29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Frigo : vykrmuje, abych se prestal libit uplne vsem babam nejen tem, ktere maji dlouhodoby "abstak" a berou vse co prijde ...
Není tady
morpheus napsal(a):
Frigo : vykrmuje, abych se prestal libit uplne vsem babam nejen tem, ktere maji dlouhodoby "abstak" a berou vse co prijde
...
o to víc musíš sportovat... to je přeci jasné!
Není tady
Mám radost z pátečního zážitku z muzikálu Jesus Christ Superstar.
Mám radost ze sobotní kulturní akce na jednom zámku.
Mám radost z dnešního cyklovýletu a z prvního letošního koupání ve volné přírodě.
udělala jsem si radost novýma teniskama a kratáskama na léto
Není tady
holcina napsal(a):
Taky mám skvělýho kamaráda
Moment, devcata, ja taky a to celatri desetileti. Je jako muj bracha.
Není tady
Frigo napsal(a):
morpheus napsal(a):
Frigo : vykrmuje, abych se prestal libit uplne vsem babam nejen tem, ktere maji dlouhodoby "abstak" a berou vse co prijde
...
Ja myslim, ze sportuju az az : Ranni rozcvicka ( po vojensku, podle venkovni teploty nastup bud v trenyrkach, nebo do pul tela, nebo v teplakach pred barak s duchodcema ) musi stacit
Není tady
morpheus napsal(a):
Frigo napsal(a):
morpheus napsal(a):
...
Ja myslim, ze sportuju az az : Ranni rozcvicka ( po vojensku, podle venkovni teploty nastup bud v trenyrkach, nebo do pul tela, nebo v teplakach pred barak s duchodcema ) musi stacit
jsem myslela úplně jinej sport...
Tak jsem si dneska udělala radost novým telefonem a jsem z toho úplně odvařená... že já blbka radši nekoupila bifteky...
Není tady
A jaky jsi koupila ? Nerikej mi ze neovladatelny s dotekovym displejem ... Ja mam stary LG a nejak mi slouzi, ma fotak, ktery dokaze vyfotit slunicko, to je co ? S zadnym jinym fotakem jsem slunko jeste nevyfotil, mel jsem misto fotky velkou bilou kouli...
Není tady
Morphe... přesně tak.. neovladatelný a to naprosto.. Jsem šla na chodov uklidit auto před kroupama, když mi přišlo avizo od jedné úžasné pojišťovny... a ten můj miláček starej dobrej mi poslední dobou hodně zlobil.. a už jsem občas tápala, kde je jaké písmenko.. A holčička, protože věděla, že žádné hadříky nebudou, tak mi vtáhla k operátorovi.. a tenhle mi padl do oka.. je dobře úchylnej (LG)... bylo mi jasné, že to nebude jednoduché, protože jsem už x let měla eriksona, ale že to bude taková hrůza, to mi fakt nenapadlo.. Jednou to jde ovládat nehtem... za chvílku zase ne... jdu si hodit mašličku...
Není tady
Blossom napsal(a):
Mám radost z dnešního cyklovýletu a z prvního letošního koupání ve volné přírodě.
Ježišmarjá Blossom,to je nechutnejch aktivit...:Nejsi trošku hyperaktivní šprtka,co spolkla pravítko,aby bylo vše jak má být...??Promin milá,nemyslím to zle,jen jsem se trochu po přečtení toho příspěvku orosila.....jinak tě ráda čtu..
Není tady
Velikou radost a zároveň velkou úlevu nám přinesla dnes smska od našich synů,že se jim,byť na xtý pokus konečně podařilo obstát při těžkých a pro ně přímo životních zkouškách na vut;v opačném případě by si akorát tak mohli po několika odstudovaných letech hledat práci jako sš.Ale takhle už budem pokračovat na magisterském studiu a mladší ve třetím ročníku,hurááá
Není tady
Tak se s vámi dělím o tu samou radost jako Kuty. I mému synovi se na xtý pokus zkouška podařila a může pokračovat na VUT dál.
Není tady
Revliba napsal(a):
Blossom napsal(a):
Mám radost z dnešního cyklovýletu a z prvního letošního koupání ve volné přírodě.Ježišmarjá Blossom,to je nechutnejch aktivit...:Nejsi trošku hyperaktivní šprtka,co spolkla pravítko,aby bylo vše jak má být...??Promin milá,nemyslím to zle,jen jsem se trochu po přečtení toho příspěvku orosila...
..jinak tě ráda čtu..
Tos mě překvapila, Revlibo... Co by na koncertech a výletu mělo být nechutnýho??
Proč ses u toho orosila?
A už vůbec nerozumím tomu dodatku, zejména ...aby bylo vše, jak má být ?
Já nikdy nedělala věci tak "aby bylo vše jak má být" - tedy podle jiných.
Ale vždy podle sebe - jak mě to baví a vyhovuje.
Judyno a Kuty - gratulace vašim dětem i vám.
Ať se i nadále daří.
Blossom napsal(a):
Revliba napsal(a):
Blossom napsal(a):
Mám radost z dnešního cyklovýletu a z prvního letošního koupání ve volné přírodě.Ježišmarjá Blossom,to je nechutnejch aktivit...:Nejsi trošku hyperaktivní šprtka,co spolkla pravítko,aby bylo vše jak má být...??Promin milá,nemyslím to zle,jen jsem se trochu po přečtení toho příspěvku orosila...
..jinak tě ráda čtu..
Tos mě překvapila, Revlibo... Co by na koncertech a výletu mělo být nechutnýho??
![]()
Proč ses u toho orosila?
A už vůbec nerozumím tomu dodatku, zejména ...aby bylo vše, jak má být ?
Já nikdy nedělala věci tak "aby bylo vše jak má být" - tedy podle jiných.
Ale vždy podle sebe - jak mě to baví a vyhovuje.![]()
Judyno a Kuty - gratulace vašim dětem i vám.![]()
Ať se i nadále daří.
Asi to na mě zapůsobilo tak jakoby hrozně dokonale..mám jednu známou,co má takto nalajnovaný aktivity skoro na minuty...má to naplánovaný do dokonalosti...jakoby měla pocit,že musí splnit plán...není v tom lehkost,je v tom odčárkovávání...pokud by měla improvizovat,či nedejbože něco změnit..je v koncích....v pátek bazén,v sobotu hrad,v neděli dlouhou trasu na kole...
říkáme jí motorová myš....,tak mi ten tvůj příspěvek asi něco evokoval...nic ve zlém
Není tady
Revlibo, jo, chápu...
Ale třeba pro mě by byl nechutně aktivně strávený víkend, kdybych ho věnovala třeba generálnímu úklidu své domácnosti (a ne, že by to nebylo potřeba ) .
Cyklistika a muzika jsou pro mě relaxem, obohacením duše.
Nalézám v nich právě i tu lehkost bytí, třeba to příjemné vykoupání bylo jaksi neplánovaným bonusem, improvizací při tom cyklovýletu.
Bloos.. já to zkrátím... prostě jsi akční
a po přečtení původního příspěvku jsem se orosila asi jako Rev... a začla jsem přemýšlet, jak to někteří lidé zvládají.. Já se přiznávám bez mučení, že jsem hrooozný pecivál..
Není tady
Blossom napsal(a):
Revlibo, jo, chápu...
![]()
Ale třeba pro mě by byl nechutně aktivně strávený víkend, kdybych ho věnovala třeba generálnímu úklidu své domácnosti (a ne, že by to nebylo potřeba) .
Cyklistika a muzika jsou pro mě relaxem, obohacením duše.![]()
Nalézám v nich právě i tu lehkost bytí, třeba to příjemné vykoupání bylo jaksi neplánovaným bonusem, improvizací při tom cyklovýletu.
Jo jo úklid u mě taky průběžně
Já strávila tento víkend se svou kamarádkou a mým synem u ní na chalupě uprostřed Šumavy...
není tam elektřina ani voda,jen rybníček a potok..
byla tam oáza...to ticho...chodili jsme na procházky do lesa,štípali dříví nebo se jen tak váleli na louce a luštili křížovky..natrhala jsem si tam obrovskou kytici lučního kvítí a pořád mi tu krásně ve váze drží..
teď na víkend jsem dostala od ségry relaxační pobyt ve Františkových Lázních...mám v tom všelijaké masáže od čokoládové po bahenní...večer si zajdem na vínko...už se moc těším...kluk odjíždí akorát do školy v přírodě,tak se ani nemusím stresovat s hlídáním...hurá!!!
snad si tak odpočinu hlavě a všem starostem ohledně toho našeho bydlení...
Není tady
Taky nechápu Revlibino - aby bylo vše, jak má být.
Protože - co znamená - jak má být?
Mám taky spousty aktivit, a dokonce i plánovaných na čas, abych je stihla, protože mě to baví, protože chci.
A poslední dobou, kdy mám krásný rekonstruovaný byt (zatím toho ještě dost chybí), ráda trávím víkendy doma, uklízím, dokonce i sklep, na který jsem 5 let, od doby, co jsme se s dětmi přestěhovali z baráku, nešáhla.
Hrozně moc mě to baví a naplňuje a dělá mi dobře, jak to mám doma krásný.
A přesto jsem stihla v pátek večer Open air divadlo a o víkendu vnoučka a dokonce jsem si užila nedělního odpoledne v IKEA.
A dneska mě potěšilo, že už mi přivezli kuchyni. I když montáž je až 30. června, ale třeba se s tím dá něco udělat. Já se těšíím.
majkafa napsal(a):
Taky nechápu Revlibino - aby bylo vše, jak má být.
Protože - co znamená - jak má být?
Mám taky spousty aktivit, a dokonce i plánovaných na čas, abych je stihla, protože mě to baví, protože chci.
A poslední dobou, kdy mám krásný rekonstruovaný byt (zatím toho ještě dost chybí), ráda trávím víkendy doma, uklízím, dokonce i sklep, na který jsem 5 let, od doby, co jsme se s dětmi přestěhovali z baráku, nešáhla.
Hrozně moc mě to baví a naplňuje a dělá mi dobře, jak to mám doma krásný.
A přesto jsem stihla v pátek večer Open air divadlo a o víkendu vnoučka a dokonce jsem si užila nedělního odpoledne v IKEA.
A dneska mě potěšilo, že už mi přivezli kuchyni. I když montáž je až 30. června, ale třeba se s tím dá něco udělat. Já se těšíím.
jé,kuchyni ti moc přeju,úplně si dovedu představit,jak bych z ní servávala ty igelity a i když není namontovaná se s ní "mazlila" ...taky se moc těším,že mě tyhle radosti jednou čekají,zatím mě vesmír v těch radostech ještě vysílá zprávu..."nezavěšute,jste v pořadí...
Není tady
Mně ji nepřivezli domů, ale do kuchyńského studia a přivezou ji rovnou montéři. Takže servávat nebudu, ale to mě stejně neba, jen ať si igelity servou oni.
Já si počkám až po instalaci a pak si to užiju.
A dokonce mi zřejmě vyjdou vstříc plynaři a místo 28. mi přípojku přestěhují možná ještě dnes, aby mohla být případně montáž linky dříve než 30., jestli budou mít montéři volnou kapacitu.
Dneska to klape, super.
Tak jak jsem měla minule ouplně blbou náladu a ani nevím pořádně z čeho... tak dneska mám báječnou náladu a taky dohromady není z čeho...
Ale je to super a rozhodně lepší, než minule...
Není tady
javena napsal(a):
Tak jak jsem měla minule ouplně blbou náladu a ani nevím pořádně z čeho... tak dneska mám báječnou náladu a taky dohromady není z čeho...
Ale je to super a rozhodně lepší, než minule...
Javeno, to prý se stává bláznům...
(doufám, že se neurazíš... dělám si samozřejmě legraci.. )
Mně dneska dělá radost, jak to krásně všechno odsejpá.. Pořádně jsem se nezastavila a krásně to utíká..
Není tady
Majkafo, to je paráda, žejo? Já mám byt rekonstruovaný 3 roky a ještě furt se kochám! Konečně to mám podle sebe, absolutní minimum nábytku, kov, kůže, dřevo a sklo. Strašně ráda se teď vracím domů.
Není tady
Tak jsem zrovna přijela z koupaliště. Byla jem tam prakticky sama - paráda. A jelikož mám po noční, tak jen co dojím jahody se šlehačkou, jdu chrupkat. Vidím to na pěkný den.
Není tady
Frigo napsal(a):
javena napsal(a):
Ale je to super a rozhodně lepší, než minule...Javeno, to prý se stává bláznům...
![]()
![]()
(doufám, že se neurazíš... dělám si samozřejmě legraci.. )
Mně dneska dělá radost, jak to krásně všechno odsejpá.. Pořádně jsem se nezastavila a krásně to utíká..
neurazím... někdy mě to samotnou napadá...
Není tady