Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 5. 6. 2011 17:47

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Re: Co vám dnes udělalo radost - 17

Frigo : vykrmuje, abych se prestal libit uplne vsem babam nejen tem, ktere maji dlouhodoby "abstak" a berou vse co prijde tongue ... vissla

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#127 5. 6. 2011 18:24

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Frigo : vykrmuje, abych se prestal libit uplne vsem babam nejen tem, ktere maji dlouhodoby "abstak" a berou vse co prijde tongue ... vissla

o to víc musíš sportovat... to je přeci jasné! lol

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#128 5. 6. 2011 21:19

Blossom
Host

Mám radost z pátečního zážitku z muzikálu Jesus Christ Superstar. smile

Mám radost ze sobotní  kulturní akce na jednom zámku. smile

Mám radost z dnešního cyklovýletu a z prvního letošního koupání ve volné přírodě. smile

#129 6. 6. 2011 8:52

průmyslovačka
♥♥♥----

udělala jsem si radost novýma teniskama a kratáskama na léto smile

Ten, kdo vymyslel práci, by ji měl taky naučit onanovat, aby se udělala sama!! wink

Není tady

#130 6. 6. 2011 21:16

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

holcina napsal(a):

Taky mám skvělýho kamaráda

Moment, devcata, ja taky a to celatri desetileti. Je jako muj bracha.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#131 6. 6. 2011 21:32

morpheus
Babinet Klub
Web

Frigo napsal(a):

morpheus napsal(a):

Ja myslim, ze sportuju az az : Ranni rozcvicka ( po vojensku, podle venkovni teploty nastup bud v trenyrkach, nebo do pul tela, nebo v teplakach pred barak s duchodcema ) musi stacit lol

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#132 6. 6. 2011 21:55

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

Frigo napsal(a):

morpheus napsal(a):

Ja myslim, ze sportuju az az : Ranni rozcvicka ( po vojensku, podle venkovni teploty nastup bud v trenyrkach, nebo do pul tela, nebo v teplakach pred barak s duchodcema ) musi stacit lol

jsem myslela úplně jinej sport...  vissla

Tak jsem si dneska udělala radost novým telefonem a jsem z toho úplně odvařená... že já blbka radši nekoupila bifteky...  tillfreds

Není tady

#133 6. 6. 2011 22:00

morpheus
Babinet Klub
Web

A jaky jsi koupila ? Nerikej mi ze neovladatelny s dotekovym displejem ... vissla Ja mam stary LG a nejak mi slouzi, ma fotak, ktery dokaze vyfotit slunicko, to je co ? S zadnym jinym fotakem jsem slunko jeste nevyfotil, mel jsem misto fotky velkou bilou kouli...

Není tady

#134 6. 6. 2011 22:17

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Morphe... přesně tak.. neovladatelný a to naprosto..  Jsem šla na chodov uklidit auto před kroupama, když mi přišlo avizo od jedné úžasné pojišťovny... a ten můj miláček starej dobrej mi poslední dobou hodně zlobil..  a už jsem občas tápala, kde je jaké písmenko..  A holčička, protože věděla, že žádné hadříky nebudou, tak mi vtáhla k operátorovi.. a tenhle mi padl do oka.. je dobře úchylnej (LG)... bylo mi jasné, že to nebude jednoduché, protože jsem už x let měla eriksona, ale že to bude taková hrůza, to mi fakt nenapadlo..   Jednou to jde ovládat nehtem... za chvílku zase ne...  jdu si hodit mašličku...

Není tady

#135 6. 6. 2011 22:35

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Blossom napsal(a):

Mám radost z dnešního cyklovýletu a z prvního letošního koupání ve volné přírodě. smile

Ježišmarjá Blossom,to je nechutnejch aktivit...:Nejsi trošku hyperaktivní šprtka,co spolkla pravítko,aby bylo vše jak má být...??Promin milá,nemyslím to zle,jen jsem se trochu po přečtení toho příspěvku orosila...smile..jinak tě ráda čtu..gloria

Není tady

#136 6. 6. 2011 23:20

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Velikou radost a zároveň velkou úlevu nám přinesla dnes smska od našich synů,že se jim,byť na xtý pokus konečně podařilo obstát při těžkých a pro ně přímo životních zkouškách na vut;v opačném případě by si akorát tak mohli po několika odstudovaných letech hledat práci jako sš.Ale takhle už budem pokračovat na magisterském studiu a mladší ve třetím ročníku,hurááápar

Není tady

#137 7. 6. 2011 6:03

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Tak se s vámi dělím o tu samou radost jako Kuty. I mému synovi se na xtý pokus zkouška podařila a může pokračovat na VUT dál.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#138 7. 6. 2011 9:33

Blossom
Host

Revliba napsal(a):

Blossom napsal(a):

Ježišmarjá Blossom,to je nechutnejch aktivit...:Nejsi trošku hyperaktivní šprtka,co spolkla pravítko,aby bylo vše jak má být...??Promin milá,nemyslím to zle,jen jsem se trochu po přečtení toho příspěvku orosila...smile..jinak tě ráda čtu..gloria

Tos mě překvapila, Revlibo... Co by na koncertech a výletu mělo být nechutnýho?? va
Proč ses u toho orosila?

A už vůbec nerozumím tomu dodatku, zejména ...aby bylo vše, jak má být ? va
Já nikdy nedělala věci tak "aby bylo vše jak má být" - tedy podle jiných.
Ale vždy podle sebe - jak mě to baví a vyhovuje. stolt

Judyno a Kuty - gratulace vašim dětem i vám. storstark
Ať se i nadále daří.

#139 7. 6. 2011 10:04

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Blossom napsal(a):

Revliba napsal(a):

Blossom napsal(a):

Tos mě překvapila, Revlibo... Co by na koncertech a výletu mělo být nechutnýho?? va
Proč ses u toho orosila?

A už vůbec nerozumím tomu dodatku, zejména ...aby bylo vše, jak má být ? va
Já nikdy nedělala věci tak "aby bylo vše jak má být" - tedy podle jiných.
Ale vždy podle sebe - jak mě to baví a vyhovuje. stolt

Judyno a Kuty - gratulace vašim dětem i vám. storstark
Ať se i nadále daří.

Asi to na mě zapůsobilo tak jakoby hrozně dokonale..mám jednu známou,co má takto nalajnovaný aktivity skoro na minuty...má to naplánovaný do dokonalosti...jakoby měla pocit,že musí splnit plán...není v tom lehkost,je v tom odčárkovávání...pokud by měla improvizovat,či nedejbože něco změnit..je v koncích....v pátek bazén,v sobotu hrad,v neděli dlouhou trasu na kole...
říkáme jí motorová myš....smile,tak mi ten tvůj příspěvek asi něco evokoval...nic ve zlémsmile

Není tady

#140 7. 6. 2011 10:13

Blossom
Host

Revlibo, jo, chápu... smile
Ale třeba pro mě by byl nechutně aktivně strávený víkend, kdybych ho věnovala třeba generálnímu úklidu své domácnosti (a ne, že by to nebylo potřeba wink ) .

Cyklistika a muzika jsou pro mě relaxem, obohacením duše. smile
Nalézám v nich právě i tu lehkost bytí, třeba to příjemné vykoupání bylo jaksi neplánovaným bonusem, improvizací při tom cyklovýletu. smile

#141 7. 6. 2011 10:18

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Bloos.. já to zkrátím... prostě jsi akční tummenupp 
a po přečtení původního příspěvku jsem se orosila asi jako Rev...  vissla  a začla jsem přemýšlet, jak to někteří lidé zvládají..  Já se přiznávám bez mučení, že jsem hrooozný pecivál..
tillfreds

Není tady

#142 7. 6. 2011 10:25

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Blossom napsal(a):

Revlibo, jo, chápu... smile
Ale třeba pro mě by byl nechutně aktivně strávený víkend, kdybych ho věnovala třeba generálnímu úklidu své domácnosti (a ne, že by to nebylo potřeba wink ) .

Cyklistika a muzika jsou pro mě relaxem, obohacením duše. smile
Nalézám v nich právě i tu lehkost bytí, třeba to příjemné vykoupání bylo jaksi neplánovaným bonusem, improvizací při tom cyklovýletu. smile

Jo jo úklid u mě taky průběžně smile
Já strávila tento víkend se svou kamarádkou a mým synem u ní na chalupě uprostřed Šumavy...
není tam elektřina ani voda,jen rybníček a potok..
byla tam oáza...to ticho...chodili jsme na procházky do lesa,štípali dříví nebo se jen tak váleli na louce a luštili křížovky..natrhala jsem si tam obrovskou kytici lučního kvítí a pořád mi tu krásně ve váze drží..
teď na víkend jsem dostala od ségry relaxační pobyt ve Františkových Lázních...mám v tom všelijaké masáže od čokoládové po bahenní...večer si zajdem na vínko...už se moc těším...kluk odjíždí akorát do školy v přírodě,tak se ani nemusím stresovat s hlídáním...hurá!!!
snad si tak odpočinu hlavě a všem starostem ohledně toho našeho bydlení...

Není tady

#143 7. 6. 2011 10:34

majkafa
Host

Taky nechápu Revlibino - aby bylo vše, jak má být.
Protože - co znamená - jak má být? va
Mám taky spousty aktivit, a dokonce i plánovaných na čas, abych je stihla, protože mě to baví, protože chci. big_smile
A poslední dobou, kdy mám krásný rekonstruovaný byt (zatím toho ještě dost chybí), ráda trávím víkendy doma, uklízím, dokonce i sklep, na který jsem 5 let, od doby, co jsme se s dětmi přestěhovali z baráku, nešáhla.
Hrozně moc mě to baví a naplňuje a dělá mi dobře, jak to mám doma krásný.
A přesto jsem stihla v pátek večer Open air divadlo a o víkendu vnoučka a dokonce jsem si užila nedělního odpoledne v IKEA.

A dneska mě potěšilo, že už mi přivezli kuchyni. I když montáž je až 30. června, ale třeba se s tím dá něco udělat. Já se těšíím. stolt

#144 7. 6. 2011 10:44

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Taky nechápu Revlibino - aby bylo vše, jak má být.
Protože - co znamená - jak má být? va
Mám taky spousty aktivit, a dokonce i plánovaných na čas, abych je stihla, protože mě to baví, protože chci. big_smile
A poslední dobou, kdy mám krásný rekonstruovaný byt (zatím toho ještě dost chybí), ráda trávím víkendy doma, uklízím, dokonce i sklep, na který jsem 5 let, od doby, co jsme se s dětmi přestěhovali z baráku, nešáhla.
Hrozně moc mě to baví a naplňuje a dělá mi dobře, jak to mám doma krásný.
A přesto jsem stihla v pátek večer Open air divadlo a o víkendu vnoučka a dokonce jsem si užila nedělního odpoledne v IKEA.

A dneska mě potěšilo, že už mi přivezli kuchyni. I když montáž je až 30. června, ale třeba se s tím dá něco udělat. Já se těšíím. stolt

jé,kuchyni ti moc přeju,úplně si dovedu představit,jak bych z ní servávala ty igelity a i když není namontovaná se s ní "mazlila" big_smile...taky se moc těším,že mě tyhle radosti jednou čekají,zatím mě vesmír v těch radostech ještě vysílá zprávu..."nezavěšute,jste v pořadí...smile

Není tady

#145 7. 6. 2011 10:52

majkafa
Host

Mně ji nepřivezli domů, ale do kuchyńského studia a přivezou ji rovnou montéři. Takže servávat nebudu, ale to mě stejně neba, jen ať si igelity servou oni.
Já si počkám až po instalaci a pak si to užiju. big_smile
A dokonce mi zřejmě vyjdou vstříc plynaři a místo 28. mi přípojku přestěhují možná ještě dnes, aby mohla být případně montáž linky dříve než 30., jestli budou mít montéři volnou kapacitu.
Dneska to klape, super.

#146 7. 6. 2011 10:58

javena
♥♥♥♥♥♥-

Tak jak jsem měla minule ouplně blbou náladu a ani nevím pořádně z čeho... tak dneska mám báječnou náladu a taky dohromady není z čeho... lol
Ale je to super a rozhodně lepší, než minule... lollol

Není tady

#147 7. 6. 2011 11:15

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

Tak jak jsem měla minule ouplně blbou náladu a ani nevím pořádně z čeho... tak dneska mám báječnou náladu a taky dohromady není z čeho... lol

Javeno, to prý se stává bláznům... lol lol lol    (doufám, že se neurazíš... dělám si samozřejmě legraci.. )

Mně dneska dělá radost, jak to krásně všechno odsejpá.. Pořádně jsem se nezastavila a krásně to utíká..

Není tady

#148 7. 6. 2011 11:46

vitto
♥♥♥♥♥--

Majkafo, to je paráda, žejo? Já mám byt rekonstruovaný 3 roky a ještě furt se kochám! smile Konečně to mám podle sebe, absolutní minimum nábytku, kov, kůže, dřevo a sklo. Strašně ráda se teď vracím domů.

Není tady

#149 7. 6. 2011 11:47

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Tak jsem zrovna přijela z koupaliště. Byla jem tam prakticky sama - paráda. A jelikož mám po noční, tak jen co dojím jahody se šlehačkou, jdu chrupkat. Vidím to na pěkný den.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#150 7. 6. 2011 11:55

javena
♥♥♥♥♥♥-

Frigo napsal(a):

javena napsal(a):

Javeno, to prý se stává bláznům... lol lol lol    (doufám, že se neurazíš... dělám si samozřejmě legraci.. )

Mně dneska dělá radost, jak to krásně všechno odsejpá.. Pořádně jsem se nezastavila a krásně to utíká..

big_smile neurazím... někdy mě to samotnou napadá... tongue vissla

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí