18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Posledni tyden prazdnin bude pry podle predpovedi nejteplejsim tydnem leta... jupiiii
Miluju vedro
Není tady
nechápu, jak někdo můe mít rád vedro, já jsem nasraná, jak je nad 25 .. jetě e nevystrčím čumák.
Není tady
Mám ráda teplo, tak okolo 25°, ale jak to leze ke °tak jsem nas.ratá, anto se potím jako dveře od chlívka a vedro nesnáím. Nevadí mi u móřa, kdy vlezu co chvilka do vody se ovlait, ale ve městě, to je hnus. Kór v Brně, kde je samej asfalt, beton a dladice, take se tam vechno rozpálí a je tam na zdechnutí. Svoboďák a Maliňák nám za straný prachy opravili tak, e tam zeleň uvidí, leda kdy si koupí brokolici. Ani kousek zelené plochz, ani na jednom z těchhle dvou náměstí, přitom se tam kumuluje nejvíc lidí a zeleň by tam byla potřebná.
Nesnáím pařáky.
Není tady
Si zajed´na brněnské prígl, Modroočko, no ni?
Není tady
Jo, akorát e kdy jsem v práci, ve středu města, tak tama musím chodit, v tom hnusným pařáku po tom betonu. Na prigl, to mám kósek cesty, asi tak tyřičtvrtě hodiny alinó, take o pauze na oběd to na prigl nestihnu.
To u nás, kósíček od Brna, to je jiný kafe, sice su v paneláku, ale les mám 5 minut, vude zeleně hafo.
Jo a radost, udělal jsem si krásný nový posezení na balkono-verandě. Mám tam křeslo, myslím tím fakt křeslo, od sedačky, spoustu zeleně, stoleček, tam se tak krásně sedí :-))
Není tady
Ale musím si koupit látkový rolety, protoe má zase prait, tak abych si ty okna na verandičce mohla trochu zastínit, doufám, e mladí synek bude ochoten mi ty rolety tam přivrtat, obávám se ale, e bude mrčet. Asi budu muset přistoupit k citovému vydírání :-)) aby to udělal, on to toti udělá, ale a jemu se bude chtít a to u můe být podzim
Není tady
já jsem ráda, e jsem dneska nemusela nic dělat. mladej vyluxoval, vytřel, udělal koupelnu a vechno co chci, mi strká a pod nos. sám od sebe
Není tady
asi jsem úchylná, dala jsem si na verandičku lampu a stojím mezi dveřma čumím na to svoje dílo a nemůu se vynadívat. Není to nic extra, ale je to jiný, ne to bylo a je to konečně odpočinkový místečko. A přestěhovala jsem do obýváku orbitrek, měla jsem ho u sebe v pokoji, ale starí syn na něm chce cvičit, tak aby ho měl k dispozici. Naproti orbi jsem nainstalovala ventilátor, take můe začít.
Není tady
Modroočko
Není tady
Tak jsem udělala svíčkovou, domácí houskový knedlíky, bramborový placky s mýma domácíma povidlama a péřovou buchtu, dala jsem si sprchu, protoe jsem zpocená jako dveře od chlívka a jedeme k mamince. Jetě nabalím brusinky a koupím cestou čerstvou kytku a bonboku mořské plody a pak si u maminky sednu a budu se dívat, jak se vichni ládujou, já nebudu, nemám na to chu, jsem nadýchaná těch vůní.
Jo a stačila jsem po tom veljkým vaření i uklidit kuchyň, umýt ( v myčce( hromadu nádobí a taky ty velký hrnce (ve dřezu).
Su nějaká pilná, tenhle víkend
Není tady
Modroočko, jetěe ta ílená aktivita není přes net nakalivá...
Neděle je snad od slova nedělat, ne ?
Není tady
No jo, no, tak já jsem měla asi "děli" a ne neděli
Ale neva, maminka měla takovou radost, e mi ta honička zato stála.
Není tady
tohle je naprosto úasné..
http://www.novinky.cz/koktejl/242395-ro … jnika.html
Není tady
je to roztomilej ..
Není tady
Frigo napsal(a):
tohle je naprosto úasné..
http://www.novinky.cz/koktejl/242395-ro … jnika.html
Taky jsem na to koukala, nádhera, mláďátka jsou roztomilý. tenhle bobeček malej je fakt úasnej.
Není tady
Radost mi udělal hezký víkend. Uila jsem si vnoučka, dnes po příjezdu domů jsem trochu stěhovala kníky do nové lonice.
A taky mě potěil a hlavně překvapil můj milý, kdy mi nabídl, e mi pomůe přestěhovat nábytek.
Krasny cyklisticky vylet Schwarzwaldem...uzasny vyhledy...utekli jsme vedru ....ale i tak bylo v 1.100 m.n.m. ve stinu 29 stupnu....a objevili jsme starou turistickou chatu, kde se da prespat, celorocne otevrenou, kde denne vari.......za par supu....ma to tam atmosferu..mam moc rada stary horsky boudy....tak se tam nekdy s pritelem vypravime..
Není tady
tobyl omyl,chtěla jsem psát někam jinam.
Upravil(a) dusička (21. 8. 2011 21:49)
Není tady
Já myslela,e bude nádherně a e půjdeme o víkendu na koupálko. Včera se tedy nedalo (bylo pod mrakem). Mám ráda vedro, jsem teplomilný člověk, klidně se budu potit a sprchovat, miluju sluníčko.
Není tady