, kde to dělají zas tak moc není.. a z vlastní zkušenosti, když na tom prvním něco najdou, tak ještě podrobnější vyšetření se dělá jen třeba jednou za měsíc, protože celý přístroj musí nějak npřestavět či co.. (a jsou to hodně perné dni, než se tam dostane) .... No a myslím, že právě ta nesmyslná firma se svými akcemi snaží zajistit, aby přístrojů bylo víc a když si náhodou ženská něco najde, aby mohla jít na vyyšetření hned.
No a že tam prodávají buřty a tak ... určitě je to lepší, než nezdravé a nakažené okurky a obylné klíčky..
To by asi moc lidí nekupovalo.. 
Osobně tomu, že jsou buřty a klobásky nějak rakovinotvorné nevěřím. A asi bychom nesměli jíst vůbec nic, protože všude je něco špatně...
Není tady
Je fakt Frigo, že se o rakovině prsu jen mluví, ale nikde jsem neslyšela ani neviděla - propagaci - typu - prevence. Jaká prevence. Prohlížení ženy sami sebou ok, ale je to jistota, že je čistá? A nechápala jsem, proč na manograf chodí ženský od padesátky jako prevenci
Takže kvůli drahým přístrojům 
Třeba rakovina děl. čípku je ošeřena - jednou za rok stěry, ale prsu ne.
Morfe - jak může matka pomoc dceří prevencí? To by mě vážně zajímalo. 
Není tady
Je a omluva za 
já myslela že píšu na šokující,a tohle je radost. 
Mně udělalo radost, to, že už je holce líp a k večeru už začala trochu chodit. Ted už chrupe a zítra to bude zase lepší. 
Není tady
dusička napsal(a):
Morfe - jak může matka pomoc dceří prevencí? To by mě vážně zajímalo.
Jak ? Ze ji bude spravne vest a pripravi ji do dospelosti tak, aby se nechovala jako nezodpovedna blbka ale vedela, ze na preventivku se proste chodi 
Není tady
Morfe - ted mi napišeš o jaké preventivce mluvíš.
Neznám preventivku na vyšetření prsu. Tak napiš, budu moudřejší, fakt jsem asi blbka, ale neznám o jakou prevenci jde.
Vím jen o samovyšetření ženy, možná matka může ukázat jak hmatat prsa, ale co víc. Jaká prevence? Na jakou chodit?
Není tady

dusička napsal(a):
Je a omluva za
já myslela že píšu na šokující,a tohle je radost.
Mně udělalo radost, to, že už je holce líp a k večeru už začala trochu chodit. Ted už chrupe a zítra to bude zase lepší.
Duši a to má tedy malá něco naraženého ? Dali ti aspoň nějakou mast ?
Ten mamo je snad už od 45ti.. alespoň mně tam loni dr poslala.. a ač mi řekli znovu za 1/2 roku, tak se mi nechce.. normálně mi ta kůže po tom podrobnějším rentgenu pálí ještě dnes..

Není tady

dusička napsal(a):
Morfe - ted mi napišeš o jaké preventivce mluvíš.
Neznám preventivku na vyšetření prsu. Tak napiš, budu moudřejší, fakt jsem asi blbka, ale neznám o jakou prevenci jde.
Vím jen o samovyšetření ženy, možná matka může ukázat jak hmatat prsa, ale co víc. Jaká prevence? Na jakou chodit?
že jí najde nějakého preventivního prohmatávače co nejdříve.. 
Není tady
Mamku poslali na mamo poprvé v padesáti, já nevím, od kolika je, jsem se o to ještě ani nezajímala.
Ale taky říkala, že jí to potom pálilo.
Jo Marky - má trošku sedřený pravý stehno, ale nic vážnýho, když od ní se člověk nic nedozví. Když chodí, tak pajdá a drží si záda. Nic víc. Dělali jí rengen pánve, a dr říkal, že se to rozchodí, že na to nic není. Ona když sedí leží, tak jí to nebolí. Jen jí musím posazovat, a tak. Jsem se fakt vylekala, máma mi to volala do práce že jí musela nést ráno do školky (to si myslela, že se nějak špatně vyspala). ALe uf, jsem ráda, že to nic není.
No a je pěkná potvora. Byl tam takový hezký doktor, a ona na něho mrkala a usmívala se. A když jí prohlížel a šahal jí na tělo, a ptal se, jestli jí to bolí. Sáhl jí na vlasy a ptá se a ty bolej? A ona - ano. 
Upravil(a) dusička (11. 6. 2011 20:08)
Není tady

Duši, to je potvůrka..
Od koho to okoukala ? 
Mně ta homeo dávala pro holku na naraženini a tak arniku... mast..
A ještě k mamo... bych každýmu chlapovi přála jedno vyšetření na mamo s tim jejich nářadíčkem..

Není tady