29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
morpheus napsal(a):
xxxx napsal(a):
konečně firma zapojila solár na střeše, během dvou hodin se voda v zásobníku ohřála na 60 stupnů, takže jsem vypla kotela voda na na koupání je zadarmo
otevřeli jsme si tu na to s chlapem Pálavu výběr z bobulí jupííííí
Pockej
To "zadarmo" neni zadarmo prece
Ten solar a vsechny ty pikacoviny kolem, to darovala nejaka dobra firma, nebo dotace z EU ?
jj firma co to montovala na střechu vyřídila dotace, takže místo 80 tis to vyšlo jen na 25 připadám si jak Béda trávníček a mám to zadarmo
Není tady
Bramborko, když to někde napsali a Majkafa řekla, tak to musí být přeci pravda!
Tak se nedohaduj, jo?!
Není tady
Frigo napsal(a):
Tak se nedohaduj, jo?!
Svatá pravda.
Není tady
Přesně tak, Frigo.
Jsi tak chápavá, pocéém bych potřebovala smajlomaminku, co hladí smajloděťátko po hlavičce
Bramborka napsal(a):
Frigo napsal(a):
Tak se nedohaduj, jo?!Svatá pravda.
jak občas říká Morpík... pěkná pikačovina..
Není tady
xxxx napsal(a):
jj firma co to montovala na střechu vyřídila dotace, takže místo 80 tis to vyšlo jen na 25 připadám si jak Béda trávníček
a mám to zadarmo
Jo, tak 25 to je skutecne zadara Mam kamosku, co si to nechaly montovat a uz na to jedou nekolik let, investice uz jsou davno zaplacene, jen to je snad potreba s necim nakombinovat, asyk nejake plynove topeni, ale nevim, nevyznam se v tom.
Není tady
Frigo napsal(a):
Bramborka napsal(a):
Frigo napsal(a):
Tak se nedohaduj, jo?!Svatá pravda.
jak občas říká Morpík... pěkná pikačovina..
Jo, je to pikacovina, sice nesleduju vlakno, ale jiste to pikacovina je Pokud se jedna o sex s kamaradkou,. ani ja ho nemam kdy se mi zachce, ani kdyz se vzajemne pritahujeme. Mel jsem hafo kamaradek, ktere byly krasne pritazlive, ale neslo to, pac napriklad byly krestanky a vdane, takze to je naprosta pikacovina takovou navadet k hrichu, pak byly napriklad kolegyne, kde to jiskrilo jak cyp, byli jsme i kamosi, pratele, ale ja si rikal, co je v dome, neni pro me, o sceny a vycitky na plnou pusu v openspace, hysterickou kolegynkou, ktera za to nedostala slibene nove boty, nestojim
...
Není tady
majkafa napsal(a):
Přesně tak, Frigo.
Jsi tak chápavá, pocéémbych potřebovala smajlomaminku, co hladí smajloděťátko po hlavičce
Majkafo, ze Ty jsi neco pozila ...
Není tady
Radost mi udělalo posledních pár dní s přítelem, výlety, úžasná společnost, nádherné prostředí. Nabilo mě to do dalších pracovních dní
Není tady
majkafa napsal(a):
Radost mi udělal tento článek, který potvrzuje, co říkám já, že přátelství mezi mužem a ženou neexistuje. Maximálně v případě kdy se absolutně fyzicky nepřitahují a i to kdovíjestli vždy, třeba po ovínění se najednou přitahují nebo nebo nebo
http://www.prozeny.cz/magazin/sex-a-vzt … neexistuje
Obzvláště tato věta mě rozesmála:
Ale je to asi tak vzácný úkaz jako pád obřího meteoritu přímo na Českou republiku.
Ta s timhle tvrzenim nesouhlasim.Ja zazila pratelstvi s muzem a vubec nic v tom nebylo.Byl to manzel me kamaradky.Chodil k nam i bez sve zeny,hral si s mojima detma,doucoval je,povidal si se mnou.Zadna pritazlivost v tom nebyla.Ja mu obcas nosila do prace co jsem upekla,protoze mu u me chutnalo.No ono mu,ale chutnalo vsude.
Kamaradka o tom vedela,ze k nam chodi,nevadilo ji to.Ted,uz se tak casto nenavstevujeme,protoze oni ani ja nemame moc casu.
Není tady
Taky mám skvělýho kamaráda
Není tady
holcina napsal(a):
Taky mám skvělýho kamaráda
A pak,ze to nejde,kdo nezazil verit tomu nemuze.Tenhle clovek o kterem jsem psala me v mem zivote hodne pomohl spolecne se svou zenou.Nikdy me ani nenapadlo,ze bych ho mohla kamaradce prebrat.Moje deti pro ne oba byli jako vlastni.Je fakt,ze nemohli mit vlastni.Ted,uz maji adoptovaneho chlapecka a dcera je stale navstevuje a ma je jako svy nejblzsi lidi a oni jako vlastni dceru.
Není tady
Prostě nějaký tydýt, co toho není schopen sepsal blábol, aby zviditelnil se.. Nic víc, nic míň..
Není tady
morpheus napsal(a):
xxxx napsal(a):
jj firma co to montovala na střechu vyřídila dotace, takže místo 80 tis to vyšlo jen na 25 připadám si jak Béda trávníček
a mám to zadarmo
Jo, tak 25 to je skutecne zadara
Mam kamosku, co si to nechaly montovat a uz na to jedou nekolik let, investice uz jsou davno zaplacene, jen to je snad potreba s necim nakombinovat, asyk nejake plynove topeni, ale nevim, nevyznam se v tom.
jasné do ted jsme topili i ohřívali vodu plynem, ta solárem ohřátá voda běhá ve stávajícím rozvodu vody, když v zime solár na ohřev nestačí, samo se to přepne a plyn vodu dohřeje na požadovanou teplotu. Každopádně i v zime solár vodu předehřeje a v létě jí uplně ohřívá...přepíná se to všechno samo...
Není tady
eremuruss napsal(a):
Ta s timhle tvrzenim nesouhlasim.Ja zazila pratelstvi s muzem a vubec nic v tom nebylo.Byl to manzel me kamaradky.Chodil k nam i bez sve zeny,hral si s mojima detma,doucoval je,povidal si se mnou.Zadna pritazlivost v tom nebyla.Ja mu obcas nosila do prace co jsem upekla,protoze mu u me chutnalo.No ono mu,ale chutnalo vsude.
Kamaradka o tom vedela,ze k nam chodi,nevadilo ji to.Ted,uz se tak casto nenavstevujeme,protoze oni ani ja nemame moc casu.
Erem, ty čteš nepozorně. Tam je přeciž jasně napsáno, že jedině tehdy, pokud NEEXISTUJE přitažlivost.
Sama jsi to dokonce svým psaním potvrdila a ani ti to nedošlo.
Upravil(a) majkafa (3. 6. 2011 23:18)
Open Air divadlo Pravda o zkáze Titaniku, jak do Titaniku kvůli pojišťovacímu podvodu narazil parník Glacier.
Skvělé hlášky.
Moc se mi líbila - luxusní celodřevěné hodinky značky HunyadyTime
xxxx napsal(a):
morpheus napsal(a):
xxxx napsal(a):
a mám to zadarmo
Jo, tak 25 to je skutecne zadara
Mam kamosku, co si to nechaly montovat a uz na to jedou nekolik let, investice uz jsou davno zaplacene, jen to je snad potreba s necim nakombinovat, asyk nejake plynove topeni, ale nevim, nevyznam se v tom.
jasné do ted jsme topili i ohřívali vodu plynem, ta solárem ohřátá voda běhá ve stávajícím rozvodu vody, když v zime solár na ohřev nestačí, samo se to přepne a plyn vodu dohřeje na požadovanou teplotu. Každopádně i v zime solár vodu předehřeje a v létě jí uplně ohřívá...přepíná se to všechno samo...
to musí být skvělá věcička... škoda, že to do paneláku nejde...
Není tady
majkafa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Kamaradka o tom vedela,ze k nam chodi,nevadilo ji to.Ted,uz se tak casto nenavstevujeme,protoze oni ani ja nemame moc casu.Erem, ty čteš nepozorně. Tam je přeciž jasně napsáno, že jedině tehdy, pokud NEEXISTUJE přitažlivost.
Sama jsi to dokonce svým psaním potvrdila a ani ti to nedošlo.
Majkafo a to nam vsem chces tvrdit, ze kdyz je to tam NAPSANO, ze je to skutecne tak, ze neexistuji vyjimky ?
Jinak abych nebyl Offtopic, tak radost mi jeste neudelalo nic, ale udela. Jedu totiz za kamaradkou a budeme vyrabet hlinene figurky ... Mno, kazdy "tomu" rika jinak - a mohu vas ujistit, ze zadna pritazlivost v tom neni, jen moje neukojitelna touha a jeji dlouhodoba absence, takze to bude super den ...
Není tady
Když tam je aspoň z jedné strany přitažlivost, není to čisté přátelství. To už jsem psala. Jeden to vnímá jako přátelství, ten druhý se spíš setkává kvůli přitažlivosti nebo I kvůli přitažlivosti a třeba by chtěl víc
Mně dělá radost, že strávím víkend se svým vnoučkem.
Upravil(a) majkafa (4. 6. 2011 7:22)
morpheus napsal(a):
majkafa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Kamaradka o tom vedela,ze k nam chodi,nevadilo ji to.Ted,uz se tak casto nenavstevujeme,protoze oni ani ja nemame moc casu.Erem, ty čteš nepozorně. Tam je přeciž jasně napsáno, že jedině tehdy, pokud NEEXISTUJE přitažlivost.
Sama jsi to dokonce svým psaním potvrdila a ani ti to nedošlo.Majkafo a to nam vsem chces tvrdit, ze kdyz je to tam NAPSANO, ze je to skutecne tak, ze neexistuji vyjimky ?
jsou to bláboly a záleží na tom, jak si to kdo pojmenuje. Je to stejné, jako výklad nějaké básničky.. každý to může vidět jinak a oba můžou mít pravdu.
Přitažlivost ? Těch může být několik... Kdyby mi kamarád něčím nepřitahoval, nebyl by to kamarád.. nevšimla bych se ho třeba nikdy a nikdy bychom se nestali kamarády..
Není tady
Zdarvicko vespolek pratele, vyroba hlinenych figurek dopadla velmi dobre ...
Není tady
A uřitě jsi dovezl nějakou i spolubdle ...
Není tady
Frigo : Nedovezl Ale ted jsme meli debatku. Merila mi ruzne delky a obvody a ja drzel jak hluchy dvere. Pak ji povidam, proc to delas ? A ona, ze na me nema aktualni miry a ze si je musi jakoze upgradovat v notysku
A ja - a zvetsuji se ty miry, nebo zmensuji ? Tak pry zvetsuji ...
Moc happy z toho nejsem, ale kuwa, co mam jako delat kdyt mi tak strasne chutna ?
Není tady
Radost mi dělá v poslední době všechno:-) děti, přítel a s ním včerejší večer u ohně, s folkovou muzikou, špekáčky, pivko
Není tady
Morphe, to je přeci jasné! Musíš víc "sportovat" Tak mi napadá, ona si tě vykrmuje.. nebo se pletu ? Aby ses přestal postupně kočkám líbit!
Není tady